, , , ,

Spin-off NEMOC: U plně očkovaných proti covidu se začíná projevovat nové onemocnění „wexaský syndrom“

Spin-off NEMOC:U plně očkovaných proti covidu se začíná projevovat nové onemocnění „wexaský syndrom“

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

01/18/2024 // Ethan Huff /

U lidí, kterým byly injekčně podány „vakcíny“ proti Wuhanskému koronaviru (COVID-19), je stále častěji diagnostikován nový typ onemocnění, které nazývají syndrom VEXAS, autozánětlivé onemocnění, které bylo poprvé objeveno v roce 2020 v době, kdy byla zahájena operace Warp Speed. Trumpovým režimem.

Syndrom VEXAS, zkratka pro vakuoly, enzym E1, X-vázaný, autozánětlivý, somatický syndrom, je údajně způsoben mutacemi v buňkách vrozené imunity a také somatickou mutací v genu UBA1 nacházejícím se na chromozomu X. Většina zánětlivých onemocnění je mimochodem způsobena dysfunkcí, která vzniká v buňkách adaptivní imunity.

„Somatické mutace nelze zdědit, což znamená, že jednotlivci získají tuto mutaci později v životě,“ vysvětluje The Epoch Times o nemoci. „Mutace ovlivňuje kmenové buňky v kostní dřeni. Buňky dozrávají ve specializované imunitní buňky, které cirkulují v krevním řečišti.“

„Imunitní buňky nesoucí mutaci UBA1 jsou vysoce zánětlivé, a jakmile se jich nahromadí dostatek, začnou se u pacientů vyvíjet příznaky.“

(Související: Dejte si pozor na Světovou zdravotnickou organizaci [WHO], která chce ovládat a vládnout světu pod rouškou ochrany světa před COVID a dalšími „hrozbami“.)

Autozánět způsobený popichy COVID

V dubnu francouzští vědci informovali o případu 76letého muže, u kterého byl téměř okamžitě poté, co byl napíchnut kvůli COVIDu pomocí odrůdy mRNA (modRNA) společnosti Pfizer, diagnostikován syndrom VEXAS. Mezi jeho příznaky patřily citlivé hrbolky pod kůží, vyrážky a fialové skvrny na končetinách.

Mezi pacienty s VEXAS jsou běžně hlášeny kožní problémy a muž nebyl výjimkou. Později byl odborníky určen, že má mutaci UBA1, která je vlastní nemoci.

„Vzácný výskyt syndromu VEXAS a krátké zpoždění 3 dnů mezi očkováním a nástupem příznaků velmi naznačovaly roli vakcíny jako spouštěče,“ napsali autoři studie z Drôme Nord Hospitals.

U dalšího pacienta, 72, se rozvinuly podobné příznaky, stejně jako horečka, únava, kašel a hluboká žilní trombóza. Původně mu byla špatně diagnostikována „dlouhá nemoc COVID“, aby později také ukázal důkazy o stejné mutaci UBA1 jako u prvního pacienta.

„Podle mých zkušeností je nepravděpodobné, že by syndrom VEXAS mohl být vyvolán infekcí nebo očkováním proti COVID-19,“ komentoval Dr. Sinisa Savic, imunolog a docent klinický na University of Leeds . „Víme, že jak lidé stárnou, vyvinou se u nich nejrůznější mutace v kostní dřeni… Proto se VEXAS z velké části vyskytuje u starší populace.“

Typicky se syndrom VEXAS vyskytuje u mužů starších 50 let. Infekce i očkování mohou vyvolat nebo zhoršit příznaky u lidí, kteří jsou již na cestě k rozvoji syndromu VEXAS.

„Cokoli, co spustí imunitní reakci, může způsobit dočasné zhoršení příznaků,“ dodal doktor Savic. „Myslím, že o tom není žádný konkrétní argument.“

Mezi specializovanými imunitními buňkami bylo zjištěno, že pouze vrozené imunitní buňky nesou mutaci UBA1. Adaptivní imunitní buňky mezitím tvoří to, co je známé jako „třetí“ nebo poslední linii obrany proti onemocnění, a nebylo zjištěno, že by tyto buňky nesly mutaci UBA1.

Dr. Savic věří, že adaptivní imunitní buňky, včetně T a B buněk, pravděpodobně nemohou přežít dostatečně dlouho na to, aby se staly specializovanými, pokud nesou mutaci UBA1. Specializace buněk vrozené imunity se naopak zdá být méně ovlivněna mutací UBA1.

Infekce i vakcinace spouštějí reakce v imunitním systému, které by měly (tak jako tak teoreticky pro očkování) vytvářet imunitní paměť. Tento proces se nevyskytuje u lidí s autozánětlivými stavy – ve skutečnosti může imunitní reakce způsobit nerovnováhu, která ve skutečnosti zhorší stav pacienta.

„To je případ jakéhokoli autoimunitního nebo zánětlivého stavu, protože imunitní systém se snaží ovládat sám sebe, ale pokud vás pak vyzve něco jiného, ​​pak může být tato úroveň kontroly snížena,“ řekl Dr. Savic.

 

Další související zprávy lze nalézt na VaccineInjuryNews.com .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

Wiley.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2024-01-18-fully-vaccinated-covid-new-disease-vexas-syndrome.html

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *