, , , , , , ,

Senátorka Kovářová: „Dívám se na svět kolem sebe a už nemůžu mlčet. Potřebujeme kontrarevoluci normálních lidí

Dívám se na svět kolem sebe a už nemůžu mlčet

Senátorka Kovářová: „Dívám se na svět kolem sebe a už nemůžu mlčet. Potřebujeme kontrarevoluci normálních lidí „… přednesla prastarý proslov (2014) tehdy ješte duševně zdravého Fialy před lobotomií … a bažina explodovala!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

3 replies
  1. Jiřík
    Jiřík says:

    Konečně máme dvě normální senátorky – pani Kovářovou a Hamplovou. Jen doufám, že je přesila nezlomí. V posledních dnech jsem měl možnost vyslechnout paní Kovářovou v TV pí. Jílkové, ProstorX pana Strakatého, kde byla hrubě napadána a manipulována. Odolala. S jejími názory se plně ztotožňuji.

    Odpovědět
  2. Kamil Holub
    Kamil Holub says:

    Geniální počin paní senátorky. Gratuluji a smekám. Otázkou je, koho to vlastně osloví. Lidé, kterým zůstala sebereflexe se jistě nad obsahem slov zamyslí tak, jako by to udělali i předtím. Ti ostatní budou jen reagovat, aniž by se zamysleli. Sebereflexi již ztratili. Podle těch přiložených komentářů to tak vypadá, že navždy.

    Odpovědět
  3. Jiří Fiala
    Jiří Fiala says:

    Děkuji paní Kovářová!Volil jsem vás-a nezklamala jste.Jste vtipná,odvážná a taky pěkná ženská!Škoda,že vás nemohu instalovat na Hrad,ale i vtom zbytečném zařízení můžete být ozdobou.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *