Bude Irsko první obětí džihádu?

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

20.1.2024

V poslední době se objevují velmi zajímavá videa i zprávy z Irska. Stále máme v paměti útok na děti, ke kterému došlo ještě před vánočními svátky, následovaný nepokoji naštvaných místních obyvatel.

Od té doby se v Irsku neustále protestuje, jedna demonstrace střídá druhou, několik hotelů, kde měli být ubytováni invazní muslimové, bylo vypáleno a na některých místech došlo k blokádám autobusů, které vezly další vetřelce do hotelů.

Irové se bouří, protože si konečně začínají uvědomovat realitu.

Ovšem když jsem uvažovala o tom, která evropská země bude prvním chalífátem, kde jako první začne džihád mečem, vůbec mne nenapadlo, že by tou zemí mohlo být právě Irsko.

Logicky mne napadly země jako Francie, Švédsko nebo Kypr, ale Irsko jsem poněkud opomínala. Přitom by bylo na takový džihádistický zátah ideální, neboť jde o ostrov s poměrně malým počtem obyvatel a vládou, která zemi plně otevřela výměně obyvatel.

Nyní se objevují různé indicie, které napovídají, že právě toto místo by mohlo být tím, kde džihád udeří plnou silou jako první.

Důkazem, že by mohlo být v plánech džihádistů mezi prvními, je i toto video, ve kterém hovoří muslimka, která mezi osnovateli útoků žila a údajně ví, co se připravuje.

Upozorňuje, že je jen otázkou času, než tam dojde k teroru. Útok údajně plánují džihádisté žijící v Londýně a teroristé by se tam měli dostat přes Severní Irsko (přes jejich kontakty v Belfastu), které patří k Velké Británii, takže tam vlastně nejsou žádné hranice.

Ovšem je také možné, že podobné akce chystají džihádisté i jinde v Evropě, vždyť na ně se aktuálně žádná pozornost nesoustřeďuje.

A už dlouho vidíme davy džihádistů, označených jako „vojáci,“ kteří putují do Evropy, aby ji obsadili.

Pamatujete si ještě asi 500 000 džihádistů, kteří loni v létě mířili v davu do Libye a pak dál do Evropy?

Skupiny „vojáků“ se na videích objevují i nadále. Na tomto konkrétním videu sami o sobě píší jako o vojácích.

Irské ulice již nejsou pro ženy příliš bezpečné:

Tento obohacovač si stěžuje, že ubytování, které v Irsku dostali zdarma, jim není dost dobré. Mezitím počet bezdomovců z řad původního obyvatelstva roste.

Požár v Dublinu v místech, kde měli být ubytováni muslimští vetřelci. Místní se snaží bránit, ale možná je už příliš pozdě…

Ať už to je s údajným plánovaným terorem jakkoli, Irsko má jistě problém.

A samozřejmě v tom není samo. Dřív či později dojde k nějaké větší akci, vojáci džihádu se do Evropy nestahují jen tak pro dávky (drtivá  většina z nich ani není v žádných registrech žadatelů o azyl, takže žádné dávky nepobírají).

Jde o fanatiky, kteří se chystají plnit zadání. Jaké? To zřejmě časem uvidíme. A díky schválenému migračnímu paktu možná i v Praze či jiném větším městě u nás.

zdroj

článek vyšel: 20.1.2024

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/01/bude-irsko-prvni-obeti-dzihadu-videa/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

1 reply
  1. Jirí
    Jirí says:

    To je výsledok vládnutia bastardov v EU! Oni sú za prísunom utečencov do celej EU! Bez toho aby vedeli kto a čo sú? Trestaný alebo napojený na skupinu teroristov!Proste kto prišiel tak prišiel!Tu máte výsledok v štátoch ako je Nórsko, Švédsko, Írsko a ostatné štáty kde vo veľkom prúdia aláhisti!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *