, , ,

Ruská Duma konečně chystá odvetu! Je jen malá pravděpodobnost, že to Evropa „ustojí“!

ruská duma

Ruská Duma konečně chystá odvetu! Je jen malá pravděpodobnost, že to Evropa „ustojí“!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Ruská Duma začíná připravovat děsivé proti-sankce vůči USA, VB, EU a dalším znepřáteleným zemím.

Poslanec ruské Státní Dumy Michail Deljagin předložil Dumě návrhy, podle kterých by Rusko uvalilo na všechny agresorské země mohutné protisankce, kterým vévodí úplné ukončení dodávek plynu, ropy, uhlí a nerostných surovin, a zejména hliníku pro evropský a americký automobilový trh.

 

 

 

Ruský hliník tvoří skoro 90% veškeré evropské spotřeby hliníku. Pokud by Rusko zastavilo prodej hliníku, bylo by to ještě horší než konec dodávek ropy. Bez hliníku se neobejde nejen automobilový průmysl, ale ani potravinářský průmysl, strojírenství, ale třeba i výroba elektroniky, počítačů a pod. Tam všude je použití hliníku nezbytností jako základního konstrukčního prvku!

Podívejme se na úplný seznam navrhovaných sankcí ze strany Ruska:

1) Odříznutí dodávek surovin, které jsou pro Západ důležité: ropa, plyn, uhlí, kovy (včetně hliníku), chemické výrobky, ale především obilí a hnojiva pro zemědělství. A také uran, který je nezbytný pro americké jaderné elektrárny (80% potřeb USA je z Ruska) k výrobě palivových tyčí. Skončí dodávky neonového plynu pro výrobu čipů, který Rusko exportuje do 90% zemí světa a také palladia (rovněž potřebné k výrobě čipů a k výrobě automobilů). Nejtvrdší zásahy budou proti USA a Velké Británii, které usilují zničit současnou strukturu Evropy, zejména ve prospěch plánů USA, které již delší dobu společně připravují.

2) Konfiskace veškerého majetku agresorských zemí, jejich právnických osob a kromě osobního majetku i fyzických osob. Zmrazení off shorových aktiv nacházejících se v Rusku, pokud nejsou do šesti měsíců přeregistrována v Rusku – to jest fakticky konfiskace.

3) Zrušení duševního vlastnictví agresorských zemí v Rusku. (Pozn. tím je myšleno odstoupení od smluv o ochraně patentových a autorských práv západních organizací a jednotlivců)

4) Zákaz všech plateb, včetně splátek dluhů, právnickým a fyzickým osobám agresorských zemí.

5) Zbývající vývoz do agresorských zemí – pouze za rubly z prodeje (měny na burze MICEX).

ZDROJ telegram https://www.tydenikobcanskepravo.cz/2022/05/ruska-duma-konecne-chysta-odvetu-je-jen.html?fbclid=IwAR22tD_CdJdmhTsWQEWUB9QC5CabEmC9S_dbeGRmpTx8tYMEHz-PJ_qiMoM

 

https://www.tydenikobcanskepravo.cz/2022/11/slovane-vraci-uder-anglosionistum.html?q=ruska+duma

 

3 replies
  1. aamater
    aamater says:

    Už je na čase. Uvidíme ako sa z tým dokážu vysporiadať. Zase sa bude zdražovať? zase porastie inflácia? Už sa neviem dočkať.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *