Recenzovaná studie dokazuje, že očkovaní lidé NIKDY nepřestanou produkovat smrtící Spike Protein

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

3.9.2023

Většina lidí, kteří byli očkováni mRNA Covid-19, nikdy nepřestane produkovat smrtící spike protein, přestože jim výrobci vakcín slíbili, že spike protein bude produkován pouze několik dní.

Vzpomeňte si, když tvrdili, že „vakcína zůstává v paži“ a že „neškodný vrcholový protein se vyrábí pouze několik dní“. Řekli, že si tím byli jisti, navzdory žádným testům nebo údajům, které by jejich tvrzení potvrdily.

Právě zveřejněná vědecká studie Brogny et al. zjistila přítomnost spike proteinu u lidí očkovaných COVID ŠEST MĚSÍCŮ po očkování – a vyloučila možnost křížové kontaminace experimentálních dat volně cirkulujícími infekcemi COVID.

Co udělali vědci

Igory Chudov hlásí : Autoři studie použili citlivý test, nazývaný hmotnostní spektrometrie, k detekci specifické aminokyselinové sekvence, která existuje pouze v spike proteinu vyvolaném vakcínou .

Abych čtenářům připomněl, vakcíny mRNA COVID obsahují genetický kód k produkci takzvaného „spike proteinu“, složky viru SARS-CoV-2, která umožňuje viru proniknout a infikovat lidské buňky. Během penetračního procesu, nazývaného „fúze“, virový spike protein mění tvar , stává se jakýmsi oštěpem, který proniká buněčným povrchem.

Jedinou úpravou, kterou Pfizer i Moderna provedly, bylo „ předfúzní stabilizaci “ spike proteinu kódovaného vakcínou, aby se zabránilo jeho změně tvaru a byl stabilnější v lidském těle. (Více si o tom můžete přečíst zde ).

Vědci se rozhodli tuto specifickou, geneticky modifikovanou proteinovou složku hledat .

Experimentální design: Hmotnostní spektrometrie biologických vzorků byla použita k detekci přítomnosti specifických fragmentů rekombinantního Spike proteinu u subjektů, které dostaly vakcíny na bázi mRNA.

Náhrada za použití dvou prolinových aminokyselin je autory studie označována jako „PP“ (PP znamená prolin-prolin). Jsou Italové a možná si neuvědomili, že „PP“ zní neslušně, takže ve většině anglické literatury se sekvence nazývá „2P“. Ponecháme-li stranou humor v mateřské škole, autoři studie se zaměřují na proteinovou složku, která existuje pouze ve vakcíně COVID a nevyskytuje se v přirozeně existujícím viru Sars-Cov-2.

Aby si byli jistí, že jejich nález není falešný, zařadili vědci kontrolní skupinu lidí, kteří nikdy nedostali vakcíny proti COVID:

Studijní skupina z jižní Itálie tvořilo 40 subjektů, 20 bylo očkováno úplným cyklem mRNA vakcíny od dubna 2022, což je součást zdravotnického sektoru, a 20 bylo neočkovaných s negativitou na COVID-19 na nazofaryngeální test a bez titr jakýchkoli protilátek. Přibylo dalších 20 neočkovaných osob, které byly pozitivní na COVID-19.

Byly zkoumány tři skupiny.

Ukázalo se, že pouze lidé v očkované podskupině byli nositeli spike proteinu odvozeného z vakcíny . A co je horší, protein ve vakcíně byl nalezen až šest měsíců po poslední dávce !

Specifický fragment PP-Spike byl nalezen v 50 % analyzovaného biologického vzorku (obrázky 1C–E a 2). Tato přítomnost byla nezávislá na titru protilátky IgG proti SARS-CoV-2. Titry protilátek měly geometrický průměr 629,86 BAU/ml (obrázek 1E). Minimální doba detekce PP-Spike byla 69 dní po vakcinaci, zatímco maximální doba byla 187 dní. Všechny kontroly (vzorky od neočkovaných jedinců) byly negativní. Kontrolní skupina (20 neočkovaných osob) byla také testována po nakažení COVID-19 a byla negativní na PP-spike.

Studie nikde neuvádí, že vrcholová produkce proteinu končí po 187 dnech – horní limit doby po očkování byl artefaktem návrhu studie.

Tento obrázek vysvětluje design studie a ukazuje umístění aminokyselinové sekvence „stabilizovaného 2P spike proteinu“:

Autoři vysvětlují pravděpodobný mechanismus perzistentní produkce spike proteinu:

Všimněte si hrozivé možnosti, „mRNA může být integrována nebo re-transkribována“. co to je?

Stává se vakcína proti Covidu součástí lidské DNA?

Za zmínku stojí výše uvedená věta: „ Je možné, že mRNA může být v některých buňkách integrována nebo re-transkribována. Takzvaná reverzní transkripce , tedy mRNA vakcíny, která se stává součástí genomu lidské DNA v některých postižených buňkách, byla původně bez důkazů takzvanou „vědou o COVID“ zamítnuta, dokud nebyla prokázána v experimentech in vitro:

Pokud ano, existuje znepokojivá možnost, že produkce proteinu COVID nikdy nekončí. Abychom to ilustrovali, virus HIV, který způsobuje AIDS, se také reverzně přepisuje a integruje do lidské DNA, takže přeprogramované buňky postižených donekonečna produkují kopie HIV. To je důvod, proč nelze HIV vyléčit, pouze potlačit léky.

Podobně lidské buňky s reverzně transkribovaným genetickým kódem vakcíny COVID mohou také donekonečna produkovat spike protein pro životy postižených jedinců.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *