, , , , , ,

Prokázane PADĚLÁNÍ vakcín COVID znamená, že Američané nyní mohou žalovat výrobce vakcín – a FDA je POVINNA přijmout opatření a stáhnout je z trhu.

Prokázane PADĚLÁNÍ vakcín COVID znamená, že Američané nyní mohou žalovat výrobce vakcín – a FDA je POVINNA přijmout opatření a stáhnout je z trhu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

26.10.2023

Ethan Huff

Investigativní novinář Steve Kirsch nedávno hovořil s prof. Byramem Bridlem a Dr. Robertem Malonem o problému kontaminace „vakcínami“ proti koronaviru Wuhan (COVID-19) a o tom, co to znamená pro širokou veřejnost, která jimi byla poškozena.

Na rozdíl od všeobecného přesvědčení je nyní ve skutečnosti možné žalovat farmaceutické společnosti odpovědné za tyto falšované injekce, jejichž odrůdy mRNA obsahují sekvence plasmidových bioaktivních kontaminantů, které nebyly nikdy odhaleny regulačním orgánům před jejich povolením k nouzovému použití (EUA). a pozdější schválení.

Americkému úřadu pro potraviny a léčiva (FDA) společnost Pfizer-BioNTech ani Moderna nikdy nesdělila, že jejich příslušné RNA střely jsou kontaminovány těmito cizími toxickými látkami. Jako takový nyní může kdokoli žalovat tyto výrobce vakcín – a podle zákona musí FDA reagovat stažením těchto smrtících léků z trhu.

Podle Kirsche představuje případ michiganského remdesiviru pro toto všechno důležitý precedens v tom, že ukázal, že štít odpovědnosti, který poskytuje Big Pharma, se rozpadá v okamžiku, kdy se prokáže jakákoliv nezveřejněná kontaminace účinných látek vpichů.

„FDA je nyní na křižovatce,“ říká Kirsch. „Buď přiznají, že věděli o kontaminaci plazmou, a nesdělili to veřejnosti a vnějším výborům, nebo mohou tvrdit, že o tom nevěděli, v takovém případě je odpovědná společnost Pfizer.“

„Ale máme dokumenty Pfizer, které byly předány FDA, takže víme, co FDA získal. A vážně pochybuji, že by došlo k nějakému odhalení kontaminace SV40. To znamená, že máme falšovanou vakcínu a FDA ji musí stáhnout z trhu, dokud falšování je opraveno. Pokud to FDA neudělá, měli by čelit trestnímu stíhání za ohrožování veřejnosti a nedodržování zákona.“

(Související: Zachytili jste novou studii, která ukazuje, že údery COVID nezachránily žádné životy – vzaly si však miliony životů.)

Všichni Američané, kteří byli pobodáni kvůli COVID, mohou nyní žalovat Big Pharma za škody způsobené kontaminací

Abych to zkrátil, v okamžiku, kdy je identifikována kontaminace v lékovém produktu, injekční nebo jiné, neexistuje žádná imunita farmaceutických společností – „Jinak mohou do vakcín přidávat arsen a nenesou za to odpovědnost,“ poznamenává Kirsch.

Podle Kirscheho hodnocení situace jsou všechny injekční lahvičky COVID kontaminovány přísadami, které nebyly nikdy zveřejněny FDA. Z tohoto důvodu mají společnosti Pfizer-BioNTech a Moderna velký problém, který, dá-li Bůh, povede k jejich pádu.

Kirsch říká, že v této záležitosti kontaktoval právníka Warnera Mendenhalla, který potvrdil, že Kirschovo hodnocení soudní povahy těchto odhalení je skutečně platné – „a stavidla soudních sporů jsou nyní otevřena“.

Ti, kteří mají zájem vést své vlastní soudní spory proti Big Pharma, si mohou prohlédnout tento seznam 90 právníků , které Kirsch sestavil, aby tento proces pro veřejnost zjednodušil.

„Promotor SV40 se nachází ve všech lahvičkách a byl v genové sekvenci, která byla poskytnuta regulátorům,“ zdůrazňuje Kirsch závažnost objevené kontaminace COVID. „Není to žádná chyba.“

„Problém byl v tom, že ani jedna farmaceutická společnost na to nikdy neupozornila regulační orgány. Jde o neschválený kontaminant, který nesplňuje stanovené normy. Regulátoři jsou tedy z ničeho nic. Ale pokud regulační orgány nepodniknou žádné kroky, pak kopou do velmi hluboké díry. Zákon vyžaduje, aby FDA vakcínu zastavila.“

Další související zpravodajství o operaci Warp Speed ​​a probíhající genocidě útoků COVID lze nalézt na webu ChemicalViolence.com .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

TheReaderApp.com

WWMT.com

NaturalNews.com

AirTable.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-10-26-adulteration-covid-vaccines-americans-sue-manufacturers-fda.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *