, , , ,

Polská vláda oznámila svůj zločin, pokus o legalizaci genocidy

Polská vláda oznámila svůj zločin

Polská vláda oznámila svůj zločin, pokus o legalizaci genocidy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

 16. Listopadu 2022

Dne 1. října 2022 podala Dr. Diana Wojtkowiak oznámení deseti polským vládním úředníkům včetně generálního prokurátora, polského prezidenta a předsedy Rady ministrů. Zveřejnila jej také jako otevřený dopis všem polským občanům. Tím oznámila vládním úředníkům pokus o trestný čin legalizovat zločiny genocidy na polských občanech. Pokus se provádí prostřednictvím návrhu zákona, pokud by jej schválil parlament.

Diana Wojtkowiak má magisterský titul z chemie a doktorát z molekulární biologie. Dvacet let prováděla výzkum v oblasti molekulární biologie a biotechnologie. Podrobnější biografii si můžete přečíst v dopise The Exposé , který jsme dříve publikovali o jejím výzkumu torzních polí.

V preambuli jejího otevřeného dopisu stálo:

„Už to nejsou telekomunikační společnosti s jejich 5G, ani farmaceutický kartel, ale ‚naše‘ vláda, která se energicky staví pro vylidňování polského národa, který vnímají jako nepřítele. Zpracovává se zákon UD 432 o ochraně obyvatelstva a živelných pohromách, který ve vládou vyhlášeném stavu živelné pohromy nařizuje, neomezené lékařské výkony, pod trestem odnětí svobody a možnosti ztráty osobního majetku bez náhrady. Níže je moje obvinění osob odpovědných za zákon, které jsem zaslala na deset vládních adres s potvrzením o přijetí.“

Dne 14. června 2022 představili místopředseda vlády Jarosław Kaczyński, ministr Mariusz Kamiński a náměstek ministra Maciej Wąsik podrobnosti k návrhu zákona o civilní ochraně a stavu přírodní katastrofy.

„Nové postupy jsou vytvářeny tak, aby stát mohl v krizích jednat rozhodně, efektivně a nebyrokraticky. Cílem je co nejrychleji poskytnout ochranu a pomoc obětem různých mimořádných situací,“ uvedl ministr Kamiński .

Dokument zveřejněný dne 30. října 2022 v European Studies Journal zjistil, že návrh zákona obsahuje mnoho významných právních problémů:

Bohužel je nutno konstatovat, že návrh zákona o civilní ochraně a stavu živelných pohrom předložený Ministerstvem vnitra nesplňuje základní legislativní normy a část navrhovaných řešení je neslučitelná s Ústavou Polské republiky.

Ireneusz T. Dziubek & Tatiana Manasterska, 2022. „Návrh zákona o civilní ochraně a stavu přírodních katastrof jako prolegomen k novému pohledu na krizové řízení,“ European Research Studies Journal, European Research Studies Journal, sv. 0 (Speciální 3), strany 245-255.

Ačkoli se v listu obavy nezmiňují, Dr. Wojtkowiak ve svém dopise poukázala na to, že navrhovaný zákon o civilní ochraně a stavu přírodní katastrofy, UD 432, počítá s prosazováním blíže nespecifikovaných očkování a lékařských ošetření pod sankcí pokuty a odnětí svobody.

„Na rozdíl od svého názvu zákon nechrání obyvatelstvo, ale je nástrojem zotročování a zabíjení. Je součástí řady zákonů zavedených v posledních letech, které přizpůsobují polskou legislativu požadavkům globalistických orgánů.

Zatímco se připravuje nový zákon, škody způsobené omezeními a očkováním proti Covidu jsou ignorovány. Dr. Wojtkowiak napsala, že kromě úmrtí jiných než na covid od začátku „pandemie“ je patrné, že bezprostředně po každé z po sobě jdoucích očkovacích kampaní přibylo nadměrných úmrtí. „Odstoupením od léčby chronicky nemocných pacientů a použitím léčebných postupů, které zhoršují zdraví, zabila zdravotní služba během pandemie Covid-19 více než 200 000 polských občanů.

Ale podle Dr. Wojtkowiak je to jen začátek. „Pokud bude zákon UD 432 zaveden, legalizuje povinnou injekci čehokoli toxického Všem občanům, což je postup plánovaný globalistickými skupinami a konkrétněji německými orgány, kterým je podřízena polská vláda a parlament.

Poznamenala, že složky injekcí Covid nejsou známy. Neexistují žádné polské instituce ani instituce Evropské unie, které by analyzovaly obsah vakcín. „Testy provádí výrobce a je vlastně soudcem ve svém vlastním případě, což znamená úplnou a naprostou nezákonnost,“ napsala.

Farmaceutický kartel je realizátorem plánů globalistů, poznamenala:

„Jsou jednou ze skupin bojujících o budoucí moc nad světem. Od 50. let 20. století nejsou farmaceutické produkty určeny k léčbě lidí, ale k jejich závislosti na kartelu, který se obohacuje tím, že bere občanům velkou část domácích rozpočtů. Nejde však ani tak o zisk, jako spíše o moc. Ta řídí činy psychopatů, z nichž se rekrutují globalisté.“

Zmínila informace, které lze získat z internetu a které ukazují „podivné látky a předměty nalezené ve vakcínách. Testovala vakcíny, intra venózní tekutiny, inzulín a injekční heparin.

„Blízká osoba dostala injekci právě tohoto heparinu obsahujícího grafen, utrpěla rozsáhlou zánětlivou reakci a měla zanícené, bolavé břicho.

„Studovala jsem vakcíny obsahující grafen, železo, měď a rtuť, které by tam neměly být. Přestože se berou údajně dobrovolně, přičemž každý ví, že jde o lékařský experiment. Vysoce toxický grafen obsahují také léky pro nemocniční a domácí léčbu. Obludná statistika, z osmi léčivých přípravků, které jsem studovala, sedm obsahovalo grafen.“

Ale to je jen špička ledovce, dodala s tím, že není její povinností tyto produkty testovat. „Národní institut léčiv, registrační úřad pro léky (URPL), úřad pro kontrolu nemocí (Sanepid) a další polské instituce se sofistikovaným aparátem a financované hromadami peněz by měly zkoumat léčivé přípravky,“ napsal Dr. Wojtkowiak.

Poznamenala, že injikovaný grafen se rychle hromadí a způsobuje poškození v buňkách plic, jater a ledvin. Aktivuje také priony a prionové proteiny způsobující onemocnění, která zhoršují a urychlují nástup smrti, zejména u starších osob.

„Takže zemřou na již existující nemoci nebo na neočekávané blokády způsobené amyloidními vlákny tvořenými aktivovanými prionovými proteiny.“ Asi tucet lidí v mé širší rodině a v rodinách mých přátel zemřelo kvůli vakcíně.

„Není pochyb o tom, že zákon UD 432 slouží k legalizaci zločinu genocidy spáchaného vládou Polské republiky na jejích vlastních občanech za účasti farmaceutického kartelu.“

Dr. Wojtkowiak poukázala na to, že nevědomost není obranou, protože je nyní upozornila „na smrtící účinky užívání pseudoléků produkovaných globálním farmaceutickým kartelem“. Navíc v Polsku napsala, že „nevědomost, že byl porušen zákon, nezbavuje žalobce trestu. Ani imunita parlamentu nechrání před zločinem genocidy.

„Vyzývám k prošetření autorů tohoto zákona ohledně jejich spojení se zahraničními společnostmi a zpravodajskými službami a k ​​jejich trestní odpovědnosti za pokus o útok na občanská práva, nejlépe ještě před tím, než bude projednáván zákon.“

Zdroj:https://expose-news.com/2022/11/16/polish-gov-notified-of-crime-to-legalise-genocide/


0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *