VIDEO: Oh, live? Oh, no! Bývalý slovenský premiér přijel v autě SUV po chodníku pro pěší a narušil projev Roberta Fica! Matovič se potom porval s Kaliňákem! Mezitím na ostrov Lampedusa v Itálii dorazilo 5 000 migrantů z Afriky za jediný den na 112 motorových člunech! Utíkají prý z Mali a z Nigeru, kde hrozí vypuknutí války ECOWAS! A republikánský senátor vyzval rodiče, aby se svými dětmi okamžitě uprchli z Kalifornie!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

13.9.2023

Slovensko se začíná velice podobat Ukrajině, minimálně kulturnímu folklóru mezi ukrajinskými politiky, kteří se často uchylují k bitkám a ke strkanicím ve Vrchní Radě, tedy v kyjevském parlamentu. Po středečním incidentu v Bratislavě před Úřadem vlády je už jasné, že ukrajinské politické manýry dorazily i na Slovensko. Bývalý premiér Igor Matovič totiž narušil předvolební mítink SMERu a projev Roberta Fica.

Matovič porušil dopravní předpisy a po chodníku pro pěší vyrazil v autě s ampliony na mítink SMERu, aby ho přehlušil a překřičel. Po chodníku urazil v autě asi přibližně 130 metrů a zastavil přímo před místem konání mítinku, kde měl zrovna projev Robert Fico. Matovič měl na SUV pickupu značky Ford Ranger na korbě namontované ampliony a z auta začal obviňovat vedení SMERu, že to jsou mafiáni a bastardi. Nakonec se porval s Robertem Kaliňákem, bývalým ministrem vnitra v bývalé Ficově vládě.

Podle Matoviče to je prý SMER, který může za současnou nelegální migraci, ale nikomu nebyl schopen vysvětlil, jak na to přišel. Migrace na Slovensko je způsobena rozhodnutím současné vlády, že bude migrantům poskytovat povolení k pobytu, Robert Fico není u moci na Slovensku již 5 let. Za vlády Roberta Fica se migranti Slovensku vyhýbali, v roce 2015 během migrační krize se migranti v Maďarsku stáčeli směrem na Rakousko, protože Slovensko migranty nepřijímalo. Níže jsou fotografie z Bratislavy znázorňující, kudy Igor Matovič jel, aby se dostal do parčíku před Úřadem vlády.

Igor Matovič jel zhruba 130 metrů po chodníku pro chodce

Po pádu vlády Eduarda Hegera koncem loňského roku, když hlavní roli získala prezidentka Zuzana Čaputová, tak na Slovensko začali proudit migranti, protože se mezi nimi rozkřiklo, že Slovensko jako jediná země v EU začala vydávat povolení k pobytu  na 90 dní, tzv. malý Schengenský dekret. Ten sice platí krátkou dobu, ale to stačí bohatě k přesunu migrantů už legální cestou dál na západ, hlavně do Německa.

Záhada nebo vlastizrada? Proč slovenské orgány nechtějí zavést kontroly na maďarských hranicích kvůli migrantům?

Zatímco strana SMER Roberta Fica v posledních dnech usiluje o zavedení hraničních kontrol na hranici s Maďarskem, policejní orgány Slovenska to odmítají, že prý k tomu nemají dostatečné kapacity, a že prý takové opatření není funkčním řešením. Ani ve středu večer 13. 09. 2023 nebyla na slovenských přechodech s Maďarskem ani stopa po slovenských pohraničnících nebo policii.

Výrok slovenského vnitra o tom, že kontrola hranic proti migrantům není funkčním řešením, se objevil již 5. září na webu slovenského Ministerstva vnitra, který je ale v ostrém rozporu s jiným opatřením z minulosti. Ministerstvo vnitra SR totiž 8. května tohoto roku obnovilo hraniční kontroly se všemi okolními zeměmi, a to kvůli konání bezpečnostní konference GlobSec, kterou organizovaly složky napojené na americké ministerstvo zahraničí a jednalo se o jednu z největších konferenci systému Pax Americana ve Střední Evropě.

Porovnání dvou rozhodnutí ministerstva vnitra SR ke stejné věci: Vlevo uzavření hranic kvůli GlobSec konferenci v květnu tohoto roku, vpravo odmítnutí uzavření hranic kvůli migrantům v září tohoto roku. FOTO: CasusBelliLive

Takže kvůli konferenci nebyl problém uzavřít slovenské hranice a znovu zavést kontroly na hranicích. Ale v případě migrantů proudících z Maďarska je to najednou ze záhadných důvodů problém. Vnitro nechce tuto migraci zjevně zastavovat, nechce anebo nesmí. Vzhledem k tomu, co se odehrává v těchto hodinách na italském ostrově Lampedusa, je možné říct, že Evropu koncem září a zrovna ve chvíli, kdy 30. září budou na Slovensku volby,  čeká obrovská migrační vlna afrických migrantů.

VIDEO: Na Lampedusu připlulo 5 000 migrantů prchajících před hrozící válkou ECOWAS v Nigeru

Jak přinesla ve středu informaci italská média, za jediný den na celkem 112 motorových člunech připlulo na Lampedusu neuvěřitelných 5 000 migrantů z rovníkové Afriky z oblasti Sahelu. Podle svých slov prchají z Mali, z Nigeru a Burkiny Faso, kde se schyluje k válce se zeměmi ECOWAS, které shromažďují vojska k útoku na Niger. Na severu Mali začali ve středu na vládní jednotky útočit teroristé z Al-Kajdy napojení na francouzské velení, což potvrzuje francouzština, kterou se členové Al-Kajdy mezi sebou domlouvají na vysílačkách. Elysejský palác se tak podle všeho rozhodl, že pomocí teroristů destabilizuje Mali, aby její armáda nemohla přijít na pomoc Nigeru po zahájení operace ECOWAS.

Mali totiž slíbila Nigeru vojenskou pomoc, pokud bude napaden zeměmi ECOWAS. Pokud ale armáda Mali bude mít na severu své země problémy s teroristy, nebude moci Nigeru poslat své vojáky, bude je potřebovat doma na severu. Z těchto oblastí ale již skoro měsíc prchají migranti a první z nich dnes po 2 týdnech cesty ze severu Mali dorazili na člunech na Lampedusu. Přesně před tímto vývojem jsme na Aeronetu dopředu upozorňovali a varovali jsme, že hrozba války zemí ECOWAS o Niger, ve kterém došlo k převratu 26. července tohoto roku, povede k obrovské migrační vlně do Evropy. No, a už je to tady, prvních 5 tisíc migrantů z Mali a z Nigeru dorazilo na Lampedusu právě dnes ve středu. Je to dokonale symbiotický proces.

Kalifornie je prvním státem v USA, který schválil zákon na odebírání dětí z rodin, pokud rodiče brání dětem v přešití svého pohlaví, pro které se rozhodly ve škole po hodinách transgender nauky

Francie se pokouší oslabit Niger a jeho spojence tím, že pomocí Al-Kajdy (divize americké CIA a izraelského Mosadu pro zvláštní operace v islámském prostoru) destabilizuje části Mali, aby malijská armáda měla plné ruce práce doma a nemohla přijít Nigeru na pomoc v plánované a Francouzi řízené invazi zemí ECOWAS do Nigeru. A vedlejším projevem tohoto procesu je nastartování migrace do Evropy, což vyhovuje pro změnu Londýnským kancelářím.

Drag Queen agenda v Kalifornii- Muž převlečený za princeznu a chlapec převlečený za modelku

A to v rámci procesu Euroafriky a kalergiovského procesu The Great Replacement, tedy velké výměny populace Evropy za africký a subsaharský genom. Mezitím bílý muž a bílá žena ztratí roli rodiče a jejich dítě bude indoktrinováno k deviaci a poté přešito na opačné pohlaví, aby se nemohlo množit. První americký stát v USA právě přijal drakonický zákon, který tento proces uzákoňuje. Americký deník The Federalist o tom napsal [1] následující zprávu:

Kalifornský zákonodárný sbor minulý pátek schválil návrh zákona, který hrozí rodičům ztrátou péče o děti, pokud zpochybní údajnou touhu svého dítěte podstoupit znetvořující hormonální léčbu nebo operaci, aby vypadalo více jako opačné pohlaví. Zákon 957 byl původně navržen tak, aby soudy v případech péče o dítě musely zvažovat, zda rodiče “potvrzují”, že dítě je transgender. Později v červnu byl zákon pozměněn tak, aby prohlásil rodiče, kteří nejsou považováni za dostatečně “potvrzující“, za odpovědné za zneužívání dítěte.

Republikánský senátor Scott Wilk kvůli novele neomaleně doporučil rodičům “utéct” ze státu. “V minulosti, když jsme vedli tyto diskuse a viděl jsem, jak rodičovská práva atrofují, jsem lidi povzbuzoval, aby bojovali dál,” řekl Wilk v červnu. “Změnil jsem na to názor,” dodal Wilk. “Pokud milujete své děti, musíte z Kalifornie utéct. Musíte utéct.” Wilk prohlásil, že na konci svého funkčního období stát sám opustí.

Susannah Luthi Taylorová, korespondentka Washington Free Beacon v Kalifornii, upozornila na nejednoznačné znění zákona, které otevírá prostor pro široký výklad. “Kalifornský návrh zákona nedefinuje ‘potvrzení’, takže není jasné, zda bude rodič povinen podpořit přání dítěte společensky přejít nebo podstoupit lékařskou léčbu změny pohlaví,” napsala Taylorová. “Návrh zákona rovněž nerozlišuje na základě věku dítěte nebo jeho duševního zdraví.” Legislativa nyní míří na stůl guvernéra Gavina Newsoma, který by ji měl podepsat. Nejnovější kalifornský zákon o transgenderismu následuje po kaskádě vládou vedených útoků na práva rodičů na výchovu svých dětí, včetně práva zpochybňovat touhu dítěte předstírat opačné pohlaví.

Bílá rodina čelí konceptuální genocidě

Proces Velké výměny je programem sionistické globalizace na eliminaci bílé rasy, která vychází z přímé linie Nephilim a jde o nepoddajnou a bojovou rasu, která nejvíce ohrožuje ambice progos na ukotvení světové vlády. Více o této tématice najdete v mých knihách. Nelze totiž ukotvit světovládu nad svobodomyslnými lidmi. Je třeba jim svobodnou mysl a vůli vymazat.

Např. chemicky na 5. prioritě pomocí znetvořujících vakcín, které pod záminkou vedlejšího účinku člověku vymažou či poškodí rozhodovací centrum v mozku a svobodnou vůli, stejně tak řídící modul “fight/flight” v hypothalamu, který určuje, jestli jste bojovník nebo uprchlík, resp. svobodník nebo otrok. Jenže chemická deviace člověka není příliš spolehlivá, tělo má mnoho obranných mechanismů, které se brání jedům a vakcinačním svinstvům přirozeně, takže to nemá moc velký efekt.

Disneyho transgender pořad pro dětí

Co ale má obrovský efekt, to je změna eugenického záření na populaci vlivem médií, školní výchovy a sociálního remodelingu. Proč globalisté prosazují do médií devianty nejhrůznějšího charakteru a tlačí je před očí malých dětí dokonce i ve školkách? Proč? Protože nepřítel se snaží o rozbití modelu Svaté Trojice, tedy muže, ženy a jejich plodu, dítěte. Svatá Trojice je odvozena od fyzikálního modelu Teze – Antiteze -> Syntéza. Muž je teze, žena je anti-teze a jejich dítě je syntézou, tedy splynutím opaků muže a ženy v jeden harmonický celek syntézy dvou antagonistů. Globalistický nepřítel se snaží tento princip zničit, zlikvidovat, protože zničením archetypu Svaté Trojice dojde k vymření a zániku bílé rasy.

Likvidace archetypu Svaté Trojice je útokem na genom bílé rasy

Už doufám chápete, proč je médii indukována nenávist k bílé rase, proč ji nazývají “toxickou” a proč chtějí rodinám v Kalifornii odebírat děti, pokud se zjistí, že rodič nechce dítě vystavit eugenickému záření deviace ve škole, do které dítě chodí a ta škola jede na dětech indoktrinační homo/trans/non-bin agendu. Takto zničená rasa se rozmělní a postupně zanikne a ztratí své charakterové a dominantní rysy, které v uplynulých staletích vedly k ukotvení bílé rasy na vrcholu světových civilizací a nejvyššího technologického a sociálního rozvoje. Právě proto Londýnské kanceláře spustily proces Velké výměny v Evropě na bázi 1. a 5. priority, tedy světonázorově-vzdělávací a chemicko-biologické.

Transgender dítě hlásá v USA svým vrstevníkům, že potřebují nové rodiče

Indukce subsaharské rasy do bílé Evropy a současně degenerativní rozpad a útok proti bílé rase povede k výměně evropského obyvatelstva za africké, které se postupně smísí se zbytky bílé rasy. A když tomu budou rodiče dětí bránit, režim jim děti sebere a dá je do výchovy deviantnímu páru, který dítě převychová na rovněž neplodného jedince, buď druhé pohlaví, nebo non-binára. Tohle je v podstatě forma tiché a plíživé genocidy bílé rasy. Ten proces přitom přichází z Ameriky, ze země svobody, zatímco tomuto procesu se brání právě země jako Rusko nebo Čína. Najednou je všechno obráceně než v minulosti. Emigruje se do Ruska namísto do USA. Svoboda je postupně více na východě než na západě. Mír je válka a svoboda je otroctví. Všechno je naopak.

Takže hrozba války v Africe startuje migraci, která míří do Evropy a transformuje Evropu na Euroafriku. A když to na Slovensku chce někdo zastavit, vnitro řekne, že to není funkční řešení. Není prostě dovoleno ten proces blokovat a brzdit. Do Evropy míří migranti a slovenský government neumí, resp. nechce zavřít migraci hranice. Skupinky migrantů kempují v Bratislavě na nádražích, každý den přijíždějí další. Prezidentka mlčí, anebo obviňuje Fica, protože Fico prý může za všechno, i za špatné počasí. To je jediná reakce na migrační vlnu. Sórošův rukopis je tedy v procesech na Slovensku nezpochybnitelný. A to znamená, že migrace bude!

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *