, , , ,

5G REMOTE KILL VECTOR: Vědecký článek odhaluje, že signály mobilních telefonů mohou aktivovat uvolňování biologických NÁKLADŮ z oxidu grafenu vstřikovaného do těla

5G REMOTE KILL VECTOR: Vědecký článek odhaluje, že signály mobilních telefonů mohou aktivovat uvolňování biologických NÁKLADŮ z oxidu grafenu vstřikovaného do těla

Celý článek si múžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Převzato:https://www.naturalnews.com/

14.9.2023   Mike Adams

Vědecký článek publikovaný v MaterialsToday Chemistry odhaluje, že signály mobilních telefonů lze použít k uvolnění biologické nebo chemické zátěže z oxidu grafenu, který je zaveden do lidského těla. Článek, publikovaný v září 2022, má název „Dálkově řízená elektro-responzivní nanoterapie na vyžádání založená na aminem modifikovaném oxidu grafenu pro synergické duální podávání léků“.

 

Abstrakt studie odhaluje, jak může mobilní telefon vysílat signály k aktivaci nízkonapěťového proudu, který interaguje s molekulami oxidu grafenu (GO), což způsobuje efektivní dodávání užitečného zatížení léků:

 

Tato studie si klade za cíl určit nízkonapěťově řízené uvolňování duálních léčiv (aspirin a doxorubicin) z povrchu GO. Zde jsme ukázali, jak ovládat rychlost uvolňování léčiva na dálku pomocí praktického mobilního telefonu, s nulovým pasivním uvolňováním v době nečinnosti.

 

Díky svému extrémně velkému povrchu a složitému složení struktury se oxid grafenu ukazuje jako dokonalá molekula pro dodávání biologických nebo léčivých látek do těla. Ze studie:

 

Tyto výhody dělají z GO extrémně potenciální nanokompozitní materiál jako nosič léčiv v oblasti biomedicíny a biotechnologie, přičemž je kombinován s polymerem nebo anorganickou matricí.

 

 

Důležité je, že přítomnost specifické frekvence nízkonapěťového proudu je vše, co je nezbytné k tomu, aby oxid grafenu uvolnil své užitečné zatížení.

 

Signály věže 5G buněk vytvářejí mikroproudy uvnitř těla

Již víme, že signály 5G mohou generovat elektrické proudy uvnitř lidského těla, a to i na značnou vzdálenost. Důležitý článek , jehož autorem je Dr. Joseph Mercola a publikovaný v Childrens Health Defense, odhaluje, že radiace 5G buněčného signálu má za následek měřitelné biologické a chemické změny uvnitř lidského těla. Z jeho článku:

 

    • 5G spoléhá především na šířku pásma milimetrové vlny, o které je známo, že způsobuje bolestivý pocit pálení. Je také spojován s problémy s očima a srdcem, potlačenou imunitní funkcí, genetickým poškozením a problémy s plodností.

 

    • Federální komise pro komunikace (FCC) připouští, že agentury nebo telekomunikační průmysl neprovedly ani nefinancovaly žádné studie bezpečnosti 5G a že žádné nejsou plánovány.

 

    • FCC byl zajat telekomunikačním průmyslem, který zase zdokonalil dezinformační strategie používané tabákovým průmyslem před ním.

 

    • Trvalé vystavení mikrovlnným frekvencím, jako jsou ty z mobilních telefonů, může způsobit mitochondriální dysfunkci a poškození jaderné DNA volnými radikály produkovanými z peroxynitritu.

 

    • Nadměrné vystavování se mobilním telefonům a sítím Wi-Fi je spojováno s chronickými nemocemi, jako jsou srdeční arytmie, úzkost, deprese, autismus, Alzheimerova choroba a neplodnost.

 

Web Cellular Phone Task Force uvádí četná varování od vlád a agentur z celého světa, které vyhlásily poplach ohledně záření mobilních telefonů a jeho škodlivých účinků na lidskou biologii.

 

Radiofrekvenční mikrovlnné záření způsobuje změny napětí uvnitř buněk těla a mění vápníkové kanály

Kromě toho přesvědčivý výzkum vedený Martinem Pallem, Ph.D., emeritním profesorem biochemie a základních lékařských věd na Washingtonské státní univerzitě, odhaluje, že mikrovlnné záření z mobilních zařízení a bezdrátových směrovačů způsobuje změny napětí uvnitř tělesných buněk a aktivuje tzv. Voltage-Gated Calcium Channels“ (VGCC), které se nacházejí ve vnější membráně vašich buněk. Je to tato membrána, která určuje, co prochází do buňky a z buňky.

 

Viz úplnou studii Martina Palla, PhD., nazvanou: Elektromagnetická pole působí prostřednictvím aktivace napěťově řízených vápníkových kanálů a vyvolávají příznivé nebo nepříznivé účinky . Tato studie vysvětluje:

 

Dvacet tři studií ukázalo, že napěťově řízené vápníkové kanály (VGCC) produkují tyto a další EMF efekty… Navíc napěťově řízené vlastnosti těchto kanálů mohou poskytovat biofyzikálně věrohodné mechanismy pro biologické účinky EMP.

 

Z výše uvedeného článku Dr. Mercoly: (zvýraznění přidáno)

 

Podle Pallova výzkumu radiofrekvenční mikrovlnné záření, jako je to z vašeho mobilního telefonu a bezdrátového routeru, aktivuje napěťově řízené vápníkové kanály (VGCC) umístěné ve vnější membráně vašich buněk.

 

Podle Palla jsou VGCC 7,2 milionkrát citlivější na mikrovlnné záření než nabité částice uvnitř i vně našich buněk, což znamená, že bezpečnostní standardy pro tuto expozici jsou 7,2 milionu mimo.

 

Nízkofrekvenční mikrovlnné záření otevírá vaše VGCC , čímž umožňuje abnormální příliv vápenatých iontů do buňky, což následně aktivuje oxid dusnatý a superoxid, které reagují téměř okamžitě za vzniku peroxydusitanu, který pak způsobí volné radikály uhličitanů, které jsou jedny z nejškodlivějších. reaktivní druhy dusíku známé a považované za hlavní příčinu mnoha dnešních chronických onemocnění.

 

To znamená, že záření mobilních telefonů (a záření 5G mobilní věže) skutečně vyvolává změny napětí v lidském těle a že tyto změny napětí mají velmi reálné biochemické účinky, z nichž některé mohou být nebezpečné pro lidské zdraví (např. molekul peroxydusitanu).

 

Boje s těmito silnými volnými radikály lze částečně dosáhnout nutričními přístupy, jako je použití enzymu superoxiddismutázy (SOD), který je základní živinou v prášcích 5G Defense v obchodě Health Ranger Store . Je pozoruhodné, že SOD (který se obvykle získává z melounového ovoce) neblokuje samotné záření buněčné věže, ale pomáhá tělu reagovat na buněčné stresy, jako je tvorba molekul peroxydusitanu.

 

V souvisejících zprávách , které zveřejnila agentura Reuters , francouzské regulační orgány vydaly varování společnosti Apple, aby přestala prodávat telefony iPhone 12 kvůli přítomnosti nadměrné radiace produkované zařízeními. Smartphone společnosti Apple překračuje povolený zákonný limit radiace. Tento telefon se prodává od roku 2020.

 

Signály 5G mohou být použity k tomu, aby oxid grafenu uvolnil užitečné zatížení uvnitř lidského těla

Spojením všech těchto bodů lze signály 5G použít ke generování nízkého napětí uvnitř lidského těla, což způsobí, že molekuly oxidu grafenu uvolní předem stanovené užitečné zatížení uvnitř těla. Prostřednictvím výše uvedeného publikovaného článku:

 

Při aplikaci vnějších podnětů je mnoho materiálů schopno uvolňovat léky. Většina z nich však kromě elektrické stimulace potřebuje sofistikované nástroje. Elektrostimulované podávání léků přitáhlo pozornost díky nízkým nákladům, bezbolestnosti a přenositelnosti ovládacího zařízení, díky čemuž je zvládnutelné pro přizpůsobené aplikace. V této studii jsme použili nevládní organizace jako elektrocitlivý materiál k podávání léků kontrolovatelným způsobem.

 

„Je to poprvé, co jsme použili ASP a DOX jako modelový lék, který lze dodávat současně externím napětím,“ uvádí se v dokumentu. Závěr příspěvku dodává: (zvýraznění přidáno)

 

Na závěr jsme zde ukázali, že nevládní organizace mohou být použity jako duální lékový prostředek a uvolňování léků může být řízeno vnějším napětím . Abychom využili synergického efektu ASP a DOX, upravili jsme nevládní organizaci a připojili k ní dva léky. Naše dálkově ovládané zařízení vyrobené v laboratoři účinně uvolnilo protirakovinný lék. Uvolňovací proces lze snadno zapnout a vypnout pomocí mobilního telefonu změnou předpětí.

 

 

Oxid grafenu může nést biologické nebo chemické zbraně jako náklad

Ve vědecké práci citované výše byl nákladem aspirin a běžný lék na rakovinu. Avšak užitečné zatížení může být téměř cokoli dostatečně malé velikosti, včetně hydrofilních i hydrofobních molekul. Ze studie: „Také jsme ukázali, jak mohou být hydrofilní (ASP) a hydrofobní léky (DOX) dodávány pomocí jediné aplikační platformy.“

 

To znamená, že silné chemické zbraně – teoreticky včetně nervových látek, které jsou smrtelné při nanogramech expozice – by mohly být nabity do molekul oxidu grafenu, které jsou tajně dodávány do těla prostřednictvím agresivně propagovaných lékařských zásahů, jako jsou falešné vakcíny nebo výtěry covid. Teoreticky by takové zbraně mohly být k populaci dodávány také prostřednictvím potravních vektorů. Jakmile se dostane do těla, malé množství úniku užitečného zatížení může způsobit určitou úroveň poškození nervů mezi naočkovanými oběťmi, ale skutečné dodání užitečného zatížení nenastane, dokud nebude mezi naočkovanou populací vysílán správný signál 5G pomocí „frekvence uvolňování“, která generuje požadované napětí k uvolnění užitečného zatížení.

 

Jinými slovy, signál vysílání 5G na vhodné frekvenci by mohl okamžitě způsobit, že molekuly oxidu grafenu uvolní užitečné zatížení do těl těch, kteří byli dříve naočkováni těmito užitečnými zatíženími. To by se dělo současně, napříč celou populací, která je v dosahu vysílacích frekvencí, které generují potřebné napětí v těle.

 

Pokud by nákladem byla nervová jedovatá látka, skutečným efektem by byl náhlý úbytek velké části populace ve městech, kde je 5G vysílání dokáže nasytit. Pokud by užitečné zatížení byly nanočástice podobné virům, doručení užitečného zatížení by mohlo způsobit, že by se velká část populace náhle zdála „nakažená“ pandemickým virem, který se šíří nepředstavitelnou rychlostí.

 

Jinými slovy, tato technologie by mohla být použita jako „zabíjet přepínač“ k ukončení jakékoli části populace, která byla dříve naočkována GO nesoucí užitečné zatížení.

 

„Černý inkoust“ vytištěný na farmaceutických kapslích, které se ukázaly jako magnetické a mohou obsahovat oxid grafenu

Při psaní tohoto článku jsem si uvědomil několik dalších informací. Černý inkoust natištěný na straně farmaceutických kapslí se ve skutečnosti skládá z tajemných černých skvrn, které jsou magnetické . Kontakt mi poslal video, znázorněné na následujícím snímku obrazovky, ukazující farmaceutické kapsle namočené ve vodě po dobu několika hodin, po kterých se černý „inkoust“ z kapslí změnil na černé skvrny, které vykazovaly překvapivé magnetické vlastnosti. Na této statické fotografii můžete vidět, jak se černé znaky shromažďují na společném magnetu přidržovaném ke sklu:

 

 

Jak odhaluje tento článek na LiveScience.com , ohromující nový výzkum zjistil, že grafen lze zmagnetizovat sestavením vrstev ve specifické rotační orientaci . To vede ke vzniku magnetismu, i když základní atomové prvky nejsou nic jiného než uhlík. Z článku:

 

Magnetické pole nevzniká obvyklým spinem elektronů v jednotlivých vrstvách grafenu, ale místo toho vzniká společným vířením elektronů ve všech třech vrstvách naskládané struktury grafenu, uvedli vědci 12. října v časopise Nature. Fyzika.

 

Používá se grafen v „inkoustu“, který je vytištěn na straně léků na předpis? Nevíme to jistě, ale skutečnost, že tento inkoust je jasně magnetický, je alarmující.

 

Oxid grafenu může také přenášet gigahertzové signály do blízkých přijímačů

Navíc při určitých exotických aplikacích materiálů s obsahem grafického oxidu (GO) by ti, jejichž těla jsou aktivována vysíláním z věže mobilní sítě, mohli sami fungovat jako elektromagnetické „opakovače“ díky schopnosti GO fungovat jako vysílače .

 

Tato schopnost je dobře zdokumentována ve studii s názvem „Radio-frekvenční charakteristiky oxidu grafenu“, publikované v Applied Physics Letters v roce 2010. ( https://doi.org/10.1063/1.3506468 ) Tato studie vysvětluje: (zvýraznění přidáno)

 

Potvrzujeme oxid grafenu, dvourozměrná uhlíková struktura na úrovni nanoměřítek může být silným kandidátem na vysoce účinný propojovací kabel

v radiofrekvenčním rozsahu. V tomto článku zkoumáme vysokofrekvenční charakteristiky oxidu grafenu v rozsahu 0,5–40 GHz. Vlastnosti vysokofrekvenčního přenosu byly extrahovány jako S-parametry k určení vnitřního střídavého přenosu grafenových listů, jako je závislost změny impedance na frekvenci. Impedance a odpor grafenových listů se drasticky snižuje s rostoucí frekvencí. Tento výsledek potvrzuje, že oxid grafenu má vysoký potenciál pro přenos signálů v rozsahu gigahertzů .

 

Jinými slovy, materiály z oxidu grafenu mohou jak nést užitečné zatížení, které je dodáváno prostřednictvím dálkové signalizace mobilního telefonu, tak přenášet signály do dalších blízkých přijímačů.

 

Teoreticky by to mohlo být použito ke spuštění „řetězové reakce“ signálů z věže mobilní sítě 5G, které by byly znovu vysílány z jedné osoby na druhou. Teoreticky by to mohlo rozšířit signál „kill switch“ vysílaný daleko za počáteční rozsah samotných 5G mobilních věží.

 

 

Ze závěru zveřejněného článku:

 

…[Očekáváme, že GO by mohl být použit pro přenosová vedení v elektronice příštího stupně a mohl by být velmi silným kandidátem pro nanokarbonovou elektroniku.

Závěry

    1. Oxid grafenu může nést chemické nebo biologické užitečné zatížení.

 

    1. Oxid grafenu nesoucí užitečné zatížení může být zaveden do těla prostřednictvím vakcín nebo výtěrů.

 

    1. Uvolnění těchto užitečných zátěží může být řízeno externími signály z věže buněk, které způsobují specifické změny napětí v lidských buňkách.

 

    1. Je již známo, že k některým změnám napětí dochází při vystavení radiaci věže buněk, zejména u 5G.

 

    1. Užitné zátěže oxidu grafenu mohou zahrnovat užitečné zátěže „zabít spínače“, jako jsou nervově paralytické nebo infekční látky.

 

    1. Věžový systém 5G tedy může fungovat jako infrastruktura pro uvolnění užitečného nákladu chemických zbraní k dosažení „hromadného zabíjení“ populací, které byly dříve naočkovány GO přenášejícími užitečné zatížení.

 

    1. Covid vakcíny – o kterých je nyní všeobecně známo, že neměly nic společného se zastavením jakékoli pandemie (protože i Bílý dům a CDC přiznávají, že nezastaví přenos ani infekce) – mohly být teoreticky použity k naočkování lidí oxidem grafenu. užitečné zatížení, které ještě nebylo aktivováno.

 

Je tedy pravděpodobné – ale neprokázané – že vakcíny + 5G buněčné věže by mohly být využity jako depopulační zbraňový systém k dosažení téměř současného masového vyhlazení velkého procenta lidské populace, jednoduše aktivací uvolnění užitečného zatížení GO pomocí konkrétní vysílací energetická náročnost a frekvence.

 

Vzhledem k tomu, že západní vlády světa se právě teď zjevně pokoušejí vyhladit své vlastní obyvatelstvo, měl by se tento závěr týkat všech, kteří chtějí přežít agendu globální depopulace .

 

Zdroje citované v tomto článku zahrnují:

 

https://childrenshealthdefense.org/defender/5g-emf-radiofrequency-radiation-health-risks-exposure-humans-cola/

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S2468519422002166

https://www.reuters.com/technology/french-watchdog-halts-iphone-12-sales-over-too-high-radiation-minister-2023-09-12/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23802593/

http://cellphonetaskforce.org/governments-and-organizations-that-ban-or-warn-against-wireless-technology/

https://pubs.aip.org/aip/apl/article-abstract/97/19/193103/324025/Radio-frequency-characteristics-of-graphene-oxide?redirectedFrom=fulltext

 

Mike Adams (také znám jako „ Health Ranger “) je zakládajícím redaktorem NaturalNews.com, nejprodávanějším autorem (č. 1 nejprodávanější vědeckou knihou na Amazon.com s názvem „ Food Forensics “), ekologickým vědcem, držitelem patentu na Vynález eliminující radioaktivní izotopy cesia, držitel několika cen za vynikající žurnalistiku, vydavatel vědeckých zpráv a vlivný komentátor na témata od vědy a medicíny po kulturu a politiku.

Mike Adams také slouží jako vědecký ředitel laboratoře mezinárodně akreditované (ISO 17025) analytické laboratoře známé jako CWC Labs . Tam mu byl udělen Certifikát výjimečnosti za dosažení extrémně vysoké přesnosti analýzy toxických prvků v neznámých vzorcích vody pomocí ICP-MS instrumentace.

Ve svém laboratorním výzkumu Adams učinil řadu průlomových objevů v oblasti bezpečnosti potravin, jako je odhalení kontaminace rýžových proteinových produktů dovážených z Asie toxickými těžkými kovy, jako je olovo, kadmium a wolfram . Adams byl prvním výzkumníkem potravinářské vědy, který zdokumentoval vysoké hladiny wolframu v superpotravinách . Objevil také více než 11 ppm olova v dováženém prášku z mangostanu a vedl celoprůmyslovou dobrovolnou dohodu o omezení těžkých kovů v rýžových proteinových produktech.

Adams také pomohl bránit práva domácích zahradníků a chránit práva rodičů na lékařskou svobodu . Je všeobecně známo, že Adams měl pozoruhodný globální dopad na problémy, jako jsou GMO, vakcíny, nutriční terapie, lidské vědomí.

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-14-remote-kill-science-paper-reveals-cell-phone-signals-release-biological-payloads-graphene-oxide.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *