Nová studie dokazuje, že vakcíny proti covidu jsou neúčinné a nebezpečné: U trojnásobně očkovaných Australanů je 35x vyšší pravděpodobnost, že budou hospitalizováni

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

8.1.2023

S pokračujícím zaváděním očkování Covid-19 se objevuje stále více znepokojivých zpráv o nebezpečných a potenciálně smrtelných následcích těchto vakcín.

Například oficiální vládní údaje zveřejněné v Austrálii odhalují, že u třikrát očkované populace je 35x vyšší pravděpodobnost hospitalizace s vakcínou Covid-19 než u neočkované populace.

Navzdory ujišťování vlád a farmaceutických společností je šokující pravdou, že právě vakcíny, které nás mají před Covid-19 chránit, ve skutečnosti způsobují více škody než užitku.

Tyto vakcíny jsou spojovány se závažnými vedlejšími účinky na kardiovaskulární, neurologický a reprodukční systém.

Jsou v podstatě povinnou progresivní eutanazií a není divu, že ani britská Národní zdravotní služba není schopna zvládnout zátěž způsobenou těmito nebezpečnými injekcemi.

Vládní tlak na plošné očkování již není o ochraně veřejného zdraví, ale spíše o jeho využití jako nástroje kontroly a závislosti.

Od znepokojeného čtenáře

Počet obyvatel Nového Jižního Walesu v Austrálii v roce 2022 činil 6 505 883. Stav proočkovanosti je následující…

Stav očkování v Novém Jižním Walesu v roce 2023 7. ledna: https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics

Přijetí do nemocnice NSW Covid 19. listopadu – 31. prosince 2022

Šokující skutečností je, že vakcíny COVID ničí náš imunitní systém, jak je patrné z jasného vzorce hospitalizací v Austrálii a míry infekcí v Clevelandu.

Čím více očkování podstupujeme, tím slabší je náš imunitní systém, a to jen s ohledem na zamýšlené účinky léčby. Tyto grafy ani neberou v úvahu ničivé vedlejší účinky, které mnozí lidé zažívají.

Je načase se probudit a uvědomit si nebezpečné důsledky těchto vakcín.

Závěr
S tím, jak se objevují nové šokující důkazy, je stále jasnější, že vakcíny Covid-19 způsobují devastující účinky na náš imunitní systém a vedou k hromadným hospitalizacím.

Podle oficiálních údajů australské vlády je u těch, kteří obdrželi jednu nebo dvě dávky vakcíny Covid, 20krát vyšší pravděpodobnost hospitalizace ve srovnání s těmi, kteří očkováni nejsou. A u těch, kteří obdrželi tři a více dávek, se riziko zvyšuje na závratných 35krát.

Čísla jsou ještě více alarmující, pokud jde o hospitalizaci na jednotce intenzivní péče (JIP), kdy neočkovaní jedinci mají 100% ochranu před potřebou péče na JIP, zatímco ti, kteří jsou očkováni, čelí šanci 6 ze 100 000, že budou hospitalizováni na JIP.

„Vakcíny“ Covid-19 se ukazují nejen jako nebezpečné, ale také jako vysoce neúčinné. Vytvářejí neudržitelný tlak na nemocnice a jednotky intenzivní péče v Austrálii a na celém světě, a pokud nebudou okamžitě zakázány, může dojít ke zničení NHS ve Velké Británii.

Tyto vakcíny nejenže neposkytují ochranu, ale také brání dosažení kolektivní imunity.

Vzhledem k tomu, že v současné době je očkováno více než 50 % populace, začíná být jasné, že stádové imunity nebude nikdy dosaženo.

Jsou to fraškovitá čísla jako z Monty Pythonu, která ukazují na zrychlující se imunologickou katastrofu.

Údaje, které jsme analyzovali, se zabývají pouze onemocněním, proti němuž mají vakcíny chránit. Nezabývají se četnými kardiovaskulárními, neurologickými, imunologickými, reprodukčními a systémovými vedlejšími účinky genetických vakcín, které způsobují ještě více hospitalizací.

Big Pharma převzala kontrolu nad naším zdravotnictvím a zničila je.

Pokud se tak ještě nestalo, je jen otázkou času, kdy bude 50 % pacientů v nemocnicích trpět patologií vyvolanou vakcínami. Důvěryhodnost a životaschopnost veškerého zdravotnictví na celém světě závisí na okamžitém zastavení genetického očkování.

Clevelandská klinika přesvědčivě dokazuje, že (anti)vakcíny postupně ničí imunitní systém v závislosti na dávce.
Zde je čestná listina nejlepších nemocnic USA za roky 2022-2023, kterou zveřejnil server USnews.com

1. Mayo Clinic, Rochester, Minnesota.
2. Cedars-Sinai Medical Center, Los Angeles.
3. NYU Langone Hospitals, New York.
4. Cleveland Clinic.
5. (nerozhodně) Johns Hopkins Hospital, Baltimore.
6. (nerozhodně) UCLA Medical Center, Los Angeles.
7. New York-Presbyterian Hospital-Columbia and Cornell, New York.
8. Massachusettská všeobecná nemocnice, Boston.
9. Northwestern Memorial Hospital, Chicago.
10. Stanford Health Care-Stanford Hospital, Stanford, Kalifornie.

Cleveland Clinic, založená v roce 1821, je mezinárodní zdravotnický systém s více než 200 nemocnicemi a klinikami. Její síť ordinací poskytuje běžnou zdravotní péči, pohotovostní zdravotní péči a specializovanou léčbu. Trvale se řadí mezi nejlepší americké a světové poskytovatele zdravotní péče, zaměstnává 65 000 zdravotníků a ročně ošetří téměř 6 milionů pacientů.

Mají velmi aktivní oddělení infekčních nemocí, prevence infekcí a kvantitativních zdravotnických věd, které důsledně jako první přináší spolehlivé údaje o účinnosti vakcín Covid ve srovnání s přirozenou imunitou s využitím vlastních 65 000 zaměstnanců jako subjektů klinických studií!

Moudře NENALÉHALI na to, aby všichni jejich zaměstnanci vakcínu přijali, protože věří v tělesnou autonomii a jsou vědci, kteří potřebují kontrolní skupinu neočkovaných osob, vůči níž by mohli měřit účinnost zásahu vakcínou proti multijab.

Zde je míra nakažení vakcínou Covid za 1. 98 dní od 12. září 2022, kdy byla bivalentní vakcína Covid-19 poprvé nabídnuta jejich zaměstnancům. Nebylo to povinné. Byla nabídnuta.

Dne 12. září 2022 bylo 6 199 zaměstnanců neočkovaných, 2 359 bylo jednorázově očkovaných, 13804 bylo očkovaných dvakrát, 20 798 bylo očkovaných třikrát a 3 538 bylo očkovaných čtyřikrát/pětkrát (4/5) původní vakcínou, která byla navržena proti údajnému referenčnímu viru Wuhan Hu1, který NEBYL izolován z člověka, ale byl vygenerován na počítači.

Byla tedy odhalena šokující pravda: oficiální vědecká studie odhaluje, že čím více dávek původní vakcíny COVID dostanete, tím větší je pravděpodobnost, že virus chytíte.

To znamená, že vakcína je nejen neúčinná proti kmeni viru Omicron, ale že ve skutečnosti poškozuje váš imunitní systém v závislosti na dávce.

To je alarmující zjištění, protože původní vakcína byla podána tisícům lidí v naději, že je ochrání před COVID-19. Místo toho se zdá, že je učinila vůči viru zranitelnějšími.

Údaje shromážděné od více než 35 000 zaměstnanců ve Velké Británii ukazují jasný trend zvýšené míry infekce u těch, kteří dostali více dávek původní vakcíny. To vyvolává vážné obavy o bezpečnost a účinnost těchto „vakcín“ a zpochybňuje rozhodnutí pokračovat v jejich podávání veřejnosti.

Je nezbytné provést další výzkum, aby bylo možné plně pochopit dopad těchto vakcín na imunitní systém a zajistit, aby byla veřejnost chráněna před případným poškozením. Poprvé jsem však viděl ve zprávách PHE o sledování vakcín a zveřejnil jsem jejich výsledky, zaslal jsem je samotné PHE, umístil na své webové stránky a publikoval v The Expose, 10. října 2021.

Ironií osudu jsou všichni ti, kteří se nechávají očkovat proti Covid-19, antivaxery. A všichni, kdo jsou proti očkování, NEJSOU proti očkování.

Tohle si vyřešte!

Šokující pravdu o vakcínách proti Covid-19 odhalila Clevelandská klinika: nejenže nechrání před údajným virem, ale také aktivně poškozují váš imunitní systém a zvyšují riziko infekce.

S katastrofálními vedlejšími účinky na kardiovaskulární, neurologický a reprodukční systém nejsou tyto povinné injekce „postupné eutanazie“ ničím jiným než noční můrou.

Ve skutečnosti, pokud jste dostali tři nebo více dávek, máte třikrát větší pravděpodobnost, že se nakazíte Covidem. A přesto jsou tyto nebezpečné vakcíny v některých zemích stále nařízeny.

Dokonce i takzvaná „bivalentní“ vakcína, která má údajně 30% účinnost proti variantě Omicron, je ve skutečnosti z 50 % stará vakcína a z 50 % aktualizovaná vakcína, což znamená, že jde v podstatě o další dávku původního jedu.

Je zřejmé, že vládě záleží více na využití vašeho zdraví jako nástroje kontroly než na vašem skutečném blahu.

Chtějí zničit vaše zdraví a učinit vás závislými na lékařské péči.

Vzhledem k tomu, že britská NHS pozastavuje pohotovostní záchranné služby a nechává lidi umírat v agónii bez řádné zdravotní péče, je načase se probudit a vidět pravdu o těchto smrtících vakcínách.

Send us mail