, , , ,

„Naprosto zdravé“ dítě zemřelo dva dny po podání rutinní dětské vakcíny

„Naprosto zdravé“ dítě zemřelo dva dny po podání rutinní dětské vakcíny

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

17.12.2023

Ethan Huff

Rodina dosud „naprosto zdravé“ patnáctiměsíční holčičky, která zemřela pouhé dva dny po rutinním očkování během preventivní prohlídky, hledá odpovědi na otázky, které by vysvětlily náhlou smrt jejich dcery.
Melody Rain Palombi-Malmgrenová, která žila se svou rodinou v Greenwood Lake ve státě New York, dostala zástavu srdce a zemřela 19. října poté, co dostala tři vakcíny: proti planým neštovicím, DTaP (záškrt, tetanus a černý kašel) a Hib (Haemophilus influenzae typu b).

Rodiče dítěte ji vzali do Herbert Kania Pediatric Group ve Warwicku ve státě New York, aby dostala tato tři očkování, která jsou součástí doporučeného schématu stanoveného americkým Centrem pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC).

„Bylo to naprosto zdravé dítě,“ řekla Katherine Palombiová, matka holčičky. „Jsem v naprostém šoku.“

Ráno před náhlou smrtí malé Melody se zdálo být všechno v pořádku. Její maminka jí zamávala na rozloučenou poté, co dítě odvezla k babičce, jen aby jí o něco později babička zavolala a vysvětlila Palombimu, že její dcera má problémy s dýcháním.

„Byla jsem v naprostém šoku,“ řekla Palombiová televizi News12. „Co se to stalo? Dusí se něčím? Dostala se do něčeho? To byla moje první myšlenka, protože to dítě je přece naprosto zdravé.“

(Související: Přečtěte si více o milionech lidí, kteří zemřeli na následky injekcí COVID).

Očkování dětí je riskantní záležitost
Melody byla rychle převezena sanitkou do nemocnice svatého Antonína poté, co se její babička neúspěšně pokusila provést resuscitaci dítěte. Palombi spěchal z práce domů, aby zjistil, že u dveří čeká policista.

Policista prý Palombimu nabídl, že ho do nemocnice odveze, „protože věděl, jak je to vážné“.

„Než jsem se dostal do nemocnice, dali mě na pokoj,“ vzpomíná Palombi. „A oni pořád jen říkali: ‚Pracujeme na ní‘.“

„Probírali všechno od rána, protože se do něčeho zapletla. Pořád jsem jen říkala: ‚Měla očkování. Pár dní předtím měla očkování.“ „A co se stalo?“ zeptala se.

Záchranáři a další zdravotnický personál se hodiny snažili malou Melody oživit, ale marně.

„Přivedli mě na pokoj a já ji tam viděl ležet,“ řekl Palombi. „Řekli mi: ‚Čas smrti: 11:13.‘ A já se úplně zhroutila na zem.“

Oficiální záznamy z nemocnice ukazují, že Melody utrpěla selhání jater a ledvin spolu se zástavou srdce. Skutečná příčina jejího náhlého úmrtí se stále vyšetřuje a čeká se na pitvu.

Podle vedoucího vědeckého pracovníka organizace Children’s Health Defense (CHD) Karla Jablonowského, PhD., mohla malá Melody toho dne dostat šest vakcín místo pouhých tří. Ani s polovičním množstvím vakcín si Melodyino křehké tělo nedokázalo poradit.

Dr. Elizabeth Mumperová, prezidentka a generální ředitelka Rimlandského centra pro integrativní medicínu, řekla deníku The Defender, že Melodyiny testy ukázaly zvýšené hodnoty enzymů v játrech, srdci a svalech, což „naznačuje katastrofální poškození“.

„Její elektrolyty byly abnormální, což naznačuje, že její tělo ztratilo schopnost udržovat homeostázu, rovnováhu tělesné chemie,“ dodala Mumperová. „Při vyšetřování náhlých úmrtí dětí je zásadní zvážit všechny možné příčiny. V tomto případě bylo dítě dva dny předtím očkováno čtyřmi vakcínami. Náhlé úmrtí je jednou z „nevyhnutelných nebezpečných“ reakcí na vakcíny a mělo by být zváženo v rámci diferenciální diagnózy toho, co se stalo tomuto krásnému miminku.“

„Analýza bezpečnostních údajů VAERS [Vaccine Adverse Event Reporting System] ukazuje shlukování případů ‚syndromu náhlého úmrtí kojence‘ ve dnech těsně po očkování. Soucítím s rodinou.“

Nejnovější zprávy o nebezpečí dětských vakcín najdete na webu ChemicalViolence.com.

Sources for this article include:

 

TheEpochTimes.com

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-12-17-healthy-baby-dies-two-days-childhood-vaccines.html

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply
  1. Jan Vintr
    Jan Vintr says:

    Každýl, kdo si dovolí veřejně kritizovat takzvané vakcíny proti covidu, neopomene pronést povinnou mantru, že není antivaxer a že nemá nic proti „normálním bezpečným vakcínám“. Jenže to je obecně rozšířená totální lež. ŽÁDNÁ vakcína není účinná a bezpečná. Všechny takzvané vakcíny, aby vykazovaly vůbec nějaké účinky, obsahují takzvané adjuvanty, což jsou jedovaté, pro člověka nebezpečné látky. A u dětí, do kterých se píchá větší množství tohoto svinstva, se ty jedovaté látky kumulují. U některých děti to způsobí akutní potíže a dokonce i smrt, ale VŠEM dětem to doživotně poškodí zdraví. A o to těm zrůdám, které provozují farmabyznis, právě jde. Vyrábějí si doživotní zákazníky pro další chemická svinstva, která produkují.

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *