, , , , ,

Náhoda? Bill Gates investoval do výroby umělých vajec před celosvětovým nedostatkem vajec a zvýšením cen

gates

Náhoda? Bill Gates investoval do výroby umělých vajec před celosvětovým nedostatkem vajec a zvýšením cen

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

2:2:2023

Již od doby, kdy se před rokem objevila údajná ničivá epidemie ptačí chřipky  v USA, při níž byly zlikvidovány stamiliony kusů drůbeže, mi bylo jasné, že jde o způsob, jak zničit tyto chovy a stejně tak jsem již tehdy předpovídala, že se vše přenese do Evropy. A přesně to se stalo.

Náhlý výskyt ptačí chřipky, zjištěné PCR testy, měl podle všeho nejen snížit chovy drůbeže souběžně s tím, co se z poněkud jiných důvodů likvidují i chovy dobytka, ale měl také způsobit nedostatek vajec.

Připomínám, že podle klimaalarmistů by mělo z jídelníčku „plebsu“ vypadnout nejen maso, ale také další živočišné produkty jako mléko a vejce. Vše uvedené má nahradit hmyz a umělé maso, mléko a vejce.

Jak již víte, tak výrobu umělého masa a mléka již před časem velmi štědře zainvestoval Bill Gates. A jistě vás neudiví, že nyní investuje také do výroby umělých vajec. Takže – ve vztahu k likvidaci chovů zvířat –  zde máme opět odpověď na ono obligátní: Cui bono?

Globalistický miliardář Bill Gates, známý svými děsivě prozíravými investicemi těsně předtím, než svět zasáhne katastrofa, investoval do umělých vajec, než jejich ceny vyletěly do nebes.

Záhada nedostatku vajec a zdražování je stále větší. Podle indexu spotřebitelských cen se ceny vajec od loňska zvýšily o 66 %. V reakci na nedostatek vajec mnoho spotřebitelů přešlo na rostlinná umělá vejce.

Lidé po celém světě musí za vejce v obchodech platit více, protože kvůli ptačí chřipce bylo zlikvidováno více než 41 milionů nosnic. V posledních měsících také došlo v USA k řadě záhadných požárů továren na výrobu vajec.

Bill Gates vlastní většinu půdy v mnoha státech USA

Bill Gates má za sebou historii investic do všeho umělého, včetně hmyzích proteinů, Beyond Meat a nepřeberného množství vakcín. Nemělo by tedy být překvapením, že investoval do Hampton Creek, společnosti vyrábějící umělá vajíčka.

Bill Gates se stal poradcem společnosti na výrobu umělých vajec a byl jedním z jejích nejhlasitějších zastánců ve světě Silicon Valley, kde sídlí Hampton Creek.

Brzy po své investici Gates chválil umělá vajíčka Hampton Creek na různých blozích, v rozhovorech či na setkáních.

Dva roky po uvedení na trh v roce 2013 přimělo celosvětové propuknutí ptačí chřipky některé spotřebitele k definitivnímu přechodu na rostlinná umělá vejce, což společnosti umožnilo prosadit se v amerických a evropských supermarketech.

Hampton Creek se od té doby přejmenoval na Eat Just a nyní prodává také rostlinné maso pod značkou Beyond Meat.

Bill Gates pokračoval v podpoře Eat Just a vedl kampaň za to, aby více lidí jedlo rostlinné maso, aby se snížila uhlíková stopa metanu (říhání) produkovaného kravami.

ZDROJ: Necenzurovaná Pravda,Slovaka https://necenzurovanapravda.cz/2023/02/nahoda-bill-gates-investoval-do-vyroby-umelych-vajec-pred-celosvetovym-nedostatkem-vajec-a-zvysenim-cen/

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *