, ,

Spoluzakladatel Greenpeace: CO2 nezvyšuje teploty,je zděšen tím, co se z jeho organizace stalo

Spoluzakladatel Greenpeace: CO2 nezvyšuje teplotyje zděšen tím, co se z jeho organizace stalo

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

1.2.2023

O původním zakladateli Greenpeace je známo, že je zděšen tím, co se z jeho organizace stalo. Dnes již nejde o žádnou ochranu přírody, ale čistě o politickou propagandu. To již několikrát potvrdil a k současné organizaci se dávno nehlásí.

Austrálie zažívá nejchladnější léto za posledních 140 let. Pro spoluzakladatele Greenpeace Patricka Moora je to další důkaz, že CO2 nemůže být zodpovědný za vyšší teploty v atmosféře.

Dr. Patrick Moore spoluzaložil ekologickou organizaci Greenpeace a opustil ji v roce 1986 – 15 let po jejím založení – protože se nyní zaměřuje na politický klimatický aktivismus namísto vědeckých faktů.

Mezitím se angažovaný environmentalista snaží jednat s čísly, daty a fakty proti rostoucí klimatické hysterii a apelovat na rozum lidí. Vzhledem k nejchladnějšímu létu v Austrálii za posledních 140 let se Moore opět zabodl do vosího hnízda klimatické sekty. Na Twitteru napsal:

„Sydney a Melbourne v Austrálii prožívají nejchladnější léto za posledních 140 let. Neexistují žádné důkazy o tom, že CO2 je zodpovědný za nárůst teploty. Přesto jsme ochotni utratit biliony dolarů za snížení CO2. Pácháme ekonomickou sebevraždu bez dobrého důvodu.“

Jen před několika měsíci Moore tvrdil, že globální elity prakticky uzavřely „sebevražedný pakt“, aby snížily světovou populaci.

„Nyní čelíme situaci, kdy velké množství velmi mocných organizací a elit na mezinárodní a národní úrovni volá po politice, která je v podstatě sebevražedným paktem. V podstatě jakési přání smrti,“ říká ekolog.

Dekarbonizace ekonomiky zajistí, že bude moci být dostatečně zásobováno mnohem méně lidí.

„Nejteplejší den zaznamenaný v Santa Barbaře v Kalifornii 29. června 1859 – 133F. „Globální průměrná“ teplota se od té doby zvýšila o méně než 2 °F. Mohlo by to být způsobeno zahrnutím více tropických meteorologických stanic než dříve. Den ode dne jsem skeptičtější.“
Experti jako Dr. Patrick Moore, kteří se spoléhají na vědu a výzkum namísto senzacechtivosti a propagandy, znovu a znovu ukazují, na jak vratkých nohách teorie klimatických fanatiků ve skutečnosti stojí.
Především však ukazuje, že ani jako odvážný ekolog se nemusíte podřizovat celé klimatické mánii, ale můžete dál pracovat s logikou a fakty.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *