„Miliardáři se snaží zmenšit světovou populaci“: Tajné shromáždění sponzorované Billem Gatesem, setkání „The Good Club“ v roce 2009

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

Je celosvětová depopulace součástí miliardářského „velkého resetu“

Od profesora Michela Chossudovského

1.10.2023

Již více než deset let pořádají setkání miliardáři popisovaní jako filantropové s cílem snížit velikost světové populace, která vyvrcholila krizí Covid v letech 2020–2022.

Nedávný vývoj naznačuje, že „depopulace“ je nedílnou součástí takzvaných mandátů Covid, včetně zásad blokování a „vakcíny mRNA“. 

Vraťte se do roku 2009. Podle Wall Street Journal: „Miliardáři se snaží zmenšit světovou populaci“.

V květnu 2009 se miliardářští filantropové setkali za zavřenými dveřmi v domě prezidenta Rockefellerovy univerzity na Manhattanu.

Toto tajné shromáždění sponzoroval Bill Gates. Říkali si „The Good Club“. 

Mezi účastníky byli zesnulý David Rockefeller, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg Ted Turner, Oprah Winfrey a mnoho dalších. 

V květnu 2009 WSJ a Sunday Times uvedly: ( John Harlow, Los Angeles), že

„Někteří z předních amerických miliardářů se tajně setkali, aby zvážili, jak by jejich bohatství mohlo být využito ke zpomalení růstu světové populace a urychlení zlepšení ve zdravotnictví a vzdělávání.“

Důraz nebyl kladen na populační růst (tj. plánované rodičovství), ale na „depopulaci“, tj. snížení absolutní velikosti světové populace.

Chcete-li si přečíst celý článek WSJ, klikněte zde .

Podle zprávy Sunday Times:

Filantropové, kteří se zúčastnili summitu svolaného z iniciativy Billa Gatese, spoluzakladatele Microsoftu, diskutovali o spojení sil k překonání politických a náboženských překážek změny.

Stacy Palmer, redaktorka Chronicle of Philanthropy, uvedla, že summit byl bezprecedentní. „Dozvěděli jsme se o tom až později, náhodou. Normálně tito lidé rádi mluví o dobrých věcech, ale tohle je jiné – možná proto, že nechtějí být vnímáni jako globální kabala ,“ řekl.

Jiný host řekl, že „není nic tak hrubého jako hlasování“, ale objevil se konsenzus, že podpoří strategii, v níž by se populační růst řešil jako potenciálně katastrofální environmentální, sociální a průmyslová hrozba.

„Tohle je něco tak děsivého, že všichni v této skupině souhlasili, že potřebuje odpovědi s velkým mozkem,“ řekl host. …

Proč všechna ta tajemství? „Chtěli mluvit mezi bohatými a bohatými, aniž by si dělali starosti, že cokoli, co řekli, skončí v novinách a vykreslí je jako alternativní světovou vládu,“ řekl. ( Sunday Times )

Snižování světové populace

Média informují o tajném shromáždění 5. května 2009 zaměřeném na závazek „The Good Club“ „ zpomalit“ růst světové populace .

„Shrink the World Population“  (titul WSJ) jde nad rámec plánovaného rodičovství, které spočívá ve „snížení růstu světové populace“. Spočívá v „depopulaci“, tedy snížení absolutní velikosti světové populace, což v konečném důsledku vyžaduje snížení porodnosti (což by zahrnovalo i sníženou plodnost) spojené s výrazným zvýšením úmrtnosti.

Tajné setkání: Na vrcholu pandemie H1N1

Dne 25. dubna 2009 vyhlásila Světová zdravotnická organizace (WHO) v čele s Margaret Chanovou stav ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu (PHEIC). A o pár týdnů později se „Good Club“ sešel v NYC na vrcholu pandemie prasečí chřipky H1N1 , která se ukázala jako podvod.

Za zmínku také stojí, že na samém počátku krize H1N1 v dubnu 2009  radil profesor Neil Ferguson z Imperial College v Londýně Billu Gatesovi a WHO: „40 procent lidí ve Spojeném království by se mohlo nakazit [H1N1] v příštích šest měsíců, pokud by zemi zasáhla pandemie.

Zní to povědomě? Byl to tentýž Neil Ferguson (štědře podporovaný Gates Foundation), který navrhl model uzamčení koronaviru (spuštěn 11. března 2020). Jak si vzpomínáme, tento  matematický model z března 2020  byl založen na „předpovědích“ 600 000 úmrtí ve Spojeném království.  

A nyní (léto-podzim 2021) byl formulován třetí autoritativní „matematický model“ od stejného „vědce“ (Ferguson), aby ospravedlnil „uzamknutí čtvrté vlny“. 

Zachraňte životy, abyste dosáhli „vylidnění“

Bylo na tomto tajném setkání v květnu 2009 zvažováno absolutní „snížení“ světové populace ? 

O několik měsíců později Bill Gates ve své prezentaci na TED (únor 2010) týkající se očkování potvrdil následující;

„A pokud odvedeme opravdu skvělou práci na nových vakcínách, zdravotní péči a službách reprodukčního zdraví, mohli bychom snížit [světovou populaci] o 10 nebo 15 procent.“

Podle Gatese by to znamenalo absolutní snížení světové populace (2010) o řádově 680 milionů na 1,02 miliardy.

(Viz citaci na videu od 21. 4.. Viz také snímek obrazovky přepisu citace)

TED Talk v 04:21:

„The Good Club“ dříve a nyní

Stejná skupina miliardářů, která se setkala v květnu 2009 na tajném místě na Rockefellerově univerzitě na Manhattanu, byla od počátku krize Covid aktivně zapojena do navrhování politik uzamčení uplatňovaných po celém světě, včetně vakcíny mRNA a „Velkého resetu“ WEF.

Vakcína mRNA není projektem mezivládního orgánu OSN (WHO) jménem členských států OSN: Je to soukromá iniciativa. Miliardářské elity, které financují a prosazují celosvětový projekt vakcíny Covid, jsou eugenisté oddaní depopulaci.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *