, , , , ,

Michael Svatoš :Washington vztekle proklíná hlupáka Macrona!

:Washington vztekle proklíná hlupáka Macrona! Putinovi včera padla do náruče další africká země Senegal! Londýn zděšen novou ruskou válečnou základnou, ze které už může Putin ovládat i Gibraltar!!

Moc Západu nad Afrikou slábne každý den, a takřka neuplyne už žádný další měsíc bez toho, aby nějaká další země černého kontinentu nepožádala Putina o ochranu. 14. prosince 2022 v noci do Washingtonu zatelefonoval vystrašený prezident africké Ghany Akufo Addo, a ohlásil, že se ruská vojska kuchaře Prigožina znenadání objevila na jeho severních hranicích, a dožadoval se okamžité reakce Pentagonu na záchranu svého Ghaňany neoblíbeného režimu. Mezi americkou admiralitou tu noc vypukla panika, protože ruská letecká základna a vojenský přístav na atlantickém pobřeží západní Afriky by znamenaly vážné potíže pro jejich flotilu a námořní obchod celého Západu. Pentagon proto ihned sezval všechny své nejvyšší hlavy na poradu, a na ní hlavy vymyslely, jak zastavit ruský pochod Afrikou. Řešení vymyslely prosté – Protože Macron a Francouzi jsou v celé západní Africe nenáviděni, ještě více, než džihádisté nenávidí sionisty, nezbývá, než se od Macrona a Francouzů okamžitě a důkladně distancovat, a snažit se, v Africe nevypadat, jako úhlavní nepřátelé Putina i Rusů. Podle nejvyšších US stratégů – EU a Brusel a Paříž, tak dlouho nemilosrdně drancovaly Afriku, a držely zejména její mladé lidi v takové bídě a beznaději, a podporovaly tamní zkorumpované politiky, až dnes, naprostá většina západních Afričanů bezmezně miluje Putina, a vidí v Rusku jedinou spásu před bezohledným drancováním svých zemí západoevropskými kolonialisty a bankéři.

Celý loňský rok až do teď, Washington svoji politiku “absolutně se v Africe distancovat od Francouzů i EU” důsledně dodržoval, a když Macron v létě 2023 začal spřádat plány, jak vybombardovat nigerskou armádu, a miliardami z bruselské kasy zaplatit tažení armád posledních Západu věrných afrických diktátorů proti “proruským rebelům”, důrazně Macronovi i bruselským válečnicím vysvětlil, že tentokráte se žádný lybijský scénář, kdy jim Pentagon pošle své letectvo na pomoc, aby neprohráli, opakovat nebude! Macron proto rychle stáhl ocas, a začal usilovně přemýšlet, jak by se Putinovi pomstil jinde. Proč generalita USA obětovala Macrona, vysvětluje následující mapa:

Uprostřed mapy se nachází nově postavená US letecká základna Agadez, kterou se vláda Nigeru chystá věnovat Rusům. Červená kružnice je dostřel ruských dronů Shahed ze základny. Pentagon je zděšen, že jeho válečné námořní a letecké základny ve Španělsku dostanou Putinovi na dostřel, stejně jako britský přístav Gibraltar, italská Sicílie, a veškeré námořní trasy vedoucí z východu na západ. Modré šipky na mapě, jsou vojenské námořní přístavy, které Putinovi rovněž padnou do náručí – jeden v Senegalu, druhý v Súdánu. Červené hvězdy jsou úplně proruské režimy, oranžové “spíše proruské”, a modré pentagramy označují zatím spíše prozápadní země.

 

Celý článek si můžete přečíst  ZDE

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

 

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *