Kateřina Konečná: TO NENÍ ŽÁDNÁ OBRANNÁ SMLOUVA, TO JE SMLOUVA S ĎÁBLEM!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

ČESKO: V aktuálním tištěném vydání týdeníku Naše pravda jsme slíbili zveřejnit některá vystoupení levicových politiků na demonstraci Česko na 1. místě (6. května). Dnes si můžete přečíst projev Kateřiny Konečné, zítra Jiřího Paroubka. Vystoupení Jana Kavana už na našem webu najdete.

Zdravím všechny, kteří si myslí, že Česká republika má být pro naši vládu na 1. místě!

Než se to dozvíme ze článků a televizních reportáží našich objektivních sdělovacích prostředků, tak bych chtěla těm redaktorům, co to budou psát, usnadnit práci a učinit zásadní prohlášení! JSEM CHCIMÍR A JSEM NA TO HRDÁ! Nezapomeňte, že jsem taky dezolátkou a švábem!

Tak – tím jsme si odbyli počáteční formality – a můžeme jit k tomu nejdůležitějšímu… Demonstrací je a byla spousta. K předraženým energiím, drahotě, za mír a všechny byly maximálně potřebné a oprávněné. Ale dnešní demonstrace Česká republika na 1. místě je přece jen jiná. Tehdy mohli říkat, že jen hloupě žvaníme. Ale teď je na stole vojenská smlouva – tzv. obranná dohoda mezi USA a ČR. Tato smlouva je důkazem toho, že Česká republika pro tuto vládu rozhodně na 1. místě není. Pro pětidemoliční vládu je důležitější zavděčit se Washingtonu a neváhá přitom obětovat právo i suverenitu naší země. A z českých občanů udělat ve srovnání s tím, co bude dovoleno vojákům USA a jejich příslušníkům ubohé onuce, občany druhé kategorie, které jsou dobří jen k tomu, aby elektrotechnikovi Stanjurovi platili do státní kasy.

Mimochodem pro jeho kolosální neschopnost počítat jsem se rozhodla věnovat mu tuto kalkulačku. A protože je nejen neschopný, ale nemá ani odvahu podívat se lidem, z nichž sdírá kůži, do očí a přijít mezi nás, pošlu mu ji na Ministerstvo financí!

Vláda těchto amatérů, signalistů, nedouků a válkychtivých jedinců dále naši zemi zaprodává. Nebo vy myslíte, že je v pořádku, aby když si US Army pískne, jí mohl být poskytnut nejen veřejný majetek a zařízení, ale dokonce majetek soukromý – tedy majetek každého z nás? Je normální, aby v případě spáchání nějakého přečinu ze strany vojáků o tom české úřady nebyly ani informovány? Chcete, aby mohly být na našem území mohly být skladovány zbraně všech možných určení v jakémkoliv množství naprosto bez kontroly a bez možnosti to odmítnout? Toto není žádná obranná smlouva, to je smlouva s ďáblem k tomu, aby mohly Spojené státy mít vojenskou přítomnost v další zemi! To je vazalská smlouva!

Vláda na našich občanech šetří, kde může, tak jak je možné, že vojáci USA, personál i jejich rodinní příslušníci tady nebudou muset platit žádné daně? Dokonce nebudou muset platit ani DPH, ani daň z tabáku, lihovin nebo pohonných hmot! Naše vláda a zřejmě i parlament jim schválí také možnost mít vlastní banky a obchody! To asi proto, aby nemuseli jíst ty předražené šunty, kterými nás tady už 30 let krmí! Vláda, která přijme takový dokument, zaslouží nejen opovržení, ale měla by okamžitě podat Radar v Brdech jsme jim znemožnili, zastavme společnými silami i tuto šílenost! Máme na to to společně dokázat!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail