, , , ,

Marine Le Penová se zavázala zahájit „naléhavou kampaň masových deportací

Marine Le Penová se zavázala zahájit „naléhavou kampaň masových deportací

2.7.2024

Baxter Dmitry

Předsedkyně francouzského Národního shromáždění Marine Le Penová slíbila, že zasáhne proti radikálním islamistům ve Francii tím, že se pustí do vysoce prioritní kampaně zavírání mešit, zbavování občanství a deportací.

Podle Le Penové, jejíž strana Národní shromáždění tento týden vyhrála ve Francii první kolo voleb, je radikální islám nepřítelem západní civilizace a musí být potrestán, aby ochránil tradiční francouzskou kulturu před zničením zevnitř.

„Ti, kdo jsou napojeni na islamistickou ideologii, musí být zbaveni své národnosti a vyhoštěni,“ oznámila Le Penová během předvolebního shromáždění tento týden.

„Francouzi, kteří přijmou ideologii nepřítele, musí být potrestáni. Radikální mešity budou uzavřeny… a Muslimské bratrstvo bude rozpuštěno,“ pokračovala Le Penová.

 

 

Expert na mezinárodní vztahy Paul Monk řekl Sky News Australia, že Marine Le Penová odvádí z konzervativního hlediska „skvělou práci“ .

Francouzská strana Národní shromáždění zaznamenala v prvním kole parlamentních voleb, které se konaly o víkendu, obrovské velké zisky, takže centristická vláda prezidenta Emmanuela Macrona je na pokraji neúspěchu.

„Marine Le Penová odvádí skvělou práci z konzervativního hlediska – přetvořila Rassemblement National od dob svého otce, který byl nepochybně fašista,“ řekl Monk moderátorce Sky News Petě Credlin.

„Odpovídá tak, jak má Donald Trump a další vůdci objasnit obavy veřejnosti z nelegálního přistěhovalectví, vlastně imigrace a rozsahu přistěhovalectví.“

 

 

Baxter Dmitry
O společnosti Baxter Dmitry6109 článků
Baxter Dmitry je spisovatelem The People’s Voice. Zabývá se politikou, obchodem a zábavou. Od té doby, co se Baxter naučil mluvit pravdu, procestoval více než 80 zemí a v každé vyhrál argumenty. Žijte beze strachu.

 

ZDROJ:

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *