Dr. Meryl Nass varuje: Smlouva WHO o pandemii je o globální nadvládě několika málo lidí a úplné kontrole mas

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

26.09.2023 // Laura Harris /

Meryl Nassová, expertka na biologickou válku a epidemie, varovala před globalistickou agendou nastolit „globální nadvládu mála a úplnou kontrolu mas“  maskovanou jako mezinárodní pandemická smlouva v rámci Světové  zdravotnické organizace  (WHO).

Podle Nasse, jehož lékařská licence byla v lednu 2022 pozastavena lékařskou komisí v Maine za údajné šíření „dezinformací o COVID“ a předepisování ivermektinu, by současný návrh smlouvy a navrhované změny Mezinárodního zdravotnického řádu (IHR) vyžadovaly veřejnost mít vakcinaci založenou na mRNA. Tyto vakcíny se však vyrobí pouze za 100 dní, a to vynecháním zkoušek na lidech a omezením testování bezpečnosti a účinnosti na naprosté minimum.

Smlouva dává generálnímu řediteli WHO další pravomoc určovat, které léky lze použít v naléhavých případech. To znamená, že WHO získá pravomoc nad zdravotní péčí veřejnosti v různých státech a zaváže místní zdravotníky, aby se řídili jejich směrnicemi. (Související:  Whistleblower WHO: Globalistické loutky usilují o plnou kontrolu nad lidstvem prostřednictvím zavedení smlouvy o pandemii COVID-19. )

WHO je také připravena zavést celostátní programy biologického dozoru k identifikaci potenciálních patogenů způsobujících pandemii testováním lidí, domestikovaných a hospodářských zvířat a volně žijících zvířat, jakož i inspekcí farem, továren, odpadních vod a dalších. Kromě toho může generální ředitel WHO vyhlásit pandemii nebo dokonce potenciální pandemii, ale bez předem definovaných kritérií pro vyhlášení pandemie.

Kromě toho může generální ředitel jednat pouze na základě doslechu. Konkrétní důkazy o hrozící nebo probíhající pandemii nejsou podmínkou. Státy jsou také povinny monitorovat a cenzurovat sociální média, aby prosadily narativ WHO.

Tato globalistická agenda, maskovaná jako smlouva , znamená ztrátu lékařské svobody a tělesné autonomie pro masy.

Smlouva WHO o pandemii podporuje výzkum zaměřený na zisk funkce

V článku publikovaném Nassem nazvaném „ Navrhovaná smlouva WHO zvýší pandemie způsobené člověkem “ poukázala na to, že smlouva podporuje výzkum „gain-of-function“, což je eufemismus pro výzkum biologické války, k předpovídání budoucích hrozeb pandemie nebo potenciálních biologických zbraní.

To znamená, že WHO zavazuje své členy, aby aktivně hledali patogeny, které by mohly způsobit pandemii, a jakmile je najdou, sdíleli je a jakýkoli související výzkum po celém světě. S touto strategií by bylo těžší obvinit zemi nebo organizaci, protože všechny národy pracují se stejnými patogeny.

Smlouva navíc navrhuje, aby vlády sdílely všechny viry a bakterie s „pandemickým potenciálem“ s WHO a dalšími vládami, a to i uvedením jejich genomových sekvencí online. Tento plán však riskuje vystavení nebezpečných patogenů hackerům a dalším zlomyslným aktérům, což podkopává globální bezpečnost.

Stručně řečeno, výzkum zisku z funkce je výslovně pobídnut smlouvou.

Smlouva WHO nakonec posouvá lidi opačným směrem, než je potřeba, aby se předešlo budoucím pandemiím. Pro účinnou prevenci pandemií je nutné zastavit výzkum zisku z funkce, protože představuje nejvýznamnější pandemickou hrozbu.

„Je to veřejnost, kdo platí náklady na výzkum, [a] pak znovu platí za nehody a úmyslné úniky. Nebylo by lepší úplně ukončit výzkum přínosu funkce omezením financování nebo uzavřením laboratoří? Pokud chceme slušnou budoucnost, je zásadní, abychom tyto zbraně kontrolovali, místo abychom je rozšiřovali,“ napsal Nass.

Podívejte se na video níže,  kde se dozvíte více o varování Dr. Francise Boylea ohledně smlouvy WHO o pandemii.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *