, , , ,

Lidové šetření o očkování ve Spojeném království: Veřejnost musí znát skutečné důkazy o kovidových vakcínách a jejich zavádění do praxe

Lidové šetření o očkování ve Spojeném království: Veřejnost musí znát skutečné důkazy o kovidových vakcínách a jejich zavádění do praxe

 

10.6.2024

People’s Vaccine Inquiry je nyní aktivní. Začalo to skupinou odborníků, kteří byli povoláni k předložení svědeckých výpovědí v britském šetření Covid-19 – Modul 4 o vakcínách. Vzhledem k tomu, že veřejné šetření odložilo Modul 4 na rok 2025, tito odborníci se domnívali, že je ve veřejném zájmu poskytnout okamžitý přístup k jejich znaleckým posudkům.

Stejně jako na jejích webových stránkách můžete sledovat People’s Vaccine Inquiry na Twitteru

Bylo zahájeno vyšetřování lidové vakcíny

Od týmu Health Advisory & Recovery Team („HART Group“)

Britské  vyšetřování Covid-19  bylo založeno a financováno vládou Spojeného království. Byl zřízen proto, aby prozkoumal reakci Spojeného království na pandemii covid-19 a její dopad a měl se údajně poučit do budoucna.

People  ‚s Vaccine Inquiry  sdružuje několik expertních skupin, které byly pozvány, aby poskytly svědectví v modulu 4 Covid-19 Public Inquiry Module 4 o vakcínách, a dalším skupinám s příslušnými odbornými znalostmi.

Veřejné šetření týkající se Covid-19 – znepokojivé a z nejasných důvodů – odložilo modul vakcíny do roku 2025. Ještě větší znepokojení bylo oznámeno dne 22. května 2024, kdy bylo oznámeno, že šetření nebude zvažovat účinnost ani všechny bezpečnostní otázky související s covidem. vakcíny.

Odborníci, kteří se zúčastnili  průzkumu People’s Vaccine Inquiry,  se domnívají, že je ve veřejném zájmu usnadnit přístup k názoru odborníků a relevantním klinickým pozorováním. V posledních několika letech došlo k obrovskému selhání veřejného zdraví spolu s úplným odklonem od dříve uznávané lékařské etiky.

Znepokojující je, že nyní dochází k pokusu skrýt důležité důkazy před veřejností. Tyto důkazy se nyní shromažďují na této webové stránce. Je zamýšlen jako zdroj pro širokou veřejnost a také jako pomoc zainteresovaným zdravotnickým pracovníkům získat aktuální informace o nejnovějším výzkumu a vývoji a činit informovaná rozhodnutí.  

Chceme povzbudit další odborníky, aby se přihlásili a poskytli další posudky tím, že je odešlou prostřednictvím tohoto  e-mailového odkazu .

Naším společným cílem je poskytnout neomezený přístup k nejnovějším důkazům souvisejícím s vakcínami proti covidu a jejich zaváděním.  

 

ZDROJ:https://expose-news.com/2024/06/10/uk-peoples-vaccine-inquiry/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *