, , , , ,

Lékaři varují před „skrytými škodami“ bioinženýrských (GMO) „potravin“

Lékaři varují před „skrytými škodami“ bioinženýrských (GMO) „potravin“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

28.09.2023 // Ethan Huff 

Lékařská profese konečně dohání pravdu o geneticky modifikovaných (GMO) potravinách a hrozbě, kterou představují pro lidské zdraví.

 

Stále více lékařů varuje své pacienty před „skrytými škodami“ transgenních potravin, které jsou kromě toho, že jsou znečištěny nebezpečnými rostlinnými chemikáliemi, jako je glyfosát (Roundup), také pravděpodobně toxické samy o sobě.

 

Mnoho lidí, kteří jedí GMO, často nevědomky, protože většina z nich stále není označena, hlásí alergické reakce, rezistenci na antibiotika a další zdravotní problémy, které před nástupem biotechnologie neexistovaly.

Podle amerického ministerstva zemědělství (USDA) bioinženýrské potraviny představují jakékoli spotřební zboží, které „obsahuje detekovatelný genetický materiál, který byl modifikován určitými laboratorními technikami, které nelze vytvořit konvenčním šlechtěním nebo jej nelze nalézt v přírodě“.

Výrobci jsou nyní povinni označovat takové potraviny jako „bioinženýrství“ nebo „pocházející z bioinženýrství“, obvykle velmi malým drobným písmem, v souladu s novým požadavkem na zveřejnění od USDA, který vstoupil v platnost 1. ledna 2022. jen málo lidí si je vědomo těchto odhalení a toho, co znamenají.

„Možné účinky na lidské tělo při konzumaci bioinženýrských potravin nejsou známy,“ varuje doktor Syed Haider, jeden takový lékař, který nadále varuje, že GMO potraviny jsou toxické a nebyly ani plně prověřeny vládou, která je schválila. použití v zásobování potravinami.

„Jídlo samo o sobě může být toxické. Mohlo by způsobit alergické reakce nebo podporovat rezistenci na antibiotika. Mohlo by také vyvolat imunosupresi nebo rakovinu a existují důkazy, že se to všechno děje.“

Bioinženýrská technologie pro potraviny funguje tak, že vezmete gen z nějakého jiného organismu a vložíte jej, jaksi náhodně, do genetického kódu potraviny, kterou chcete upravit.“

(Související: Věděli jste, že miliardářský eugenik Bill Gates utrácí desítky milionů dolarů , aby se pokusil vytvořit geneticky upravená prasata a další hospodářská zvířata – transgenní maso, někdo?)

 

Úplný dopad GMO stále není znám – povede biotechnologie nakonec k události na úrovni vyhynutí?

Jak správně zdůrazňuje Dr. Haider, není známo, co tyto bioinženýrské „potraviny“ dělají s lidskými těly, a zejména s lidským genetickým kódem. Přepisují lidskou DNA, aby z nich udělali lidské hybridy, podobně jako „vakcíny“ Wuhanského koronaviru (COVID-19) ničí lidskou DNA?

„Problém je, že ve skutečnosti nerozumíme tomu, jak funguje genetický kód čehokoli, a mohli bychom změnit způsob, jakým potraviny rostou,“ říká doktor Haider. „Mohlo by to vytvořit nové toxiny v potravinách, mohlo by to zvýšit množství toxinů, které již byly v potravině přítomny, a dokonce může zvýšit množství vnějších toxinů, které jídlo nasákne.“

„Jsme v plenkách této technologie. Pohráváme si s věcmi, kterým úplně nerozumíme, což je podle mě opravdu děsivé, zvláště když nezkontrolujete, jaké jsou konečné efekty. Tohle je vývoj toho, co se děje se zelenou revolucí po celá desetiletí.“

Jedna věc, která Dr. Haidera skutečně rozčiluje, je nově objevený trend, který se snaží tvrdit, že GMO potraviny jsou bezpečnější a zdravější než biopotraviny vypěstované a vyrobené tak, jak to příroda zamýšlela.

„Existuje příběh, že jsme všichni byli krmeni lžičkou, že je to nutné, že bychom bez této zelené revoluce a geneticky modifikovaných potravin hladověli – ale není to pravda,“ varuje doktor Haider.

„Zavádíme technologii do věcí, které ji nikdy nepotřebovaly, a existuje mnoho vedlejších účinků, které uvidíme, a skrytých škod.“

Podle American Cancer Society konzumace GMO produktů „může vytvářet látky, které by mohly způsobit reakce“ u lidí trpících alergiemi, což může mít za následek „vysoké hladiny sloučenin, které by mohly způsobit další zdravotní účinky.“

Nejnovější zprávy o nebezpečích GMO najdete na Frankenfood.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

 

ZDROJ:https://www.naturalnews.com/2023-09-28-doctors-warn-hidden-harms-bioengineered-gmo-food.html

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *