Nová zpráva OSN chce dekriminalizovat pedofilii a užívání všech druhů drog

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

17.4.2023

Pokud dlouhodobě sledujete dění v této oblasti, pak vás to jistě neudivuje. Postupně již systém dává najevo, že by měla být tato úchylka přinejmenším tolerována, ne-li plně legalizována.

V podstatě se již pedofilie i v západním světě dlouhodobě toleruje – a to zcela otevřeně – u muslimů. Například v Německu nedávno schválili dětské sňatky uzavřené v jiných zemích podle práva šaría za legální.

Dětské nevěsty přivezené z jiných zemí jsou tak většinou evropských zemí tolerovány.

Dalším způsobem podpory pedofilie je i možnost adopce dětí dvěma muži, kteří mezi sebou uzavřou sňatek. Tedy pokud se v zemích, kde jsou možné sňatky v rámci jednoho pohlaví, vezmou dva pedofilové, mohou si adoptovat dítě.

Roste tak počet případů, kdy se pedofilové účelově vezmou a pak si adoptují „hračku.“ To vše se děje s podporou systému a také u nás má být něco podobného brzy legální. A šílené je, že s tím dokonce většina lidí souhlasí.

Nakonec šlo skutečně ve všech směrech jen o přípravy na legalizaci pedofilie. To nyní dosvědčuje i poslední zpráva OSN

Organizace spojených národů diskrétně vydala v březnu zprávu, v níž vyzývá členy OSN, aby dekriminalizovali sex mezi dětmi a dospělými.

Zpráva je nazvána „Zásady přístupu založeného na lidských právech k trestnímu právu z 8. března, které zakazují chování spojené s reprodukcí sexu, užíváním drog, HIV, bezdomovectvím a chudobou.“

Na straně 22 zprávy OSN uvádí:

„Pokud jde o vymáhání trestního práva, musí být jakýkoli stanovený minimální věk souhlasu se sexem uplatňován nediskriminačním způsobem. Výkon rozhodnutí nesmí být spojen s pohlavím účastníků nebo omezením věku souhlasu s uzavřením manželství.“

Nová zpráva OSN vyzvala k celosvětové dekriminalizaci všech forem užívání drog a sexuální aktivity, včetně sexu dospělých s nezletilci.

Zpráva, kterou napsal Mezinárodní výbor právníků (ICJ), UNAIDS a Úřad vysokého komisaře pro lidská práva (OHCHR), byla zveřejněna na Mezinárodní den žen s cílem řídit „aplikaci mezinárodního práva v oblasti lidských práv na trestní právo.“

Zpráva nazvaná „principy 8. března“ vyzývá k dekriminalizaci trestných činů souvisejících se „sexem, užíváním drog, HIV, sexuálním a reprodukčním zdravím, bezdomovectvím a chudobou.“

Experti OSN tvrdí, že kriminalizace trestných činů souvisejících s těmito otázkami představuje útok na lidská práva.

„Trestní právo patří mezi nejtvrdší nástroje, které má stát k dispozici k výkonu kontroly nad jednotlivci a jako takové by to mělo být opatření poslední instance, nicméně globálně existuje rostoucí trend k nadměrné kriminalizaci,“ uvedl Ian Seiderman, ředitel pro právo a politiku ICJ, v tiskové zprávě. „Musíme uznat, že tyto zákony porušují nejen lidská práva, ale i samotné základní principy trestního práva.“
Zpráva také vyzývá k dekriminalizaci všech druhů prostituce.

Nová zpráva OSN je znepokojující, vzhledem k tomu, že tato organizace byla zatížena  skandály sexuálního zneužívání dětí.

Například v roce 2017 byly mírové jednotky OSN na Haiti obviněny z výměny sexu s dětmi za sušenky a občerstvení…
2 replies
  1. aamater
    aamater says:

    To ako fakt? Potom nič iné neostáva len konštatovať, že OSN je plná debilov, zapredancov, fašistov a pedofilov. Vidíme to denne na tom ako rozhodujú. Nord Stream a Nord Stream II ich netrápi, že tento útok spáchali teroristi. načo by to vyšetrovali. Nevadí im ani to že na pôde BR OSN darebácky štát USA klamal celý svet o ZHN v Iraku!!! tak takéto niečo už musí o niečom vypovedať. A každý kto dokáže ešte samostatne a kriticky myslieť musí dospieť k istému záveru!!! Nechám na vás či na to prídete!!! Mysleniu zdar!!!

    Odpovědět

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail