Světové ekonomické fórum varuje před „kataklyzmatickými“ změnami v roce 2024

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.12.2023

Globalisté nám vždy předem prozradí, co na svět chystají. Všechny události, ke kterým došlo, byly již dříve předpovězeny. Proto je dobré sledovat o čem se hovoří na různých srazech globálních elit a jejich loutek.

Na rok 2024 předpověděli událost, která by měla lidstvo velmi tvrdě zasáhnout. Tato předpověď je plně v souladu s předpovědí tzv. Deagelu, podle něhož má do roku 2025 nastat v některých zemích drsná depopulace.

K čemu by mohlo dojít – a zda skutečně k něčemu dojde – o tom můžeme pouze spekulovat.

Článek publikovaný v časopise Popular Mechanics 25. ledna varuje před „katastrofickou“ událostí, která zasáhne svět do dvou let. Konkrétně se jedná o kybernetické útoky.

Výkonný ředitel Světového ekonomického fóra Jeremy Jürgens na výročním zasedání WEF letos v lednu uvedl, že do roku 2025 budeme pravděpodobně svědky velkého kybernetického útoku.

Rok 2023 je téměř u konce a k žádnému většímu kybernetickému útoku zatím nedošlo. K tomuto útoku by mělo dojít někdy v příštím roce, máme-li věřit Jürgensovi.

Sám Klaus Schwab také v roce 2020 varoval před velkým kybernetickým útokem, který by svým dosahem zastínil i covidovou pandemii.

Bez takové katastrofické události nemohou globalisté plně realizovat své plány na „Velký reset“ světového řádu.

Nejpravděpodobnějším scénářem je údajně série kybernetických útoků, které ochromí bankovní a komunikační infrastrukturu, aby globalisté mohli umlčet ty, kdo říkají pravdu.

Když bude jejich mise dokončena, infrastruktura bude znovu zapnuta a oni budou pokračovat na cestě k totální diktatuře.

Připomínám, že podobně jako byl prováděn (a to opakovaně) nácvik pandemie ještě před rokem 2020 (včetně posledního nácviku v říjnu 2019), došlo opakovaně na půdě WEF k nácviku globálních kybernetických útoků pod názvem Cyber Polygon (více k tomuto tématu zde nebo zde).

Hrozbu kybernetických útoků však před časem nacvičovali také v EU

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *