, , , , ,

Kraj v USA, který se odmítl řídit oficiálním očkovacím kalendářem CDC, zaznamenal rekordní pokles výskytu autismu.

Kraj v USA, který se odmítl řídit oficiálním očkovacím kalendářem CDC, zaznamenal rekordní pokles výskytu autismu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

19.8.2024

(Baxter Dmirty, The People’s Voice) „Konečně byl identifikován první okres v USA, kde došlo k poklesu výskytu dětského autismu,“ říká ekonomický výzkumník Toby Rogers, který vysvětluje, že od roku 2000 začali rodiče v kalifornském okrese Marin dělat jednu věc jinak než ve zbytku země.

Namísto slepého dodržování očkovacího kalendáře pro děti vydaného americkým Centrem pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) se rodiče spojili a rozhodli se vzepřít úřadům kvůli obavám o bezpečnost z nadměrného počtu očkování, které měly jejich děti dostat.

Jak vysvětluje Rogers, to, co se stalo poté, výzkumníky doslova ohromilo. Jeho video (v angličtině) si můžete prohlédnout na tomto statusu na sociální síti X (dříve Twitter):

 

Cynthia Nevisonová je známou odbornicí na výskyt autismu v Kalifornii. Zjistila, že výskyt autismu u dětí narozených po roce 2000 bohatým bělošským a asijským rodičům v okrese Marin se ustálil a poté klesl.

Abychom to uvedli na pravou míru, v historii výskytu autismu v celých USA se něco takového nikdy předtím nestalo.

Nevisonová svá zjištění nastínila v recenzované studii z roku 2020 , kterou provedla společně s Williamem Parkerem a která byla publikována v časopise Journal of Autism and Developmental Disorders.

V abstraktu studie se uvádí následující

„Prevalence (výskyt) poruch autistického spektra (PAS) na úrovni okresů byla odhadnuta na základě věkově specifického souboru dat kalifornského Oddělení pro vývojové poruchy za roky narození 1993 až 2013.

Prevalence ASD se zvýšila u všech dětí narozených v letech 1993 až 2000, ale poté stagnovala nebo klesala u bílých dětí z bohatých okresů.

Naproti tomu u dětí narozených v letech 1993 až 2013 se výskyt ASD trvale zvyšoval u bílých dětí z okresů s nižšími příjmy a u hispánských dětí ze všech okresů.

Tyto rozdílné trendy v souboru dat naznačují, že bohatí bílí rodiče se mohli kolem roku 2000 rozhodnout pro odchod z veřejného systému zdravotní péče ve prospěch soukromé péče a/nebo provést změny, které účinně snížily riziko ASD u jejich dětí.“

Údaje poskytnuté společností Nevis ukazují, že celostátní míra výskytu autismu u osmiletých dětí v Kalifornii v letech 1994-2012 prudce vzrostla. Údaje shromážděné v okresech Sonoma/Marin a v okresech s nejnižší mírou očkování ve státě jsou jedinou výjimkou z raketově rostoucí míry autismu v Kalifornii.

„Nikdy předtím jsme nezaznamenali pokles míry autismu, “ uvedl Rogers a zasadil výsledky do kontextu.

„Faktem také je, že míra očkování v této populaci v tomto období klesala, protože rodiče měli obavy o bezpečnost kvůli příliš velkému počtu vakcín v oficiálním očkovacím kalendáři pro děti.

Proto přestali očkovat. Ale mohlo to být způsobeno i něčím jiným, například tím, že děti jedly borůvky a kapustu z místního farmářského trhu,“ uvedl Rogers.

„Takže bychom se na to měli podívat blíže. Tak by to mělo být, ne?

Až na to, že CDC se touto otázkou nikdy vážně nezabývalo. To krásně vypovídá o tom, že přesně vědí, o co jde, ale nechtějí o tom mluvit.“

„Autismus pochází z vládou organizovaného očkování,“ řekl Rogers.

 

 

ZDROJ:

https://www.badatel.net/kraj-v-usa-ktory-odmietol-dodrziavat-oficialny-ockovaci-kalendar-cdc-zaznamenal-rekordny-pokles-miery-autizmu/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *