Kontroverzní film ‚What Is A Woman? (Co je to „žena“?)‘ od Daily Wire zažehl bouři

V bouřlivém 24hodinovém období čelil The Daily Wire na Twitteru neočekávaným výzvám a triumfům kolem svého dokumentu „What Is A Woman?“. Zpočátku se někteří jednotlivci v rámci platformy pokusili sabotovat dosah filmu, což vedlo k omezení, která na něj byla uvalena kvůli údajnému „špatnému označování pohlaví (misgendering)“. Díky zásahu Elona Muska, který má na Twitteru značnou sledovanost, však snímek dostal ohromný boost a získal pozornost milionů lidí.

Co-CEO Jeremy Boreing vyjádřil vděčnost těm, kteří podporovali věc svobody slova během tohoto bouřlivého období. Pochválil jak Elona Muska, tak Twitter za nápravu situace, což umožnilo, aby byl dokument i nadále k dispozici na platformě o víkendu. Boreing dokonce vtipně odkázal na Streisandův efekt, fenomén, kdy pokusy potlačit informace bezděčně vedou k jejich většímu šíření.

Chcete-li sledovat „Co je žena?“ na Twitteru, klikněte zde.

Přelomový dokument s Mattem Walshem zkoumá radikální transgender šílenství a snaží se podpořit smysluplnou konverzaci na toto téma. Zveřejněním filmu k bezplatnému zhlédnutí na Twitteru se The Daily Wire snažil připomenout roční výročí od jeho vydání a zahájení otevřeného dialogu. Platforma však původně dokument označila za „předsudečnou nenávist“ kvůli údajným případům „misgenderingu“. Naštěstí Twitter později tag odstranil a obnovil viditelnost filmu, což uživatelům umožnilo jej volně lajkovat, retweetovat a zapojovat se do něj.

Významným zastáncem dokumentu se stal Elon Musk, výrazná postava na Twitteru. Nejenže uznal chybu, kterou Twitter udělal, ale také povzbudil své fanoušky, aby film sledovali, a zdůraznil jeho význam pro každého rodiče. Muskova podpora exponenciálně zesílila dosah a dopad dokumentu a proměnila jej ve virální senzaci. Tweet Daily Wire s filmem získal díky Muskově podpoře ohromujících 65 milionů zhlédnutí za méně než 24 hodin.

Tato epizoda slouží jako svědectví o síle svobody projevu a nezamýšlených důsledcích, které mohou nastat, když jsou učiněny pokusy potlačit určitá hlediska. Přes počáteční překážky se filmu podařilo překonat omezení a rozproudit důležitý dialog o genderu a identitě. Je to připomínka kritické role, kterou platformy jako Twitter hrají při zpřístupnění různých perspektiv a umožnění otevřeného dialogu o složitých otázkách. Přijetím konzervativní perspektivy, která podporuje svobodu projevu a výměnu myšlenek, můžeme i nadále podporovat smysluplné rozhovory, které posouvají naši společnost kupředu.

Zdroj: https://jameshfetzer.org/2023/06/breaking-daily-wires-controversial-what-is-a-woman-sparks-firestorm/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail