Donald Trump: ‚Byl jsem obviněn… Jsem nevinný muž!‘

JORDAN DIXON-HAMILTON

Bývalý prezident Donald Trump ve čtvrtek večer oznámil, že ho federální žalobci obvinili v rámci vyšetřování zvláštního právního zástupce Jacka Smithe ohledně jeho nakládání s dokumenty Bílého domu.

Trump v prohlášení vydaném na Truth Social uvedl, že žalobci amerického ministerstva spravedlnosti (DOJ) informovali jeho právníky o obžalobě. 

Trump napsal :

Strana 1: Zkorumpovaná Bidenova administrativa informovala mé právní zástupce, že jsem byl obžalován, zdánlivě kvůli podvodu s krabicemi, i když má Joe Biden 1850 krabic na University of Delaware, další krabice v čínské čtvrti, DC a ještě více krabic na Pensylvánské Univerzitě a dokumenty rozházené po celé podlaze jeho garáže, kde parkuje svou Corvettu, a která je „zabezpečena“ pouze garážovými vraty tenkými jako papír a po většinu času otevřenými.

Trump uvedl, že mu bylo nařízeno, aby se v úterý dostavil k federálnímu soudu v Miami kvůli zahájení federálního trestního řízení proti němu.

Dodal : _

Strana 2: Byl jsem předvolán, abych se dostavil k federálnímu soudu v Miami v úterý v 15:00. Nikdy jsem si nemyslel, že by se něco takového mohlo stát bývalému prezidentovi Spojených států, který získal mnohem více hlasů než kterýkoli úřadující prezident v dějinách naší země a v současnosti vede zdaleka nad všemi kandidáty, jak demokraty, tak i Republikány, v průzkumech prezidentských voleb v roce 2024. JSEM NEVINNÝ ČLOVĚK!

Trump řekl , že jeho obvinění je pro zemi „temný den“.

„Strana 3: Toto je skutečně TEMNÝ DEN pro Spojené státy americké,“ uzavřel Trump. „Jsme zemí ve vážném a rychlém úpadku, ale společně uděláme Ameriku znovu velkou!“

Přesná obvinění, dle kterých federální žalobci Trumpa obvinili, nebyla okamžitě jasná. Ministerstvo spravedlnosti Trumpovo obvinění ve čtvrtek ve 20:00 bezprostředně nekomentovalo ani nepotvrdilo.

Trumpova zjevná obžaloba přišla jeden den poté, co bylo oznámeno , že obžaloba ze strany státních zástupců ministerstva spravedlnosti přijde každou chvíli.  Je to poprvé, kdy byl obviněn bývalý prezident nebo vedoucí opoziční kandidát na prezidentský úřad.

Zdroj: https://www.breitbart.com/politics/2023/06/08/donald-trump-i-have-been-indicted-i-am-an-innocent-man-doj/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail