Texaský generální prokurátor žaluje Pfizer za zkreslování účinnosti takzvané „vakcíny proti COVID-19“ a cenzuru informací

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.12.2023

Jde samozřejmě o další z dlouhé řady žalob na tuto zločineckou firmu, která je dlouhodobě nejžalovanější na světě.

Nicméně korupce zřejmě dělá své, takže Pfizer dostává za prohrané žaloby jen velmi nízké tresty ve formě pokut, které farmaceutickému  gigantu nijak zásadně neuškodí.

V některých zemích se již rozjíždí žaloby v souvislosti s lhaním a mlžením zástupců Pfizeru (potažmo politiků, „odborníků“ a médií), kteří tvrdili, že takzvané „vakcíny proti Covid-19“ jsou bezpečné, mají 95% účinnost a zabrání přenosu. Také se hovořilo cosi o dvou dávkách a „tečka.“

Nic z toho nikdy nebyla pravda.

A jak se nyní ukazuje, tak zástupci Pfizeru si byli vědomi, že šíří lži. Přesto se ještě bezostyšně zapojili do cenzurní mašinérie, aby mohly být cenzurovány nepohodlné informace, které byly – na rozdíl od těch šířených mainstreamem – pravdivé.

Texaský generální prokurátor Ken Paxton zahájil právní kroky proti farmaceutickému gigantu Pfizer, Inc. s odvoláním na obvinění z klamavých praktik souvisejících s vakcínou COVID-19 společnosti.

Žaloba tvrdí, že se společnost Pfizer dopustila zkreslování účinnosti vakcíny, zejména zpochybnění tvrzení o 95% účinnosti, a obviňuje společnost, že se snaží potlačit veřejnou debatu o této záležitosti.

Generální prokurátor Paxton obviňuje společnost Pfizer z porušení texaského zákona o klamavých obchodních praktikách prostřednictvím „nepravdivých, klamavých a zavádějících jednání a praktik.“

Žaloba zdůrazňuje tvrzení společnosti, že vakcína má 95% účinnost proti infekci COVID-19, a uvádí, že to bylo založeno na „relativním snížení rizika“ ve výsledcích počátečních krátkodobých klinických studií společnosti Pfizer.

Tvrdí se, že tento údaj je zavádějící statistikou, která by neměla být používána k nepatřičnému ovlivňování volby spotřebitelů, zejména proto, že Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) uvedl, že dlouhodobou ochranu vakcínou nelze v tomto okamžiku přesně předpovědět.

Žaloba dále tvrdí, že společnost Pfizer zkreslila trvanlivost ochrany vakcíny a nezveřejnila informace, které by byly v rozporu s jejími tvrzeními.

„Kromě toho se potvrdilo, že společnost Pfizer nezjišťovala, zda vakcína zabraňuje přenosu, ale přesto ji propagovala jako nezbytnou k ochraně ostatních.

Vzhledem k tomu, že účinnost vakcíny se dostala pod drobnohled, je společnost Pfizer obviněna z přijímání agresivních opatření k potlačení kritiků a umlčení těch, kteří říkají pravdu. Ty společnost označila za zločince šířící dezinformace,“ uvádí se v žalobě.

„Usilujeme o spravedlnost pro lidi v Texasu,“ uvedl generální prokurátor Paxton. „Mnozí byli donuceni tyranskými nařízeními k očkování, aby si vzali produkt, který byl podáván na základě lží.“

„Bidenova administrativa možná zneužila pandemii jako zbraň, aby si vynutila vyhlášky o veřejném zdraví a obohatila velké farmaceutické společnosti, ale můj úřad použije všechny dostupné nástroje k ochraně našich občanů, kteří byli oklamáni a poškozeni jednáním společnosti Pfizer.“

Tato žaloba následuje po sérii vyšetřování vedených generálním prokurátorem Paxtonem proti společnosti Pfizer a dalším výrobcům vakcín…

Obraz

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *