, , , , , ,

Kansas právně obviňuje společnost Pfizer za klamání veřejnosti o své takzvané „vakcíně COVID-19“

Kansas právně obviňuje společnost Pfizer za klamání veřejnosti o své takzvané „vakcíně COVID-19“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

31.7.2024

Lance D Johnson 

Každá osoba, která protestovala proti zavedení vakcín proti COVID-19, byla pomlouvána, cenzurována a deplatformována za šíření smrtících „dezinformací“. Lékaři, kteří varovali před vakcínou COVID-19, byli zbaveni lékařské licence a byli vyloučeni lékařskou komunitou. Byl povolen pouze jeden narativ: že vakcíny jsou „bezpečné a účinné“.

Během této doby velkého podvodu bylo farmaceutickým gigantům otevřeně dovoleno využívat populaci svými genetickými experimenty, které replikují biologické zbraně v lidských buňkách. Nyní, po třech letech drancování světa svými vyprávěními o strachu a kontrole, čelí farmaceutické společnosti obrovskému odporu. Celé státy podnikají kroky proti farmaceutickým společnostem, které lhaly americkému lidu a zbytku světa.

Příkladem může být  stát Kansas, který nyní účtuje společnosti Pfizer poplatky za to, že uvedla více nepravdivých tvrzení a uvedla veřejnost v omyl ohledně své vakcíny proti COVID-19. Žaloba předložená okresnímu soudu okresu Thomas obviňuje společnost Pfizer z porušení kansaského zákona o ochraně spotřebitele tím, že zkresluje účinnost vakcíny a skrývá známá rizika. Žaloba se domáhá blíže nespecifikované peněžní škody od společnosti Pfizer, která má v minulosti zločinné záznamy a v minulosti podlehla velkým dohodám za páchání podvodu.

Kansaský generální prokurátor Kris Kobach uvedl: „Pfizer učinil několik zavádějících prohlášení, aby oklamal veřejnost o své vakcíně v době, kdy Američané potřebovali pravdu.“

Příběh o vakcínách „jsou bezpečné a účinné“ se hroutí

Jak se narativ o vakcínách začíná hroutit, svět se dozvídá, že „dezinformace“ o vakcínách COVID-19 byly spáchány farmaceutickými společnostmi – netýkajícími se občanů, ani hlídacích skupin a ne zastánců lékařské svobody. Společnosti stojící za tímto globálním experimentem vědomě uvedly nepravdivá tvrzení o produktu, který měl vážná, život ohrožující rizika a žádný důkaz o účinnosti. Tato obvinění jsou jen začátkem obhajoby obhájců svobody zdraví.

Za prvé, Pfizer tvrdí, že jejich produkt je „vakcína“. Během zavádění „vakcín“ COVID-19 změnila americká Centra pro kontrolu nemocí (CDC) definici „vakcíny“, aby se přizpůsobila selháním experimentu s mRNA. Definice CDC z roku 2018 uváděla, že vakcína je „produkt, který stimuluje imunitní systém člověka, aby vytvořil imunitu vůči konkrétní nemoci a chrání osobu před touto nemocí“. V září 2021 změnilo CDC tuto definici na „Přípravek, který se používá ke stimulaci imunitní reakce těla proti nemocem“.

Vakcína proti COVID-19 nejenže nevytváří imunitu vůči konkrétní nemoci, ale také neochrání jedince před inzerovanou nemocí a nedokáže stimulovat trvalou imunitní odpověď proti jakékoli nemoci.

Kansas obvinil Pfizer ze čtyř případů dezinformací a nepravdivých tvrzení

Skrytí rizik těhotenství: Krátce poté, co společnost Pfizer uvedla na trh svůj produkt, skryla důkazy, které spojovaly jejich vakcínu s těhotenskými komplikacemi , včetně rizika potratu a rizika vylučování, která ohrožují neočkované těhotné matky, pokud jsou v těsné blízkosti lidí, kteří byli nedávno. očkovaný.

Odmítnutí rizika zánětu srdce: Kansas poskytuje důkazy, že společnost Pfizer zatajila souvislost mezi svým produktem a myokarditidou a perikarditidou (zánět srdce a jeho okolí). Počáteční dokumenty společnosti Pfizer podrobně popsaly tato závažná rizika a zmiňovaly riziko zesílení závislého na protilátkách, které způsobuje, že očkovaní jedinci prožívají závažnější onemocnění, když jsou později vystaveni původci.

Přehnaná účinnost vakcíny proti novým kmenům koronaviru: Kansas také obviňuje Pfizer z falešné reklamy na svou vakcínu jako prevenci budoucích kmenů koronaviru. Protože koronaviry rychle mutují a nakonec si vyvinou nové vlastnosti, neexistuje žádný vědecký precedens pro vakcínu, která by definitivně fungovala proti budoucím variantám. Společnost Pfizer však tvrdila, že jejich vakcína byla účinná proti všem mutacím původního kmene.

Zavádějící veřejnost ohledně prevence přenosu: Kansas volá Pfizer za nepravdivé tvrzení, že jejich vakcína zabrání konkrétní nemoci a zastaví přenos této nemoci. Tato nepravda byla odhalena brzy, když se „průlomové případy“ staly normou a imunita vůči infekci se během dvou měsíců vytratila, pokud vůbec kdy existovala. To vedlo k opakovaným infekcím u očkovaných a vážným následkům, které byly klamavě a jednomyslně hlášeny (bez důkazů) jako „mírnější“ ve srovnání s infekcí u neočkovaných.

S těmito věrohodnými obviněními, která se nyní rýsují, musí Pfizer čelit následkům za lhaní , manipulaci a klamání veřejnosti o nebezpečném a smrtícím experimentu  , který byl vnucen světové populaci.

Mezi zdroje patří:

Greenmedinfo.com

 

Justice.gov

 

TheEpochTimes.com

 

ChildrensHealthDefense.org [PDF]

 

NCBI.NLM.NIH.gov

 

NaturalNews.com

 

IDSociety.org

 

Saveusnow.org.uk

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-07-31-kansas-charges-pfizer-misleading-public-covid19-vaccine.html

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *