, , ,

„Je tu příliš mnoho muslimů,“ Ukrajinky si stěžují na bydlení v Britanistánu

„Je tu příliš mnoho muslimů,“ Ukrajinky si stěžují na bydlení v Britanistánu (video)

27.1.2023

Stále více britských měst je již obohacováno natolik, že bílý Evropan se v nich stal menšinou. Tato města se postupně stávají jednou velkou no-go zónou a ten, kdo není se životem v těchto oblastech dostatečně obeznámen, může být šokován.

To se stalo i některým Ukrajinkám, které před válkou odešly do Anglie. Jenže nyní se cítí spíš jako v Pákistánu.

Ukrajinky uvedly, že se v Anglii necítí bezpečně, protože v multikulturních městech, jako je Birmingham, je příliš mnoho muslimů.

Zpráva zveřejněná tento týden britským státním vysíláním Channel 4 o stavu integrace ukrajinských uprchlíků ve Velké Británii odhalila, že mnoho žen bylo ze situace v obohacovaných oblastech zděšeno.

„Jen něco málo přes sto tisíc Ukrajinců hledalo útočiště ve Velké Británii – drtivá většina z nich jsou ženy a děti. Ale ne pro všechny z nich bylo snadné usadit se v zemi, kde etnická rozmanitost a kulturní hodnoty jsou velmi odlišné od toho, na co byli zvyklí doma,“ uvedla televize.

V rozhovoru s redaktorkou Channel 4 Darshou Soni, žena z Birminghamu, která otevřela svůj dům uprchlíkům v rámci programu Homes for Ukraine, řekla, že uprchlická matka jí řekla, že chce opustit oblast, protože je to nebezpečné, protože tam je „příliš mnoho muslimů a příliš mnoho lidí s různými barvami pleti.“

Ukrajinská matka se také bála poslat svého syna do místní školy, ve které „většina dětí byla černá a asijská“ a protože tam „nebylo dost bílých dětí“.

Veřejnoprávní stanice pak udělala rozhovor s uprchlicí Oksanou, která řekla, že přišla z „nejlepší části Kyjeva do nejhorší oblasti Birminghamu“ a že je znepokojena potenciálním islámským terorismem.

Když se televizi její výroky nelíbily a reportérka je označila za urážlivé, Oksana odpověděla,  že její názor není z pozice nevědomosti, a že ve skutečnosti četla policejní statistiky, četla zprávy v angličtině a slyšela mnoho nebezpečných příběhů od místních obyvatel o islámském terorismu a násilí.

Během posledního půlstoletí, ale zejména v posledních 25 letech, Anglie jako celek a konkrétně městská centra, jako je Birmingham, druhé největší město v zemi, zaznamenaly radikální změny v demografickém složení obyvatelstva.

Mnohé z toho následovalo po rozhodnutí bývalého premiéra Labouristické strany Tonyho Blaira otevřít zemi masové migraci. Tuto politiku pak následovaly i všechny další vlády.

Birmingham se postupně přiřadil k těm anglickým městům, kde žije víc etnických menšin než bělochů. Dalšími velkými městy, kde je již běloch v menšině, je Londýn, Luton, Manchester a Leicester…

Ukrajinci nejsou jediní, kdo se v Birminghamu necítí bezpečně. Průzkum z roku 2018 označil město za nejnebezpečnější ve Velké Británii, přičemž 42 procent obyvatel prohlásilo, že se bojí vycházet do ulic města, a to i během dne.

ZDROJ: Necenzurovaná Pravda, Slovanka https://necenzurovanapravda.cz/2023/01/je-tu-prilis-mnoho-muslimu-ukrajinky-si-stezuji-na-bydleni-v-britanistanu-video/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *