Putin poukazuje na snahu Západu rozdělit Rusko na malé části

26.2.2023

Západní země se snaží rozdělit Rusko na několik menších částí, aby je mohly snáze ovládat. Ruský prezident Vladimir Putin to řekl 26. února v rozhovoru s Pavlem Zarubinem pro pořad Moskva. Kreml. Putin“ na televizním kanálu Russia 1.
„Mají jediný cíl – rozprášit bývalý Sovětský svaz a jeho hlavní část – Ruskou federaci. A pak nás možná přijmou do takzvané rodiny civilizovaných národů, ale jen zvlášť, každou část zvlášť. Za jakým účelem? Aby s těmito částmi manipulovali a dostali je pod svou kontrolu,“ řekl prezident.

Hlava státu připomněla, že takové plány jsou položeny na papíře, zatímco Rusko se snažilo vyhnout tomu, aby se o tom mluvilo „jakoby z partnerských důvodů“.
Putin zdůraznil, že nyní je ruská strana nucena reagovat, neboť jediným cílem Západu je likvidace Ruska v jeho současné podobě.

21. února během svého vystoupení ve Federálním shromáždění Vladimir Putin prohlásil, že Západ se netají tím, že se po celá ta léta připravuje na ozbrojený střet a svou politiku zakládá na lžích a bezzásadovosti. Svědčí o tom i skutečnost, že USA a NATO odmítly bezpečnostní záruky nabízené Ruskem, vysvětlil prezident. Západní vlády tak otevřeně odmítly iniciativu na vytvoření bezpečného prostoru ve světě.

článek vyšel: 26.2.2023

zdroj: https://iz.ru/1475474/2023-02-26/putin-ukazal-na-stremlenie-zapada-razdelit-rossiiu-na-melkie-chasti

všechny důležité informace najdete tady: https://volnyblog.news

Send us mail

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *