, , , ,

Globalisté dostali, co chtěli: Nový globální řád s OSN v jeho středu

Globalisté dostali, co chtěli: Nový globální řád s OSN v jeho středu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

25.9.2024

Vybraní účastníci v OSN přijali v neděli „Pakt pro budoucnost“, globální dohodu, které se dostalo jen málo pozornosti v médiích, přestože má vážný dopad na 193 zemí.

Pakt vytváří nový globální řád a pokrývá všechny oblasti lidské činnosti za účelem realizace cílů udržitelného rozvoje, mimo jiné.

Zatímco jsme byli rozptýleni, OSN tiše a za zavřenými dveřmi s několika vyvolenými zahájila nový globální řád, přičemž sama hrála ústřední roli.

OSN právě přijala „Pakt pro budoucnost“, který pokládá základy pro nový „globální řád“

Autor: Michael Snyder

Zatímco všichni byli rozptýleni, globální elita dostala přesně to, co chtěla. OSN přijala „ Pakt pro budoucnost “ 22. září a korporátní média v západním světě téměř úplně ignorovala, co se dělo. 

Místo toho nás titulky nabádaly, abychom se stále soustředili na Kamalu Harris a Donalda Trumpa. Je smutné, že velká většina populace nikdy neslyšela o Paktu pro budoucnost , a tak se veřejná debata o tom, zda bychom měli nebo neměli přijmout dokument, který pokládá základy nového „globálního řádu“, vedla jen velmi málo.

Text Paktu pro budoucnost  je dostupný online , ale jen stěží si ho někdo přečte a mnoho z nejdůležitějších ustanovení je pohřbeno na konci 56stránkového dokumentu. Každý by si samozřejmě měl najít čas na to, aby si tento dokument skutečně přečetl, protože naši vůdci nás právě zavázali k extrémně zákeřné globální agendě, která doslova pokrývá téměř všechny myslitelné oblasti lidské činnosti.

22. září 2024 je den, který se stane neslavným.

Jakmile byl Pakt pro budoucnost formálně přijat, bylo na oficiálních stránkách OSN zveřejněno následující  :

Mysleli byste si, že „nejrozsáhlejší mezinárodní dohoda za mnoho let“ se stane titulky po celé planetě. Ale to se nestalo.

Tisková zpráva OSN také   odvážně prohlašuje, že Pakt pro budoucnost „položí základy“ pro nový „globální řád“:

Nechci žít v novém „globálním řádu“, který zahrnuje „všechny lidi a všechny národy“. Jsem si jistý, že většina z vás to cítí úplně stejně.

Další stránka na oficiálním webu OSN nám říká, že „OSN 2.0“ je o vytvoření  „moderní rodiny OSN“ :

To zní tak útulně, že? Kdo by nechtěl být součástí „rodiny“, že?

Pravdou ale je, že agenda, kterou nám všem hodlají vnutit, nebude vůbec příjemná.

V průběhu let bylo napsáno mnoho o tom, jak záludné jsou „Cíle udržitelného rozvoje“ OSN.

No, OSN  otevřeně přiznává  , že Pakt pro budoucnost byl speciálně navržen tak, aby „zrychlil realizaci cílů udržitelného rozvoje“:

Tak či onak všechny formy lidské činnosti přispívají ke „změně klimatu“.

A tak hodlají přísně regulovat všechny formy lidské činnosti, aby splnily své zvrácené cíle.

Pakt pro budoucnost také uznává „ústřední roli“ OSN a „koordinovanou a multidimenzionální mezinárodní reakci“,  kdykoli dojde k budoucím „globálním otřesům“ :

Až příště dojde k velké globální krizi, chcete, aby OSN řídila show a říkala všem, co mají dělat?

Snažil jsem se na to všechny upozornit.

 O Paktu pro budoucnost jsem  psal hodně , ale nakonec se kvůli němu rozhořčila jen velmi malá část populace.

Nyní globální elita dosáhla svého cíle a opozice, se kterou se setkala, byla sotva postřehnutelná.

O autorovi

Nová kniha Michaela Snydera s názvem „ Proč “ je k dispozici  v brožované vazbě  a  pro Kindle  na Amazon.com. Napsal osm dalších knih, které jsou k dispozici  na Amazon.com,  včetně ‚ Chaos ‚, ‚ End Times ‚, ‚ 7 Year Apocalypse ‚, ‚ Lost Prophecies Of The Future Of America ‚, ‚ The Beginning Of The End ‚ a ‚ Living A Život, na kterém opravdu záleží . Když si koupíte kteroukoli z Michaelových  knih,  pomůžete podpořit práci, kterou dělá. 

Jeho články můžete také dostávat e-mailem, jakmile je zveřejní, když se přihlásíte k odběru jeho  newsletteru Substack . Publikoval tisíce článků na ‚ The Economic Collapse Blog ‚, ‚ End Of The American Dream ‚ a ‚ The Most Important News ‚. 

Jsou to tak problematické časy a lidé potřebují naději, říká Snyder. Jan 3:16 nám říká o naději, kterou nám Bůh dal skrze Ježíše Krista: „Neboť Bůh tak miloval svět, že dal svého jednorozeného Syna, aby žádný, kdo v něho věří, nezahynul, ale měl život věčný. Pokud jste tak ještě neučinili, důrazně vás vyzýváme, abyste dnes pozvali Ježíše Krista,  aby se stal vaším Pánem a Spasitelem  .

Vybraný obrázek: Organizace spojených národů přijala převratný Pakt budoucnosti k transformaci globálního vládnutí , Organizace spojených národů, 23. září 2024

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/09/25/the-globalists-got-what-they-wanted/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *