, , , , , ,

Generál-prezident Petr Pavel po setkání s Emmanuelem Macronem na Pražském hradě plně podpořil jeho myšlenku na vyslání vojsk zemí EU a NATO na Ukrajinu!

Generál-prezident Petr Pavel po setkání s Emmanuelem Macronem na Pražském hradě plně podpořil jeho myšlenku na vyslání vojsk zemí EU a NATO na Ukrajinu! Mělo by se jednat o “nebojové mise” k zajištění výcviku AFU, severní hranice s Běloruskem, jak dříve uveřejnil Aeronet, a rovněž k odminování blíže nespecifikovaných oblastí na Ukrajině, což vyvolalo u ruských novinářů největší otazníky!

5.3.2024

Severoatlantická aliance a Evropská unie se rámcově dohodly na vyslání tzv. nebojových asistenčních vojsk na Ukrajinu, ale zatím se ladí ROE (Rules of Engagement – Pravidla pro zapojení) a další detaily mezi členy EU. Naší redakci to v úterý potvrdil náš zdroj z Bruselu, tentýž zdroj, který nás již korektně a správně informoval o uniklém plánu Pentagonu na tzv. porcelánovou obranu na Ukrajině. Mělo by se jednat zpočátku o nebojové mise, což je podle uniklých informací podmínka ROE vyžadovaná Německem a dalšími státy, přičemž se počítá s tím, že Vladimir Putin dal dostatečně najevo, že nerozpoutá III. sv. válku jenom kvůli prostému rozmístění asistenčních vojsk NATO na Ukrajině.

K tomuto rozhodnutí došlo vedení aliance před dvěma týdny na schůzce v Bruselu a minulý týden se vedla na toto téma rozprava špiček zemí EU a NATO v Paříži na schůzce u Macrona. A tento posun v podpoře Ukrajiny od vyzbrojování k vyslání vojsk, byť zatím jen s nálepkou “asistenčních”, potvrdil v úterý na Pražském hradě český generál-prezident Petr Pavel po vrcholné schůzce s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem. Níže máte dvě videa s ukázkami výroků obou prezidentů, celý záznam tiskovky najdete na serveru Novinky.cz v jejich reportáži [1].

&nbs

 

p;Petr Pavel vůbec poprvé a otevřeně potvrdil, že podporuje diskuse o myšlence pro rozmístění asistenčních vojsk zemí EU a NATO na Ukrajině, protože by prý šlo o nebojové jednotky vojsk (pozn. tzv. porcelánovou obranu) určené k výcviku ukrajinské armády, k obraně severní hranice Ukrajiny s Běloruskem, přesně podle uniklých informací washingtonské neziskovky CEPA, o které jsme na Aeronetu jako první server v ČR informovali již v pondělí v našem článku [2], a rovněž by vojska NATO a EU měla za úkol odminování blíže neurčených území Ukrajiny, což samo o sobě je nejpodivnější úkol, který vyvolává největší obavy.

 

Celý článek si můžete s videem přečíst a poslechnout ZDE.

https://aeronet.news/general-prezident-petr-pavel-po-setkani-s-emmanuelem-macronem-na-prazskem-hrade-plne-podporil-jeho-myslenku-na-vyslani-vojsk-zemi-eu-a-nato-na-ukrajinu-melo-by-se-jednat-o-nebojove-mise/

 

ZDROJ:https://aeronet.news/general-prezident-petr-pavel-po-setkani-s-emmanuelem-macronem-na-prazskem-hrade-plne-podporil-jeho-myslenku-na-vyslani-vojsk-zemi-eu-a-nato-na-ukrajinu-melo-by-se-jednat-o-nebojove-mise/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *