, , , , , , ,

FDA vědělo, že velké procento žen ve studii Pfizer utrpělo potrat

Agentura neprostudovala bezpečnostní signály, informovala veřejnost

(Foto Juan Encalada na Unsplash)

(Foto Juan Encalada na Unsplash )

Analýza interních dokumentů zjistila, že 44 % těhotných žen, které se zúčastnily zkoušek vakcíny Pfizer COVID-19, potratilo.

Dokumenty získané soudním příkazem poté, co se je FDA snažil 75 let skrývat, ukázaly, že z 50 těhotných žen, které se zúčastnily, 22 přišlo o své děti.

V reakci na žalobu nařídil federální soudce v Texasu v lednu okamžité vydání 12 000 dokumentů a 55 000 stran měsíčně, dokud nebude všech více než 300 000 stran zpřístupněno veřejnosti.

Po zveřejnění dokumentů autorka a novinářka Naomi Wolfová najala výzkumníky, aby začali analyzovat dokumenty, které zveřejnila na své webové stránce Daily Clout .

TRENDING: Zákon o snižování inflace je problém, nikoli řešení

Již 25 let vám WND směle přináší novinky, na kterých opravdu záleží. Pokud si vážíte našich křesťanských novinářů a jejich jedinečně pravdivých zpráv a analýz, pomozte nám a staňte se WND Insider!

V pondělním rozhovoru se Stevem Bannonem v pořadu „War Room“ řekla, že se Pfizer pokusila pohřbít překvapivá data o potratech.


„Společnost Pfizer vzala tato úmrtí miminek – ty spontánní potraty a potraty – a znovu je zařadila do kategorie zotavených a vyřešených nepříznivých účinků,“ řekla.

„Jinými slovy, pokud jste ztratili své dítě, společnost Pfizer to kategorizovala jako vyřešený nežádoucí účinek, jako je bolest hlavy, která se zlepšila.“

(Obrázek s laskavým svolením Pixabay)

(Obrázek s laskavým svolením Pixabay)

Hrozba byla odhalena v testech, ale FDA pokračoval s naléháním na těhotné ženy, aby dostaly experimentální injekce, které byly vydány prostřednictvím povolení k nouzovému použití.

„Před více než rokem obdržela FDA zprávu, že z 50 těhotných žen 22 z nich přišlo o své děti a nic neřekly,“ řekl Wolf, který se viditelně rozčiloval.

„FDA si tedy byla vědoma děsivé míry úmrtí plodu na začátku dubna 2021 a mlčela.“

Rozhovor „War Room“ s Naomi Wolf:

Minulý týden vydalo CDC nové pokyny , které v podstatě uznávají, že očkovaní lidé nejsou chráněni před infekcí COVID-19.

V důsledku toho právníci, kteří podali žaloby jménem příslušníků armády, studentů, zdravotnických pracovníků a dalších, tvrdí, že již není důvod pro mandáty .

Miliony lidí přišly o živobytí a čelily vyloučení „z každodenních činností a základní lékařské péče“ kvůli „rozlišení, které nyní CDC připouští, že nedává smysl,“ napsal Michael Senger, právník New Civil Liberties Alliance, který podal žádost. mnoho případů argumentuje pro účinnost přirozené imunity před infekcí.

Mezitím kanadská provincie Britská Kolumbie naléhá na neočkované matky, které pracují pro vládu, aby zaplatily jakoukoli mateřskou dovolenou, ze které měly prospěch nebo byly propuštěny, uvádí zpravodajský server BC .

Vláda BC na svém webu uvádí: „Očkovací politika stanoví, že zaměstnanci BC Public Service, kteří nedostanou dvě dávky očkování proti COVID-19 nebo odmítnou sdělit svůj stav očkování a nemají schválenou žádost o výjimku, jsou být umístěn na neplacenou dovolenou po dobu nejméně tří měsíců, po jejímž uplynutí může být ukončen.“

FROM THE WEBBY ZERGNET


What Really Killed Donald Rumsfeld Is Clearly No Secret Anymore

POZNÁMKA REDAKCE: Minulý rok byli američtí lékaři, zdravotní sestry a záchranáři oslavováni jako hrdinové v první linii bojující s děsivou novou pandemií. Dnes, pod vedením Joea Bidena, jsou desítky tisíc těchto stejných hrdinů odsuzovány jako rebelové, konspirační teoretici, extrémisté a potenciální teroristé. Spolu s obrovským počtem policistů, hasičů, agentů pohraniční hlídky, Navy SEAL, pilotů, dispečerů letového provozu a bezpočtu dalších skutečně nezbytných Američanů jsou všichni považováni za tak nebezpečné, že by si zasloužili ukončení, jejich profesní a osobní životy se obrátily vzhůru nohama. kvůli jejich rozhodnutí nebýt injekčně podány experimentálními vakcínami COVID. Bidenův tyranský mandát hrozí ochromit americkou společnost – od vymáhání práva přes letecké společnosti až po komerční dodavatelské řetězce až po nemocnice. Už se to děje. Ale dobrá zpráva je, že obrovské množství „„VELKÉ AMERICKÉ POVSTÁNÍ: ,Nevyhovíme!“ Uchopení moci COVID-19 zažehne novou odvážnou éru národního vzdoru.“

Obsah vytvořený WND News Center je k dispozici pro opětovné zveřejnění zdarma kterémukoli oprávněnému vydavateli zpráv, který může poskytnout široké publikum. Chcete-li získat licencování našeho původního obsahu, kontaktujte prosím licensing@wndnewscenter.org .

ZDROJ: WND https://www.wnd.com/2022/08/fda-knew-44-pregnant-women-pfizer-trial-suffered-miscarriages/

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *