, , , , ,

Kdo kontroluje farmaceutický průmysl a vládu? s Sharyl Attkissonovou

Kdo kontroluje farmaceutický průmysl a vládu? s Sharyl Attkissonovou

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

27.7.2023

od  

Jen velmi málo lidí mluví o korupci v očkovacím průmyslu a zapojení vlády do schvalování a podávání zpráv o vakcínách. Příkladem jsou nedávná odhalení o blízkém původu COVID-19 a kabale vědců, kteří se snaží chránit sami sebe. Sharyl sdílí své zkušenosti s odhalováním korupce ve vakcinačním průmyslu a vládním popřením spojitosti mezi vakcínami a autismem, včetně vládního tajného urovnání významného případu, který připouští, že dětské vakcíny způsobily její autismus.

Nedostatek transparentnosti a připuštění problémů v očkovacím průmyslu a potřeba personalizované medicíny k identifikaci faktorů způsobujících chronická onemocnění. Dotýkají se také finančních pobídek pro farmaceutické společnosti, aby zachovaly současný systém vakcín a potenciálu personalizované medicíny k úpravě vakcín pro ohrožené děti.

Sharyl Attkisson bude i nadále poctivě informovat o důležitých příbězích a kontroverzích prostřednictvím svého vlastního nezávislého televizního programu. Cílem Attkissonové je napadnout a požadovat opravu nebo stažení několika studií souvisejících s COVID, o kterých se domnívá, že jsou falešné nebo nesprávné.

Dr. Jordan Vaughn dělá rozhovor s investigativní novinářkou Sharyl Attkisson o její práci na medicínsko-průmyslovém komplexu. Attkisson pojednává o kontrole farmaceutického průmyslu nad médii a vládou a o tom, jak jsou nyní zprávy řízeny z hlediska kontroverzí a příběhů, které mohou být pokryty. Hovoří také o kooptování lékařského publikačního procesu farmaceutickým průmyslem a zvláštních zájmech, což vede k nespolehlivým studiím. Attkisson se domnívá, že lékaři se na tyto studie příliš spoléhají a že v dnešní době je obtížné odhalit nebezpečné nebo bezpečnostní informace o medicíně.

Dr. Vaughn a Attkisson diskutují o korupci ve vakcinačním průmyslu a zapojení vlády do schvalování vakcín a podávání zpráv. Diskutují také o nedostatku změn ve vědě o vakcínách navzdory pokroku v medicíně a složitosti imunitního systému. Celkově volají po posunu zaměření od hledání léků k identifikaci a prevenci příčin chronických onemocnění.

Sharyl Attkisson pojednává o skandální povaze lékařského publikačního procesu, který farmaceutický průmysl a zvláštní zájmy kooptovaly. Věří, že většině vědy v nejváženějších recenzovaných lékařských časopisech nelze věřit. Attkisson hledá studie mimo tuto specializaci, studie publikované v jiných časopisech a studie, které jsou napadány v médiích, aby našly zrnka pravdy. Vyjadřuje také obavy z obtížnosti při odhalování nebezpečných nebo bezpečnostních informací o medicíně v těchto dnech.

Studie Rand Corporation ukazuje nepřiměřený nárůst čistých příjmů, který většina nemocnic zažila v letech 2020 a 2021 z úplatků na covid, které vypláceli federálové. To bude jedna z mnoha věcí, na které bychom si měli dávat pozor, protože nemocnice, které měly obrovské zisky, musí jasně ukázat svou vynikající péči o pacienty ve srovnání s ostatními – nezadržujeme dech, že bude existovat nějaká smysluplná odpovědnost.

Nemocnice vydělaly více peněz během pandemie COVID: studie

ZDROJ: https://www.americaoutloud.news/the-pharmaceutical-industrys-control-over-media-and-government-with-sharyl-attkisson/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/
E-mail: podpora.volnyblog@protomnail.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *