, , , ,

Důsledek Bergogliovy transformace církve skrze FS – neplatnost liturgie

Důsledek Bergogliovy transformace církve skrze FS – neplatnost liturgie

 

Převzato:https://vkpatriarhat.org/cz/?p=52122

8. 7. 2024

Církev má dvě stránky, obě založil Kristus, a to viditelnou i neviditelnou – tedy duchovní. Podstatná je stránka duchovní. Znamená vnitřní spojení s Kristem skrze apoštolskou víru. Ke spáse nestačí být pouze členem viditelné struktury církve.

Toto video je možné zhlédnout i zde: https://bandera-de-cristo.wistia.com/medias/x5cwwhu4oi  
https://rumble.com/v56i4z1-dsledek.html   
https://cos.tv/videos/play/54048140486808576   
https://youtu.be/VgdJsveXOEk   

Svátosti biskupa či kněze apostaty jsou neplatné proto, že 1) není v Kristově církvi a není spojen s Kristem, a 2) nemá Kristova Ducha a bez Ducha svatého svátosti neexistují.

Na biskupa a kněze, který je v jednotě s apostatou Bergogliem, dopadá Boží anathema, to je vyloučení z tajemného těla Kristova. Takový už není členem Kristovy církve. Zůstává jen v zevnější církevní organizaci, která se dnes už neprávem nazývá katolickou církví. Tento apostata už ve mši svaté neplatně konsekruje.

Bergogliova církev není církví Kristovou a jako mimo Kristovu církev není spásy, tak ani mimo Kristovu církev nepůsobí svátosti. Extra Ecclesiam nulla salus (nulla Sacramentum).

Jsou hereze, které sice narušují katolickou doktrínu, ale ne samu podstatu křesťanství. Takové hereze nezpůsobují apostazi. Jsou však hereze věroučné a morální, které porušují samu podstatu křesťanství, například porušení víry v božství nebo lidství Ježíše Krista či porušení víry v Nejsvětější Trojici, a patří mezi ně i žehnání homosexuality, intronizace Pačamamy, zasvěcení se satanu… Tyto hereze, pokud je někdo zastává a učí, způsobují apostazi – vyloučení z Kristovy církve.

Pravověrný kněz je služebníkem a zástupcem Kristovým (1Kor 1,4; 2Kor 5,20), alter Christos, a to především při konsekraci a při absoluci, tedy při udělování odpuštění hříchů. Podřizuje se vůli Krista a je s ní sjednocen.

Každý kněz vnitřně sjednocený s Fiducia supplicans už není v Kristově církvi. Bergoglio zneužitou papežskou autoritou transformoval katolickou církev na anticírkev New Age. Stalo se to 18. prosince 2023 vydáním deklarace Fiducia supplicans.

Ježíš na kříži zemřel za naše hříchy. Liturgie je zpřítomněním Kristovy výkupné oběti na kříži. Kněz při konsekraci pronáší Kristova slova: „Toto je moje krev, která se prolévá za vás… na odpuštění hříchů.“

Bergoglio však legalizuje jeden z nejtěžších hříchů. Tím zároveň nedovoluje konat spasitelné pokání, i když o něm pateticky mluví. Kněz, který je sjednocen se sodomským antievangeliem, nemůže platně konsekrovat.

Ježíš v den svého vzkříšení řekl apoštolům: „Hlásejte pokání na odpuštění hříchů.“ Bergoglio ale hřích i pokání bojkotuje.

Falešný papež se v Kanadě precedentně zasvětil satanu pod vedením čaroděje. Tím veřejně vyjevil, že nemůže být hlavou Kristovy církve.

Apostata je větví odřezanou od kmene, jímž je Kristus. Hříšník je pouze suchou, mrtvou větví, ale prozatím spojenou s kmenem. Proto jeho svátosti jsou platné (ex opere operato). Apostata se však od Krista oddělil a slouží antikristu. Přijetím sodomského antievangelia se Krista zřekl. Takový biskup a kněz při udělování tzv. svátostí už není služebníkem ani zástupcem Krista, ale je služebníkem a zástupcem antikrista.

Všichni biskupové a kněží v církevní struktuře se 18. prosince 2023 dostali Bergogliovou transformací církve pod vládu jeho sekty. Po celém světě je však mnoho biskupů a kněží, kteří nesouhlasí s Jorge Bergogliem a jeho sektou.

Arcibiskup Carlo Maria Viganò ve svém prohlášení z 28. června 2024 uvádí: „Jsem přesvědčen, že mezi biskupy a kněžími je mnoho těch, kteří zažili a ještě dnes prožívají nesnesitelný vnitřní konflikt. Jsou rozpolceni mezi tím, co od nich požaduje Kristus Velekněz – a oni to dobře vědí –, a tím, k čemu je násilně, vydíráním a hrozbami nutí ten, kdo se prezentuje jako římský biskup. Dnes je pro nás pastýře více než kdy jindy nutné, abychom se probudili ze spánku: Hora est iam nos de somno surgere (Ř 13,11). Naše zodpovědnost před Bohem, církví a dušemi od nás vyžaduje, abychom jednoznačně odsoudili všechny omyly a odchylky, které jsme už příliš dlouho tolerovali, protože nás nebude soudit ani Bergoglio, ani svět, ale náš Pán Ježíš Kristus. Budeme se Mu zodpovídat za každou duši ztracenou pro naši nedbalost; za každý hřích, jehož se dopustila naší vinou; za každé pohoršení, na něž jsme mlčeli z falešné opatrnosti, z touhy po klidném životě, či kvůli vlastní spoluvině.“

Je třeba se co nejdříve sjednotit a s celými diecézemi se oddělit od Bergogliovy sekty! V Bergogliově anticírkvi liturgie ztratila smysl, a navíc má opačný účinek. Katolíci jsou udržováni v určité setrvačnosti, aby si takzvaně plnili svou nedělní povinnost, a tak jsou vtahováni pod anathemu a temnotu prokletí (Gal 1,8-9). Pro věřícího je proto lépe, aby takové liturgie už nenavštěvoval; jsou k jeho duchovní škodě.

Biskupové a kněží, kteří nesouhlasí s Bergogliem, ale zůstávají v Bergogliově struktuře, budou dřív nebo později donuceni, tedy duchovně zlomeni, aby nakonec žehnali hříchu sodomie. Když se těžkému hříchu, jak stanoví Fiducia supplicans, žehná, liturgie v této struktuře úplně ztratila smysl.

Každý kněz, diecézní nebo řeholní, ať už je dominikán, františkán, či člen bratrstva sv. Pia či sv. Petra, i každý biskup, ať je diecézní, nebo pomocný, či emerita, pokud tvoří vnitřní jednotu s Jorgem Bergogliem a jeho Fiducia supplicans, je pod Boží anathemou (Gal 1,8-9) a konsekruje neplatně.

 

+ Eliáš

Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu

+ Metoděj OSBMr                 + Timotej OSBMr

Biskupové sekretáři

 

ZDROJ:

https://vkpatriarhat.org/cz/?p=52122

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *