Od roku 2001 proběhlo 20 pandemických simulací, vše pod taktovkou CIA

15.4.2023

Robert F. Kennedy Jr. vysvětlil, jak vládní agentury provádějí simulace pandemie, aby omezily práva lidí.

Během projevu na Hillsdale College minulý týden se zmínil o Události 201, simulaci, která probíhala mimo jiné za účasti Billa Gatese a WHO. Simulace se konala několik měsíců před později vyhlášenou pandemií koronaviru.

Kennedy Jr. odhalil, že událost 201 není izolovanou událostí. „Našel jsem asi 20 takových simulací, které se prováděly od roku 2001 (zahájeny byly po 11. září) a všechny byly vypracovány CIA.“

Dodal, že účelem takových simulací je prosadit totalitní kontrolu. Cílem nebylo připravit lidi na katastrofické události, ale upevnit moc, řekl Kennedy mladší.

Když tyto simulace detailněji analyzoval, zjistil, že se používají techniky vyvinuté k tomu, aby se suverénní národy dostaly pod cizí vládu.

Zmínil také Anthonyho Fauciho, virologický institut ve Wu-chanu, výzkum zisku funkce, očkování proti covidu a vymývání mozků.

Kennedy junior se chce v roce 2024 ucházet o demokratickou prezidentskou nominaci. Minulý týden předložil potřebné dokumenty Národní volební komisi. Ve středu 19. dubna pak oznámí kandidaturu na veřejném shromáždění, čímž zahájí kampaň.

Kennedy Jr, tím jde ve stopách svého slavného otce a strýce.

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *