, , ,

Do Česka se dostal hrozně nebezpečný nápoj. Pijí ho všichni, ale netuší, jak moc je odrovná

Do Česka se dostal hrozně nebezpečný nápoj. Pijí ho všichni, ale netuší, jak moc je odrovná

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

Podle všeho začala druhá intenzivní fáze prodeje nápoje, který může být potenciálně velmi nebezpečný. Do České republiky se v minulém roce dostal ze země svého původu, kterou jsou Spojené státy americké. Právě tam začal slavit obrovské úspěchy ve specifické a také velmi ohrožené skupině. Tou nejsou nikdo jiný než děti a náctiletí.

Přišlo to náhle

Je přitom paradoxní, že jejich rodiče o tomto nápoji pravděpodobně nikdy neslyšeli. Nejde na něj totiž reklama klasicky v rádiu nebo televizi, dokonce ani v běžných internetových médiích ji neuslyšíte. Veškerý marketing na tento nápoj se totiž odehrává skrytou formou, kdy ho doporučují nejrůznější vlivové osobnosti, takzvaní influenceři, a to v tomto případě ti, kteří jsou zaměřeni na mládež.

Nápoj se jmenuje Prime a koncem roku na něj začaly upozorňovat zejména učitelé v českých školách. Ukázalo se totiž, že jde mezi žáky o obrovský trend a konzumuje ho většina z nich. Jenže s tím se začaly projevovat také poruchy v chování. Rodiče si najednou také dokázali vysvětlit, proč jejich ratolesti v noci nemohou spát.

On totiž Prime je energetický nápoj, který by měli konzumovat maximálně tak sportovci, byť ani pro ně se svým složeným nějak zvlášť nehodí. Jenže z nějakého důvodu je reklama cílena spíše na ty, kdo celé dny vysedávají maximálně tak u počítače.

Přišlo velké zlevnění

Celý článek si můžete přečíst ZDE

 

ZDROJ:

https://www.aazdravi.cz/do-ceska-se-dostal-hrozne-nebezpecny-napoj-piji-ho-vsichni-ale-netusi-jak-moc-je-odrovna/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *