, , ,

Další snímky čínského pekla COVID ve stylu Šíleného Maxe unikly přes Velký firewall

Další snímky čínského pekla COVID ve stylu Šíleného Maxe unikly přes Velký firewall

Čína je již dlouho hřištěm globalistů – digitalizovanou pekelnou krajinou, v níž technokraté mají téměř totální sociální kontrolu nad mořem snadno zneužitelných otroků. Lidská práva neexistují. Život je levný.

Protože lidé jsou evolučně předurčeni k tomu, aby se báli nákazy, a vlády vydělávají na strachu, který paralyzuje a pacifikuje obyvatelstvo, poskytl COVID dokonalou záminku k superdestrukci dystopie. Proto ČKS zavedla brutální politiku „nulové COVID“.

Z amerického pohledu je politika ČKS relevantní, protože západní představitelé, jak sami tvrdí, hluboce obdivují čínské autoritářství. Stále častěji to nahlas říkají osobnosti jako kanadský premiér Justin Trudeau nebo šéf WEF Klaus Schwab.

Co je tedy na činnosti ČKS tak chvályhodného, že vzbuzuje v očích Světového ekonomického fóra tak hluboký obdiv?

Možná jste se domnívali, že téma Šíleného Maxe v nadpisu je hyperbola. Následující obrázky vám potvrdí, že tomu tak není. Mějte na paměti, že tyto snímky jsou pouhou ukázkou života na místě v Pekingu nebo Šanghaji – toho, co nějakým způsobem proniklo přes Velký firewall.

Otroci v koncentračním táboře COVID si nechávají dovážet jídlo otvorem ve zdi
Kontakt s lidmi je pro ně příliš dobrý. Stejně tak výživa – představte si, jaký bezbožný GMO odpad je v této obilné cihle obsažen. Pokud je nezabije samota, zabije je jídlo.

V ulicích měst vypuknou rvačky: lidé proti velkým bílým.
(Velcí bílí, pojmenovaní ze zřejmých důvodů, jsou nechvalně proslulou čínskou biomedicínskou policií).

Objevují se spekulace, že čínská armáda nyní nosí velké bílé uniformy. Toto video, na kterém pochodují ve formaci, by této teorii dodalo na věrohodnosti.

Velcí běloši vtrhnou do domů, odvezou COVID pozitivní otroky a přemístí je do koncentračního tábora

Otrok se setkává s Velkými bílými na prahu svého domu se sekáčkem na maso

Otroci se vzbouřili a zapálili koncentrační tábor

Velcí běloši doslova svařují dveře, aby udrželi otroky uvnitř bytů.

Dron rozprašuje záhadné chemikálie na obytnou oblast a nabádá obyvatele, aby zavřeli okna

COVID pasy v akci: kódy otroků žloutnou a uvíznou v limbu

Kde jsou mezinárodní nevládní organizace pro lidská práva? Kde jsou zdánlivě americké podniky, které představují to nejlepší z neoliberálních hodnot? Kde je veškerá rétorika Democracy™ a Our Values™ Brandonovy administrativy? Najednou všichni krčí rameny – jako by na porušování lidských práv záleželo jen tehdy, když se ho dopouští Putin.

Nadnárodní korporátní stát je v této otázce utlumený, protože tiše závidí Číně její politiku COVID.

Neodsouzený válečný zločinec COVID Anthony Fauci, hlavní architekt amerických výluk a sponzor virologické laboratoře ve Wuhanu, z níž pravděpodobně unikl patogen SARS-CoV-2, nedávno naznačil, že brutální útlak v Číně je v pořádku, pokud je cílem přinutit k očkování:

„Komentář, který jsem učinil k jejich tvrdým opatřením, je, že musíte mít nějaký cíl. Jaký je cíl? Pokud je cílem nechat očkovat všechny lidi, zejména starší, pak je to v pořádku. Na přechodnou dobu to udělat, ale oni mají velmi, velmi přísný typ uzávěry.“

Jak jsme se všichni učili v hodinách občanské nauky, platnost Listiny práv může být pozastavena z rozmaru nikým nevolených byrokratů, pokud je to z dobrého důvodu, jako je například donucení obyvatelstva k povinné lékařské péči. To je v ústavě velmi jasně uvedeno, jak osvětlil ústavní vědec Fauci.

Kdyby levice dosáhla svého, všichni bychom trpěli jako Číňané pod nulovým COVIDem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *