Bývalá farmaceutická manažerka o kontaminaci genových injekcí cizorodou DNA: „Máme obrovský problém“

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

23.12.2023

Bývalá viceprezidentka německého farmaceutického gigantu Boehringer Ingelheim Dr. Monika Henninger-Erberová požádala na rakouském kanálu ServusTV o to, aby lidé věnovali pozornost  kontaminaci DNA v covidových injekcích.

Poznamenala, že již v únoru se zjistilo, že je takzvaná vakcína kontaminovaná plazmidovou DNA. „To není nepravdivá informace. To jsou fakta.“

Henninger-Erberová, která se dobře orientuje ve světě biotechnologií, uvedla, že nezávislé laboratoře zjistily vysoké koncentrace plazmidové DNA v mRNA vakcínách.

„Mainstreamová média o tom neinformují,“ poznamenala.

„Lidem to nikdy neřekli. Vakcína nezůstává v místě vpichu a malé množství se dostává do různých orgánů,“ zdůraznila bývalá ředitelka farmaceutické společnosti.

Lékařský novinář Werner Bartens, silný zastánce covidové politiky, vypadal, že mu její oznámení vadí. Nadále trval na tom, že očkovací kampaně zachránily miliony životů.

Henninger-Erberová dále řekla, že úřady mlčí. „Nebylo to testováno. Máme obrovský problém. To je skandál.“

Začátkem tohoto měsíce věnovala německá veřejnoprávní televize MDR pozornost kontaminaci DNA u takzvaných „vakcín“ společnosti Pfizer. Vysílání bylo později vyřazeno z webu televize a smazáno.

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *