, , , ,

Co vám lékaři neřeknou o chemoterapii

Co vám lékaři neřeknou o chemoterapii

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

9.10.2024

Je zřejmé, že takzvaná „válka proti rakovině“ selhala. Využití chemoterapie při léčbě rakoviny je omezeno svou účinností a mnohé zabíjí.

Proč se stále používá? Rakovinový průmysl se zaměřuje na zisk před účinnou léčbou.

Vezměte si například aspirin. V nízkých dávkách pomáhá aspirin pacientům s rakovinou. Studie zahrnující jeden milion pacientů s 18 různými druhy rakoviny ukázaly, že aspirin snížil úmrtnost o 21 %. Je smutné, že mnoho onkologů a charitativních organizací zabývajících se rakovinou je nepřiměřeně ovlivněno farmaceutickým průmyslem a nevidí žádnou cenu v přesvědčování pacientů, aby brali aspirin.

Od Dr. Vernona Colemana

Před deseti lety se lékaři shodli, že každý třetí člověk onemocní rakovinou. Dnes nám stejní lékaři říkají, že každý druhý člověk onemocní rakovinou.

V této jednoduché statistice je veškerý důkaz, který potřebujete, že takzvaná ‚Válka proti rakovině‘ je totální selhání. Obrovský multimiliardový průmysl rakoviny pomohl věci zhoršit, nikoli zlepšit.

Sedmnáct typů rakoviny je mezi mladými lidmi mnohem častější než dříve.

A není těžké pochopit, proč rakovinový průmysl selhává.

Průmysl (tím myslím pohodlné, bohaté spiknutí farmaceutických společností, charitativních organizací proti rakovině a lékařského establishmentu – z nichž všechny na svém selhání velmi zbohatly) selhal, protože většinu svého úsilí vložil do formy léčby, chemoterapie, která téměř jistě zabije více lidí, než zachrání, a malé nebo žádné úsilí o další léčbu nebo o osvětu a prevenci. Rakovinový průmysl nyní utrácí stovky miliard ročně, ale pokud by byl posuzován podle výsledků, byl by zítra uzavřen.

Žádný lékařský nebo ošetřovatelský časopis se neodváží recenzovat mou novou knihu. Žádná mainstreamová publikace se neodváží diskutovat o obsahu. Nikdo se mě neodváží vyzpovídat. Recenze se budou z velké části skládat z jednohvězdičkových recenzí na Amazonu, které nejsou doprovázeny žádnými skutečnými recenzemi – a které budou pravděpodobně zveřejněny roboty pracujícími pro rakovinový průmysl.

Ale například moje kniha obsahuje důkazy publikované v JAMA Oncology , které ukázaly, že nevyléčitelně nemocní pacienti s rakovinou na tom byli hůř, pokud měli chemoterapii.

A studie ukazují, že úmrtnost pacientů s rakovinou se zrychluje, když pacientům ve špatném zdravotním stavu je podávána chemoterapie. Americká společnost klinických onkologů uvedla, že chemoterapie by měla být omezena na relativně zdravé pacienty, kteří mohou odolat toxickým účinkům.

Nárůst přežití po chemoterapii může být jen 2,5 % a může dosáhnout až 5 %. Ale chemoterapie zabíjí mnoho těch statečných duší, které snášejí chemoterapii.

To nejsou moje postavy. Najdete je v literatuře. Pokud nechcete číst mou knihu, procházejte se záplavou propagandy pro chemoterapii. A přesto onkologové tlačí na chemoterapii (někdy až z donucení) a novináři a další se vysmívají pacientům, kteří si dělají vlastní výzkum, říkají „ne“ a volí jiné druhy terapie.

Mnoho novinářů a nemálo lékařů věří rétorice, že chemoterapie je bezpečná. Proč jsou tedy lékařům a sestrám vydávány komplexní krizové postupy, které je nutné dodržovat v případě rozlití léků na chemoterapii? Pokud je ta látka nebezpečná, když se rozlije na podlahu, co to sakra dělá v něčím těle?

Problém je, že vlastnosti chemoterapie, které ničí buňky, mohou být smrtelné. Nejsou to jen rakovinné buňky, které umírají. Novináři se široce domnívají, že jediným problémem je vypadávání vlasů. Ach, kdyby to byla pravda. Chemoterapeutické léky mohou poškodit kostní dřeň, centrální nervový systém, trávicí systém, ledviny a močový měchýř. Může dojít k osteoporóze a hormonálním změnám. Poškození srdce je tak časté a tak závažné, že mnoho pacientů léčených chemoterapií umírá na srdeční problémy. Tato úmrtí nejsou obvykle uváděna jako důsledek chemoterapie. A chemoterapie může poškodit imunitní systém – přesně to, co nechcete, pokud bojujete s rakovinou.

V jednom lékařském časopise jsem našel toto: „Zdá se, že předběžné použití chemoterapie neovlivňuje celkový výsledek nemoci.“

Akademie Royal Medical Colleges kritizovala zastánce chemoterapie za to, že vzbuzují falešné naděje a způsobují více škody než užitku. Budete překvapeni, když uslyšíte, že někdo z rakovinového průmyslu nesouhlasil.

Jo, a pokud by vás to zajímalo, preventivní chemoterapie je docela jiné zvíře než druh chemoterapie, která se běžně doporučuje pacientům s rakovinou.

Proč byla válka proti rakovině tak neúspěšná?

No, rakovinový průmysl se odmítá podívat na možná vysvětlení exploze v případech rakoviny. S rostoucím počtem úmrtí na rakovinu se zvýšila proočkovanost, ale domnívat se, že očkování může způsobit onemocnění, je považováno za kacířství – navzdory tomu, že očkovací programy nejsou dostatečně testovány. Na tom, že vlády všude potichu vyplácejí miliardy poškozeným vakcínami, není malá ironie, ale BBC odmítá vyslechnout každého, kdo zpochybňuje bezpečnost očkovacích programů.

K dispozici je jednoduchý, levný a snadno dostupný lék, který může pomoci pacientům s rakovinou, když je užíván ve velmi nízké dávce. Říká se tomu aspirin.

Ve studiích zahrnujících jeden milion pacientů s 18 různými druhy rakoviny asi čtvrtina pacientů užívala 75 mg aspirinu denně. Analýza ukázala snížení úmrtnosti o 21 % u pacientů, kteří užili malou dávku aspirinu. Lékaři se však stále z velké části zdráhají doporučovat lidem profylaktické užívání aspirinu – navzdory jeho prokázanému protizánětlivému účinku a jeho užitečnosti při ochraně pacientů s rakovinou a pacientů náchylných k infarktu. Malá denní dávka aspirinu je výjimečně levná a zdá se, že funguje dobře, ale prodej obyčejného, ​​běžného nebo v zahradě rozpustného aspirinu nepřináší prakticky žádný zisk, takže farmaceutické společnosti nemají zájem. Lékařské zařízení vždy dělá to, co mu farmaceutický průmysl přikáže.

V listopadu 2023 zveřejnil British Medical Journal článek s názvem „ Aspirin a léčba rakoviny: systematické přehledy a metaanalýzy důkazů: pro a proti‚. Autoři (bylo jich deset) dospěli k závěru: „…vzhledem k relativní bezpečnosti a příznivým účinkům aspirinu se jeho použití při rakovině zdá oprávněné a etické důsledky toho znamenají, že pacienti s rakovinou by měli být informováni o současných důkazech a měli by být povzbuzováni, aby nastolit toto téma se svým týmem zdravotní péče.“

Zajímalo by mě, kolik praktických lékařů nebo onkologických oddělení se obtěžovalo kontaktovat své pacienty s rakovinou, aby jim sdělili tuto dobrou zprávu? Žádný by nebyl můj odhad.

V listopadu 2022 dospěl článek Královské společnosti v Londýně k závěru: „Domníváme se, že série studií, o kterých jsme informovali – a zejména důkazy o relativní bezpečnosti aspirinu – poskytly důkazy, které jsou dostatečné k odůvodnění doporučení aspirinu. pacientům s rakovinou. Nyní vidíme náš úkol přesvědčit onkology, aby prozkoumali důkazy.“

Bohužel to bude pravděpodobně těžký boj, protože mnoho onkologů je nepřiměřeně ovlivněno farmaceutickým průmyslem, který nevidí žádnou cenu v přesvědčování pacientů, aby užívali aspirin (což je samozřejmě generický produkt dostupný velmi levně). A nezapomeňte, že velké charitativní organizace jsou často velmi úzce propojeny s farmaceutickými společnostmi.

Existuje mnoho dalších věcí, na které by se onkologové měli zaměřit. Princip mezních zisků (tak úspěšných ve sportu) by měl být aplikován na rakovinu. Výsledky biopsií a skenů by mohly a měly být k dispozici během několika minut, nikoli týdnů nebo měsíců. (Jedna žena zemřela po dvou letech čekání na výsledky.) Existuje běžně dostupný nápoj (káva), který zřejmě pomáhá některým onkologickým pacientům. Strava je nesmírně důležitá – mléčné výrobky mají zjevně silný dopad na míru přežití pacientek s rakovinou prsu. A tak to jde dál.

Nenabízím kouzelná řešení. Neobhajuji nějakou podivnou, nevyzkoušenou, alternativní terapii.

Ale věřím, že si musíme klást otázky o tom, jak léčíme rakovinu, a zejména o používání chemoterapie. Bohužel mám podezření, že v tom budu sám. Globální lékařské zařízení a zbytek rakovinového průmyslu se staly velmi úspěšnými v drcení těch, kteří kladou obtížné otázky.

Nová kniha Dr Vernona Colemana „Co vám lékaři neřeknou o chemoterapii“ je nyní k dispozici. Stačí  KLIKNĚTE ZDE .

O autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webu ZDE jsou stovky článků, které jsou zdarma ke čtení.

Na webu nebo videích Dr. Colemana nejsou žádné reklamy, žádné poplatky a žádné žádosti o dary. Vše platí z prodeje knih. Pokud chcete pomoci financovat jeho práci, stačí si koupit knihu – na Amazonu je v tištěné podobě přes 100 knih od Vernona Colemana .

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/10/09/what-doctors-wont-tell-you-about-chemotherapy/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *