, , , ,

Biotechnologie je nám vnucována, aniž by kdokoli znal důsledky

zneužití biotechnologie

Biotechnologie je nám vnucována, aniž by kdokoli znal důsledky.

Celý článek si můžete poslechnout zde:

Po milionech let přirozené evoluce se někteří lidé rozhodli vyzkoušet biotechnologii a pak ji vyzkoušet na nás ostatních.

Lidské tělo tvoří 37 bilionů buněk. Každá z těchto buněk obsahuje původní genetickou informaci z úplně první buňky. Naše DNA je tisíckrát menší než buňka, ale řídí náš život.

V roce 1953 byla objevena dvoušroubovicová molekulární struktura DNA. Výsledkem bylo pochopení mnoha záhad evoluce. V roce 1972 byl dokončen první obrovský omyl biotechnologie. Po několika letech pokusů a omylů, Dr. Herbert Boyer, který pokračoval v práci jako spoluzaladatel biotechnologického giganta Genentech, a jeho tým nakonec přišel na způsob řezání a vkládání DNA

. Poprvé bylo možné kombinovat geny a vytvářet hybridní sekvence – nazývané rekombinantní DNA. Tyto nikdy předtím neexistovaly a nikdo nevěděl, co mohou dělat.

Od Dr. Guye Hatcharda

DNA přepisuje své sekvence do mRNA, která zase vytváří fungující proteiny. V roce 1990 biotechnologové na špici genového výzkumu vstříkli mRNA do myší a detekovali její párové proteiny.

V roce 2019 unikl z laboratoře ve vzdáleném čínském městě smrtící rekombinantní virus. Na celém světě zemřely miliony lidí. Pokud o tom někdo někdy dříve pochyboval, nyní by mělo být všem jasné, že rekombinantní DNA se může šířit neomezeně a vytvářet neočekávané efekty, které nelze nikdy předvídat.

V roce 2020 vědci vytvořili sekvence mRNA, které s pomocí lipidové nanotechnologie dokázaly proniknout buněčnými stěnami a převzít fungování buňky, aby produkovaly nové proteiny identické s těmi na povrchu smrtelně uniklého viru. Nazvali to „vakcínou“ a řekli všem na světě, že ji musí mít každý. Stejně jako tomu bylo v roce 1972, nikdo nevěděl v plném rozsahu, co by to mohlo způsobit.

Nikdo neví, jak je DNA, která je distribuována v bilionech buněk, spárována a podporuje jedinečnou lidskou identitu, i když víme, že příjemci transplantátu mohou zažít psychologické transformace.

Nikdo neví, jak moc se integrita DNA a její projevy podílejí na vytváření a udržování spojení mezi myslí a tělem.

Nikdo neví, zda je funkce našeho imunitního systému spojena s naším pocitem pohody, i když víme, že očkování mRNA Covid potlačilo imunitní funkci.

Jak DNA podporuje výmluvnost Shakespeara, soucit svatého Františka, odhodlání Mandely, laskavost Gándhího? Nevíme, ale někteří jsou připraveni riskovat všechno, aby měli šanci hrát si na Boha.

Každý gen kóduje více efektů a dělá to v různých kombinacích s jinými geny, ale biotechnologické firmy ve vztahu s veřejností stále předstírají, že můžete změnit jeden gen a vytvořit specifický efekt bezpečně. Ve skutečnosti je úprava genů ze své podstaty mutagenní.

Nikdo neví, proč se úmrtnost ze všech příčin zvyšuje na rekordní úroveň v zemích po celém světě, které jsou vysoce očkované na Covid. Nikdo neví, kam to nakonec povede, ale jsou si jisti, že se musí zúčastnit každý.

Před tou nehodou ve Wuhanu se staly stovky nehod v biolaboratoři (viz TOTO a TOTO ). Stovky dalších se budou dít, dokud budou vědci pokračovat ve svých neuvážených a riskantních biotechnologických experimentech. Právě jsme prožili zvednutí opony. Je toho ještě víc.

Nemluvím zde o tom, co víme o biotechnologii, protože je to jen nepatrný zlomek toho, co nevíme. Biotechnologie, jak je dnes světu vnucována, nestojí za řeč, stojí pouze za to, ji zastavit. Čas mluvení je pryč, hodiny tikají a je pár sekund od půlnoci.

o autorovi

Guy Hatchard z Nového Zélandu  , PhDr, je mezinárodním zastáncem bezpečnosti potravin a přírodní medicíny. Dříve byl senior manažerem v Genetic ID, globální testovací a certifikační laboratoři bezpečnosti potravin. Přednášel a radil vládám v zemích po celém světě v oblasti zdravotních a vzdělávacích iniciativ.

Dr. Hatchard nedávno zahájil kampaň za globální legislativu zakazující biotechnologické experimenty – GLOBE – globální iniciativu k ukončení riskantních biotechnologických experimentů.

_______________________________________________________________________________________

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2022/11/06/biotechnology-is-being-forced-onto-us/

Všechno důležité najdete ZDE :https://volnyblog.news/

Taky jsme napsali : Co obsahují vakcíny  https://volnyblog.news/co-obsahuji-vakciny-spolecnosti-pfizer/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *