Vědci mají podezření, že vakcíny Covid obsahují grafen a nanotechnologie, které poškozují imunitní systém a způsobují rakovinu.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

Co obsahují vakcíny společnosti Pfizer?

Dr. David Nixon, praktický lékař z Brisbane, se to nedávno rozhodl zjistit a kapičky vakcíny a krev očkovaných pacientů podrobil mikroskopu s tmavým polem.

Následující text byl poprvé zveřejněn v australské verzi časopisu The Spectator. Zpravodajský časopis hlavního proudu, který se rozhodl náhle zveřejnit to, co se The Expose snažil světu sdělit v průběhu minulého roku…

Rebecca Weisserová

To je radikálnější rozhodnutí, než by se mohlo zdát. Podle Saši Latypové, vědkyně s pětadvacetiletou praxí v klinických testech pro farmaceutické společnosti, smlouva mezi společností Pfizer a americkou vládou zakazuje nezávislým výzkumníkům studovat vakcíny. Tvrdí, že by to „odvedlo“ tyto vzácné zdroje od jejich zamýšleného využití k uspokojení „naléhavé“ potřeby.

Je to pravda i v Austrálii? Kdo ví? Jediné, co ministerstvo zdravotnictví Commonwealthu o smlouvě s firmou Pfizer uvedlo, je, že se jedná o komerčně důvěryhodnou smlouvu.

Therapeutic Goods Administration provádí testy všech vakcín Covid na složení a sílu, čistotu a integritu, identitu a endotoxiny, ale poskytuje jen málo podrobností kromě čísel testovaných šarží a toho, zda prošly. (Pozor, spoiler: prošly.)

V USA Centrum pro kontrolu nemocí výslovně uvádí, že všechny vakcíny Covid-19 neobsahují „kovy, jako je železo, nikl, kobalt, lithium a slitiny vzácných zemin“ a „průmyslové výrobky, jako jsou mikroelektronika, elektrody, uhlíkové nanotrubičky a polovodiče s nanodrátky“.

V tomto seznamu není uveden oxid grafenový, který je široce zkoumán pro biomedicínské aplikace. Někteří výzkumníci pějí chválu na jeho „mimořádně vysokou účinnost ukládání léčiv díky širokému povrchu“, jeho výjimečnou „chemickou a mechanickou stálost, vynikající vodivost a vynikající biokompatibilitu“. Má to však háček. Toxický účinek oxidu grafenu na živé buňky a orgány je „limitujícím faktorem“ jeho využití v medicíně.

Je tedy oxid grafenový v injekcích společnosti Pfizer? To, co Nixon zjistil a natočil, je přinejmenším bizarní. Uvnitř kapky vakcíny jsou podivné mechanické struktury. Na první pohled se zdají být nehybné, ale když Nixon pomocí časosběrné fotografie zkrátil 48 hodin záběrů do dvou minut, ukázal něco, co vypadá jako mechanické paže, které skládají a rozkládají zářící obdélníkové struktury, které vypadají jako obvody a mikročipy. Podle slov CDC se nejedná o „průmyslové výrobky“, protože se samy konstruují a rozkládají, ale zdá se, že tvorba krystalů je stimulována elektromagnetickým zářením a zastaví se, když je sklíčko s vakcínou odstíněno Faradayovým pytlem. Nixonova zjištění jsou podobná zjištěním týmů z Nového Zélandu, Německa, Španělska a Jižní Koreje.

Italská skupina pod vedením Riccarda Benzi Cipelliho analyzovala měsíc po očkování krev více než 1 000 lidí, kteří byli odesláni na testy, protože se u nich vyskytly vedlejší účinky. Věk těchto osob se pohyboval od 15 do 85 let a byly očkovány jednou až třemi dávkami. Více než 94 procent z nich mělo abnormální hodnoty, deformované červené krvinky, snížený počet a shluky světélkujících cizích objektů, které také přitahovaly shluky fibrinu. Některé z cizích objektů byly v krvi poseté jako hvězdná noc, některé se samy sestavovaly do krystalických struktur a jiné do vřetenovitých větví a trubic.

Italové se domnívají, že objekty jsou kovové částice, a tvrdí, že připomínají „oxid grafenu a možná i jiné kovové sloučeniny“. Domnívají se, že poškozená krev přispívá k poruchám srážlivosti krve po očkování, které zase přispívají ke zvýšenému výskytu zhoubných nádorů, zatímco materiály s grafenovou rodinou jsou spojovány s oxidačním stresem, poškozením DNA, záněty a poškozením těch částí imunitního systému, které potlačují nádory.

Umělý odvar mRNA, který je „maskován“ před imunitním systémem příjemce, pravděpodobně také snižuje imunitní funkci příjemce, což zvyšuje pravděpodobnost vzniku nových nebo opakujících se nádorů.

Nixon se o svá zjištění podělil s Wendy Hoyovou, profesorkou medicíny na Queenslandské univerzitě, která vyzvala australskou vládu a její zdravotnické orgány, aby vysvětlily zjevnou samovolnou tvorbu čipů a obvodů ve vakcínách s mRNA, pokud jsou ponechány při pokojové teplotě, a abnormální objekty, které lze pozorovat v krvi očkovaných osob. Hoy se domnívá, že tyto látky „nepochybně přispívají ke špatnému zásobování tkání kyslíkem a ke srážení krve, včetně infarktů a mrtvic“, a ptá se, proč neprobíhá systematické pitevní vyšetřování úmrtí, které by prověřilo roli vakcíny v dramatickém nárůstu úmrtnosti v Austrálii.

Podle nejnovějších údajů Australského statistického úřadu činila nadměrná úmrtnost v červenci více než 17 %. Podobně zvýšená je i v dalších vysoce proočkovaných populacích.

V Německu se nadměrná úmrtnost u osob starších 60 let zvýšila o 174 procent v období od 20. září 2021, kdy bylo plně očkováno 85 procent osob starších 60 let, do října 2022.

Ve Spojeném království bylo v posledních třech měsících zaznamenáno více nadměrných úmrtí než kdykoli během pandemie nebo dokonce od roku 2010. V posledním týdnu činila nadměrná úmrtnost v Anglii 16 procent.

V USA je nadměrná úmrtnost u osob ve věku 25 až 44 let a u osob ve věku 75 až 84 let 18 procent a u osob ve věku 65 až 74 let je to 15 procent.

Situace je o to znepokojivější, že nyní by mělo být úmrtí méně, protože tolik lidí zemřelo dříve v průběhu pandemie. Došlo také k dramatickému nárůstu počtu osob se zdravotním postižením.

Pokud jde o Covid, v Austrálii se zdá být účinnost vakcíny negativní, soudě podle statistik v Novém Jižním Walesu, které mají daleko k dokonalosti, ale jsou nejlepší v Austrálii. Vyplývá z nich, že 88 % zemřelých bylo očkováno, přestože tvořili pouze 85,5 % populace. Ukázaly také, že neočkovaní tvořili pouze 0,15 procenta lidí v nemocnici s Covidem a pouze 1,1 procenta lidí na jednotce intenzivní péče.

Proč tomu tak je? Téměř jistě proto, že neočkovaní, kteří na Covid v Novém Jižním Walesu umírají, jsou křehcí a starší lidé s mnoha komorbiditami, žijí v zařízeních pro seniory nebo v paliativní péči nebo doma a nechodí do nemocnice. Proč nebyli očkováni? Pravděpodobně proto, že se oni nebo jejich lékaři obávali, že by je to mohlo zabít.

Otázkou je, kolik dalších lidí to také zabije. Dokud nám zdravotnické úřady neřeknou, co je v očkování, nedozvíme se to.

Zdroj: EXPOSE-NEWS.COM https://expose-news.com/2022/11/05/covid-vaccines-graphene-nano-cancer/?fbclid=IwAR20aayIIpUvouYeUryH-uqcLL03Gik1s7BvYH_Dnoc8FWLkaLQ6YZ9qRow

Všechno důležité najdete ZDE :https://volnyblog.news/