, , , , , ,

Bill Gates: „Je čas nahradit učitele elitně řízenou AI“

Bill Gates: „Je čas nahradit učitele elitně řízenou AI“

 

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

16.8.2023

Seann Adl-Tabatabai

Miliardářský eugenik vyzval, aby umělá inteligence nahradila učitele ve třídách jako součást plánu, aby se školy více přizpůsobily globalistické ideologii.

Podle Gatese by AI chatboti mnohem lépe učili děti, jak číst, psát a provádět matematické rovnice.

Gates ve svém podcastu „Unconfuse Me“ řekl generálnímu řediteli Khan Academy Salu Khanovi, že elitami ovládaná umělá inteligence bude obrovským krokem vpřed v transformaci našeho selhávajícího vzdělávacího systému:

„Velmi málo studentů dostane zpětnou vazbu [od softwarových programů] na esej, že by to mohlo být jasnější, opravdu jste přeskočili tento kus a zdůvodnění,“ prohlásil Gates.

„Myslím si, že AI bude jako skvělý středoškolský učitel, který opravdu označí vaši esej, a vy se vrátíte a pomyslíte si: ‚Dobře, musím tam jít nahoru‘.“

Endtimeheadlines.org uvádí: Někteří učitelé AI již existují, včetně jednoho s názvem Khanmigo, který vyvíjí Khan Academy. Je poháněn nástrojem ChatGPT od OpenAI, který také pohání AI integrovanou do vyhledávače Bing společnosti Microsoft a již může „fungovat jako docela dobrý lidský učitel,“ řekl Khan – i když s upozorněním, že dnešní chatboti s umělou inteligencí stále pravidelně dělají chyby.

Program ukazuje schopnost provést studenty kroky řešení matematických problémů nebo jiných lekcí ve třídě, ale někteří učitelé vyjádřili obavy, že je příliš rychlé poskytnout studentům odpovědi, místo aby jim pomohli naučit se řešit problémy sami, The New York Časy hlášeny v červnu.

Khan Academy také experimentuje s používáním tohoto nástroje, který má pomoci usnadnit studentské diskuse a potenciálně poskytnout „armádu asistentů pedagoga pro každého učitele,“ dodal Khan.

Chatbot by mohl například pomáhat iniciovat a vést výukové přestávky a vést studenty diskusí nebo obtížným matematickým problémem. „Pojďme je, aby si navzájem vysvětlili matematiku,“ řekl Khan a dodal, že cílem vzdělávacích nástrojů AI by mělo být znovu vytvořit zážitek „sedět s přáteli a pracovat na obzvláště těžkém problému“.

 

ZDROJ:https://thepeoplesvoice.tv/bill-gates-its-time-to-replace-teachers-with-elite-controlled-a-i/?fbclid=IwAR3HBmr_GqzLOHE7nPGfrLOMZ9mExnxdIrwNx1bIFmIzC-7DHrKMBQCQbjY

 

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *