, , , ,

Apple shromažďuje soukromá data o duševním zdraví od uživatelů iPhone

Apple shromažďuje soukromá data o duševním zdraví od uživatelů iPhone

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

23.09.2024

 Ethan Huff

Pokud používáte produkty Apple, buďte upozorněni, že iPhony této společnosti shromažďují co nejvíce osobních informací o vašem duševním zdraví z údajů, které o vás vaše zařízení neustále shromažďuje.

 

Aplikace iPhone Health provádí hodnocení duševního zdraví, která jsou navržena tak, aby zkoumala vnitřní fungování mozků uživatelů. Pod rouškou poskytování „podpory“ pro „duševní pohodu“ Apple instruuje uživatele, aby „zaznamenali emoci nebo náladu“ a „vybrali si, jak se právě cítíte“ jednoduchým kliknutím na posuvné tlačítko.

 

Cokoli se rozhodnete vložit do aplikace Zdraví, je poté odesláno společnosti Apple, která to použije k tomu, kdo ví k čemu, protože se připojí ke zbytku Big Tech při rozpoutání orwellovské noční můry po celém světě.

 

„Hodnocení duševního zdraví iPhone nejen pokládá otázky o vašem duševním zdraví, ale může také odvodit stav duševního zdraví členů rodiny, jak ukazuje obrázek veřejně sdílený po telefonu na výhodách hodnocení duševního zdraví po telefonu,“ vysvětluje Dr. Robert Malone. z Brownstone Institute.

 

„Co by se mohlo pokazit?“

 

(Související: Apple se podílí na rozpoutání dystopie ve světě pomocí sluchátek se „smíšenou realitou“ a dalších orwellovských technologických výtvorů.)

 

Apple zkoumá mozky uživatelů s pomocí Big Academia

Navzdory všem svým tvrzením o ochraně soukromí uživatelů Apple jistě shromažďuje spoustu citlivých informací, které by v případě, že by byly hacknuty, odhalily spoustu osobních a velmi soukromých věcí, které uživatelé Applu pravděpodobně nechtějí zveřejňovat.

 

Zvažte, co se nedávno stalo s CrowdStrike. Jednoduchá kódovací „chyba“ měla za následek celosvětový technický výpadek, který uzemnil lety a rozpoutal obrovský chaos. Pokud by se totéž někdy v budoucnu stalo Applu, očekávejte podobný nebo horší dopad.

 

Dr. Malone říká, že Komunistická strana Číny (ČKS) získala přístup ke „všem“ „důvěrným údajům“, které v roce 2015 předložil ministerstvu obrany (DOD) a Federálnímu úřadu pro vyšetřování (FBI), aby získal bezpečnostní prověrku.

 

Čínská vláda se podle něj nabourala do „supertajného“ a „superzabezpečeného“ datového úložiště vlády USA a jednoduše to všechno vzala s lehkostí. Vláda USA poté nabídla Dr. Maloneovi úvěrovou zprávu a bezplatné sledování jeho úvěrové zprávy po celý rok.

 

Mějte na paměti, že Apple je partnerem nejrůznějších zdravotnických organizací a akademických institucí spojených s výzkumem souvisejícím se zdravím, včetně Harvard TH Chan School of Public Health, Brigham and Women’s Hospital a University of Michigan .

 

Apple také spolupracuje s Kalifornskou univerzitou v Los Angeles (UCLA) na své studii Digital Mental Health Study, která více než pravděpodobně využívá data shromážděná prostřednictvím zařízení Apple, jako je iPhone, ke zkoumání vzorců a výsledků duševního zdraví.

 

„Důvěřovat tomu, že uživatelské identifikátory byly před předáním dat zcela odstraněny, je riziko, které člověk podstupuje při zadávání takových informací do iPhonu,“ varuje Dr. Malone.

 

Důvod, proč to všechno Apple dělá, je samozřejmě ten, že se jedná o vysoce ziskové úsilí. Narušování soukromých životů lidí je lukrativní v tom, že umožňuje bezohledným korporacím, jako je Apple, prodávat více reklamy na služby duševního zdraví „připojením“ uvedených služeb přímo k lidem prostřednictvím jejich iPhonů.

 

Jedním z příkladů může být, že uživatel iPhone, který je v depresi, dostává od společnosti Apple reklamy na antidepresiva a/nebo odkazy a telefonní čísla na lékaře, kteří je zoufale chtějí předepsat.

 

„Sečteno a podtrženo – žádná data nejsou 100% bezpečná, a to jsou data o duševním zdraví. Data, která mohou být extrémně trapná, poškodit kariéru nebo mohou narušit rodinné vztahy. Pamatujte, že nikdo neví, jaké nové zákony, předpisy, nebo další mohou uplynout roky od nynějška. Tento typ informací by se neměl shromažďovat a uchovávat.“

 

V roce 2024 není nic soukromé. Další informace najdete na Surveillance.news .

 

Zdroje pro tento článek zahrnují:

 

Technocracy.news

 

NaturalNews.com

 

ZDROJ:

https://www.naturalnews.com/2024-09-23-apple-collecting-mental-health-data-iphone-users.html

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *