, ,

Anální sex v sexuální výchově dětí. 22 zemí se spojilo, aby zastavilo OSN v zavádění pro-LGBT propagandy na děti. Zástupce Moldavské republiky podpořil projekt, který navrhoval masturbaci, potraty, antikoncepci.

Anální sex v sexuální výchově dětí. 22 zemí se spojilo, aby zastavilo OSN v zavádění pro-LGBT propagandy na děti. Zástupce Moldavské republiky podpořil projekt, který navrhoval masturbaci, potraty, antikoncepci.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

3.5.2023

Jakkoli může nadpis znít šokovaně, musí vás šokovat, protože vaše děti to brzy uslyší ve škole, pokud tak ještě neučinily. 22 zemí zaujalo stanovisko v Komisi OSN pro populaci a rozvoj a zablokovalo přijetí rezoluce zavádějící explicitní sexuální výchovu pro děti na celém světě.
„Komplexní sexuální výchova (CSE) daleko přesahuje sexuální výchovu a je nebezpečným útokem na zdraví a nevinnost dětí…“ říká Dr. Michelle Cretella, prezidentka American College of Pediatricians. následující aspekty upravené stránkou Stop CSE , kterou vydala mezinárodní organizace na obranu rodiny , která nám na toto téma nabízí i dokumentární film v rumunštině http://vimeo.com/220590494/9cdc67fd26 :
Normalizace análního a orálního sexu, masturbace, potratů a antikoncepce u dětí. Výňatek z programu:

Země se spojily a postavily se proti „plné sexuální výchově“ vyučované dětem. Minulý měsíc se 22 zemí z Asie, Afriky, Středního východu a východní Evropy postavilo proti rezoluci uložené Bidenovou administrativou, Evropskou unií a dalšími západními zeměmi, která měla za cíl zavést sexuální výchovu pro děti, jak uvádí Centrum pro rodinu a lidská práva . . 
„Komplexní sexuální výchova“ navrhovaná v rezoluci se vyučuje v některých afrických a asijských zemích a povzbuzuje děti, aby se zapojily do sexuálních radovánek, masturbace a transgenderismu.
22 zemí, které jsou proti sexuální výchově pro děti, jsou Alžírsko, Bělorusko, Brunej Darussalam, Kamerun, Demokratická republika Kongo, Egypt, Eritrea, Etiopie, Gambie, Irák, Írán, Libye, Mali, Mauretánie, Nigérie, Sýrie, Ruská federace, Saúdská Arábie. Arábie, Senegal, Jemen, Uganda a Zimbabwe.
Jeden večer před konferencí stálý zástupce Moldavské republiky v OSN, Gheorghe Leucă, recyklovaný Maiou Sandou ze zvláštního aktiva, představil závěrečný projekt, který obhajuje sexuální výchovu dětí, navzdory námitkám z 22 zemí. představeno na začátku týdne, podle LifesiteNews . Návrh zákona obsahoval nový odstavec podporující zajištění přístupu dětí k umělému přerušení těhotenství, antikoncepci a dalším službám „reprodukčního zdraví“ bez souhlasu rodičů.
Tradicionalistické země to však odmítly, desítky delegátů se vyslovily proti navrhované rezoluci a vyjádřily „vážné obavy a zklamání“. Po hodinách debaty musel moldavský velvyslanec při OSN svou rezoluci odvolat.
Pákistánský delegát odsoudil západní země za to, že odmítají poskytovat vzdělávací podporu zemím, které odmítají zavést sexuální výchovu, a za to, že vnucují svou agendu jiným zemím, a řekl: „Priority jedné země nemohou být prioritami všech [států].“
„V zájmu zavedení plné sexuální výchovy jsme ohrozili vzdělání pro všechny,“ dodala a odhalila, že zatímco sexuální výchova se stala nejvyšší prioritou, 263 milionů dětí nemá přístup k základnímu vzdělání, chybí hygienická zařízení, knihy a další aspekty. vzdělávací infrastruktura.
Delegát z Egypta také kritizoval západní země za to, že odmítají uznat „přednostní právo“ rodičů na vzdělání a výchovu jejich dětí, přestože je toto právo součástí Všeobecné deklarace lidských práv.
„Text Všeobecné deklarace lidských práv není přijatelný pro stejné delegace, které nás učí o [jak ukázat] konstruktivní postoj,“ dodal.
V posledních letech OSN nadále vnucuje svou agendu menším nezápadním zemím. V letošním roce OSN oznámila připravovanou zprávu, která navrhuje nový rámec pro řešení napětí mezi náboženskou svobodou a zájmy LGBT, což je přístup, o kterém odborníci na náboženskou svobodu předpokládají, že poskytne zastáncům LGBT nový nástroj ke snížení náboženských práv těchto skupin.
Proti tomuto návrhu se však staví země s tradiční orientací. Minulý měsíc ugandský prezident Yoweri Museveni, který byl opakovaně napadán západními vůdci za neochvějné popírání LGBT agendy, vystoupil o víkendu na první meziparlamentní konferenci o rodinných hodnotách a suverenitě. Tématem akce bylo „Ochrana africké kultury a rodinných hodnot“ a zúčastnili se jí představitelé z více než 22 afrických zemí a Spojeného království.
Podobně nedávno prohlásila maďarská ministryně spravedlnosti Judit Varga, že Maďarsko nesleví ze svých prorodinných zákonů a je rozhodnuto mít nejpřísnější režim ochrany dětí v Evropě.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *