Billu Gatesovi hrozí doživotí za mřížemi kvůli obvinění ze znásilnění dítěte

2.11.2023

Baxter Dmitry

Bill Gates už přišel o manželství kvůli přátelství s usvědčeným pedofilem Jeffreym Epsteinem, ale podle vyšetřovatelů, kteří odhalili, že globalistický miliardář má být hozen pod autobus a stíhán kvůli obvinění ze znásilnění dětí, se chystá ztratit mnohem víc. .

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

Gates není jedinou globální elitou, která čelí obvinění. Celá řada domácích jmen, včetně členů Sněmovny a Senátu USA, se momentálně potí, když se k nim přibližují zdi.

Bývalý poradce pro národní bezpečnost Mike Flynn připustil, že sloužící členové Sněmovny reprezentantů a Senátu Spojených států operují pod vydíráním poté, co byli v zámoří přistiženi v dětských pohlavních orgánech.

Stojí za to připomenout, že Mike Flynn byl vyhozen Trumpovým přechodovým týmem Mikem Pencem, protože Pence měl problém s Flynnovým tweetem o pedofilech, kteří existují na mocenských pozicích ve vládě.

Flynn říká, že seznam Epsteinových klientů prostě musí spatřit světlo světa, protože Epsteinův vliv v DC je mnohem hlubší, než je většina lidí ochotna připustit. Jak se Kamala Harrisová, která byla pro roli viceprezidentky zcela nekvalifikovaná, dostala na druhý nejvyšší úřad v zemi?

Mělo to něco společného s jejím přátelstvím s Jeffreym Epsteinem a Ghislaine Maxwellovou?

V roce 2012 prostě neexistovala žádná omluva pro socializaci s Ghislaine Maxwell a odsouzeným pedofilem Jeffreym Epsteinem.

Pokud ovšem nejste ctižádostivý politik ochotný udělat cokoliv, a tím myslím cokoliv , abyste se dostali na vrchol.

Podle Flynna je velké procento členů Sněmovny a Senátu USA kompromitovanými pedofily, kteří bezostyšně slouží globalistické věci, protože elity mají na sobě vyděračský materiál, který prostě nikdy nemohou spatřit světlo světa.

Je to důvod, proč se bažina tak zoufale snaží zabránit tomu, aby seznam klientů spatřil světlo světa?

Epsteinova Malá černá kniha odhalila, že nejen politici jsou kompromitováni tím nejhorším možným způsobem. Titáni průmyslu a globalistické elity včetně Billa Gatese jsou prominentní. Ale to už jsme věděli, když se Melinda Gatesová rozvedla se svým manželem, protože se svým ostrovem plným nezletilých sexuálních otrokyň nepřerušil své strašidelné přátelství s odsouzeným pedofilem.

Nenechte se mýlit, lidé se probouzejí a dožadují se spravedlnosti po celém světě a globální elita cítí horko.

Začátkem tohoto týdne se jeden statečný muž zeptal Hillary Clintonové, zda by mohla vysvětlit, proč její manžel Bill navštívil Epsteinův ostrov Little St. James Island – lépe známý jako Pedophile Island – 26krát.

Místo toho, aby za položení otázky sklidilo ovace ve stoje, liberální publikum zapískalo a ten muž byl fyzicky odvlečen z místa konání Hillaryho šmejdy.

Elita je v tuto chvíli vyděšená, protože je dohání jejich nemocná a pokřivená historie. jak to víme? Sami nám to řekli. Kampaň Hillary byla paranoidní ohledně přátelství Billa Clintona s Epsteinem, které se objevilo během voleb v roce 2016.


Mainstreamová média nechtějí, abyste to věděli, ale stále probíhají soudní procesy týkající se Jeffreyho Epsteina, Ghislaine Maxwell a jejich obětí. Mainstreamová média nechtějí, abyste to věděli, protože zoufale brání vydání seznamu klientů Epstein.

Proč to tak chtějí držet pod pokličkou? Protože média jsou PR oddělením globální elity – a Epsteinův seznam klientů jednou provždy rozbije jejich útulný malý svět.

Možná si pamatujete na případ proti JP Morgan ze strany Amerických Panenských ostrovů, který se urovnal v září. JP Morgan souhlasila s vyrovnáním ve výši 75 milionů dolarů poté, co Americké Panenské ostrovy tvrdily, že banka napomáhala Jeffreymu Epsteinovi zločiny obchodování se sexem.

Podle mainstreamových médií je to vše, co potřebujete vědět. Tady není nic k vidění. Posunout se.

Ve skutečnosti ale existuje případ, který stále probíhá. Ghislaine Maxwellová, která hnije ve vězení, žaluje pozůstalost Jeffreyho Epsteina. Taková je její ostuda, ve Spojených státech nemůže najít jediného právníka, který by ji zastupoval. Nikdo se jí nechce dotknout, takže v tomto případě bude zastupovat sama sebe.

Pokud se tento případ skutečně dostane před soud, dozvíme se více o Epsteinovi, jeho klientech a spoluspiklenci.

Je toho mnohem víc, co musíme zjistit. Informace, které byly zveřejněny v mainstreamových médiích, jsou malou špičkou obrovského ledovce.

Mainstreamová média se zoufale snaží udržet tato jména mimo zprávy, takže stojí za to projít si potvrzený seznam elit na Epsteinově oběžné dráze, o kterém víme z procesu objevování případů na začátku tohoto roku.

To neznamená, že tyto elity jsou 100% klienty a spoluspiklenci Epsteinových horších zločinů, ale tito lidé mu byli blízcí, stýkali se s ním a obchodovali s ním. To jsou elity, o kterých s jistotou víme, že byly v Epsteinově ringu.

Tom Pritzker, předseda Hyatt Hotels.

Sergei Brin, spoluzakladatel společnosti Google.

Mortimer Zuckerman, realitní magnát.

Jes Staley, bývalý generální ředitel JPMorgan.

Lawrence Summers, ministr financí Billa Clintona.

Ehud Barak, bývalý izraelský premiér.

Woody Allen, hollywoodský režisér.

Barnaby Marsh , autor a filantrop.

Glenn Dubin, miliardář manažer hedgeového fondu.

Kathryn Ruemmler, Obamova poradkyně Bílého domu

Prof. Noam Chomsky

Jamie Dimon, generální ředitel JP Morgan Chase.

Reid Hoffman – spoluzakladatel Linkedinu a nenávidící Trumpa.

A možná nejvíce znepokojující William Burns, Bidenův současný ředitel CIA.

Všechna tato jména stojí za povšimnutí a stojí za to se do všech ponořit hlouběji.

Vezměte si například Jese Staleyho. Byl tak blízko Jeffreymu Epsteinovi, že si posílali e-maily, které byly téměř romantické . Některé z jejich e-mailů unikly během procesu zjišťování těchto soudních případů a obsahují znepokojivé odkazy na Sněhurku a Krásku a zvíře.

Jací dospělí muži si posílají pravidelné e-maily o Sněhurce a Krásce a zvířeti?

Epstein a Daley v těchto e-mailech zjevně ve skutečnosti nemluvili o filmech Disney.

Víme, že pedofili používají tajná kódová slova k diskusi o svých zločinech. The People’s Voice přinesl v roce 2016 zprávu, že e-maily Johna Podesty, publikované Wikipedií, obsahovaly pedofilní kódová slova.

Podle FBI je pizza kód pro mladé dívky, párky v rohlíku pro mladé kluky. Pedofilové používají slova související s jídlem, jako je pizza, párky v rohlíku a ořechová omáčka, mimo jiné, když diskutují o věcech, které zjevně nejsou ve skutečnosti o jídle.

Je jasné, že odkazy na Sněhurku v e-mailech mezi Daleym a Epsteinem jsou kódová slova. Nevíme, co kódová slova znamenají. Hádáme, že to má něco společného s obchodováním s dětmi.

Pak je tu Tom Pritzker, předseda Hyatt Hotels, který si byl také velmi blízký s Jeffreym Epsteinem. V Epsteinově Malé černé knize byl uveden jako „numero uno“ nebo číslo jedna. Pro Jeffreyho Epsteina byl zjevně velmi důležitý.

Co tedy víme o Pritzkerovi? Již dříve byl obviněn ze sexuálního napadení. Vyplynulo to ze soudního sporu mezi Maxwellem a obětí Epsteina Virginií Giuffreovou.

Je také bratrancem guvernéra státu Illinois JB Pritzkera a stejně jako zbytek rodiny je Tom posedlý prosazováním transagendy na dětech. Nejenže financují mnoho různých organizací, které nejen prosazují agendu, ale podporují mrzačení dětských genitálií ve velmi mladém věku.

Možná nejvíce znepokojující je skutečnost, že současný ředitel CIA William Burns měl tři schůzky s Jeffreym Epsteinem , když byl Obamovým náměstkem ministra zahraničí, celých osm let poté, co byl Epstein odsouzen za sexuální zločiny na dětech, jak dříve odhalil Wall Street Journal. tento rok.

Burns a Epstein se poprvé setkali ve Washingtonu před tím, než Burns navštívil Epsteina a jeho městský dům na Manhattanu, podle řady uniklých dokumentů, které obsahují Epsteinovy ​​plány, které nebyly obsaženy v Epsteinově „černé knize“ kontaktů nebo letových záznamech.

V roce 2014 prostě neexistovala žádná omluva pro opakované setkání s odsouzeným pedofilem.

Ale je to ještě horší.

Obamova osobní právní zástupkyně Bílého domu Kathryn Ruemmler také měla desítky tajných schůzek s Epsteinem, z nichž žádná nebyla v té době zveřejněna ani vysvětlena Obamovým Bílým domem.

Pokud mainstreamová média nebudou dělat svou práci a informovat o skutečných zprávách, pak to někdo dělat musí. Zde v Hlasu lidu jsme odhodláni pokračovat v odhalování zločinů elit a informovat o skutečných zprávách, které mainstreamová média potlačují.

Ale potřebujeme vaši pomoc. Přihlaste se k odběru kanálu a připojte se ke komunitě Peoples Voice Locals pro necenzurovaný obsah a podporu kanálu. Doufám, že tě tam uvidím.

Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *