, , , ,

Americká vláda může podle 50 let starých dokumentů manipulovat s hurikány.

Věřte tomu nebo ne, existují důkazy, které naznačují, že vláda Spojených států – nebo alespoň ti, kteří ji kooptovali a nyní ji ovládají – mají schopnost vytvářet a řídit počasí, včetně hurikánů.

Vychovatelka a aktivistka Peggy Hallová nahrála video – podívejte se níže – pojednávající o tom, co se jí podařilo odhalit z vládních archivů. Dokumenty staré 50 a více let poukazují na technologie schopné manipulovat s velkými bouřemi.

Podílí se na tom ministerstvo námořnictva, ministerstvo letectva a General Electric, říká Hall. Článek publikovaný společností General Electric s názvem „Historie projektu Cirrus od roku 1947 do roku 1952“ nastiňuje, jak se částice mraků a modifikace používají k ovlivnění hurikánů.

Hall často mluví o geoinženýrství a chemtrails na svém kanálu, stejně jako o lesních požárech, z nichž některé jsou podle ní manipulovány pomocí řízených energetických zbraní neboli DEW.

V tomto konkrétním videu vysvětluje, že vládní manipulace s počasím se používá k vyvolání strachu, nejistoty a strádání v lidech, aby je dostala pod kontrolu Federální agentury pro mimořádné události (FEMA).

V některých případech může vláda dokonce nasměrovat hurikány do určitých oblastí jako politickou odvetu. Mohl by to být důvod, proč hurikán Ian zasáhl Floridu, stát, který se vzepřel koronaviru Wuhan (Covid-19), včetně takzvaných „vakcín?

Několik dalších odkazů na další informace o projektu Cirrus a dalších vládních programech na úpravu počasí lze nalézt na NeedToKnow.news.

Zdá se, že manipulace s počasím se děje po celém světě

Rozsévání mraků a vstřikování aerosolů do nebe je něco, co se stále více dostává do centra pozornosti, a to i v oficiálních zprávách z hlavních zdrojů.

Zrovna nedávno jsme informovali o tom, jak bylo Světové ekonomické fórum (WEF) přistiženo, jak se chlubí operacemi „chemtrail“ v ​​komunistické Číně.

Začátkem roku jsme informovali o tom, jak byly v Novém Mexiku rozmístěny domácí operace nasazování mraků ve snaze vytvořit více deště nad suchou zemí.

Není od věci dospět k závěru, že pokud toho všeho jsou mocnosti schopny, jsou také schopny bouře zesílit či dokonce zeslabit, případně je nasměrovat do určitých míst.

Možná dokonce existují meteorologické zbraně, které jedna země používá proti druhé pro válečné účely. Namísto odpalování raket nebo pozemních útoků jako za starých časů se možná dnešní moderní zbraně používají k tomu, aby cílovou zemi připravily o déšť pro její úrodu a nádrže – nebo ji možná zasáhly příliš velkým množstvím deště, aby způsobily záplavy.

„Myslím, že mohou řídit hurikán taktickým naséváním určitých kvadrantů bouře,“ napsal komentátor ve spekulacích. „Dokážou to zatočit doleva nebo doprava a do určité míry to zastavit.“

„Americká armáda to zjevně dělala Vietcongu v monzunovém období, aby na ně přes stezku sypala bezbožné množství deště.“ Nedokázali vytvořit monzun, ale dokázali ho přimět, aby sypal déšť tam, kam chtěli.

Jiný napsal, že existuje schopnost jak řídit, tak vytvářet bouře pomocí oxidu stříbra, a že to bylo možné alespoň posledních 50 let – to vše jsou samozřejmě jen spekulace.

„Je to veřejné tajemství: V roce 2005 hurikán Katrina nabral na síle nad chladnější vodou,“ navrhl někdo jiný.

„Většina klimatických vědců ví, že existuje technologie, která manipuluje počasím,“ napsal další.

Ne každý však věří, že je to všechno pravda. Jedna osoba vyjádřila skepticismus ohledně vládních zdánlivě „všemocných“ technologií a naznačila, že udržení kontroly nad masami pomocí síly sugesce by mohla být jen lest.

Zdroj:https://www.eutimes.net/2022/10/us-government-can-manipulate-hurricanes-according-to-50-year-old-documents/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *