Itálie dobyta: Mohamedáni obsadili šikmou věž v Pise a zablokovali vchod do florentské katedrály

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.11.2023

Mohamedáni pokračují v řádění v ulicích Evropy i USA, kde se nyní ukázalo, že tyto akce – podobně jako před 3 lety řádění BLM – financuje Soros. V Evropě nyní opět vytáhli ve velkém do ulic a stále častěji dávají najevo, že si Evropu přebírají.

Mimo vlajek islámských bojůvek jako ISIS, Al Kajda či Talibán vykřikují hesla o všesvětovém chalífátu, zavedení práva šaría a islámské Evropě.

V ulicích jim často sekundují ultralevičáci v podobě Antify a podobných bojůvek či dokonce klimatičtí idioti, což jsou zpravidla jedinci, kteří podporují cokoli, co může způsobit totální destrukci Evropy.

Také v pátek se objevily v ulicích evropských měst davy muslimů. Stále silnější místní arabská komunita vyrazila do ulic v Itálii. Mohamedáni mimo jiné obsadili šikmou věž v Pise, odkud pak vycházel kouř:

A mohamedáni okupovali i další historickou památku.

Muslimové zablokovali ve Florencii vstupní dveře do Brunelleschiho dómu a zabránili přístupu do florentské katedrály Duomo. Vchod byl blokován asi půl hodiny, ale podobné akce jsou jasným signálem toho, kdo se v zemi cítí být pánem.

Mohamedáni okupovali i některé další památky v různých italských městech.

Představte si, že by nemuslimové zablokovali vchod do jakékoli mešity v islámské zemi a protestovali by například proti aktuálně probíhajícímu systematickému vyvražďování křesťanů a hinduistů v některých muslimských zemích.

Dotyční by podobný počin zřejmě nepřežili ve zdraví (v některých zemích by nepřežili vůbec)…

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *