Bill Gates a americké úřady prosazují zasílání vakcín proti záplatám přímo domů

17.7.2023

(Ethan Huff, Natural News) Miliardář a eugenik Bill Gates spolupracuje se Světovou zdravotnickou organizací (WHO) a americkým Centrem pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) na nové technologii podávání vakcín pomocí mikrojehličkových náplastí, aby přiměl více lidí přijímat jeho chemické patogeny.
Tyto náplastové vakcíny mají být lidem zasílány poštou a následně si je mají aplikovat doma sami nalepením náplasti na kůži.
Dozvěděli jsme se, že v těchto náplastech může být použita také technologie genové terapie mRNA.
Zjevným cílem je průběžně vpravovat do těla lidí chemické látky pro genovou terapii, které časem změní jejich tělesné funkce a imunitní systém. Zdá se, že jde o jakýsi program Humanity 2.0 zahrnující transhumanismus a další zákeřnosti.
Nic z toho se netýká zdraví, aby bylo jasno. Billa Gatese zajímají pouze dvě věci: vydělávání peněz a genocida. Pokud na jeho nový nápad s vakcínami nalepenými na mikrojehlách a zasílanými poštou skočí dost lidí, posune to jeho agendu mílovými kroky kupředu.
(Související: Bill Gates v současné době testuje novou mikrojehličkovou vakcínu „náplast“ pro kojence a děti.)
Vakcínové náplasti určené přímo spotřebitelům znamenají více peněz pro farmaceutický průmysl
V současné době je jediným způsobem, jak se nechat očkovat, návštěva ordinace lékaře nebo místní lékárny (očkování v lékárně je běžné v zahraničí, brzy bude běžné i u nás). Spotřebitel si nemůže jen tak vybrat vakcínu z regálu a přímo si ji aplikovat – musí to udělat někdo jiný a podepsat to.
Nová technologie toto vše obchází. Záměrem je prodávat vakcíny s mikrojehlovou náplastí přímo spotřebitelům, kteří si je mohou objednat online a nechat si je doručit poštou.
Globalistické organizace Gavi, Vaccine Alliance, WHO, Nadace Billa a Melindy Gatesových a různé další prosazují tuto technologii, protože umožní, aby se jejich vakcíny dostaly i do těch „nejodlehlejších a nejizolovanějších míst“ na světě.
Dosažením takového geografického pokrytí budou moci Bill Gates a jeho kumpáni vydělat mnohem více peněz a zároveň zabít další miliony lidí. Tato masová depopulace spojená s konsolidací bohatství v rukou elity bude splněným snem globalistů.
Proto globalisté nazývají tuto novou technologii „převratnou“ a „měnící pravidla hry“.
Nakonec už nebudou existovat ani žádné tradiční injekční vakcíny. Pokud se očkovací náplasti stanou normou a stanou se mainstreamem, pak se lidé na celém světě budou „připojovat“ podle libosti prostřednictvím pošty.
„Ať už je vakcína podávána jehlou nebo náplastí, VMAP je biologický produkt, který netypicky manipuluje s imunitním systémem tak, že vyvolává silné zánětlivé reakce, které mohou vést k poškození nebo smrti u injekčně aplikovaných osob,“ varuje před touto technologií Barbara Loe Fisherová, spoluzakladatelka a prezidentka Národního informačního centra pro vakcíny („National Vaccine Information Center“, NVIC).
„Pokud se podíváte na lékařskou literaturu popisující mikrojehlové náplasti na vakcíny, uvidíte spoustu humbuku o tom, jak jsou bezbolestné a jak bude pro očkující lékaře jednodušší nalepit náplast na kůži dítěte místo použití jehly. Náplasti tedy mohou snížit váhavost nebo odmítání očkování.“
Fisher dále v prohlášení pro The Defender vysvětlil, že je nesprávné, když globalisté tvrdí, že lidé „váhají“ s očkováním kvůli způsobu aplikace, a nikoli kvůli samotnému přípravku, který nechtějí.
„Nikdy nešlo o to, jak se vakcíny podávají,“ řekl Fisher. „Vždy šlo o nedostatek důkazů prokazujících bezpečnost vakcín.“
Závěr
Brian Hooker, doktor medicíny, PE, vrchní ředitel pro vědu a výzkum ve společnosti Children’s Health Defense, dodává, že nazývat je „náplastmi na vakcíny“ je zavádějící v tom smyslu, že si je mnoho lidí splete s nikotinovými náplastmi, jaké používají kuřáci.
To je zřejmě také záměr globalistů, protože lidé si s náplastmi nespojují žádné zdravotní ani životní riziko.
Bill Gates a jeho kumpáni očkováním doslova žijí. Více informací o tomto tématu najdete na webu ChemicalViolence.com.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Zpracoval: Mgr: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *