Sluneční světlo má zásadní význam pro zdraví; vyhýbání se mu zdvojnásobuje úmrtnost a riziko rakoviny.

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

4. července 2024

Potřeba dermatologie vytvořit si zloducha (slunce), který by ospravedlnil její řádění, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila.

Díky Covidu si mnozí uvědomili nenasytnou chamtivost lékařského průmyslu. V důsledku toho mnozí nyní zpochybňují mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni. „Upřímně doufám, že naše společnost začne přehodnocovat katastrofální válku dermatologie proti slunci,“ píše A Midwestern Doctor.

Rakovina kůže je v USA nejčastějším nádorovým onemocněním, což vede k rozšířeným „radám“, jak se vyhýbat slunci. Nejsmrtelnější rakoviny kůže však souvisejí s nedostatkem slunečního záření.

Obor dermatologie se za pomoci špičkové marketingové firmy přejmenoval na bojovníky proti rakovině kůže (a slunečnímu záření) a stal se jednou z nejlépe placených lékařských specializací. Navzdory miliardám vynaložených ročně se však úmrtnost na rakovinu kůže nijak výrazně nezměnila.

Dermatologická katastrofální válka proti slunci

Následující text je převzat z článku napsaného A Midwestern Doctor a publikovaného na Mercola.com dne 3. července 2024. 

Výhody slunečního světla

Jednou z nejstarších ověřených terapií v medicíně je vystavení slunečnímu záření, které účinně léčilo chřipku z roku 1918, 6 tuberkulózu 7 a různé další nemoci. 8  Úspěch opalování dokonce inspiroval vývoj  ultrafialového ozařování krve .

Vzhledem k její bezpečnosti, účinnosti, volné dostupnosti a nedostatku lobbisty, který by ji chránil, je tedy pravděpodobné, že ti, kdo chtějí monopolizovat medicínu, se budou snažit omezit přístup veřejnosti k ní. Medicínská kampaň proti slunečnímu záření byla tak účinná, že si mnozí neuvědomují její výhody, včetně:

1. Duševní zdraví – Sluneční světlo je zásadní pro duševní pohodu, zejména v podmínkách, jako je sezónní afektivní porucha, ale jeho výhody se dále rozšiřují, protože vystavení nepřirozenému světlu narušuje cirkadiánní rytmy.

2. Prevence rakoviny – Velká epidemiologická studie 9  zjistila, že ženy s vyšší expozicí slunečnímu UVB měly poloviční výskyt rakoviny prsu a muži poloviční výskyt smrtelné rakoviny prostaty. Toto 50% snížení výrazně převyšuje účinnost současných preventivních a léčebných přístupů. Podobně bylo opakovaně pozorováno, že nepřirozené světlo zhoršuje výsledky rakoviny. 10

3. Dlouhověkost a zdraví srdce – 20letá prospektivní studie 29 518 švédských žen zjistila, že osoby, které se vyhýbají slunečnímu záření, měly o 60 % vyšší pravděpodobnost úmrtí (a o 130 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než skupina osob s nejvyšší expozicí slunečnímu záření). 11  Pozoruhodné je, že kuřáci, kteří dostali sluneční světlo, měli stejné riziko úmrtnosti jako nekuřáci, kteří se slunci vyhýbali, protože největším přínosem expozice slunečnímu záření je snížení úmrtí na kardiovaskulární onemocnění.

Poznámka:  Souvislost mezi ztrátou přirozeného světla a stavy, jako je neplodnost, cukrovka, rakovina, špatný krevní oběh, deprese, ADHD a špatné studijní výsledky, je dále diskutována  ZDE .

Rakovina kůže

Podle Americké akademie dermatologie je 12  rakovin kůže nejčastější rakovinou ve Spojených státech, přičemž současné odhady naznačují, že 1 z 5 Američanů onemocní rakovinou kůže během svého života. Každý den je v USA diagnostikováno přibližně 9 500 lidí s rakovinou kůže.

Akademie zdůrazňuje, že vystavení UV záření je nejrizikovějším rizikovým faktorem pro rakovinu kůže, radí lidem, aby se vyhýbali vnitřním soláriím a chránili pokožku venku tím, že vyhledávají stín, nosí ochranný oděv a nanášejí širokospektrální opalovací krém s SPF 30 nebo vyšším. 13  Nadace pro rakovinu kůže uvádí, že v USA zemřou na rakovinu kůže každou hodinu více než dva lidé, 14  což zní alarmující. Pojďme si rozebrat, co to všechno znamená.

Bazaliom

Bazaliom (“BCC”) je nejčastější rakovina kůže, tvoří 80 % případů, 15  s přibližně 2,64 miliony Američanů diagnostikovaných ročně. Mezi rizikové faktory patří nadměrné slunění, světlá pleť a rodinná anamnéza. BCC se primárně vyskytuje v oblastech vystavených slunci, jako je obličej.

BCC vzácně metastázuje 16  a má téměř 0% úmrtnost 17 ,  ale po odstranění se často opakuje (65–95 %). Standardní přístup excize často neřeší základní příčiny, což vede k opakovaným operacím a potenciálnímu znetvoření.

I když se BCC mohou zvětšit, pokud se neléčí, nejsou bezprostředně nebezpečné. Léčba je nutná, ale není naléhavá. Alternativní terapie  mohou účinně léčit velké BCC bez znetvoření chirurgického zákroku .

Poznámka:  Od té doby, co se objevily vakcíny proti covid-19, slyšel jsem o několika případech metastázování BCC u očkovaných, ale stále je to mimořádně vzácné.

Spinocelulární karcinom

Kožní spinocelulární karcinom (“SCC”) je druhou nejčastější rakovinou kůže, s odhadem 1,8 milionu případů 18  v USA. Jeho výskyt se značně liší v důsledku vystavení slunečnímu záření, v rozmezí od 260 do 4 970 případů na milion osoboroků. Dříve se předpokládalo, že je SCC čtyřikrát méně častý než BCC, je nyní jen poloviční.

Na rozdíl od BCC může SCC metastázovat, což je potenciálně nebezpečné. Pokud se odstraní před metastázou, je míra přežití 99 %; po metastáze klesá na 56 %. SCC, který je obvykle zachycen brzy, má průměrnou míru přežití 95 %. 19  V USA ročně zemře na SCC kolem 2 000 lidí. 20

Poznámka:  Na rozdíl od smrtelnějších typů rakoviny kůže není nutné hlásit BCC nebo SCC. V důsledku toho neexistuje žádná centralizovaná databáze sledující jejich výskyt, takže oficiální čísla jsou převážně odhady.

melanom

 Melanom se ve Spojených státech vyskytuje v míře 218 případů na milion osob21 ročně , přičemž míra přežití se pohybuje od 99 % do 35 % v závislosti na jeho stadiu, kdy je diagnostikován, v průměru až 94 %. Nicméně, přestože tvoří pouze 1 % všech diagnóz rakoviny kůže, 22  melanom je zodpovědný za většinu úmrtí na rakovinu kůže. Celkově to ve Spojených státech ročně způsobí něco málo přes 8 000 úmrtí. 23

Vzhledem k tomu, že včasná detekce výrazně zlepšuje přežití, existuje mnoho online průvodců, kteří pomáhají rozpoznat běžné příznaky potenciálního melanomu.

Co je kriticky důležité pochopit o melanomu, je to, že ačkoli je široce považován za spojený s expozicí slunečnímu záření, není tomu tak. Například:

U pacientů se solární elastózou, známkou vystavení slunci, 24  byla o 60 % nižší pravděpodobnost úmrtí na melanom.
Melanom se vyskytuje převážně v oblastech těla s minimální expozicí slunečnímu záření 25  na rozdíl od SCC a BCC, které jsou spojeny s oblastmi vystavenými slunci. 26
Venkovní pracovníci, navzdory výrazně vyšší expozici UV záření, mají nižší výskyt melanomu ve srovnání s pracovníky uvnitř. 27
Mnoho opalovacích krémů obsahuje toxické karcinogeny 28 29  (až do té míry, že je Havaj zakázala kvůli ochraně korálových útesů 30 ). Naopak stávající výzkumy ukazují, že rozšířené používání opalovacích krémů nesnížilo výskyt rakoviny kůže. 31
Studie na myších navržená ke studiu maligního melanomu zjistila, že u myší chovaných pod simulovaným denním světlem se nádory vyvíjejí pomaleji a zmenšují se ve srovnání s těmi, které jsou vystaveny chladnému bílému fluorescenčnímu světlu. 32
V mnoha oblastech došlo k významnému nárůstu melanomu, což je něco, co argumentuje proti tomu, aby sluneční světlo bylo primárním problémem, protože se v posledních několika desetiletích výrazně nezměnilo. Vezměme si například tato data z norského registru rakoviny u maligního melanomu 33 (viz graf níže).

Poznámka:  Kromě těchto tří druhů rakoviny existují také další (mnohem vzácnější) rakoviny kůže, z nichž většina nebyla spojena s vystavením slunečnímu záření. 34

Velký dermatologický podvod

Pokud se podíváte na předchozí část, následující by mělo být jasné:

  • Zdaleka nejběžnější „rakovina kůže“ není nebezpečná.
  • „Rakovina kůže“, o kterou se musíte starat, je poměrně malá část existujících rakovin kůže.
  • Vystavení slunečnímu záření nezpůsobuje nejnebezpečnější rakovinu.

V podstatě neexistuje žádný způsob, jak ospravedlnit „zákaz slunečního záření“ k „prevenci rakoviny kůže“, protože „přínos“ z tohoto předpisu je značně převážen jeho poškozením.

Tento rozpor však obchází velmi chytrý lingvistický trik – pro vše se používá jednotné označení „rakovina kůže“, které pak selektivně přebírá letalitu melanomu, frekvenci BCC a citlivost na sluneční světlo, kterou BCC a SCC mají. To mě vždy opravdu rozzuřilo, takže jsem hodně přemýšlel, proč to dělají.

Poznámka:  Musím zdůraznit, že některé rakoviny kůže (např. mnoho melanomů) vyžadují okamžité odstranění. Nejde mi o to, abych se úplně vyhýbal dermatologům, ale abych zvážil, zda si vyžádat druhý názor od jiného dermatologa, protože existuje mnoho vynikajících a etických dermatologů.

Transformace dermatologie

V 80. letech 20. století byla dermatologie jednou z nejméně žádoucích specializací v medicíně (např. dermatologové byli často označováni jako pupínci). Nyní je však dermatologie jednou z nejvyhledávanějších specializací v medicíně, protože dermatologové vydělávají 2-4krát více než běžný lékař, ale mají mnohem méně stresující životní styl. Relativně neznámý blog 35  od dermatologa Davida J. Elperna, MD, konečně vysvětlil, co se stalo:

Toto zvýšené povědomí vedlo k dramatickému nárůstu screeningů a diagnóz rakoviny kůže, podpořených obavami veřejnosti z vystavení slunci. Vedle toho došlo k významnému rozšíření neuvěřitelně lukrativní mikrografické chirurgie Mohs, 37  propagované jako zlatý standard pro léčbu rakoviny kůže díky své přesnosti a účinnosti při šetření zdravé tkáně.

Kritici však tvrdí, že Mohsova chirurgie je často nadužívána, řízena spíše finančními pobídkami než klinickou nutností, 38 což přispívá k obrovským nákladům na zdravotní péči. 39

Poznámka:  Často se setkáváme s pacienty, u kterých se po těchto operacích rozvinou komplikace.

Komercializace dermatologie byla dále umocněna vstupem private equity firem do oboru. 40  Tyto firmy získaly dermatologické praxe, někdy je zaměstnaly nelékařskými poskytovateli, aby maximalizovaly ziskovost.

Tento trend vyvolal obavy o kvalitu péče se zprávami o nesprávných diagnózách a nadměrné léčbě 41 zejména u zranitelných skupin obyvatel, jako jsou obyvatelé pečovatelských domů – až do té míry, že The New York Times napsaly v roce 2017 výzkum o  tomto vykořisťovatelském průmyslu .

Posun k modelům řízeným ziskem v dermatologii navíc vyvolal etické debaty v lékařské komunitě. Někteří dermatologové vyjádřili obavy z komodifikace léčby rakoviny kůže a narušení tradičních vztahů mezi lékařem a pacientem ve prospěch více transakčních interakcí. Navzdory těmto výzvám zůstává dermatologie lukrativním oborem, který přitahuje jak lékařské odborníky, tak investory, kteří hledají finanční zisk ze služeb péče o pleť.

Mnozí jsou zase obětí těchto vykořisťovatelských praktik. Populární komik Jimmy Dore například nedávno informoval o  Great Dermatology Scam  poté, co si uvědomil, že mu byl vystaven.

The Jimmy Dore Show: Bomba! Většina úmrtí na rakovinu kůže je způsobena nedostatkem slunečního světla!! 5. května 2024 (35 minut)

Změny u rakoviny kůže

Vzhledem k tomu, kolik se vynakládá na ukončení rakoviny kůže, dalo by se očekávat nějaké výsledky. Bohužel, stejně jako mnoho jiných aspektů rakovinového průmyslu, se to nestalo. Místo toho je diagnostikováno stále více (dříve benigních) rakovin, ale většinou nedošlo k žádné významné změně v úmrtnosti. 42

Nejlepším důkazem pro to byla studie, která zjistila, že téměř veškerý nárůst „rakoviny kůže“ byl způsoben melanomy 1. stupně 43  (které jen zřídka způsobují problémy):

Další studie přesně ukazuje, čeho dosáhl výsledek naší války proti rakovině kůže: 44

A konečně, protože mnozí měli podezření, že by vakcíny proti covidu mohly vést k nárůstu melanomu (nebo jiné rakoviny kůže), sestavil jsem všechny dostupné výroční zprávy od American Cancer Society 45  do několika grafů:

Závěr

Potřeba dermatologa stvořit darebáka (slunce), aby ospravedlnil svůj výstřelek, je pravděpodobně jednou z nejškodlivějších věcí, které lékařská profese světu způsobila. Naštěstí nenasytná nenasytnost lékařského průmyslu zašla během covid-19 příliš daleko a veřejnost nyní začíná zpochybňovat mnoho dalších vykořisťovatelských a nevědeckých praktik, kterým jsme vystaveni, a upřímně doufám, že naše společnost začne znovu zkoumat katastrofální válka dermatologie proti slunci.

Poznámka autora:  Toto je zkrácená verze celého článku, který také pojednává o bezpečnějších způsobech léčby nebo prevence rakoviny kůže ao výživových přístupech (např. vyhýbání se olejům ze semen), které usnadňují zdravé vystavování se slunci. Pro celou četbu s mnohem konkrétnějšími detaily a zdroji klikněte prosím  ZDE .

 Zdroje a odkazy

o autorovi

Středozápadní lékař (AMD) je atestovaný lékař na Středozápadě a dlouholetý čtenář Mercola.com. Oceňuji jeho výjimečný náhled na širokou škálu témat a jsem vděčný, že se o ně mohu podělit. Také respektuji jeho přání zůstat v anonymitě, protože je stále v první linii a léčí pacienty. Chcete-li najít další práci AMD, nezapomeňte se podívat na  The Forgotten Side of Medicine  na Substacku.

ZDROJ: The Exposé https://expose-news.com/2024/08/02/avoiding-sunlight-doubles-mortality-rates-and-cancer-risk/


Volný bloG podporuje MÍR 🕊
Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
nadměrná úmrtnost

Největší studie svého druhu zjistila, že nadměrnou úmrtnost za COVIDu způsobily opatření, nikoliv nemoc

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

4.července 2024

Originál článku publikován ZDE: 19. července 2024

Studie zveřejněná 19. července 2024 o nadměrné úmrtnosti ve 125 zemích během pandemie COVID-19 zjistila, že hlavní příčiny úmrtí na celém světě pramenily z reakce veřejných zdravotnických institucí, včetně nařízení a lockdownů, které způsobily silný stres, škodlivých lékařských zásahů a COVID vakcín.

„Dospěli jsme k závěru, že pokud by pandemie nebyla vyhlášena a pokud by se na její vyhlášení nereagovalo, nedošlo by k ničemu zvláštnímu, pokud jde o úmrtnost,” napsali autoři studie.

Výzkumníci z kanadské neziskové organizace Correlation Research in the Public Interest a Quebecké univerzity v Trois-Rivières analyzovali údaje o nadměrné úmrtnosti ze všech příčin před pandemií COVID-19 a během ní, počínaje vyhlášením pandemie Světovou zdravotnickou organizací (WHO) 11. března 2020 a konče 5. květnem 2023, kdy WHO vyhlásila konec pandemie.

Výsledky prezentované v podrobné analýze o 521 stranách stanovují základní míry úmrtnosti ze všech příčin ve 125 zemích a na jejich základě určují rozdíly v nadměrné úmrtnosti během pandemie.

Vědci také použili základní údaje, aby zjistili, jak rozdíly v nadměrné úmrtnosti v jednotlivých zemích souvisejí s různými zásahy souvisejícími s pandemií, včetně očkování.

Ne všechny výsledky v jednotlivých zemích byly stejné. Například v některých zemích došlo k nárůstu úmrtnosti ještě před zavedením vakcín, zatímco jinde nárůst úmrtnosti úzce souvisel s kampaní očkování nebo boosterů.

Na některých místech se nadměrná úmrtnost v roce 2022 vrátila na výchozí nebo téměř výchozí úroveň, zatímco na jiných místech přetrvávala až do roku 2023. Doktor Denis Rancourt, hlavní autor studie, řekl serveru The Defender, že rozdíly vyplývají ze složité povahy pandemických opatření – a údajů – v různých oblastech.

Jakmile se Rancourtovu týmu podařilo zjistit základní údaje o nadměrné úmrtnosti pro každé místo, seskupil a prozkoumal údaje pomocí různých filtrů, aby je mohl interpretovat, a vyvodil několik závěrů.

Údaje „neslučitelné s pandemickým virovým respiračním onemocněním jako hlavní příčinou úmrtí

Výzkumníci zjistili, že v období od 11. března 2020 do 5. května 2023 docházelo k výrazné nadměrné úmrtnosti na celém světě.

Celková nadměrná úmrtnost během těchto tří let v 93 zemích s dostatečnými údaji pro odhad činí přibližně 0,392 % populace v roce 2021, což představuje přibližně 30,9 milionu nadměrných úmrtí ze všech příčin.

Podle Rancourta je obvyklým vysvětlením nadměrné úmrtnosti během pandemie COVID-19 to, že prakticky všechna úmrtí způsobil virus SARS-CoV-2 – a pokud by neexistovala vakcína, bylo by úmrtí ještě více.

Autoři napsali, že rozdíly v nadměrné úmrtnosti na všechny příčiny v prostoru a čase „nám umožňují dospět k závěru, že nadměrná úmrtnost na všechny příčiny ve světě v období Covidu (2020-2023) je neslučitelná s pandemií virového respiračního onemocnění jako hlavní příčinou úmrtí.“

Podle nich je teorie, že virus způsobil úmrtí, podpořena masovými kampaněmi na testování virů, které by měly být opuštěny.

„Představa, že vakcíny zachránily životy, je směšná

Rancourt a jeho tým uvedli několik faktorů, které podle nich vyvracejí teorii, že virus způsobil nárůst úmrtnosti ze všech příčin.

Například napsali, že nadměrná úmrtnost se zvýšila téměř současně na několika kontinentech, když byla vyhlášena pandemie, zatímco v oblastech, kde ještě pandemie vyhlášena nebyla, ke srovnatelnému nárůstu nedošlo.

To naznačuje, že pandemické zásahy, jako jsou lockdowny, které byly prováděny synchronně v mnoha zemích, pravděpodobně způsobily prudký nárůst.

Výzkumníci rovněž poukázali na značné rozdíly v úmrtnosti během pandemie ve všech časových obdobích, a to i v různých politických jurisdikcích, které spolu přímo sousedí. Pokud by virus způsobil úmrtí, vyplývalo by z toho, že úmrtnost na infekci by byla stejná nebo alespoň podobná napříč politickými hranicemi.

Výzkumníci také zjistili velkou variabilitu úmrtnosti v jednotlivých zemích v průběhu času, což by také nebylo očekávaným výsledkem, pokud by tato úmrtí byla způsobena patogenem.

Rancourt uvedl, že „myšlenka, že vakcína zachránila životy, je směšná“ a vychází z chybného modelování, jak také on a jeho kolegové ukázali v předchozí práci.

Ani zde nezjistili žádné systematické nebo statisticky významné trendy, které by ukazovaly, že očkovací kampaně v letech 2020 a 2021 snižují úmrtnost ze všech příčin.

Místo toho zjistili, že na mnoha místech nedošlo k nadměrné úmrtnosti, dokud nebyly vakcíny zavedeny, a ve většině zemí se projevila časová souvislost mezi zavedením vakcín a zvýšením úmrtnosti ze všech příčin.

Lékařské zásahy – včetně odepření léčby – způsobily předčasná úmrtí

Rancourt uvedl, že nadměrná úmrtnost, kterou jeho tým identifikoval, je silně spojena s kombinací dvou hlavních faktorů – podílem starších lidí v populaci dané země a počtem lidí žijících v chudobě. Oba faktory zvyšovaly zranitelnost lidí vůči „náhlým a hlubokým strukturálním společenským změnám“ a „lékařským útokům“.

Výzkumníci poznamenali, že ačkoli může být proximální příčina úmrtí v úmrtních listech klasifikována jako respirační onemocnění nebo infekce, tvrdí, že skutečnými primárními příčinami úmrtí jsou ve skutečnosti biologický stres, lékařské zákroky, které nejsou spojeny s vakcínou COVID-19, a zavádění vakcinace COVID-19.

Studie poskytuje přehled pravděpodobných mechanismů této hypotézy, včetně výzkumu, který ukázal, že někteří lidé zažívají silný biologický stres z opatření, jako jsou mandáty a lockdowny.

„Pokud strukturálně změníte společnost tím, že lidem znemožníte pohyb, dýchání, práci, život, že budou muset zůstat doma… pokud uděláte všechny tyto neuvěřitelně velké změny, strukturální změny ve společnosti, vyvolá to biologický stres,“ řekl Rancourt obhájci.

„Existují velmi přesvědčivé vědecké důkazy, že biologický stres je masivním zabijákem,“ dodal.

Rancourt také poukázal na to, že stres způsobený lockdowny působí na chudé lidi zcela jinak než na lidi, kteří mohou snadno pracovat z domova, nechat si dovážet jídlo a žít relativně pohodlně.

Autoři také poukázali na rozsáhlé důkazy, které ukazují, že lékařské zásahy – včetně odmítnutí léčby – způsobují předčasná úmrtí.

Mezi tyto zásahy patřilo mimo jiné odmítání antibiotik a ivermektinu proti bakteriálnímu zápalu plic, systematické používání mechanických ventilátorů, experimentální léčebné protokoly, nové paliativní léky a předávkování, izolace zranitelných osob a podpora dobrovolné nebo nedobrovolné sebevraždy.

Napsali, že vrchol COVIDu-19 v březnu až dubnu 2020, který identifikovali v několika zemích, je bez těchto lékařských zásahů těžko vysvětlitelný.

17 milionů nadměrných úmrtí v souvislosti s vakcínami COVID

Vědci nakonec předpokládali, že 17 milionů z identifikovaných nadměrných úmrtí souvisí s vakcínami COVID-19, čímž potvrdili výsledky svého předchozího výzkumu na menším vzorku zemí.

Tyto odhady související s očkováním byly založeny na analýzách míst, kde došlo k velkému nárůstu bezprostředně po očkování nebo kampaních na posilující dávky, a také na zkoumání počtu dávek vakcín a jejich vztahu k úmrtím v průběhu času.

Ve třiceti procentech analyzovaných zemí nedošlo k žádnému nadměrnému počtu úmrtí ani po zavedení vakcíny, ani po kampaních na posilující dávky. A byly zjištěny významné korelace mezi zaváděním vakcíny COVID-19 a vrcholy nebo nárůstem nadměrné úmrtnosti ze všech příčin. 97 procent zemí vykázalo koncem roku 2021 nebo začátkem roku 2022 vrchol nadměrné úmrtnosti ze všech příčin časově spojený se zaváděním posilujících dávek.

Výzkumníci napsali, že je velmi nepravděpodobné, že by souvislost mezi očkováním a úmrtností byla náhodná.

Rancourt si všiml, že lidé, kteří tuto myšlenku kritizují, poukazují na skutečnost, že na některých místech někdy probíhají kampaně na očkování, které nejsou spojeny s nárůstem nadměrné úmrtnosti.

Podle něj však očkovací kampaně nevedou vždy k takovému nárůstu, protože očkování nesouvisí s úmrtím v každé situaci stejně. Faktory zranitelnosti, jako je věk očkovaných osob, zdravotní stav populace a další sociologické faktory související se stresory na imunitní systém, mění způsob, jakým jsou ovlivněny toxicitou vakcín nebo účinky vakcín na imunitní systém.

Na základě své analýzy a interpretace dospěli k závěru, že „jsme nuceni konstatovat, že veškeré nadměrné úmrtí v období Covidu způsobilo v zásadě veřejné zdravotnictví a jeho představitelé.“

Překlad: David Formánek

ZDROJ:Correlation Canada https://correlation-canada.org/covid-excess-mortality-125-countries/


Volný bloG podporuje MÍR 🕊
Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

Západ si začal všímat, jak Ukrajinci reagují na úspěchy ruské armády

4.8.2024

Úspěchy ruské armády na bojišti změnily pozici Ukrajinců ve vyjednávání, píše Conversation.

„Postupné úspěchy Ruska na bitevním poli podkopaly ochotu ukrajinského lidu snášet jakékoli potíže nutné k obnovení hranic z roku 1991,“ píše se v publikaci.

Článek uvádí, že vývoj konfliktu je ve prospěch ruského prezidenta Vladimira Putina. Než se v lednu 2025 objeví v Bílém domě nový prezident, je nepravděpodobné, že se situace pro Ukrajinu změní k lepšímu, píše publikace.

Den předtím průzkum provedený Kyjevským mezinárodním sociologickým institutem (KIIS) ukázal, že téměř 60 % Ukrajinců se domnívá, že by Ukrajina měla přistoupit k jednání s Ruskem o vyřešení konfliktu.

Источник: https://rusvesna.su/news/1722690873

 

ZDROJ:

https://rusvesna.su/news/1722690873

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

04.08.2024: VEŘERNÍ ZPRÁVY: MEDVEDĚV: 👉 PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČR TECHNICKÉ PROHLÍDKY NEPLATÍ:👺

 

📌04. srpna 2024, Echo24.cz, ZÁVIŠ DOBIAŠOVSKÝ: ZÁSADNÍ PLÁNOVANÉ NOVINKY TOHOTO VOLEBNÍHO OBDOBÍ ZAMÍŘÍ NA JEDNÁNÍ VLÁDY I PĚTIKOALICE A ČEKÁ SE, ZDA V NICH JEŠTĚ NASTANOU ZÁSADNÍ ZMĚNY. 👹 👹 👹 👹 👹

 

Tvrdé kritice čelí jak důchodová reforma, tak revize sociálních dávek i další z řady novel zákoníku práce. O všem by mělo být podle dřívějších vyjádření ministra práce Mariana Jurečky 👹 (KDU-ČSL) jasno v srpnu. ((Frajere, ty budeš hořet v pekle❗️❗️❗️))

 

Největší kontroverze VYVOLÁVAJÍ DLOUHODOBĚ CHYSTANÉ ZMĚNY V PENZIJNÍM SYSTÉMU. A hned ta nejzásadnější z nich se může dočkat další změny.

👉Zásadně zpomalit by se totiž mohl růst věku potřebného k odchodu do penze. Do konce prázdnin by tak mohli mít lidé v Česku jasno.

 

Debatu o podobě posouvání věkové hranice i dalších opatření by chtěl ministr práce Jurečka 👹 uzavřít do konce srpna. Lídři koalice by se do té doby měli dohodnout na případných úpravách reformy penzí. Vládní reforma počítá s navyšováním věku nad 65 let podle prodlužování délky dožití u jednotlivých ročníků nepravidelně, a to nejvýš o dva měsíce za rok.

👉Demografové doporučují pomalejší pravidelný růst o měsíc ročně.

 

Ministerstvo práce připravilo modely, o kolik by se schodek zvětšil, pokud by se místo vládního návrhu navyšování věku zvolil pomalejší posun podle demografů. Důchodový věk se zvyšuje už teď. U mužů je to o dva měsíce ročně a u žen obvykle o čtyři měsíce. ((??? Tak ženy budou rodit, starat se o rodinu, staré rodiče, prát, nakupovat, s dětma po doktorech… a ještě se jim přidají navíc 2 měsíce, oproti mužům. Sedřít, aby všechny ženy umírali, a nedožili se vůbec důchodu❗️❗️❗️)) Ve 30. letech by se měl dostat na 65 let.

 

Podle návrhu reformy by se měla pak penzijní hranice stanovit každý rok lidem, jimž bude zrovna 50 let podle očekávané doby jejich dožití. Posouvat by se mohla nejvýš o dva měsíce ročně tak, aby důchod trval v průměru 21,5 roku. Rostla by nepravidelně – některým ročníkům o měsíc, jiným o dva měsíce či vůbec. ((????? Vůbec Jurečkovi a spolku hyen v lidské kůži???))

Demografové navrhují pomalejší a pravidelné zvedání o měsíc ročně tak, aby lidé trávili v penzi zhruba čtvrtinu života👍. S prodlužováním doby dožití by se mírně prodlužovala i průměrná doba v důchodu.

 

A dostat se má i na další zásadní novely. Takzvanou flexibilní novelu zákoníku práce a návrh revize dávkového systému chce ministr 👹 Jurečka vládě předložit do konce srpna.

👹 Jurečka navrhuje v příštím roce nahradit JEDNOU PODPOROU👉 čtyři dosavadní dávky, a to příspěvek a doplatek na bydlení, přídavek na dítě a příspěvek na živobytí.

((To znamená jedna podpora za 4 měsíce????))

Podávat se má jedna žádost, jeden má pak být i vyřizovací proces. Podmínkou pro získání pomoci od státu má být práce či její hledání.

((Jak to mají udělat zdravotně postižení lidi, kterým nebyl záměrně přiznán invalidní důchod, který se nedává všem, kteří ho opravdu potřebují, naopak. Ještě se jim údajně na příkaz se shora vezme!!!!!!!))

Za aktivitu by měla být částka vyšší, s rostoucím příjmem by pak měla postupně klesat. Kvůli nároku na dávku by se měl nově posuzovat majetek žadatelů.

((Jasně, pokud máš postel, příbor, a sporák, budeš to muset prodat a pak máš možná nárok na podporu 👹 CÍLENĚ NÁS PŘIPRAVUJÍ NA ROLI BEZDOMOVCŮ, ŽIJÍCÍCH NA ULICÍCH ❗️❗️❗️ ❗️❗️)) 👹 👹 👹 👹

 

👉Ne všechny změny v revizi však odborníci či ostatní instituce chválí, mimo jiné se počítá s tím, ŽE SOUČÁSTÍ REVIZE BUDE I ZAKOTVENÍ POVINNOSTI BANK A PENĚŽNÍCH ÚSTAVŮ SDĚLOVAT ÚŘADŮM PRÁCE INFORMACE O ÚČTECH ŽADATELŮ O DÁVKY ČI JEJICH RODINNÝCH PŘÍSLUŠNÍKŮ. ((Tohle má být ochrana dat a údajů, a to před zlodějskou vládou???)) 👉Navrhované PROLOMENÍ BANKOVNÍHO TAJEMSTVÍ, ((A proto lidi jdete pryč ze všech bank, kvůli vládním zlodějům!!! Tohle je nehorázné porušení bankovního a tím i osobního tajemství!!! To už rovnou můžou dávat naše měsíční výplaty každého občana na internet!!! Jenom ne ty své!!! 👹)), 👉které se potenciálně může dotýkat až milionu žadatelů, čelilo i kritice Nejvyššího soudu či Úřadu pro ochranu osobních údajů, stejně tak organizací zabývajících se právem na soukromí.

👹 Ministerstvo práce však kritice neustoupilo a trvá si na tom, že jde jen o způsob, jak digitalizovat řízení o získání sociálních dávek.👹

 

👉POZORNOST PAK VZBUZUJE I DALŠÍ Z ŘADY NOVEL ZÁKONÍKU PRÁCE.

Zatímco v předchozí došlo k výraznému přitvrzení pravidel, nynější novela má podle ministerstva práce umožnit flexibilnější podmínky na pracovním trhu.

👉Podle novely by část pracovníků v Česku od příštího roku mohla začít dostávat mzdu v eurech či jiné měně. ((Například v bezcenných dolarech???))

Zaměstnavatelé by měli rodičům na rodičovské dva roky držet jejich pozici. VÝPOVĚDNÍ LHŮTA BY NEZAČÍNALA AŽ NA ZAČÁTKU DALŠÍHO MĚSÍCE, ALE HNED OD DORUČENÍ VÝPOVĚDI.

👉Při pracovníkově pochybení by se zkrátila na měsíc. Prodloužit by se naopak mohly zkušební doby.

👉Na brigády o letních prázdninách by mohli začít chodit už čtrnáctiletí.

 

I zde se rýsují potenciální spory uvnitř koalice, vládní ODS dlouhodobě trvá na tom, že se pokusí v legislativním procesu do novely dostat možnost výpovědi bez udání důvodu. Myšlenka vzbudila ostrou kritiku odborů a odmítá ji i ministerstvo práce, KDU-ČSL i Piráti a Starostové. Jak potvrdil dříve deníku Echo24 i ekonomický expert ODS Jan Skopeček, poslanci se pokusí načíst změnu jako pozměňovací návrh během jednání ve sněmovně.

 

https://echo24.cz/a/HcAAF/zpravy-domaci-duchodova-reforma-vlada-revize-davek-zakonik-prace

 

 

📌04. srpna 2024, abcNews: RUSKÝ PUTIN NABÍZÍ SEVERNÍ KOREJI POMOC PŘI KATASTROFÁCH, ABY POMOHL VYROVNAT SE S POVODŇOVÝMI ŠKODAMI:

 

Ruský prezident Vladimir Putin nabídl humanitární pomoc, aby pomohl Severní Koreji vyrovnat se se škodami způsobenými nedávnými povodněmi, což je další známka rozšíření vztahů mezi oběma státy.

 

V sobotním vzkazu severokorejskému vůdci Kim Čong-unovi Putin „vyjádřil hlubokou soustrast a podporu“ a vyjádřil ochotu poskytnout okamžitou pomoc při katastrofách, aby pomohl Severní Koreji zotavit se z povodní, uvedla v neděli severokorejská oficiální Korejská centrální zpravodajská agentura.

 

Ruská státní tisková agentura Tass přinesla podobnou zprávu, v níž uvedla, že Putin Kimovi ve zprávě řekl: „Vždy se můžete spolehnout na naši pomoc a podporu. ”

 

Vazby mezi Severní Koreou a Ruskem se výrazně zlepšují v souvislosti s rozšířeným vnějším přesvědčením, že Severní Korea dodala Rusku konvenční zbraně pro svou válku na Ukrajině výměnou za vojenskou a hospodářskou pomoc. Během červnové schůzky v Pchjongjangu podepsali Kim a Putin pakt stanovující vzájemnou vojenskou pomoc, pokud bude některá ze zemí napadena, což bylo považováno za největší obrannou dohodu obou zemí od konce studené války.

 

Kim vyjádřil Putinovi vděčnost za nabídku pomoci a prohlásil, že „může hluboce cítit zvláštní emoce vůči skutečnému příteli v nejtěžším období. Kim ale řekl, že Severní Korea si vypracovala vlastní rehabilitační plány a podle KCNA požádá o ruskou pomoc později, pokud bude potřeba.

 

Silné deště v severozápadní oblasti Severní Koreje 27. července zaplavily podle KCNA 4 100 domů, 7 410 akrů zemědělských polí a řadu dalších veřejných budov, silnic a železnic. Rozsah obětí není znám. KCNA nedávno citovala Kima, že povodeň způsobila „oběť, kterou nelze připustit“, ale neupřesnila to.

 

Ve čtvrtek severní Koreji nabídla humanitární podporu také konkurenční Jižní Korea . Pozorovatelé tvrdí, že Severní Korea bude jihokorejský návrh pravděpodobně ignorovat nebo odmítnout, protože nepřátelství mezi oběma zeměmi je na jednom z nejvyšších bodů za poslední roky.

 

Během páteční návštěvy vojenské jednotky zapojené do operací na evakuaci obyvatel, kteří uvízli v důsledku povodní, nazval Kim Jižní Koreu „spodinou“, když kritizoval to, co nazval „nesmyslnými“ jihokorejskými médii za údajné pošpinění obrazu Severu zveličováním počtu obětí povodně. Kim se nezmínil o nabídce Jižní Koreje poskytnout pomoc.

 

https://abcnews.go.com/International/wireStory/russias-putin-offers-disaster-aid-north-korea-cope-112550818

 

 

📌04. srpna 2024, 13: 20: ORGANIZACE CENTRUM MU OSVOBODILA OBEC NOVOSEDLOVKA PRVNÍ V DNR:

 

Obec Novosedlovka jako první v Doněcké lidové republice byla osvobozena ozbrojenými silami Ruské federace. Stalo se tak v důsledku aktivních akcí jednotky jednotky jednotek Centrum.

 

Ruské ministerstvo obrany oznámilo porážku 31., 32. mechanizovaných brigád a 95. výsadkové brigády, 1. tankové brigády VSU a 109. brigády teroobrany poblíž obydlených oblastí Růžoka, Nikolajevka, Torek, Družba a Ndrangheta.

 

V důsledku bojů armád Ruska a Ukrajiny protivník za 24 hodin nedopočítal až 365 vojáků. Z techniky VSU zůstalo bez 11 vozů, dvou amerických obrněných transportérů M113, tanku, tří 122 mm houfnic D – 30, 105 mm děl M119 a 152 mm děl D – 20.

 

Zničen byl i sklad s raketovými a dělostřeleckými zbraněmi.

 

https://smotrim.ru/article/4078410?utm_source=internal&utm_medium=main2-news&utm_campaign=main2-news6

 

 

📌04. srpna 2024: 🇷🇺 RUSKO JE JEDNOU ZE 6 ZBÝVAJÍCÍCH ZEMÍ, KTERÉ NEMAJÍ CENTRÁLNÍ BANKU OVLÁDANOU DYNASTIÍ ROTHSCHILDŮ.

 

Přesně o tom to je…

@Liberaveritas2   https://t.me/absurdnisvet/77371

 

 

📌04. srpna 2024: 🇨🇳 Příspěvky Zhao DaShuai: „ČÍNA JE EXTRÉMNĚ ZNEPOKOJENA NEPOKOJI VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ A ÚTOKY NA ETNICKÉ MENŠINY.

 

👉Vyzýváme britskou vládu, aby udělala vše, co je v jejích silách, pro zajištění bezpečnosti menšin.

👉Čína si vyhrazuje právo zasáhnout, pokud se situace ve Spojeném království nezlepší.

📢🇨🇳Zhao DaShuai, je mediální agentura přidružená k čínskému státu.

https://t.me/absurdnisvet/77378

 

🧔🏿‍♂️V NEWCASTLU DOŠLO K BOJI MEZI BRITY A PŘISTĚHOVALCI. V NEWCASTLU PANUJE ZMATEK.

https://t.me/absurdnisvet/77379

 

🧔🏿‍♂️BRITSKÁ POLICIE CHODÍ V SUNDERLANDU OD DVEŘÍ KE DVEŘÍM A ZATÝKÁ LIDI, KTERÉ PODEZŘÍVÁ ZE SPÁCHÁNÍ ZLOČINŮ V SOUVISLOSTI S PROTESTY PROTI MASOVÉ IMIGRACI.

https://t.me/absurdnisvet/77380

 

🧔🏿‍♂️SKUPINY MIGRANTŮ  VYCHÁZEJÍ DO ULIC, ABY SE STŘETLY S DEMONSTRANTY PROTI MASOVÉ IMIGRACI VE SPOJENÉM KRÁLOVSTVÍ.

https://t.me/absurdnisvet/77382

https://t.me/absurdnisvet/77383

https://t.me/absurdnisvet/77384

 

 

📌04. srpna 2024: EMILIA SJÖBERG, 14LETÁ ŠVÉDSKÁ TEENAGERKA, BYLA MUČENA A ZAVRAŽDĚNA V LANDSKRONĚ SKUPINOU DÍVEK IRÁCKÉHO PŮVODU.

 

Vrazi zveřejnili video z mučení na sociálních sítích a během své vraždy se několikrát zmiňovali o Alláhovi. Další izolovaný případ, jako vraždy v Liverpoolu.

 

Emilia Sjöberg, 14, byla nalezena zavražděná v Landskroně v úterý večer.

„Jsem v šoku, nemůžu tomu uvěřit. Pořád čekám, až se vrátí domů, až zavolá,“ řekla týmu Expressen na místě činu v Landskroně její matka Anna Sjöbergová.

 

Dvě dívky ve věku 13 a 15 let jsou nyní podezřelé z podílu na vraždě a další osoba je podezřelá z poskytování vážné ochrany zločinci.

Odkaz (https://youtu.be/gOt4xmdoliw?feature=shared)

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04. srpna 2024: KLONY ALEBO O ČOM SA NEHOVORÍ A UŽ JE TO VIDITELNÉ ….  ❗️❗️❗️❗️❗️

https://www.facebook.com/bfaraom/videos/3595162037296339

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: IRÁN VERSUS IZRAEL: RUSKO POSÍLÁ VELKÉ ZÁSILKY ZBRANÍ DO TEHERÁNU V DOBĚ, KDY SPOJENÉ STÁTY POSILUJÍ SVOJI ARMÁDU, NASAZENOU NA STŘEDNÍM VÝCHODĚ

 

https://youtu.be/3ZchzmnWYQE?si=bOlvKOAtjP37edN6

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: SPOJENEC USA JORDÁNSKO „PROSÍ“ ÍRÁN KVŮLI HROZÍCÍMU ÚTOKU NA IZRAEL? NEOBVYKLÁ NÁVŠTĚVA V TEHERÁNU PRO „PŘEMLUVENÍ“ ÍRÁNU KE ZDRŽENLIVOSTI

 

Útok se očekává 5.8.2024…

 

https://youtu.be/b5pWUHfThCw?si=nzrhRgO08idwFwKJ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: KYBERNETICKÝ ÚTOK NA IZRAEL POUHÉ HODINY PŘED SPUŠTĚNÍM ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU ANEBO JEN ZÁVADA? VELKÉ NARUŠENÍ INTERNETOVÝCH SLUŽEB NA ÚZEMÍ IZRAELE

 

https://youtu.be/meQyQ_WUl8k?si=4AiBnDp2-lLNQclx

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: DVA IZRAELCI BYLI ZABITI PŘI ŠOKUJÍCÍM ÚTOKU VE MĚSTĚ HOLON; BĚSNÍCÍ PALESTINEC ŘÁDIL V DOBĚ POHOTOVOSTI A OBAV Z ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU NA IZRAEL

 

https://youtu.be/uCIeGkiRG7s?si=TFVlmGb5xoMDFVXz

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: HIZBALLÁH POSLAL „50 RAKET“ NA IZRAEL; PALESTINEC UBODAL K SMRTI DVA LIDI V MĚSTĚ HOLON; RAKETA ZASÁHLA OBCHODNÍ LOĎ V BLÍZKOSTI JEMENSKÉHO POBŘEŽÍ

 

https://youtu.be/PEqZ-Tekdk4?si=EwLwu3IAJMKOpx67

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch:

👉 👉 👉 „ODPOČÍTÁVÁNÍ ZAČÍNÁ“: PAUZA PŘED ÍRÁNSKÝM ODVETNÝM ÚTOKEM; IZRAEL NA NEJVYŠŠÍM STUPNI POHOTOVOSTI

 

https://youtu.be/Uj2jBjj5GQE?si=IhkzzlWZm_PZVytW

 

 

📌04. srpna 2024, 11:45, ZACHAROVOVÁ: 👉👉👉 SPOJENÉ STÁTY STOJÍ ZA DOPORUČENÍM KYJEVA ZAKÁZAT TRANZIT RUSKÉ ROPY:

 

Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová uvedla, že doporučení Evropské unie Kyjevu zakázat tranzit ruské ropy je v zájmu Spojených států, které potřebují úplnou závislost Bruselu na amerických energetických zdrojích.

 

„Washington stojí za Bruselem. Americký hluboký stát potřebuje úplnou závislost EU na amerických energetických zdrojích,“ řekla Zacharovová v komentáři pro TASS ke slovům maďarského ministra zahraničí Petera Szijjárta ohledně toho, že zákaz tranzitu byl koordinován z Bruselu.

 

Takové rozhodnutí podle ní zaručuje Spojeným státům „ekonomické bonusy a politickou správitelnost EU“, v souvislosti, s nimiž byly dlouhodobé smlouvy zemí Evropské unie s Ruskou federací Washingtonem tak nenáviděny.

 

„To je důvod, proč byly Nord Streams vyhozeny do povětří,“ uzavřel diplomat.

 

Maďarský ministr zahraničí Peter Szijjártó již dříve uvedl, že proces zastavení tranzitu ropy z Ruska Ukrajinou koordinuje Evropská unie.

 

https://www.vesti.ru/article/4078347

 

 

📌04. srpna 2024, 12:22, MEDVEDĚV: 👉RUSKU SE BĚHEM VÝMĚNY VRÁTILI VLASTENCI, ALE DALO ZRÁDCE:

 

Během výměny zajatců Rusku se vrátili vlastenci a dalo zrádce zemím NATO, uvedl místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv v kanálu Telegram.

Proto si navrátivší se Rusové zaslouží státní vyznamenání. Práce v zahraničí pro ně znamenala riskovat životy ve jménu prosperity země, řekl.

 

„Zhodnoťme kvalitativní složení“ burzy. Komu se naše země vrátila? Jsou to lidé, kteří oddaně pracovali pro vlast, byli součástí zvláštních služeb nebo tak či onak přispívali zájmům Ruska,“ napsal Medveděv.

 

Místopředseda vysvětlil, že někomu se jejich činnost může líbit a naopak – ne, ale jsou potřebné, zabývají se jí ve všech zemích světa, včetně některých těch vězňů, které Rusko při výměně předalo západním zemím.

 

„Ale druhou částí jsou občané Ruska, kteří si stanovili zničení své vlastní země jako svůj životní cíl,“ píše se v příspěvku.

 

MEDVEDĚV JE OZNAČIL ZA ZRÁDCE A EXISTENČNÍ HROZBU PRO EXISTENCI DNEŠNÍHO RUSKA.

 

„Ať nezapomínají na pomíjivost své existence na tomto světě. Rozhlížejí se kolem sebe, zkrátka. A vůbec, ať shoří v pekle!“ shrnul místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace.

 

Osm lidí, kteří byli zadrženi a drženi ve věznicích zemí NATO, se v rámci výměny vězňů vrátilo do Ruska, ale jejich vina nebyla prokázána. Jsou to Vadim Sokolov (Krasikov), Vladislav Kljušin, dále Arťom a Anna Dulcevovi, Pavel Rubcov, Vadim Konoščenok, Michail Mikušin a Roman Selezněv.

 

Ruský prezident Vladimir Putin se osobně setkal s vracejícími se Rusy na letišti Vnukovo. Hlava státu poblahopřála občanům Ruské federace k návratu do vlasti. Všem budou předána státní vyznamenání za věrnost přísaze, řekl.

 

V rámci výměny se do Spojených států vrátili tři občané této země – Evan Gershkovich, Paul Whelan a Alsou Kurmasheva, a také držitel amerického povolení k pobytu Vladimir Kara-Murza (uznaný v Ruské federaci jako zahraniční agent).

 

https://www.vesti.ru/article/4078323

 

 

📌04. srpna 2024, 13:34: RUSKÉ SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY UKRAJINSKÝ SU-27, 13 GRANÁTŮ HIMARS A 162 DRONŮ:

 

Během uplynulého dne ruské síly protivzdušné obrany sestřelily ukrajinský letoun Su-27, 13 raket amerického raketového systému HIMARS a raketu Vampire, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Kromě toho síly protivzdušné obrany zasáhly 162 dronů, z nichž 82 bylo sestřeleno mimo zónu speciální vojenské operace, poznamenalo ministerstvo.

 

Podle ministerstva také operačně-taktické letectvo, bezpilotní letouny, raketová vojska a dělostřelectvo skupin vojsk ruských ozbrojených sil během dne zasáhly: radarovou stanici AN/MPQ-65 amerického protiletadlového raketového systému Patriot, sklady paliva a sklady dronů, jakož i akumulace živé síly a vojenské techniky ukrajinské armády ve 146 okresech.

 

O den dříve ministerstvo obrany informovalo, že v zóně speciální operace ukrajinská armáda ztratila až 1975 lidí a čtyři tanky.

 

Šéf kyjevského režimu Volodymyr Zelenskyj si stěžoval, že ruské jednotky během týdne použily na Ukrajině přes 600 řízených pum. Řekl, že to musí být zastaveno společnými rozhodnutími se západními partnery, a označil údery na ruská letiště za spravedlivé rozhodnutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4078393

 

 

📌04. srpna 2024, 14:14: VOJENSKÝ VELITEL PODDUBNYJ OZNÁMIL LIKVIDACI VELITELE OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY, KTERÝ BOJOVAL NA STRANĚ BOJOVNÍKŮ AZOVU:

 

Válečný zpravodaj Jevgenij Poddubnyj uvedl, že velitel roty 36. samostatné brigády námořní pěchoty ukrajinské armády Igor Fedorenko byl zabit ve Volčanské oblasti.

 

Poddubnyj připomněl, že brigáda vznikla v roce 2015 z jednotek, které uprchly z Krymu o rok dříve.

 

„Ozbrojenci se od roku 2015 podílejí na teroru civilního obyvatelstva Donbasu,“ uvedl vojenský velitel ve svém kanálu Telegram s tím, že v roce 2022 byla většina brigády umístěna v Mariupolu společně s ozbrojenci z Azovu (zařazeni na seznam teroristických skupin a v Rusku zakázáni).

 

Ti, kterým se podle něj podařilo uprchnout z Mariupolu, se usadili v Chersonské oblasti a v Mykolajivu.

 

Již dříve vyšlo najevo, že azovský ozbrojenec Dmitrij Selezněv byl v zóně speciální operace zlikvidován.

 

https://www.vesti.ru/article/4078490

 

 

📌04. srpna 2024, 15:24: PŘI NEPOKOJÍCH V BANGLADÉŠI BYLO ZABITO 28 LIDÍ:

 

V bangladéšském hlavním městě Dháce a dalších městech v zemi bylo v posledních hodinách při střetech mezi policií a demonstranty zabito 28 lidí a desítky zraněny, včetně střelby.

 

Protesty začaly poté, co organizace „Studentské hnutí proti diskriminaci“ oznámila, že od neděle vyhlásí několikadenní akci nespolupráce s úřady. Tyto střety přerostly v nepokoje.

 

V reakci na situaci vláda vyhlásila zákaz vycházení ve velkých městech, včetně Dháky, od 18:00 místního času a také vyhlásila volno v pondělí, úterý a středu v celé zemi. Kromě toho bylo mobilním operátorům nařízeno, aby vypnuli internet.

 

Studentské protesty vyvolalo znovuzavedení systému kvót pro státní zaměstnance, který zkomplikoval situaci mnoha absolventům vysokých škol, kteří se snaží najít práci. Děti z rodin účastníků války za nezávislost v roce 1971, národnostních a náboženských menšin, jakož i lidé z nedostatečně zastoupených okresů a lidé se zdravotním postižením měli privilegované postavení.

 

Nepokoje v Bangladéši začaly v červenci a od té doby si vyžádaly desítky obětí. 19. července demonstranti zaútočili na věznici a osvobodili stovky vězňů.

 

https://www.vesti.ru/article/4078504

 

 

📌04. srpna 2024, 14:30: KADYROV JE PŘESVĚDČEN, ŽE RUSKO SPECIÁLNÍ OPERACI VÍTĚZNĚ DOKONČÍ V ROCE 2024:

 

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov je přesvědčen, že Rusko letos vyhraje speciální vojenskou operaci. Uvedl to ve vysílání televizního kanálu Russia 1.

 

„Letošní vítězství bude bezpochyby stoprocentně naše,“ zdůraznil Ramzan Kadyrov.

 

Hlavní silou na bojišti je podle něj pěchota a ozbrojené síly Ukrajiny s ní mají problémy, stejně jako s letectvím. „No, přiletí letadlo a vystřelí raketu. Bude okamžitě sestřelen.“

 

Poznamenal, že ruské jednotky jsou v blízkosti Vovčansku sebevědomé aukrajinští vojáci se v tomto směru vzdávají.

 

https://www.vesti.ru/article/4078493

 

 

📌04. srpna 2024, 16:09: ORGANIZÁTOŘI ZAHÁJENÍ OLYMPIÁDY SE KVŮLI VÝHRŮŽKÁM SMRTÍ OBRÁTILI NA STÁTNÍ ZASTUPITELSTVÍ: 😂

 

Organizátoři zahajovacího ceremoniálu olympijských her v Paříži si stěžovali u státního zastupitelství kvůli tomu, že jim neznámé osoby vyhrožovaly vraždou.

Podle agentury AFP prokuratura příslušná prohlášení přijala. Vyšetřování bylo svěřeno policii.

 

Umělecký ředitel ceremoniálu Thomas Jolly se již dříve obrátil na policii v souvislosti s výhrůžkami, které mu byly vyhrožovány, poznamenává TASS.

 

Zahajovací ceremoniál her, který se konal 26. července v Paříži, se ukázal být skandálním. Mimo jiné uvedla parodii na obraz Leonarda da Vinciho „Poslední večeře“ za účasti transvestitů a představitelů LGBT komunity (v Ruské federaci uznávané jako extremistické hnutí a zakázané).

 

Toto vystoupení pobouřilo křesťany po celém světě. Andrej Nastasin, zástupce ředitele informačního a tiskového odboru ruského ministerstva zahraničí, řekl, že zahajovací ceremoniál olympijských her byl příkladem morální a politické degradace, která demonstruje úpadek duchovnosti a ztrátu morálních základů západní civilizace.

 

Podle ruského diplomata organizátoři úmyslně urazili city všech křesťanů a věřících tím, že znesvětili postavu Spasitele a jeho učedníků.

 

Mezitím starosta Paříže označil zahajovací ceremoniál za génia olympijských her. „Řekla o nás všechno,“ řekla Anne Hidalgová.

 

https://www.vesti.ru/article/4078522

 

 

📌04. srpna 2024, 16:01: KADYROV OZNÁMIL ZAHÁJENÍ SÉRIOVÉ VÝROBY AKHMAT-MOBILE:

 

Obrněný „Achmat-mobil“ byl uveden do sériové výroby, řekl šéf Čečenska Ramzan Kadyrov.

 

Obrněný automobil čečenské výroby se jmenoval „Achmat-mobil“. Podle Kadyrova se osobně podílel na změně designu vozu.

 

Zvláštností Akhmat-mobilu je, že jeho oprava nebude trvat dlouho, protože náhradní díly lze najít „okamžitě“, řekl šéf Čečenska na televizním kanálu Russia 1.

 

Řekl, že konstruktérem tohoto obrněného vozidla je Igor Zarakhovič, vynálezce obrněného vozidla Typhoon a generální konstruktér podniku Remdizel.

 

Na kapotě nového vozu bude napsáno „Achmat“, řekl Kadyrov.

 

V květnu tohoto roku byla na Vítězné přehlídce na Rudém náměstí poprvé představena nejnovější obrněná vozidla KamAZ 4×4 a Linza.

 

https://www.vesti.ru/article/4078534

 

 

📌04. srpna 2024, 16:15: UKRAJINSKÉ ÚŘADY ODVEZOU TÉMĚŘ 750 DĚTÍ Z KYJEVEM KONTROLOVANÉ ČÁSTI DLR:

 

Ukrajinské úřady rozhodly o evakuaci asi 750 dětí a jejich příbuzných z více než deseti osad nacházejících se v Kyjevem kontrolované části Doněcké lidové republiky (DLR).

 

Oznámil to v telegramovém kanálu Vadim Filaškin, šéf vojenské správy Kyjevem kontrolované části DLR jmenovaný ukrajinskými úřady. Ze čtyř obcí se plánuje evakuace 744 dětí s rodinami do bezpečnějších oblastí Ukrajiny.

 

Filaškin upřesnil, že nucené vystěhování se bude týkat města Novohrodivka, okolních sídel, jakož i vesnice Poltavky v obci Illinovskaya a vesnice Ostrovske poblíž Kurakhove.

 

Ukrajinské úřady vysvětlují evakuaci obyvatelstva bezpečnostními důvody. Na konci června byla přijata podobná opatření proti obyvatelům Torecku v DLR, která je pod kontrolou ukrajinských sil. Evakuováni jsou také obyvatelé řady okresů Charkovské a Sumské oblasti hraničící s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4078536

 

 

📌04. srpna 2024, 14:48: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY TRH V ALESHKÁCH, OSM CIVILISTŮ BYLO ZRANĚNO:

 

Šéf Chersonské oblasti Vladimir Saldo uvedl, že ozbrojenci kyjevského režimu ostřelovali oblast centrálního trhu v Aleški a blízké obytné čtvrti.

 

Saldo uvedl, že v důsledku masivního teroristického ostřelování bylo zraněno 8 civilistů.

 

„Se zraněními a ranami způsobenými výbuchem miny … byli převezeni do Centrální okresní nemocnice Aleškinskaja,“ napsal šéf regionu na svém kanálu Telegram.

 

Dříve vyšlo najevo, že ukrajinská armáda ostřelovala levý břeh Dněpru v Chersonské oblasti 35krát denně.

 

https://www.vesti.ru/article/4078474

 

 

📌04. srpna 2024: MASOVÉ PROTESTY V SPOJENOM KRÁĽOVSTVE PROTI MIGRANTOM A NELEGÁLNEJ IMIGRÁCII DO KRAJINY.

 

Protesty, ktoré ľavicoví politici označili za „fašistické“, vyprovokovala séria vrážd a násilností spáchaných migrantmi alebo osobami z migrantského prostredia.                       Len zlomok Britov, ktorých nedávno zavraždili cudzinci.

A oni očakávajú, že to nebude mať žiadnu odozvu?

https://t.me/absurdnisvet/77387

 

 

📌04. srpna 2024: Dekuji Patricii, poslala mi video z Tenerifa kde zije. DIVOCÍ NELEGÁLNÍ PŘISTĚHOVALCI Z PŘIJÍMACÍHO STŘEDISKA LAS RAICES NA TENERIFE. VYRABOVALI A ZNIČILI RESTAURACI EL JUNQUITO.

 

👉Důvod: Chtěli jíst zadarmo. Dělají si, co chtějí, jsou organizovaní, je jich víc a jsou pod ochranou vlády Kanárských ostrovů.

https://x.com/Jhoncrack_3/status/1820085193379582061?t=a00Rq5IHXIOzNKSBVI3xXA&s=19

 

 

📌04. srpna 2024: V LONDÝNĚ SE NAUČILI PŘEMĚŇOVAT PLASTY NA POTRAVINÁŘSKÉ PŘÍSADY: 🤮

 

Angličtí vědci přemýšleli, co s plastovým odpadem, a rozhodli se, že by ho lidstvo prostě mohlo sníst. Syntetizovali vanilin z odpadků a vyrobili z něj zmrzlinu.

 

Možná jste si všimli, že v mnoha zemích se plast vyhazuje do samostatného odpadkového koše. Hádejte, kdo se tím bude živit? 🦅 Morava

(https://t.me/jiznimorava)

 

 

📌04. srpna 2024: 🇷🇺🤡😭➡️ 🇺🇸 RUS, KTERÝ ODEŠEL Z RUSKA DO USA, ZJISTIL, ŽE „ZEMĚ SVOBODY“ VLASTNĚ NENÍ SVOBODNÁ

 

Mladý muž se na jaře tohoto roku přestěhoval do USA „při hledání svobody a lidských práv“. V nejsvobodnější zemi světa se otrávil a skončil na pohotovosti v New Yorku.

 

Tam dostal účet za nejzákladnější lékařské služby: infuze, pár pilulek a jednoduché testy stály 2 400 dolarů.

 

„Třešničkou na dortu byla cena za pohodlný pobyt na posteli v čekárně – neuvěřitelných 1 817 $.“ 😂

https://t.me/absurdnisvet/77393

 

 

📌04. srpna 2024: 🇫🇷 STAV SEINY V PŘEDVEČER DNEŠNÍHO TRIATLONOVÉHO PLAVÁNÍ – TOALETNÍ PAPÍR, KONDOMY, VÝKALY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28172

 

 

📌04. srpna 2024: 🇺🇦 V UKRAJINSKÝCH MÉDIÍCH SE OBJEVILA VIDEA ÚDAJNÉHO LETU F-16 NAD ODĚSOU.

https://t.me/to_je_nas_svet/28173

 

 

 

📌04. srpna 2024: 🤡 ZELENSKYJ OFICIÁLNĚ PŘEDSTAVUJE STÍHAČKY F-16 UKRAJINSKÉMU LETECTVU: UKRAJINA BUDE VŽDY VDĚČNÁ VŠEM, KTEŘÍ KAŽDÝ DEN OBĚTAVĚ SLOUŽÍ NAŠÍ ZEMI A CHRÁNÍ ŽIVOTY NAŠICH LIDÍ PŘED RUSKÝM TEROREM.

 

Dnes jsme obzvláště vděčni všem našim obráncům nebe – ukrajinským vojákům Vzdušných sil Ukrajiny – za každý sestřelený ruský cíl, za jejich efektivitu a přesnost. Od prvních dnů této války Ukrajina čelí ruským leteckým úderům. A naši bojovníci již zničili tisíce ruských raket a dronů, stovky ruských bojových letounů a vrtulníků. To jsou významné výsledky. A my děláme vše pro to, aby ukrajinské letectvo dokázalo ještě více. A to rozhodně dokáže!

((Dávám šanci na 2-3 lety 😂))

https://t.me/to_je_nas_svet/28174

 

 

📌04. srpna 2024: FINTAG.cz: PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČR TECHNICKÉ PROHLÍDKY NEPLATÍ:👺

 

Česko k letošnímu prvnímu srpnu evidovalo na svém území 23 471 vozidel ukrajinských provozovatelů❗️❗️❗️ Povinnost pravidelných prohlídek ve stanicích technické kontroly [STK] pro ukrajinské řidiče ale neplatí❗️❗️❗️

 

Informaci potvrdil mluvčí ministerstva dopravy Jan Jakovljevič. Ukrajinští řidiči v Česku podle něj ale musejí své automobily od 1. ledna povinně zaevidovat na příslušném úřadě do sedmi dnů od udělení dočasné ochrany nebo víza. Jsou povinni mít i takzvanou zelenou kartu. To je potvrzení o pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, jak uvedl Jakovljevič.

 

I bez prohlídek na STK jsou podle mluvčího ukrajinští provozovatelé povinni svá vozidla udržovat v řádném technickém a provozním stavu. Kromě zelené karty musejí mít také platné ukrajinské registrační doklady k vozidlu a řidičský průkaz, doplnil.

 

V mezinárodním provozu se podle něj ukrajinské auto může v Česku volně pohybovat po dobu šesti měsíců. Auty do Česka přijeli někteří z lidí, kteří opustili Ukrajinu po vojenském napadení Ruskem 24. února 2022. Válka už trvá téměř dva a půl roku.

 

JAKÉ POVINNOSTI PLATÍ PRO UKRAJINSKÉ ŘIDIČE V ČESKU:

 

Ukrajinští občané, kteří chtějí v Česku jezdit svými vozy, jak zdůraznil mluvčí ministerstva dopravy, musejí registrovat svá vozidla do sedmi dnů od udělení dočasné ochrany nebo víza za účelem strpění na území České republiky. To na kterémkoli obecním úřadě obce s rozšířenou působností, který vykonává agendu registrace vozidel.

 

„Tato evidence není registrací, nevyžaduje pravidelné technické prohlídky na STK,” vyjasnil mluvčí Jakovljevič.

 

Co se týče samotné registrace, ještě loni ukrajinští řidiči svá auta v České republice vůbec neregistrovali. Za dopravní přestupky tak byli jen těžko postižitelní. A například zprávy v médiích o řízení ukrajinských řidičů pod vlivem alkoholu nebyly a stále nejsou ničím výjimečným.👹 Řidiče s neevidovanými vozidly ale nebylo, jak postihnout.

 

Změnu přinesla až loňská novela azylového zákona. Databázi ukrajinských vozidel stát zřídil proto, aby byla dohledatelná odpovědnost pachatelů přestupků. Tedy, aby stát mohl propojit vozidlo s konkrétním člověkem, uvedl loni ministr dopravy Martin Kupka [ODS].

 

K zaevidování do databáze ukrajinských vozidel potřebují jejich provozovatelé doklad totožnosti, osvědčení o registraci vozidla nebo technický průkaz a formulář o provozovateli, kde žadatel vyplní základní údaje o sobě a svém vozidle.

 

ČEŠI NA TECHNICKÉ PROHLÍDKY MUSÍ:

 

V českém registru vozidel, na které se vztahují i kontroly na STK, je podle Jakovljeviče aktuálně téměř 6,7 milionu provozovaných osobních automobilů. Technickou kontrolu na STK podle něj oproti ukrajinským kolegům naopak musejí čeští majitelé se svými automobily absolvovat každé dva roky. Výjimkou jsou nové automobily, které první kontrolu absolvují po čtyřech letech provozu.

 

Letošek pro řidiče na českých silnicích přinesl hned několik novinek v trestání přestupků a zvýšení pokut za ně. Policisté mohou nově na místě vypsat řidičům za porušení dopravních předpisů blokovou pokutu v porovnání s loňskem až ve dvojnásobné výši, to do částky 5 500 korun.

 

Skutečností také je, že kontrol řidičů ze strany policie letos přibylo. A to často i na těch nejméně očekávaných místech. Anebo tam, kde je velká pravděpodobnost, že řidiče takzvaně „nachytají”.

 

Další změnou je, že se od letoška zúžil systém trestných bodů na tři pásma, dříve fungovalo pět sazeb. Zákon o silničním provozu rovněž zpřísnil tresty za nejzávažnější dopravní přestupky. Naopak u méně závažných se zavedly finanční postihy a nespadají do systému trestných bodů. Avšak u nejzávažnějších dopravních přestupků nově platí pravidlo dvakrát a dost. Jelikož horní hranice bodového systému čítá dvanáct bodů.

 

https://www.fintag.cz/2024/08/04/pro-ukrajinske-ridice-v-cesku-technicke-prohlidky-neplati/

 

 

📌04. srpna 2024: 🔥 UKRAJINSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSTŘELUJÍ LUGANSK. NAD MĚSTEM STOUPAJÍ OBLAKA DÝMU. INFORMACE O OBĚTECH A ŠKODÁCH SE UPŘESŇUJÍ. NA MÍSTĚ PŘÍJEZDU PRACUJÍ OPERAČNÍ SLUŽBY.

https://t.me/to_je_nas_svet/28177

 

 

📌04. srpna 2024: ♨️ PŘIBLIŽNĚ 800 000 UKRAJINCŮ „ODEŠLO DO ILEGALITY“, ABY SE VYHNULI MOBILIZACI:

 

▪️ Změnili adresu a přijali práci placenou v hotovosti, řekl listu Financial Times šéf výboru Rady pro hospodářský rozvoj.

▪️ Tito muži utratí ročně 700 milionů až 2 miliardy hřiven za úplatky, aby si koupili dokumenty o osvobození od vojenské služby.

▪️ Vyzývá proto k přijetí formální hospodářské výhrady. Například, kde muži vydělávající nad určitý plat budou osvobozeni od služby. Tímto způsobem je chce motivovat, aby vystoupili ze stínu, přiznali příjmy a platili daně.

https://t.me/to_je_nas_svet/28178

 

 

📌04. srpna 2024: ⚡️AMERICKÝ SENÁTOR MIKE LEE: MOHU VÁM ŘÍCI, CO JSEM VIDĚL ZVENČÍ.

Před několika lety jsem přišel o matku, která deset let bojovala s nemocí. Poté, co jí byla stanovena diagnóza, nám lékaři řekli, na jaké věci si máme dávat pozor. Říkali, že se jí zhorší, když to ovlivní její držení těla a hlavně chůzi.

Přesně to samé držení těla a chůzi jsem viděl u Bidena během prvního roku v jeho úřadu. V roce 2021 jsem si toho všiml. Pak jsem viděl několik důvodů, proč bylo jasné, že se jeho intelekt zhoršuje. Hlídali ho nejen před veřejností, před nepřátelskými médii, ale i před členy Kongresu.

https://t.me/to_je_nas_svet/28180

 

 

📌04. srpna 2024: 📰 🇪🇸 „PŘIŠEL JSEM BOJOVAT, NE SPÁCHAT SEBEVRAŽDU,“ ŘEKL ŠPANĚLSKÝ ŽOLDÁK, KTERÝ ODMÍTL JÍT DO BITVY, KDYŽ SI UVĚDOMIL, ŽE BY HO MOHLI ZABÍT RUSOVÉ.

 

Španělské vydání El Espanol píše o každodenním životě cizineckého legionáře. https://t.me/infoDefALL

 

 

📌04. srpna 2024: KAMALA HARRIS: „CO DALŠÍHO VÍME O TÉTO POPULACI, 18-24? ONI JSOU HLOUPÍ! PROTO JE CHOVÁME NA UBYTOVNÁCH. DĚLAJÍ OPRAVDU ŠPATNÁ ROZHODNUTÍ!“👹

https://t.me/absurdnisvet/77407

 

 

📌🧔🏿‍♂️04. srpna 2024: 🇬🇧 MUSLIMSKÁ OBRANNÁ LIGA SE PŘIPOJUJE. PRÁVĚ TEĎ SE MOBILIZUJÍ V BOLTONU. 👹

https://t.me/absurdnisvet/77408

 

🧔🏿‍♂️🇬🇧 SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ JE V PLAMENECH. CENTRUM MĚSTA BOLTON.

https://t.me/absurdnisvet/77409

 

🧔🏿‍♂️🇬🇧 DEMONSTRANTI ZE DVOU RŮZNÝCH TÁBORŮ SE VČERA STŘETLI V BRISTOLU. Multikulturalismus nikdy nefungoval. Vše, co se stane, je, že získáte ghetta. Je čas očistit národy.

https://t.me/absurdnisvet/77410

 

 

📌04. srpna 2024, 17:51: ŠPANĚLSKO: ŘÁD TEMPLÁŘSKÝCH RYTÍŘŮ:

 

✝️ TEMPLÁŘSKÝ DUCH | HUDEBNÍ MINUTKY | KDYŽ JEŽÍŠ ZACHRÁNIL SVĚT 🙏

„Děti Boží, neztrácejte VÍRU, boj je těžký, vítězství bude velké! Děti Boží, neztrácejte VÍRU, mějte templářského ducha…!“

https://x.com/NotFarLeftAtAll/status/1819682819687297030

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.08.2024“:

➡️☭☆Desítky osad v jižním Libanonu zůstaly bez dodávek vody kvůli požáru rozvodny způsobenému náletem izraelského dronu, uvedla místní média.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka vrtulníku Ka-52 zasáhla nepřátelskou pevnost a živou sílu v oblasti odpovědnosti skupiny sil Sever.

Úder provedly neřízené letecké střely S-8 a řízené letecké střely Vikhr. Podle hlášení předního střelce letadla byly všechny uvedené cíle úspěšně zasaženy. Let proběhl jako obvykle.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ukrajinské ozbrojené síly vypálily na Lugansk 12 raket západní výroby, pravděpodobně osm ATACMS a čtyři Storm Shadow, uvedl Pasechnik.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stíhačka F-16 spatřená nad Oděsou letěla směrem k Moldavsku, řekl koordinátor Nikolajevského odboje Lebeděv

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Největší selhání moderní vědy: Gréta už mlčí. Ale my také. Green Deal zatím vítězně kráčí dál. A hospodářství proto také dál padá. Manipulátoři chtějí totální kontrolu společnosti. Zpátky do boje! Chudneme – a neprotestujeme…

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

2. 8. 2024

Václav Klaus si uprostřed krásného teplého léta uvědomil, že manipulátoři zeleného náboženství se již mají za vítěze a pokračují v destrukci hospodářství zemí EU, v čemž jim pomáhá současná vláda naší nesamostatné provincie Bruselu, zatímco unavená veřejnost už ani neprotestuje…

Pro připravovaný projev na konferenci v německém Stuttgartu jsem potřeboval několik odstavců o nesmyslnosti doktríny lidmi způsobeného globálního oteplování a začal jsem proto hledat svůj poslední text o tomto tématu, který by byl v němčině.

Pátral jsem na své webové stránce a ke svému překvapení jsem z poslední doby nic bezprostředního nenašel, i když zelenou ideologii – a z ní vyplývající Green Deal – považuji za jedno největších zel současnosti.

Zdůvodnění, proč jsem ho nemohl najít, je komplikované.

 

 

Selhání

Debata o evidentně nevědecké hypotéze bezprostřední, lineární či dokonce exponenciální úměrnosti mezi lidmi způsobenými emisemi CO2 a průměrnou globální teplotou byla na svém vrcholu už v polovině první dekády 21. století. Obě strany sporu tehdy „vystřílely“ svůj prach – jedni á la Gréta Thunbergová se utvrdili ve své jistotě o nespornosti tohoto bezprostředního vztahu a druzí naopak nabyli dojmu, že absurditu tohoto triviálního vztahu demaskovali natolik přesvědčivě, že už není moc co dodávat.

To trochu platilo ohledně diskuse ve vážné vědě. Věci se však chopili politici, novináři a aktivisté nejrůznějšího druhu a bez sebemenšího zpochybnění přijali myšlenku, že je „science settled“ a že už proto není o čem diskutovat. Toto své přesvědčení si „adoptovali“ pro své politické cíle, pro manipulaci lidí, pro vytvoření jejich snu – kontrolované společnosti.

Vědci postupně odpadali. Někteří si chtěli udržet státní uznání a státní peníze, jiní už začali být unaveni a nefér diskusemi a osočováním znechuceni.

Myšlenka lidmi způsobeného globálního oteplování (či klimatické změny), která je největším selháním vědy v moderní éře, vítězně „kráčí dál“. Dovedla nás ke Green Dealu, k deindustrializaci průmyslových zemí a k evidentnímu snižování životní úrovně. Pro velké skupiny lidí už dnes, pro zbytek zítra či pozítří.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://protiproud.info/politika/8091-nejvetsi-selhani-moderni-vedy-greta-uz-mlci-ale-my-take-green-deal-zatim-vitezne-kraci-dal-a-hospodarstvi-proto-take-dal-pada-manipulatori-chteji-totalni-kontrolu-spolecnosti-zpatky-do-boje-chudneme-a-neprotestujeme.htm

 

Zdroj.

 

ZDROJ:

https://protiproud.info/politika/8091-nejvetsi-selhani-moderni-vedy-greta-uz-mlci-ale-my-take-green-deal-zatim-vitezne-kraci-dal-a-hospodarstvi-proto-take-dal-pada-manipulatori-chteji-totalni-kontrolu-spolecnosti-zpatky-do-boje-chudneme-a-neprotestujeme.htm

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

04.08.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: CO MÁ FIRMA PHILIPS SPOLEČNÉHO S CHYTRÝMI A 15MINUTOVÝMI MĚSTY?

 

 

❤️ „Vykonávat věc, které se bojíme, je první krok k úspěchu.“ —  Mahátma Gándhí

 

 

📌🐄🥛03. srpna 2024: JAK RYCHLE A SNADNO LZE VYROBIT MÁSLO Z ČERSTVÉHO MLÉKA

a na kolik vás přijde takové mléko, tedy i máslo, smetana, kefír, tvaroh a syrečky, oproti tomu, kdybyste tyto výrobky nakupovali všechny zvláště od různých dodavatelů s rozdílnou dobou spotřeby a kvalitou? Stačilo by vám na to sto korun?🤔 A co si myslíte o pasterizaci? #recept #jídlo

 

https://www.facebook.com/watch?v=867854115204086

 

 

📌03. srpna 2024: 😂 OLYMPIJSKÝ SKOKAN O TYČI SE NEKVALIFIKOVAL DO FINÁLE OH POTÉ, CO SRAZIL LAŤKU GENITÁLIEMI

Francouzský skokan o tyči Anthony Ammirati skončil s výkonem 5,60 m na 15. místě a mezi 12 finalistů se nedostal.

https://t.me/to_je_nas_svet/28159

 

 

📌03. srpna 2024: ⚡️ ZELENSKÉMU NEZBÝVÁ NEŽ ZASEDNOUT K JEDNÁNÍ S RUSKEM – WELT

PODLE NĚMECKÝCH NOVIN K TOMU EXISTUJE ŘADA DŮVODŮ:

▪️ Ukrajina má nedostatek vojáků, zbraní a munice. Situace je obzvláště nebezpečná v Doněcké oblasti – ruská armáda útočí ze 7 směrů a může prolomit obranu AFU.

▪️ Zelenskyj nemá jinou možnost. Západ zatím není připraven dodávat více zbraní ani spíše v budoucnu.

▪️ Návštěva ministra zahraničí Kuleby v Číně – WELT píše, že Zelenskyj již směřuje k jednání s Ruskem a pomalu na ně Ukrajince připravuje.

▪️ Také západní diplomaté se snaží naznačit, že Krym je navždy ztracen a je třeba se s ním smířit.

((Tohle je výsledek agresivity USA, snahy napadnout Rusko prostřednictvím UA a

udělat z něj svojí další kolonii, pak se vrhnout na Čínu. Plán skončil fiaskem a zanechal

spoušť, tak jako všude po celém světě tam, kam jejich noha kdy vkročila!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28160

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️03. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková:

CO MÁ FIRMA PHILIPS SPOLEČNÉHO S CHYTRÝMI A 15MINUTOVÝMI MĚSTY?

 

Pokud se o tuto problematiku zajímáte více, pak již víte, že přeměnu „obyčejného“ města v chytré lze poznat zejména podle masivní výměny pouličního osvětlení, kdy se to „klasické“ mění za jiné, které není pouhým osvětlením, ale je také součástí chytrého (a zpravidla i 15minutového) města, neboť jeho další funkcí je dohled nad vším, co se ve městě děje.

Nedávno jste si zde mohli přečíst o přeměně některých holandských měst v města chytrá (i 15minutová), což nikoho neudivuje již jen proto, že Holandsko je jednou z čelních zemí ovládaných WEF.

 

Další takovou zemí je však také Kanada, kde je většina vlády zároveň součástí Schwabova WEF. Není tedy divu, že i tam již hlásí zavádění chytrých (a 15minutových) měst, což je samozřejmě podáváno tak, aby si občané mysleli, že je to vše jen pro jejich dobro…

 

V kanadském Edmontonu se vyměňuje pouliční osvětlení, aby se kanadské město pomalu, ale jistě proměnilo v 15minutové město. Totéž se děje v několika nizozemských městech.

Chytrá světla se používají ke sběru dat o životním prostředí a lidech. Tato data mohou být analyzována a sdílena prostřednictvím softwarových platforem a aplikací pro úsporu energie a údajně i proto, aby se lidé cítili bezpečněji a šťastněji.

 

„Značka Philips získala licenci od společnosti Signify, světového lídra v oblasti osvětlení, pro osvětlovací výrobky a služby. Philips je hlavní značka společnosti Signify pro lampy, svítidla a další osvětlovací produkty pro profesionály a spotřebitele.“

 

Společnost Signify, dříve Philips Lighting, je partnerem Světového ekonomického fóra. Společnost používá světlo k tomu, aby se lidé cítili „šťastnější a bezpečnější,“ uvádí se na webových stránkách WEF. Ano, opravdu. Jste-li šmírováni, cítíte se údajně bezpečnější a šťastnější.

 

Osvětlení se používá pro chytrá města, která se také většinou zároveň přeměňují v 15minutová města.

 

Ve městě Edmonton bylo v letech 2020 až 2022, během „pandemie koronaviru,“ vyměněno 46 000 pouličních lamp za LED lampy. Konečným cílem je nahradit 103 000 ze 126 000 pouličních lamp (82 procent) těmito lampami.

 

„LED světla“ je eufemismus pro chytré osvětlení, říká Chris Saccoccia, lépe známý jako Chris Sky, ve videu na sociálních sítích.

 

Městská rada v Edmontonu tvrdí, že žárovky se vyměňují, aby se snížily emise skleníkových plynů. Ve skutečnosti jde podle Saccocciiho o sledování a kontrolu lidí.

 

👉TO PODLE NĚJ DOKAZUJE, ŽE WEF NEJEN ŘÍKÁ VLÁDĚ, CO MÁ DĚLAT, ALE TAKÉ REGULUJE SPOLEČNOSTI A ZDROJE, ABY NÁS ZOTROČILO. 👹

 

Již v roce 2019 jsme se stali jednou z čelních zemí pro zavádění „chytrých měst.“ Je tedy velmi pravděpodobné, že i u nás se již něco podobného zřizuje.

 

Není také ve vašem městě instalováno podobné nové osvětlení, které je navíc prezentováno jako „udržitelné?“

 

https://volnyblog.news/co-ma-firma-philips-spolecneho-s…/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: BĚHEM PŘÍŠTÍCH 48 HODIN MŮŽE ÍRÁN ZAÚTOČIT NA IZRAEL; PANIKA V USA A IZRAELI V DOBĚ, KDY TEHERÁN IGNORUJE VÝZVY ARABSKÝCH A ZÁPADNÍCH ZEMÍ KE ZDRŽENLIVOSTI

 

https://youtu.be/dLdra2xOYfA?si=Obh0e2s0Mh__a2KO

 

 

📌03. srpna 2024, 17:18: K VÝBUCHU DOŠLO V OBRANNÉ TOVÁRNĚ V SRBSKU:

 

V srbském městě Valjevo došlo k explozi v obranném závodě Krushik, uvedla tisková služba podniku.

 

Je uvedeno, že výbuch zahřměl v areálu pro výrobu dolů.

 

„Incident nebyl v rozsáhlém měřítku, což umožnilo zabránit větším škodám na zdraví lidí a materiálním škodám,“ uvádí se ve zprávě.

 

Městská nemocnice uvedla, že lékaři zaznamenali u obětí povrchová poranění kůže a také poškození sluchu.   Na konci července vyšlo najevo, že v bulharském městě Kostenets v továrně na zbraně Terem došlo během testů k výbuchu. V důsledku detonace nebyl nikdo zraněn.

 

Předtím došlo k výbuchu ve zbrojovce Mesko, která se nachází ve Svatokřížském vojvodství v jižním Polsku.

 

https://www.vesti.ru/article/4077883

 

 

📌03. srpna 2024, 19:08: VE VELKÉ BRITÁNII ZAČALY PROTESTY PROTI PŘÍLIVU MIGRANTŮ:

 

V několika britských městech probíhají protesty obyvatelstva proti nelegálním migrantům. Děje se to na pozadí tří vražd dětí, ke kterým došlo den předtím ve městě Southport.

 

Demonstrací se účastnila i krajní pravice, která se postavila proti masovému přílivu nelegálních migrantů. Podle britských médií se protesty konaly v Manchesteru, Leedsu, Londýně, Liverpoolu, Portsmouthu, Nottinghamu, Blackpoolu, Stoke-on-Trent, Hartlepoolu a Belfastu.

 

Podle deníku The Times se v sobotu a v neděli po celé Británii očekává nejméně 35 protestů proti ilegálním imigrantům a uprchlíkům.

 

Na druhé straně je třeba poznamenat, že byl také zahájen protiprotest levice proti fašismu. Aby se předešlo střetům, udržuje policie protivníky v dostatečné vzdálenosti instalací plotů.

 

  1. července zabil 17letý mladík v Southportu tři děti a několik dalších dětí a dospělých bylo hospitalizováno v kritickém stavu. Mladík byl obviněn z vraždy, pokusu o vraždu a držení chladných zbraní.

 

Policie okresu Merseyside vyloučila verzi teroristického útoku.

 

https://www.vesti.ru/article/4078014

 

 

📌03. srpna 2024, 18:08: V GAZE BYLO PŘI OSTŘELOVÁNÍ IDF ZABITO DESET PALESTINCŮ:

 

Arabský televizní kanál Al-Mayadeen s odvoláním na záchranáře civilní obrany v Gaze uvedl, že 10 Palestinců bylo zabito v důsledku izraelského ostřelování školy, kde se civilisté skrývali před bombardováním.

 

„… Několik lidí bylo zraněno v důsledku izraelského bombardování školy v Hamamu,“ dodali záchranáři.

 

Izraelské obranné síly již dříve informovaly o útoku na školní budovu, kde se podle izraelské armády nacházelo kontrolní a zbrojní centrum Hamásu. Izraelské obranné síly tvrdí, že před útokem prováděly průzkum, „aby snížily riziko újmy“ civilistům.

 

https://www.vesti.ru/article/4077936

 

 

📌03. srpna 2024, 20:32: DUTY FREE NA LETIŠTI V DUBAJI ZAČALO PŘIJÍMAT HOTOVOSTNÍ RUBLY:

 

Na mezinárodním letišti v Dubaji začaly některé bezcelní obchody přijímat platby v rublech.

 

Ruská měna začala být přijímána ve městském leteckém přístavu 1. srpna.

 

 

Nyní mohou turisté nakupovat ve většině obchodů Duty Free na letišti v Dubaji v hotovostních rublech, píše TASS. Ve zbývající části prodejen, ve kterých zatím taková možnost není, se „objeví v blízké budoucnosti po vyřešení technických problémů“.

 

Kromě platby ruskou hotovostí je možné na letišti v Dubaji provádět transakce také kartami ruských bank vydanými s čínským platebním systémem Union Pay. Zbytek systémů, včetně ruského Miru, v Duty Free nefunguje.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4078028

 

 

📌03. srpna 2024, 16:43, Alaudinov: OZBROJENÉ SÍLY RF PŘEVZALY KONTROLU NAD POLOVINOU OBLASTI S VÝŠKOVÝMI BUDOVAMI VE VOLČANSKU:

 

Ruská armáda převzala kontrolu nad téměř polovinou oblasti s vícepodlažními budovami ve městě Vovchansk v Charkovské oblasti.

 

Oznámil to velitel speciálních jednotek Achmat, zástupce vedoucího hlavního vojensko-politického oddělení Ministerstva obrany RF generálmajor Apti Alaudinov.

 

Ve městě pokračují boje a speciální jednotky Achmat spolu s dalšími jednotkami tam plní bojové mise, vysvětlil Alaudinov agentuře RIA Novosti.

 

Velitel 116. samostatné brigády speciálních sil Ruské gardy s volacím znakem Mistr již dříve uvedl, že útočný potenciál ozbrojených sil Ukrajiny ve Vovčansku byl vyčerpán, ozbrojenci kyjevského režimu se střídají v boji.

 

https://www.vesti.ru/article/4077880

 

 

📌03. srpna 2024, 20:37: SUPERMARKET V BUDOVĚ STÁTNÍ DUMY PŘESTAL PRODÁVAT ALKOHOL:

 

🛑 ((Tohle by mělo být zakázáno u nás v celém Parlamentu!!!))

 

Supermarket v budově Státní dumy přestal prodávat alkohol. Oznámil to na svém kanálu na Telegramu vůdce frakce Nových lidí Alexej Něčajev.

 

Podle státníka se tak stalo z iniciativy frakce. Nečajev je přesvědčen, že v důsledku tohoto rozhodnutí se kvalita účtů jen zvýší.

 

Vůdce „Nových lidí“ poděkoval poslankyni Státní dumy Sardaně Avksentyevové, která se chopila iniciativy k odstranění alkoholu z regálů supermarketu v Dumě. Alexej Něčajev také vyjádřil svou vděčnost Vjačeslavu Volodinovi za jeho rychlou reakci.

 

Sardana Avksentieva navrhla 19. června ve Státní dumě odstranit alkohol z obchodu. S iniciativou přišla poté, co Vjačeslav Volodin prosazoval zákaz prodeje energetických nápojů.

 

https://www.vesti.ru/article/4078003

 

 

📌03. srpna 2024, 19:01: MERKURIS VĚŘÍ, ŽE SE V ZÓNĚ NVO SCHYLUJE K VELKÉ BITVĚ:

 

Velkou bitvu v zóně speciálních operací na území DLR předpovídá britský expert Alexander Merkuris.

 

Ozbrojené síly RF podle jeho názoru obsadí města Pokrovsk, Chasov Yar a Konstantinovka, které má 70 tisíc obyvatel, jedno po druhém.

 

Takový vývoj událostí je skutečný, protože Ukrajinci nejsou schopni zastavit postup ruských vojsk, poznamenal analytik.

 

„Tempo se zrychlí a mnohem více území začne rychleji padat do rukou Ruska a celá povaha nepřátelských akcí se změní,“ uvedl Mercuris na svém blogu na YouTube.

 

Expert již dříve poznamenal, že pro ozbrojené síly Ukrajiny se ve směru na Pokrovk vyvíjí kritická situace. V červenci generální štáb ozbrojených sil Ukrajiny uznal směr Pokrovsky jako nejžhavější místo na frontové linii.

 

https://www.vesti.ru/article/4077995

 

 

📌03. srpna 2024, 21:31: KIM ČONG-UN OZNAČIL JIŽNÍ KOREU ZA STÁLÉHO NEPŘÍTELE:

 

Severokorejský vůdce Kim Čong-un označil Jižní Koreu za stálého nepřítele. O jeho slovech informovala Ústřední telegrafní agentura země.

 

Podle Kim Čong-una „bezvýznamná“ jihokorejská média šíří vykonstruované dezinformace, že lidské oběti v oblastech postižených bouřemi překračují 1-1,5 tisíce. Kromě toho se hovoří o řadě vrtulníků, které se údajně zřítily během záchranné operace.

 

Vůdce KLDR poukázal na to, že nepřítel je neměnný nepřítel. Kim Čong-un odsoudil „odpornou povahu spodiny z Korejské republiky“, která se uchyluje k zajímavé propagandě.     Šéf KLDR poznamenal, že během několika hodin bylo za pomoci vrtulníků a po vodě zachráněno asi pět tisíc lidí.

 

Silné lijáky zasáhly severozápadní provincie KLDR na konci července. Kim Čong-un nařídil poskytnout postiženým obyvatelům veškerou možnou pomoc.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve vyjádřil soustrast vůdci KLDR.

 

https://www.vesti.ru/article/4078058

 

 

📌03. srpna 2024, 22:02, SZIJJÁRTÓ: POZASTAVENÍ UKRAJINSKÉHO TRANZITU ROPY Z RUSKA KOORDINOVALA EU:

 

Proces zastavení tranzitu ropy z Ruska Ukrajinou koordinovala Evropská unie, uvedl maďarský ministr zahraničních věcí a zahraničních ekonomických vztahů Peter Szijjártó.

 

Brusel se podle něj nemůže smířit s tím, že Budapešť se navzdory tlaku nevzdává a pokračuje v politice nastolení míru.

 

„EU je velmi slabá, ale ne tak slabá, aby nebyla schopna ovlivnit kandidátskou zemi, pokud by to ohrozilo dodávky energie dvěma členským státům,“ řekl maďarský ministr zahraničí na festivalu pořádaném Vysokou školou Matyáše Korvína.

 

Na otázku moderátora, zda se diplomat domnívá, že někdo v EU nařídil Ukrajině, aby uzavřela tranzit ruské ropy, Szijjártó odpověděl kladně, poznamenává RIA Novosti.

 

Maďarsko v polovině července oznámilo ukončení dodávek ropy ruské společnosti Lukoil přes Ukrajinu ropovodem Družba. Podobné prohlášení pak následovalo i ze Slovenska. Objasnili, že důvodem zastavení dodávek bylo zařazení společnosti Lukoil na ukrajinský sankční seznam.

 

Chorvatský premiér Andrej Plenković v předvečer Evropské komisi a Maďarsku a Slovensku oficiálně oznámil, že jsou připraveny poskytnout těmto zemím ropu prostřednictvím jadranského ropovodu JANAF. Szijjártó však uvedl, že Chorvatsko je pro tranzit nespolehlivou zemí.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4078075

 

 

📌03. srpna 2024, 18:57, BLOOMBERG: UMĚLÁ INTELIGENCE BY MOHLA POMOCI TERORISTŮM VYTVOŘIT BIOLOGICKÉ ZBRANĚ:

 

Biochemik a bývalý zbrojní inspektor OSN Rocco Casagrande po testování chatbota Claude řekl, že umělá inteligence by mohla teroristům pomoci vytvářet biologické zbraně.

 

Expert objasnil, že umělá inteligence může teroristům pomoci identifikovat biologické činitele, v důsledku čehož se zvyšuje riziko vývoje a šíření biologických zbraní.

 

„Co kdyby každý terorista měl svého malého vědce?“ řekl Casagrande, kterého citovala agentura Bloomberg.

 

Šéf australské bezpečnostní a zpravodajské služby Mike Burgess již dříve uvedl, že vývoj neuronových sítí by mohl vést ke zvýšení schopností nepřátel a v důsledku toho k intenzivní špionáži a šíření falešných dat.

 

Předtím vešlo ve známost, že 45 % Rusů si umělou inteligenci spojuje s kybernetickou kriminalitou.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4077942

 

 

📌03. srpna 2024, 20:31: ZACHAROVOVÁ KOMENTOVALA SLOVA SELEZNĚVA, KTERÝ SE VRÁTIL DO RUSKA:

 

Oficiální zástupkyně Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace Maria Zacharovová se vyjádřila k prohlášení ruského prezidenta Romana Selezněva o americkém vězení, které učinil ve vysílání jednoho z federálních kanálů.

 

Selezněv, který se vrátil v rámci výměny trestanců, řekl, že byl v americkém vězení dvakrát málem zabit. Zacharovová zase poukázala na to, že je to Washington, kdo už několik desetiletí všechny poučuje. Hovoříme o zprávách o lidských právech ve světě, prohlášeních a sankcích. V této souvislosti oficiální zástupkyně ruského ministerstva zahraničí na svém kanálu Telegram napsala následující: „Možná jednou Bílý dům uplatní sankční balíček na jednu z amerických věznic?“

 

Osm lidí, kteří byli zadrženi a uvězněni v zemích NATO, se v rámci výměny vězňů vrátilo do Ruska, ale jejich vina nebyla prokázána. Jsou to Vadim Sokolov (Krasikov), Vladislav Kljušin, dále Arťom a Anna Dulcevovi, Pavel Rubcov, Vadim Konoščenok, Michail Mikušin a Roman Selezněv.

 

Ruský prezident Vladimir Putin se s nimi osobně setkal na letišti ve Vnukovu. Hlava státu poblahopřála občanům Ruské federace k návratu do vlasti. Všem budou předána státní vyznamenání za věrnost přísaze.

 

V rámci výměny se do Spojených států vrátili tři američtí občané Evan Gershkovich, Paul Whelan a Alsou Kurmasheva, stejně jako držitel amerického povolení k pobytu Vladimir Kara-Murza (v Ruské federaci uznaný jako zahraniční agent).

 

https://www.vesti.ru/article/4078067

 

 

📌03. srpna 2024, 20:38, Alexander Bilibov: AMERICKÉ ZÁKLADNY V SÝRII A IRÁKU SE MOHOU STÁT TERČEM ÚTOKU KVŮLI VRAŽDĚ HANÍJI:

 

Svět odpočítává hodiny do dříve oznámeného masivního útoku na Blízkém východě. Jeden z Trumpových příznivců se podělil o postřeh: Pizzerie jsou v ulicích poblíž Pentagonu přeplněné a bary jsou prázdné. To může naznačovat, že zaměstnanci Ministerstva obrany tráví noc v práci. Zprávy z regionu jsou stále znepokojivější. Pentagon vyslal letadlovou loď Abraham Lincoln do Středozemního moře, desítky leteckých společností zrušily lety do Bejrútu a Tel Avivu a Spojené státy vyzvaly krajany, aby urychleně opustili Libanon.

 

Íránské televizní kanály odvysílaly bojovné video noc předtím. K rozsáhlé válce, která je v něm ukázána, však ještě nedošlo. A přestože již dávno uplynulo 72 hodin, během nichž by Írán, jak bylo dříve oznámeno, mohl udeřit na Izrael, napětí a nervozita na Blízkém východě se nesnížily.

 

Íránský nejvyšší vůdce ajatolláh Chameneí mezitím učinil toto prohlášení: „Nyní je důležitější odstranit příčiny narušení bezpečnosti, než se pomstít za atentát na vůdce Hamásu Ismáíla Haníju.“

 

Zdá se, že při přijímání vysoce postaveného hosta došlo k bezpečnostním problémům, píší regionální média a informují, že v Teheránu již bylo zadrženo asi 20 lidí, a to jak z řad zaměstnanců penzionu, kde Haniyeh pobýval, tak z řad důstojníků Islámských revolučních gard, kteří byli za VIP hosta zodpovědní.

 

Samotné Islámské revoluční gardy, které mají za úkol incident vyšetřit, oznámily nové podrobnosti o útoku, při kterém byl zabit šéf politbyra Hamásu.

 

„Podle výsledků vyšetřování byla teroristická operace provedena odpálením projektilu krátkého doletu s hlavicí o hmotnosti asi 7 kilogramů,“ informoval mluvčí Islámských revolučních gard.

 

Izrael je obviňován z toho, co se stalo v Íránu, zatímco tvrdí, že Tel Aviv nemohl jednat sám, přinejmenším bez souhlasu Washingtonu. Proto je možné, že americké vojenské základny v regionu se také mohou stát terčem útoku v odvetě za vraždu Haníji: mluvíme o kontingentech, které se nacházejí v Sýrii a Iráku. Proíránské formace na území těchto států nyní podle některých zpráv provádějí rozsáhlé přeskupení a shromažďují své síly pro případný útok.

 

Přesto bude Izrael téměř jistě primárním cílem přímé íránské odvety. Navíc je pravděpodobné, že do tohoto útoku budou zapojeny síly šíitského libanonského hnutí Hizballáh. Je možné, že útok podpoří i jemenští Hútíové, kteří již v praxi prokázali, že jejich drony mohou dosáhnout jak Haify, tak Tel Avivu.

 

Samotné očekávání úderu už může být součástí íránské reakce. Zdržovat se na čas v naději, že ostražitost nepřítele bude otupena, a teprve potom zaútočit. To se stalo již letos v dubnu, kdy po útoku Tel Avivu na íránský konzulát v Damašku začaly rakety létat na Izrael jen o dva týdny později.

 

https://www.vesti.ru/article/4078049

 

 

📌03. srpna 2024, 20:15, SERGEJ PAŠKOV: IZRAEL OČEKÁVÁ, ŽE BUDE NAPADEN KAŽDÝM DNEM:

 

Obloha nad Izraelem a Libanonem je prázdná. Letecké společnosti ruší lety a Washington naléhá na Američany, aby region opustili. Izrael čeká na hlavní dramatickou událost – masivní úder od svých oponentů.

 

Izraelské tanky operují ve středu a na jihu pásma Gazy. Na severních hranicích země přitom pracuje dělostřelectvo a letectvo, teprve dnes se objevila zpráva o likvidaci vysoce postaveného polního velitele Hizballáhu v jižním Libanonu. V sobotu za úsvitu bylo ve městě Tulkarem v Samaří zabito pět pro-Hamásových militantů, když jeli autem, aby provedli teroristický útok.

 

Země čeká na hlavní dramatickou událost – masivní, kombinovaný úder raket a dronů z Íránu, Jemenu a Libanonu.

 

V centru města, naproti generálnímu štábu, je málo lidí. Vyhlídky na brzké propuštění izraelských zajatců zadržovaných v Gaze více než 300 dní po svržení šéfa politbyra Hamásu Ismáíla Haníji jsou velkou otázkou. Hlavní vyjednavač Hamásu byl zabit a zatím není s kým mluvit.

 

Dokonce i ti, kteří dnes požadují příměří v Gaze, chápou, že vojenská situace se za poslední týden dramaticky změnila a na pořadu dne je úplně jiná válka.

 

„Vláda může dohodu odložit kvůli nové válce na severu. Všechny oči se upírají na Írán a Hizballáh. Dohoda už není v centru pozornosti,“ říká izraelský aktivista.

 

Ale Washington, hlavní strategický spojenec Izraele, trvá na tom, že příměří a dohoda o propuštění vězňů jsou nejen možné, ale také jediným způsobem, jak deeskalovat, a to nejen v Gaze, ale také na severních hranicích Izraele.

 

„Rozhodně nechceme, aby to přerostlo v širší regionální konflikt. A nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je uzavřít dohodu o příměří,“ říká zástupkyně tiskového tajemníka Pentagonu Sabine Singhová.

 

Letadlová loď Abraham Lincoln míří na Blízký východ. Izrael opět vyslal vyjednávací tým do Káhiry, aby oživil dohodu s Hamásem za podmínek příměří v Gaze.

 

Mezitím je stále více izraelské vojenské techniky taháno k hranicím Rafáhu a tanky Merkava stále častěji útočí na oblasti města. Jednotky IDF operující v Gaze byly den předtím zkontrolovány náčelníkem generálního štábu. Vojenský tlak na militanty Hamásu spolu s eliminací vůdců skupiny podle velení donutí islamisty k větší vstřícnosti.

 

„Náš vzkaz celému Blízkému východu tento týden zní: Jsme ochotni zajít daleko a víme, jak vynaložit velké úsilí, abychom shromáždili velmi přesné zpravodajské informace, udeřili, zabíjeli a také riskovali,“ řekl Herzi Halevy, náčelník generálního štábu izraelské armády.

 

Pomsta, kterou slíbil Írán a libanonská skupina Hizballáh s dodávkou domů, by se podle některých předpovědí mohla uskutečnit tento víkend.

 

https://www.vesti.ru/article/4078051

 

 

📌03. srpna 2024, 22:52, TRUMP: HARRISOVÁ SE NECHCE ZÚČASTNIT DEBATY 4. ZÁŘÍ KVŮLI NÍZKÉMU IQ:😂

 

Donald Trump se domnívá, že jeho soupeřka v prezidentských volbách Kamalla Harrisová má nízké IQ. Z tohoto důvodu se nechce zúčastnit debaty 4. září.

 

Republikánský prezidentský kandidát Spojených států na své sociální síti Truth napsal, že Harrisová nemá mentální kapacitu na to, aby vedla skutečnou debatu proti svému soupeři. Donald Trump poznamenal, že jeho demokratický soupeř nemůže normálně mluvit bez teleprompteru a má extrémně nízké IQ.

 

Prezidentská kandidátka se domnívá, že Kamala Harrisová nebude schopna v debatě obhájit politiku otevřených hranic, inflace a vysoké klíčové sazby. Donald Trump je přesvědčen, že s takovými lidmi nebudou mít Spojené státy šanci obnovit svou velikost ve světě.

 

Již dříve bylo oznámeno, že kandidáti na prezidenta Spojených států se nedokázali dohodnout na datu svých debat. Trump souhlasil s tím, že uspořádá debatu 4. září na Fox News. Harrisová na oplátku toto datum odmítla.

 

https://www.vesti.ru/article/4078064

 

 

📌04. srpna 2024: 🔥NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH SE OBJEVILY ZÁBĚRY MASIVNÍHO RAKETOVÉHO ÚTOKU Z LIBANONU NA SEVER IZRAELE.

https://t.me/to_je_nas_svet/28161

 

 

📌04. srpna 2024: ☝️ STÁLE VÍCE UKRAJINCŮ JE PRO MÍROVÉ ROZHOVORY S RUSKEM – THE NEW YORK TIMES.

Publikace cituje výsledky průzkumu veřejného mínění provedeného Kyjevským mezinárodním sociologickým institutem, podle kterého třetina respondentů vyjádřila ochotu odstoupit část území Ruské federace v zájmu dosažení míru. Toto číslo se oproti loňskému roku zvýšilo třikrát.

Podle výkonného ředitele KMIS Gruševského spočívá příčina tak radikálních změn ve zklamání občanů ze selhání ukrajinských ozbrojených sil.

https://t.me/to_je_nas_svet/28163

 

 

📌04. srpna 2024: 🇺🇸 TRUMP BLAHOPŘEJE PUTINOVI KE SKVĚLÉ DOHODĚ O VÝMĚNĚ VĚZŇŮ.

NA SHROMÁŽDĚNÍ V ATLANTĚ KANDIDÁT NA AMERICKÉHO PREZIDENTA ŘEKL, ŽE TO BYLA PRO WASHINGTON HROZNÁ DOHODA.

„Dostali jsme zpět naše lidi, ale uzavíráme strašné, strašné dohody. Je skvělé, že jsme je dostali zpět, ale vytvořili jsme tím strašný precedens,“ řekl Trump.

Připomeňme, že 1. srpna Kreml vrátil do vlasti osm Rusů vězněných na Západě. USA a EU dostaly své špiony a zahraniční agenty.

https://t.me/to_je_nas_svet/28164

 

 

📌04. srpna 2024: ♨️ LÍDR FRANCOUZSKÉ STRANY PATRIOTI FLORIAN PHILIPPOT: „ZELENSKYJ JE NUCEN ÚPLNĚ SE OBRÁTIT PŘED TVÁŘÍ NESPOKOJENOSTI UKRAJINCŮ A NEÚSPĚCHŮ NA FRONTĚ.

Nyní chce, aby se Rusko účastnilo mírových summitů. Postoupení území již není tabu: stává se možným! Uvědomil si, že západních zbraní bude stále méně a že je po všem. Avšak pozor na jestřáby z NATO, kteří jsou všehoschopní!“

https://t.me/to_je_nas_svet/28165

 

 

📌04. srpna 2024: Německo, AFÉRA PAŠERÁKŮ: POLITIK SPD SE PŘIZNAL:

 

Aféra pašeráků kolem bohatých Číňanů a vykoupených povolení k pobytu jde do dalšího kola. Nyní politik SPD podává obsáhlé přiznání – zatímco prokuratura vyšetřuje i proti zemské radě CDU v Dürenu.

 

DÜREN. Vedoucí štábu ve správě Dürenu Jens Bröker (SPD) se přiznal, že úplatky v šesticiferné výši přijal od bandy pašeráků. Bröker seděl už dva a půl měsíce ve vyšetřovací vazbě a nyní obsáhle svědčil, jak informuje kolínský městský věstník.

Od roku 2018 obdržel přibližně 300 000 eur, aby měl vliv na zemského radního Wolfganga Spelthahna (CDU) a na cizinecký úřad, píše deník s odvoláním na své výslechové protokoly.

 

Bröker zprostředkoval zámožnější Číňany pašerákům a na jednoho žadatele dostal 500 až 1500 eur v hotovosti. Kromě toho zdůraznil, že ze svých nezákonných příjmů neodevzdal nic landratu Spelthahnovi.

 

Zemská rada CDU prý pašerákům pomáhala i Prokuratura v Düsseldorfu mezitím vyšetřuje i politika CDU kvůli podezření z úplatkářství a komerčnímu převaděčství cizinců. Společnost Spelthahn údajně pomohla v 81 případech získat povolení k pobytu nelegálně přes síť převaděčů. Jeho právník to popírá.

 

Při razii v osmi spolkových zemích bylo 17. dubna zatčeno deset podezřelých členů gangu pašeráků. Mezi obviněnými jsou – jak informovaljF, ale jinak byl většinou zamlčen – vedle Brökera také dva politici CDU. Mezi nimi je i dlouholetá zemská rada okresu Rhein-Erft Werner Stump. Dnes vede jako jednatel hotelovou společnost Villa Sophienhöhe v Kerpenu.

 

Policie prohledala celkem asi 100 obytných a obchodních prostor.

Cílem je 38 údajných členů gangu a 147 lidí, kteří byli údajně pašováni.

Připočítáme-li později přivedené rodinné příslušníky, jde podle vyšetřovatelů o zhruba 350 čínských státních příslušníků.

Celkem zaplatili za převaděčství do Německa devět milionů eur. (st/fh) 👹

 

https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2024/schleuser-affaere-spd-politiker-legt-gestaendnis-ab/

 

 

📌04. srpna 2024: „KALINKA“, MÍR A RUSKÉ VLAJKY:

 

Berlín včera. Tisíce demonstrantů vyšly do ulic na Peace-Friendship-Gum s Ruskem na protest proti opatřením německé vlády. Hesla dne: „Svoboda místo bezpráví“, „Poctivá média“, „Dost té politiky!“ a další…В саду ягода малинка, малинка моя…

https://t.me/absurdnisvet/77299

 

 

📌04. srpna 2024: LIBANON: OBROVSKÝ POCHOD VE MĚSTĚ TRIPOLIS NA PODPORU GAZY A ODPORU.

https://t.me/absurdnisvet/77302

 

 

📌04. srpna 2024: MARKmobil Aktuell – NEDEMOKRATICKÁ LEVICE:

 

Zvláštní zpráva o špinavé, až smrtící volební kampani ve Spojených státech. „Levice“ směřuje ke svému pádu.

https://t.me/absurdnisvet/77308

 

 

📌04. srpna 2024: 🔎 „KDY SKONČÍME SE STARÝM SVĚTEM?“ 🧐

Riccardo Bosi o současných potřebách a nadcházejících výzvách

 

Připravte se vládnout zemi.

 

Z původního videa

(https://rumble.com/v58wpxd-australiaone-party-the-green-room-with-john-wilson-30-july-2024.html)  z 07/30/24

Výroba přepsaných videí

(https://t.me/s/VideosTranscripted)

 

 

📌04. srpna 2024: PROČ PAPEŽ FRANTIŠEK NEODSOUDIL ROUHÁNÍ, KTERÉ SE ODEHRÁLO NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V PAŘÍŽI?

https://x.com/ShadowofEzra

 

 

📌04. srpna 2024: World News, Patrick Reilly: VATIKÁN PROLOMIL MLČENÍ O KONTROVERZNÍM PŘEDSTAVENÍ „POSLEDNÍ VEČEŘE“ OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI V ROCE 2024:

 

Vatikán prolomil mlčení v sobotu o kontroverzním přetahovacím představení, které se vysmívalo ikonickému obrazu Leonarda da Vinciho „Poslední večeře“ během zahajovacího ceremoniálu pařížské olympiády v roce 2024 minulý týden.

 

Segment ceremoniálu 26. července kontroverzně nahradil biblickou scénu Ježíše Krista a jeho apoštolů, kteří se podělili o poslední jídlo před jeho ukřižováním s drag queens, transgender modelkou a zpěvačkou oblečenou jako Dionýsus, řecký bůh vína a potěšení.

 

Vatikán uvedl, že vystoupení, které vyvolalo celosvětové pobouření, ukázalo nedostatek „úcty k ostatním. ”

 

„Svatý stolec byl zarmoucen určitými scénami při zahajovacím ceremoniálu olympijských her v Paříži a nemůže se než připojit k hlasům, které se v posledních dnech objevily, aby odsoudil provinění mnoha křesťanů a věřících jiných náboženství,“ stálo v neobvyklém víkendovém večerním tisku. uvolnění.

 

„Na prestižní akci, kde se sejde celý svět, aby sdílel společné hodnoty, by neměly být žádné narážky zesměšňující náboženské přesvědčení mnoha lidí. Svoboda projevu, která zde zjevně není zpochybňována, je omezena úctou k ostatním,“ uvedl Vatikán.

 

Představitelé olympiády zpočátku popírali, že by představení vycházelo z Da Vinciho obrazu – ale mluvčí později potvrdil, že obraz byl inspirací uměleckého ředitele Thomase Jollyho.

 

Skupina 18 účinkujících – včetně tří z „Drag Race France“ – zaujala pózy za protáhlým dlouhým stolem s řekou Seinou a Eiffelovou věží rýsující se v pozadí.

 

Uprostřed stála ozdobně oblečená žena s velkou stříbrnou čelenkou, která připomínala svatozář vyobrazenou na Obrazech Ježíše. Usmála se a rukama vytvořila tvar srdce, zatímco její vrstevníci zírali do kamery, než se pustili do taneční rutiny.

 

Francouzští katoličtí biskupové a další křesťané tvrdili, že představení bylo urážlivé. Bývalý prezident Donald Trump označil zahajovací ceremoniál za „ostudu. ”

 

Pořad odsoudili také předseda Sněmovny reprezentantů Mike Johnson (R-La.), poslankyně Marjorie Taylor Greeneová (R-Ga.), italský vicepremiér Matteo Salvini, konzervativní poslankyně francouzského Evropského parlamentu Marion Maréchalová a maďarský velvyslanec ve Vatikánu Eduard Habsburg.

 

Organizátoři pařížské olympiády se po kritice omluvili a prohlásili, že „nikdy nebylo záměrem projevit neúctu k žádné náboženské skupině“, ale spíše „oslavit toleranci komunity. ”

 

Jeden z účinkujících, Hugo Bardin, který vystupuje jako drag queen Paloma, řekl , že obřadu nelituje .

 

„Byli jsme obviněni, že se snažíme vnutit světu naši vizi,“ řekl Bardin. „Nejsme. … Chceme jen dát lidem vědět, že máme místo na světě, a to místo si nárokujeme,“ řekl Bardin, bývalý šampion „Drag Race France“, agentuře Associated Press.

 

https://nypost.com/2024/08/04/world-news/vatican-breaks-silence-on-2024-paris-olympics-last-supper-drag-performance/

 

 

📌04. srpna 2024: New York Post: MANŽEL KAMALY HARRISOVÉ DOUG EMHOFF PŘIZNAL, ŽE PODVÁDĚL PRVNÍ ŽENU PO BOMBASTICKÉ ZPRÁVĚ, ŽE OPLODNIL CHŮVU:

 

Manžel viceprezidentky Kamaly Harrisové Doug Emhoff v sobotu přiznal, že podváděl svou první ženu, a to po bombastické zprávě, která tvrdila, že jednou otěhotněl s rodinnou chůvou.

 

Druhý pán údajně před více než deseti a půl lety zabloudil od tehdejšímanželky Kerstins blonďatou chůvou Najen Naylorovou, která učila na soukromé škole, kterou navštěvovaly jejich dvě děti.

 

Naylor si dítě neponechal, řekl listu The Daily Mail blízký přítel s přímou znalostí aféry a těhotenství. Není jasné, co přesně tím přítel myslel.

 

Několik hodin po zprávě serveru Emhoff přiznal, že měl poměr v prohlášení pro CNN, které Nejmenovalo Naylor ani neřešilo její údajné těhotenství.

 

„Během prvního manželství jsme si s Kerstin kvůli svým činům prošli těžkými časy. Převzal jsem zodpovědnost a od té doby jsme se propracovali jako rodina a na druhé straně jsme vyšli silnější,“ řekl Emhoff.    Aféra byla zveřejněna prověřovacímu výboru prezidenta

 

Bidena před čtyřmi lety, než si vybral Harrise jako svého spolukandidáta na kandidátce do roku 2020, sdělil CNN zdroj obeznámený s rozhovory.

 

Ta osoba také řekla, že Emhoff řekl Harrisovi o aféře dlouho předtím, než se vzali, a že vztah skončil dřív, než Emhoff začal chodit s Harrisem.

 

Naylor nepopřela poměr ani těhotenství, když ji oslovil Daily Mail v jejím domě v Hamptons.

 

„Jsem teď trochu vyděšená,“ řekla údajně.

 

Naylor nemohl být okamžitě k zastižení pro další komentář v sobotu.

 

Jedna z Naylorových sousedek před jejím skromným, rustikálním domem v Hampton Bays řekla listu The Post, že je „velmi milá dáma“, která byla těhotná, když se poprvé setkali.

 

„Když se před třemi lety nastěhovala, byla těhotná a říkala, že dítě je od dárce spermatu,“ řekla sousedka.

 

Naylor má prý také další malé dítě, ale na pozemku neviděla žádné dospívající děti – což by byl věk dítěte z údajné aféry s Emhoffem.

 

Jedna z Naylorových příbuzných, Mindy Naylorová, dítě na dotaz listu The Post v sobotu nepopřela. „Nejsem ta osoba, se kterou bys měl mluvit,“ řekla.

 

Stacey Brooksová, Naylorova přítelkyně, která porodila dvojčata přibližně ve stejnou dobu, kdy Naylor údajně očekával, také tvrzení nepopřela. Místo toho sdělila, že o této záležitosti nemůže diskutovat bez Naylorova svolení.

 

Zprávy údajně vyvolávají v Harrisově táboře vážné obavy navzdory nedávným průzkumům veřejného mínění, které ukazují, že výhoda bývalého prezidenta Donalda Trumpa na bojišti vyprchala od chvíle, kdy se veep stal předpokládaným demokratickým kandidátem na prezidenta.

 

Emhoff, 59 let, a jeho bývalá manželka filmový producent se rozvedli v roce 2009 poté, co aféru zřejmě objevila, uvedly zdroje. Mají spolu syna Colea, 29 let, a dceru Ellu, pětadvacetiletou modelku a módní návrhářku.

 

Manželé ve svých rozvodových dokumentech uváděli „neslučitelné rozdíly“, ukazují záznamy.

 

Zprávy zanechané s Harrisovým táborem se v sobotu nevrátily. Kerstin Emhoffová, 57 let, nemohla být okamžitě k zastižení.

 

V září 2009 zveřejnila Naylor na Facebooku video, aby „představila“ tři miminka, které nazvala: „Baby party! ”

 

Dvě z dětí byly Brooksovy děti, které se narodily dva měsíce před poštou.

 

Třetí dítě, které vypadá o něco mladší, nevypadá jako Brooksova dcera a není na žádných pozdějších fotografiích rodiny na Facebooku. Není jasné, kdo je matkou třetího dítěte.    Po údajné aféře, která se zřejmě odehrála kolem roku 2008 nebo 2009, musela Naylor údajně opustit své místo učitelky v The Willows, luxusní soukromé základní škole v Culver City v Kalifornii, kde učila Emhoffovy děti a měsíční svit jako chůva pro tehdejší dvojice, hlásila prodejna.

 

Propalestinská nevlastní dcera Kamaly Harrisové Ella Emhoffová vede kampaň za nevlastní matku poté, co během Bidenova běhu mlčela

„[Naylor] byl milý člověk, skvělý učitel mých dětí,“ řekla deníku Daily Mail matka, která v té době posílala své děti do školy a o aféře věděla.

 

Žena také sdělila, že je Emhoffem znechucena.

 

V okrese Los Angeles neexistují žádné záznamy o narození nikoho jménem „Brook Naylor“ narozeného v roce 2008 nebo 2009 – ani se v těch letech v kraji nenarodily žádné děti s příjmením „Emhoff“, uvedla prodejna.

 

Druhý pán je silným zastáncem potratů a v květnu řekl stanici NBC News, že muži na to nesmí pohlížet jako na ženskou záležitost, ale spíše jako na rodinnou záležitost.

 

„Tohle je otázka spravedlnosti vůči ženám,“ řekl Emhoff.

 

Přítel blízký Naylorovi, který ji znal v době údajné aféry, obvinění listu The Post popřel a trval na tom, že Naylor nikdy neotěhotněla.

 

„Byla rozkošná; všichni ji milovali; byla to nejlepší učitelka,“ řekla slavná organizátorka akcí, která žila s Naylorem více než rok „před 17 nebo 18 lety. ”

 

„Každý rodič chtěl, aby byla učitelkou pro své dítě. Byla to dokonalá osoba. Pocházela z dobré rodiny. Nebyla těhotná. Žádné dítě tam nebylo. Já bych to věděl,“ řekl zdroj.

 

Naylorův přesun do New Yorku přítele „rozčílil,“ řekla a dodala, že s Naylorem v posledních letech nebyla v kontaktu, ale „slyšela“, že Naylor „měla nedávno dvě děti a [je] za ni tak šťastná“.

 

https://nypost.com/2024/08/03/us-news/harris-husband-cheated-on-first-wife-with-nanny-and-got-her-pregnant-report/

 

 

📌04. srpna 2024: 🚨 NA INTERNETU SE OBJEVILA TABULKA, JEJÍŽ AUTOŘI SHRNULI INFORMACE O VŠECH ZNÁMÝCH VAKCÍNÁCH PRO DĚTI A VZEŠLO Z TOHO TOTO

 

Žádná z dávek vakcín doporučených CDC pro injekční podání dětem nebyla schválena FDA na základě dlouhodobé placebem kontrolované studie.

 

To znamená, že žádná dětská vakcína nebyla nikdy plně testována na bezpečnost nebo účinnost.

https://t.me/absurdnisvet/77363

 

 

📌04. srpna 2024: 50 LET STARÝ ROZHOVOR……UŽ TO NENÍ JÍDLO, JE TO MATRIX FOOD

https://t.me/absurdnisvet/77364

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: POMŮŽE RUSKO ÍRÁNU POMSTÍT HANIYEHOVU VRAŽDU? TEHERÁN UMISŤUJE NA SVÉM ÚZEMÍ RUSKÉ NEJMOCNĚJŠÍ ZBRANĚ, ZEJMÉNA SYSTÉMY PRO ELEKTRONICKOU VÁLKU A LETADLA

 

https://youtu.be/PdS6TZSHFSQ?si=XlxNcTvBr5XqU8ut

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZASTAVTE TO, JINAK…“: BIDEN NADÁVÁ NETANJAHUOVI V TELEFONICKÉM ROZHOVORU PO ONOM HROZIVÉM ZHORŠENÍ SITUACE MEZI IZRAELEM A ÍRÁNEM

((Bidi se nakrknul, s tím, že se nenechá oblbovat a pak praštil se sluchátkem!!!😜))

 

https://youtu.be/rSoWBskplS4?si=xYIwx01vSB8RBuqa

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️04.08.2024, Roman Kirsch: „JUREČKA, PEKAROVÁ-ADAMOVÁ A DALŠÍ. SVÉ MAJETKY ZVEŘEJNIT NECHTĚJÍ. ASI VÍ PROČ„; „Psychopatky nepodceňujte, mini expert. Ženy jsou nebezpečnější, než se myslelo“….

 

https://youtu.be/uAZeCk1vpBA?si=sAnDXFVVgR1Uf6Ay

 

 

📌04. srpna 2024: 18. dubna 2024, 0:05, František Novák: DLUH UKRAJINY ROSTE, KYJEV ŽÁDÁ ZÁPAD O ODKLAD ČI ČÁSTEČNÉ ODPUŠTĚNÍ SPLÁTEK:

 

((Článek uveden ze zpětným datumem, jelikož čerstvější jsem nenašla, protože Zenskij právě podepsal zákon na UA, o zastavení plateb západním věřitelům!!!))

 

Restrukturalizace by se měla týkat zhruba jedné pětiny zahraničního dluhu Ukrajiny, který nyní dosahuje dvaceti miliard dolarů (474 miliard korun)

 

Vláda, která je podřízena prezidentovi Volodymyru Zelenskému, doufá, že se jí podaří přesvědčit západní věřitele a dohodne se na restrukturalizaci zahraničního dluhu. Jinými slovy usiluje o další odložení splátek, případně také o částečné odpuštění výše jistiny. Celkově se jedná o dluh ve výši dvaceti miliard dolarů (474 miliard korun), který by měla začít Ukrajina splácet od letošního srpna.

 

Věřitelský výbor složený z držitelů ukrajinských vládních dluhopisů by měl podle Kyjeva do září rozhodnout, jak dále postupovat. Výbor věřitelé ustavili na žádost ukrajinské vlády, napsaly Financial Times.

 

V současné době totiž panuje řada neznámých, jak bude nadále probíhat mezinárodní finanční a vojenská pomoc bránící se zemi. I proto chce Zelenskyj a jeho kabinet domluvit minimálně další odklad splatnosti dluhopisů, na které už platí dvouleté moratorium, na kterém se věřitelé dohodli po prvních měsících války. Restrukturalizace by se měla týkat zhruba jedné pětiny zahraničního dluhu východoevropského státu.

 

Západní spojenci se stále nedohodli na tom, zda a jakým způsobem může Ukrajina využívat 330 miliard dolarů (7,8 bilionu korun) zmrazených aktiv, které má Putinovo Rusko na Západě.

 

Ministryně financí Spojených států Janet Yellenová navíc naléhá na Kongres, aby schválil vojenskou i ekonomickou pomoci Ukrajině ve výši 60 miliard dolarů (1,4 bilionu korun), kterou stále neschválila Sněmovna reprezentantů. O finanční pomoci pro Kyjev pocházející z ruských aktiv mají rovněž jednat opět země skupiny G7.

 

Mezinárodní měnový fond (MMF) navíc požaduje, že Ukrajina musí do dalších let omezit výši svého vládního dluhu na 80 procent HDP do roku 2028 a na 66 procent do roku 2033. Loni se pohyboval na úrovni 90 procent HDP. Ještě před válkou, v roce 2021, to bylo necelých 50 procent.

 

Ukrajinské dluhopisy jsou nominovány z velké části v dolarech, připadá na ně 17 miliard dolarů, zbytek je v eurech. Splatnost mají od letošního roku až do roku 2035. V současnosti se obchodují na úrovních 25 až 30 centů za dolar původní nominální hodnoty.    Hlavní ekonomka pro rozvíjející se trhy z poradenské firmy Oxford Economics Evghenia Sleptsova tvrdí, že už nyní je ukrajinský zahraniční dluh prakticky neudržitelný, pokud nedojde k jeho zásadní restrukturalizaci.

 

Kolem ekonomické situace Ukrajiny ale nyní panuje „mimořádná nejistota“ zejména kvůli nejasnému osudu další americké podpory. Vytvářet v této situaci ekonomické projekce, kdy země musí na východě a jihu odolávat ruské vojenské přesile a celé její území je vystaveno bombardování, je nemožné. Jeden z držitelů dluhopisů měl pro FT anonymně přiznat, že ještě v roce 2022 existovala na straně Ukrajiny schopnost zahraniční dluhy splácet, situaci ale nyní vnímá výrazně pesimističtěji.

 

https://www.hrot24.cz/clanek/kyjev-se-topi-v-dluzich-zada-zapadni-veritele-o-restrukturalizaci-zahranicniho-dluhu

 

 

📌04. srpna 2024: Parlamentní listy: VYLOUČIT MAĎARSKO ZE SCHENGENU. NERUDOVÁ👹 SE V BRUSELU DALA DO PRÁCE:

 

Nově zvolená europoslankyně za hnutí STAN Danuše Nerudová👹 začala svou práci pro Evropský parlament zostra. Napsala dopis staronové předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové a dožaduje se, aby bylo Maďarsko vyloučeno ze schengenského prostoru. 👹 ((A tebe konečně spravedlivě zavřít tam, kam patříš!!!)) „Je vaší povinností, jako evropské instituce, OCHRÁNIT ((???😂)) evropské občany před takovým ohrožením a neotevřít hranice zemi, která je naším nepřítelem,“ stojí v apelu. Podepsali europoslanci za STAN, KDU-ČSL i TOP 09.

 

Danuše Nerudová iniciovala apel na předsedkyni Evropské komise Ursulu von der Leyenovou 👹.

Podle Nerudové 👹 je Maďarsko bezpečnostním ohrožením pro Evropu a mělo by se vyloučit ze schengenského prostoru. „Iniciovala jsem společný apel, ve kterém spolu s kolegy z Evropského parlamentu vyzýváme předsedkyni Evropské komise k jasné a odpovídající reakci na kroky Viktora Orbána a Maďarska, které ohrožují bezpečnost Evropanů 😂,“ napsala Nerudová 👹 na síti X.

 

((Naši bezpečnost ohrožujete Vy všichni chamtivci, chtíči války, plošní, celosvětové genocidy, lez prdele VHO, jako strýko Drždroš v pohádce!!!))

 

Problém je v udělování pracovních víz pro ruské pracovníky, kteří by pak mohli zamířit do zemí Evropské unie. „Pokud bude Maďarsko pokračovat v této nezodpovědné vízové politice, tak věříme, že setrvání této země v schengenském prostoru už není samozřejmostí,“ 👍 pokračovala Nerudová 👹.

((Hlavně, že je samozřejmostí brát ilegálně běžence a dezertéry z mimo schengenského prostoru, a za naše peníze je všechny je živit, a to na úkor nás!!! Vaše protiprávní a proti  Ústavní rozhodování o nás a bez nás!!!👹))

 

V samotném apelu předsedkyni Evropské komise Nerudová 👹 vyjmenovala problémy. „Premiér Orbán víc a víc pokouší trpělivost Evropské unie 😂. Nejprve zablokoval sankce proti Rusku, poté zablokoval a stále blokuje pomoc Ukrajině 👍. Když se stal předsedou Rady Evropy, odcestoval do Ruska vyjednávat mír s Putinem, bez mandátu a pověření 👍,“ napsala Nerudová 👹 Leyenové 👹.

 

Dále Nerudová poukazuje na to, že Maďarsko chce udělovat pracovní víza Rusům a Bělorusům a pustit je na své území 👍. A tedy i na území schengenského prostoru. Nerudová v apelu připomíná, jak se Rusové chovali, když měli volnější přístup na území „schengenu“. Pokus o zabití Skripala a výbuch ve Vrběticích 😂.

„Je vaší povinností, jako evropské instituce, ochránit evropské občany před takovým ohrožením a neotevřít hranice zemi, která je naším nepřítelem 😂,“ naformulovala Nerudová 👹 „povinnost evropské instituce“.

 

A významné podpisy pod apel se Nerudové 👹 začaly hrnout. „Dopis podepsalo přes 60 dalších europoslanců včetně expremiérky Belgie a expremiéra Irska. Jsem za to moc ráda a všem moc děkuji za podporu,“ píše Nerudová – přičemž v Evropském parlamentu sedí celkem 720 poslanců.

 

Z českých europoslanců se pod apel podepsal Nerudové stranický kolega Jan Farský 👹, poslanci TOP 09 Ondřej Kolář 👹 a Luděk Niedermayer 👹, za KDU-ČSL přidal svůj podpis Tomáš Zdechovský 👹. Podpisy europoslanců za ODS a Piráty chybí. Stejně jako podpisy českých opozičních stran.

 

Na jakékoliv kritické poznámky a otázky reagovala Danuše Nerudová 👹 kopírovaným vyjádřením: „Ty noty z Ruska dostávají všichni stejné 😂. A ti, kdo je dostávají, jsou lehce identifikovatelní 😂. A všichni do jednoho jsou bezpečnostním rizikem pro naši zemi 😂,“ odpovídala Nerudová 👹 na otázky, zda je takový apel významný, či zda by bylo kupříkladu významnější zabývat se bezpečnostními riziky migrace nebo otázkami takzvané Pfizergate.

 

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vyloucit-Madarsko-ze-Schengenu-Nerudova-se-v-Bruselu-dala-do-prace-759473

 

 

📌04. srpna 2024: ⚡️ BIDEN POŽÁDAL NETANJAHUA, ABY „PŘESTAL KECAT„.

 

Podle kanálu 12 měli americký prezident a izraelský premiér ve čtvrtek nepříjemný telefonický rozhovor. 👹 Netanjahu opět začal vyprávět o „pokroku“ v jednáních s Hamásem, ale 👶 Biden ho přerušil a požádal ho, aby „přestal plácat nesmysly“ a nebral americkou pomoc jako samozřejmost.

👶 Biden již dříve vyjádřil názor, že Netanjahu se nechystá jít mírovou cestou s Hamásem a rozhovory pouze zdržuje z vnitropolitických důvodů. Úřad izraelského premiéra odmítl konflikty s americkým prezidentem komentovat, pouze uvedl, že Netanjahu je odhodlán propustit všechna rukojmí.

https://t.me/to_je_nas_svet/28167

 

 

📌04. srpna 2024: 💥 ÍRÁN MŮŽE 12. A 13. SRPNA ZAÚTOČIT NA IZRAEL. O MOŽNÉM ÚTOKU V POSVÁTNÝ DEN DEVÁTÉHO AVU INFORMOVAL DENÍK JERUSALEM POST S ODVOLÁNÍM NA ZDROJE SKY NEWS ARABIYA.

 

Autoři materiálu tvrdí, že Írán bude útok koordinovat s Hizballáhem. Útok v tento den by měl přinést prvek překvapení, protože izraelské bezpečnostní služby budou provádět náboženské rituály a nebudou na útok připraveny.

Devátý av je pro židovský národ dnem národního smutku – dnem, kdy byly zničeny první a druhý jeruzalémský chrám.

https://t.me/to_je_nas_svet/28168

 

 

📌04. srpna 2024: 🇺🇸 VELITEL CENTRÁLNÍHO VELITELSTVÍ AMERICKÉ ARMÁDY GENERÁL KURILLA PŘIJEL NA BLÍZKÝ VÝCHOD, ABY KOORDINOVAL A PLÁNOVAL AKCE V PŘÍPADĚ ÍRÁNSKÉHO ÚTOKU NA IZRAEL A PROVEDL INVENTURU DOSTUPNÝCH ZBRANÍ A STŘELIVA.

 

((Další kandidát do dřevěného pyžyma!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28169

 

 

📌04. srpna 2024, 5:12: VYŠETŘOVATELÉ ZÍSKALI VÝPOVĚĎ NOVÉHO SVĚDKA V PŘÍPADU TERORISTICKÉHO ÚTOKU V CROKUSU:

 

Nový svědek v případu teroristického útoku na radnici v Krokusu u Moskvy potvrdil zapojení jednoho z dříve zatčených obžalovaných do zločinu.

 

Vyšetřování získalo výpověď nového svědka v případu teroristického útoku na radnici v Krokusu, který potvrdil zapojení Muhammada Zoir Sharipzody (zařazeného Rosfinmonitoringem na seznam teroristů a extremistů) do zločinu. Informuje o tom agentura RIA Novosti.

 

„Vyšetřování a soud… Existují důvody pro závěr, že existují informace o oprávněnosti (jeho) účasti na spáchání trestného činu, který je mu kladen za vinu, protože očitý svědek na něj poukázal jako na osobu, která trestný čin spáchala,“ uvádí se v soudním dokumentu, který agentura přezkoumala.

 

Teroristický útok se odehrál 22. března na radnici Crocus v Krasnogorsku u Moskvy. Útočníci zahájili palbu z automatických zbraní na lidi, kteří přišli na koncert skupiny „Piknik“, a poté budovu zapálili. Více než 140 lidí bylo zabito, přes 550 bylo zraněno. Zatčeno bylo 12 obžalovaných, včetně čtyř přímých účastníků útoku.

 

https://www.vesti.ru/article/4078115

 

 

📌04. srpna 2024, 6:06, Axios: USA A IZRAEL OČEKÁVAJÍ ÍRÁNSKÝ ÚTOK 5. SRPNA:

 

Šéf Ústředního velení amerických ozbrojených sil dorazil na Blízký východ.

 

Šéf Ústředního velení amerických ozbrojených sil (CENTCOM) Michael Kurilla dorazil na Blízký východ. Američtí a izraelští představitelé se domnívají, že Írán by mohl zaútočit na Izrael 5. srpna, uvedl Axios s odvoláním na zdroje.

 

Jak již bylo uvedeno, Kurillova cesta byla naplánována ještě před dalším kolem eskalace v regionu. „Očekává se však, že se pokusí zmobilizovat stejnou mezinárodní a regionální koalici, která bránila Izrael před útokem z Íránu 13. dubna,“ píší noviny.

 

Za tímto účelem Kurilla, kromě samotného Izraele, navštíví některé země Perského zálivu a Jordánsko, uvedli partneři Axios.

 

„Tři američtí a izraelští představitelé uvedli, že očekávají íránský útok na Izrael již v pondělí,“ uvádí se v článku.

 

Šéf politbyra palestinského hnutí Hamás Ismáíl Haníja zemřel minulou středu v Teheránu, kam přiletěl, aby se zúčastnil inaugurace íránského prezidenta Masúda Pezeškiana. Hamás obvinil ze smrti Haníji Izrael a Spojené státy s tím, že to nezůstane bez odpovědi.

 

https://www.vesti.ru/article/4078117

 

 

📌04. srpna 2024, 8:47: POLSKÝ GENERÁL ODVOLÁN Z ÚSTŘEDÍ NATO KVŮLI HOMOFOBII A RASISMU:

 

Kvůli obviněním ze zaujatosti, homofobie a rasismu byl polský generál Artur Jakubczyk odvolán ze svého postu v ústředí NATO. Jeho chování bylo označeno za nepřijatelné.

 

Informuje o tom polské vydání deníku Rzeczpospolita. Podle publikace spojenci NATO požadovali výměnu generála Jakubczyka v mezinárodním vojenském štábu kvůli jeho chování během výběrového řízení na post šéfa odboru zpravodajské politiky, které bylo považováno za nepřijatelné.

 

Podle publikace generál, který byl členem soutěžní komise, projevil zaujatost ve prospěch jedné z kandidátek, Polky. Další obvinění se týkalo jeho homofobního a rasistického chování.

 

Informaci o odvolání generála potvrdilo polské ministerstvo národní obrany s tím, že jeho jmenování bylo „dalším fatálním personálním rozhodnutím“ předchozího vedení resortu.

 

https://www.vesti.ru/article/4078138

 

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 04.08.2024“:

➡️☭☆Harris odmítla Trumpovu nabídku uspořádat debatu 4. září na Fox News. Uvádí to písemné vyjádření centrály.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Taťána Moskalková doufá, že výměna zajatců mezi Ruskem a Západem otevře cestu k novým humanitárním akcím.

„Aby se každý ruský občan držený v zahraničí vrátil ke své rodině a přátelům,“ napsala komisařka pro lidská práva v Ruské federaci ve svém kanálu Telegram.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vše, co potřebujete, je dodáváno vodou a vzduchem

Zásobovací jednotky vzdušných sil ze skupiny vojsk Dněpru dodávají vodu, potraviny, komunikační zařízení, munici a palivo a maziva předsunutým jednotkám, které drží první linii obrany podél celého levého břehu Dněpru.

K dodání všech potřebných logistických jednotek se často používají těžké „nákladní“ kvadrokoptéry, které jsou schopny zvednout několik desítek kilogramů užitečného zatížení.

Takovéto mobilní způsoby doručování se používají v případech, kdy není možné zajistit jej klasickou dopravou z důvodu hustoty nepřátelské dělostřelecké palby a FPV dronů podél přístupových cest.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nenechal nepříteli šanci

Záběry bojové práce posádky protiletadlového raketového systému Buk-M3 skupiny sil 20. gardové kombinované armády Západ na zachycení a zničení americké taktické rakety ATACMS ukrajinských ozbrojených sil v zóně speciální vojenská operace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Většinu z přibližně 30 raket odpálených z Libanonu zachytil systém protivzdušné obrany, uvedla izraelská armáda.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Nejméně 40 ukrajinských dronů zaútočilo za posledních 24 hodin na pohraniční oblasti Bělgorodské oblasti, osm civilistů bylo zraněno, řekl Gladkov.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Žena zemřela, když dron ukrajinských ozbrojených sil zaútočil na bytový dům v Šebekinu v oblasti Belgorod, uvedly úřady.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Rjabkov řekl, že signál z Ruské federace dorazil do čela Pentagonu, Moskva a Washington se vyhnuly spirále eskalace

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP