09.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝🦻👀 VÝSLEDKY VOLEB DO EVROPSKÉHO PARLAMENTU.

Výsledky jsou očekávány kolem 20:15   

https://www.google.com/search?q=v%C3%BDsledky+Euro+voleb+2024&rlz=1C1GCEA_enCZ1036CZ1036&oq=v%C3%BDsledky+Euro+voleb+2024&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIICAEQABgDGA0yCAgCEAAYAxgNMggIAxAAGAMYDTIKCAQQABgDGAoYDTIICAUQABgDGA0yCAgGEAAYAxgNMgYIBxBFGDzSAQkxMjU5NmowajSoAgCwAgE&sourceid=chrome&ie=UTF-8

 

 

📌 EVROPSKÉ VOLBY, ODHAD VOLEBNÍCH ZISKŮ:

 

https://www.facebook.com/photo/?fbid=994270222430247&set=gm.1019238553117465&idorvanity=836856788022310

 

 

 

📌8.6.2024, Caitlin Johnstoneová: BEZOHLEDNÁ HRA S OHNĚM S RUSKEM SE STÁLE STUPŇUJE

 

JE ZATRACENĚ TÉMĚŘ NEMOŽNÉ DRŽET KROK SE VŠÍM TÍM VÁLEČNÝM ŠTVÁNÍM ZÁPADNÍHO IMPÉRIA V TĚCHTO DNECH.

V reakci na děsivé kroky, které NATO podniká, aby umožnilo Ukrajině použít zbraně dodané Západem k úderům na ruské území, Vladimir Putin minulý týden varoval, že tato eskalace může vést k „vážným následkům“.

 

„Tato neustálá eskalace může vést k vážným následkům,“ řekl Putin. „Pokud dojde k těmto vážným důsledkům v Evropě, jak se budou chovat Spojené státy, vezmeme-li v úvahu naši paritu v oblasti strategických zbraní? Těžko říct. Chtějí globální konflikt?“

Konkrétnější představu o tom, o čem Putin mluvil, můžeme získat z nestoudné hrozby, kterou Moskva formálně učinila Velké Británii minulý měsíc, když řekla, že Ukrajina by použila jakékoli britské zbraně k útoku na ruské území, což by mohlo vést k přímým ruským útokům na britské vojenské cíle na Ukrajině „a mimo ni“, což by Rusko uvedlo do hluboce nebezpečného stavu horké války se silami NATO.

 

V pátek generální tajemník NATO Jens Stoltenberg odmítl Putinova varování a řekl: „Není to nic nového. Má … Dlouho platilo, že pokaždé, když spojenci NATO poskytují podporu Ukrajině, prezident Putin se nám snaží vyhrožovat, abychom to nedělali.“

 

Tento přezíravý postoj k jaderné hře s ohněm, který manažeři impérií v poslední době předvádějí, byl v pondělí osloven náměstkem ruského ministra zahraničí Sergejem Rjabkovem, který řekl, že USA jsou blízko k tomu, aby udělaly „fatální“ chybu.

 

„Chtěl bych varovat americké představitele před chybnými kalkulacemi, které mohou mít fatální následky. Z nějakého neznámého důvodu podceňují závažnost odmítnutí, kterého se jim může dostat,“ řekl údajně Rjabkov.

„Naléhám na tyto úředníky, kteří se zdánlivě ničím netrápí, aby si na chvíli odpočinuli od hraní počítačových her, což je zjevně to, co dělají, vzhledem k jejich lehkovážnému přístupu k vážným otázkám, a podívali se blíže na to, co Putin řekl,“ dodal Rjabkov.

Zdá se, že američtí představitelé dělají přesný opak toho, co doporučuje náměstek ministra zahraničí, přičemž mluvčí Bílého domu John Kirby v pondělí tisku řekl, že Bidenova administrativa je otevřena diskusím o rozšíření používání zbraní vyrobených v USA dále na ruské území.

 

Na otázku ohledně stížnosti prezidenta Zelenského, že americká povolení k provádění omezených úderů na ruské území nestačí, a komentářů ministra zahraničí Antonyho Blinkena, které naznačují, že by mohl být brzy povolen větší rozsah ruského území, Kirby řekl, že by nikoho nemělo překvapit, že Zelenskyj chce více a že USA budou s Ukrajinou nadále jednat o možnosti úderů podporovaných USA hlouběji na ruskou pevninu.

„A tak budeme mít tyto rozhovory, budeme mít tyto rozhovory s Ukrajinci,“ řekl Kirby. „Rozhodně, budeme. A jestli to povede k nějakým dalším politickým změnám, to v tuto chvíli nedokážu říct, ale neotočíme se zády k tomu, co Ukrajina potřebuje. A budeme se i nadále pokoušet rozvíjet naši podporu pro ně s tím, jak se bude vyvíjet bojiště.“

Zrovna nedávno jsem napsal, že Bidenovo povolení k omezeným úderům na ruské území americkými zbraněmi bude okamžitě následováno tlakem na ještě větší eskalaci úderů hlouběji do Ruska, a je to tady. Pokaždé, když váleční štváči dosáhnou jedné eskalace, okamžitě začnou tlačit na další.

 

Existuje limit, kolik eskalací bude Rusko tolerovat, než podnikne drastické kroky proti NATO, aby obnovilo důvěryhodnost odstrašení, a nikdo ve skutečnosti neví, kde přesně tato hranice je. Zdá se však, že jsou odhodláni ji najít, a když se tak stane, můžeme být již na nezvratném volném pádu směrem k jadernému armagedonu.

 

To vše přichází v době, kdy nizozemský ministr zahraničí veřejně dává Ukrajině zelenou, aby použila F-16 k útoku na ruské území. Jak poznamenává Kyle Anzalone z Antiwar, F-16 jsou bojová letadla schopná nést jaderné zbraně.

 

Je důležité zatlačit proti hře s ohněm s Ruskem dlouho předtím, než překročíme pokraj jaderné války, protože v té době už je samozřejmě příliš pozdě na to, aby někdo něco udělal – a totální jaderná válka mezi NATO a Ruskou federací by skutečně mohla znamenat, že už nikdy nikdo nic neudělá. Jaderný armagedon je jedinou zahraničněpolitickou chybou, kterou nemůžete napravit poté, co ji uděláte, takže je extrémně naléhavé korigovat kurz dlouho předtím, než se do tohoto bodu dostaneme.

Největším rizikem jaderné války není to, že se kterákoli ze stran vědomě rozhodne do ní vstoupit, ale že bude vyvolána špatným odhadem, špatnou komunikací nebo technickým selháním v chaosu a zmatku rostoucího napětí, jak se to málem stalo mnohokrát během poslední studené války. Čím vyšší bude napětí, tím pravděpodobnější bude takový incident a tím více budou jaderné systémy všech lidí spouštěčem.

 

Je to hodně podobné patové situaci, kdy na sebe lidé míří zbraněmi, jako v závěrečné scéně Reservoir Dogs. Čím více zbraní je a čím je situace napjatější, tím je pravděpodobnější, že někdo udělá krok, který celou věc spustí a všechny zabije.

 

A to je důvod, proč je velmi znepokojující, že toto napětí je tak nenuceně stupňováno impériem, aniž by se kdokoli bránil – ani ze strany západních vlád, ani ze strany médií, a dokonce ani ze strany obyčejných lidí v jakémkoliv smysluplném počtu.

Tihle šílenci si hrají na kuře se zbraněmi armagedonu a nikdo nemá ani nohu u brzdového pedálu. Ani se na to nedívají. Ani o tom nepřemýšlejí.

Přinejmenším musíme najít nějaký způsob, jak přimět lidi, aby o tom přemýšleli. To by byl tak zatraceně hloupý způsob, jak by se lidstvo mohlo zničit.

Moje práce je zcela podporována čtenáři, takže pokud se vám tento článek líbil, zde je několik možností, kde můžete hodit nějaké peníze do mé sklenice se spropitným, pokud chcete. Zde najdete video verze mých článků. Jděte sem a kupte si brožovaná vydání mých spisů z měsíce na měsíc. Veškerá moje práce je volně pašovatelná a používat jakýmkoli způsobem, tvarem nebo formou; znovu jej publikovat, přeložit, použít na zboží; cokoliv chcete. Nejlepší způsob, jak se ujistit, že vidíte věci, které publikuji, je přihlásit se do mailing listu na Substacku, který vám dostane e-mailové upozornění na vše, co publikuji. Na všech dílech se podílela moje manželka Tim Foley.

 

Autorská práva © Caitlin Johnstone

 

https://www.lewrockwell.com/2024/06/no_author/the-reckless-brinkmanship-with-russia-just-keeps-on-escalating/

 

 

📌8.6.2024, Autor: Ethan Huff: MEDVEDĚV VARUJE, ŽE JAKÝKOLI AMERICKÝ ÚTOK NA RUSKÉ CÍLE BUDE „ZAČÁTKEM SVĚTOVÉ VÁLKY„:

 

Bývalý ruský prezident varuje, že útok Spojených států na jakýkoli ruský cíl se bude rovnat „začátku světové války“.

 

Dmitrij Medveděv, který se v poslední době poměrně hlasitě vyjadřuje k chování Západu vůči Rusku, tento týden oznámil světu, že třetí světová válka začne v okamžiku, kdy USA udeří na Rusko v jakékoli funkci.

 

Současný místopředseda ruské bezpečnostní rady Medveděv to řekl poté, co polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski uvedl, že USA takový úder provedou, pokud Rusko na Ukrajině použije jakýkoli druh jaderných zbraní.

 

V příspěvku na X Medveděv naznačil, že Sikorski „se zjevně rozhodl vyděsit své pány“ takovým prohlášením, na rozdíl od USA, které jsou „opatrnější“ než Poláci.

 

„To, že Američané zasáhnou naše cíle, znamená rozpoutání světové války a ministr zahraničí, dokonce i země jako Polsko, by to měl pochopit,“ dodal Medveděv.

 

(Související: Podle Medveděva je Ukrajina „klasickým zkrachovalým státem“.)

 

Polsko tlačí na světovou válku:

 

Medveděv se také vyjádřil k podobným prohlášením, která minulý měsíc učinil polský prezident Andrzej Duda o ochotě Polska hostit americké jaderné zbraně, pokud mu bude nabídnuta možnost v rámci mechanismu sdílení NATO.

 

Pokud se taková dohoda uskuteční, což povede k jadernému úderu na Rusko, „Varšava nebude opomenuta a jistě dostane svůj díl radioaktivního popela,“ ujistil Medveděv o výsledku.

 

Sikorski v reakci na Medveděvovo varování vyjádřil skepsi ohledně toho, že by Rusko vůbec někdy zahájilo jaderný útok na Ukrajinu.

 

„Američané řekli Rusům, že pokud odpálíte atomovku, i když to nikoho nezabije, zasáhneme všechny vaše cíle (pozice) na Ukrajině konvenčními zbraněmi – všechny je zničíme,“ uvedl a označil varování za „věrohodnou hrozbu“.

 

Sikorski v prohlášení pro britský deník The Guardian dodal, že Čína i Indie podobně varovaly Rusko před jadernou eskalací na Ukrajině.

 

Západní podporovatelé Ukrajiny, pokračoval Sikorski, by měli umožnit Zelenského režimu používat své zbraně k úderům na cíle na ruském území „kromě toho, že nepoužívají jaderné zbraně, se (Moskva) příliš neomezuje“.

 

Evropská unie (EU) by se podle Sikorského neměla bát eskalace války na Ukrajině, ani by neměla klást žádné limity na to, co dělá. Moskva se tak může dohadovat, jaký bude další krok Západu.

 

Ruský prezident Vladimir Putin nadále tvrdí, že nikdy neuvažoval o použití jaderných zbraní na Ukrajině. Mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov dodal, že ruská jaderná doktrína závisí na odpálení jaderných zbraní pouze v případě, že „něco ohrožuje existenci naší země“.

 

Stručně řečeno, Rusko se dívá na jaderné zbraně jako na „zbraň na rozloučenou“, což znamená, že jde o zbraň poslední záchrany, která bude použita pouze v případě, že bude vyprovokována až do bodu možného ruského zániku.

 

V únoru ve svém výročním projevu ve Federálním shromáždění Putin varoval agresivní Západ, že ruský jaderný arzenál je ve stavu „úplné připravenosti k zaručenému nasazení“.

 

Začátkem tohoto měsíce Putin zahájil cvičení v používání taktických jaderných zbraní v Jižním vojenském okruhu Ruska, který hraničí s Ukrajinou. Toto cvičení mělo být varováním pro USA a jejich spojence po eskalující rétorice tlačící se ke třetí světové válce.

 

„Podívejte se na paralely mezi tím, co předcházelo první a druhé světové válce, a uvidíte, že jsme ve třetí světové válce,“ napsal jeden komentátor RT.

 

„Vypněte elektrárny na Ukrajině,“ navrhl další, jak se vyhnout dalším masovým civilním obětem. „Není třeba ubližovat civilistům.“

 

https://www.lewrockwell.com/2024/06/no_author/medvedev-warns-that-any-u-s-strike-on-russian-targets-will-be-the-start-of-world-war/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️9.6.2024, cz24news, Čerstvá zpráva:

ATOMOVKAMI NA NĚ! ROZMÍSTIT A NEJEN PROTI RUSKU! ZAZNĚLO Z BÍLÉHO DOMU:

 

 

USA / RUSKO: Pokud bude Rusko navyšovat počet svých jaderných zbraní, musí ke stejnému kroku přistoupit i Spojené státy, zaznělo z Bílého domu. „Bude zapotřebí více jaderných zbraní k odstrašení našich protivníků a k ochraně amerického lidu a našich spojenců a partnerů.“ Označeny vedle Ruské federace byly také Čína, Severní Korea a Írán, které podle Bílého domu úzce spolupracují.

 

Pranay Vaddi, vysoký poradce Bílého domu na koncilu Národní bezpečnostní rady pro kontrolu zbraní poukázal na činnost Ruska, Číny, Severní Koreje a Íránu. Podle Vaddiho v dohledné době hrozí, že USA budou muset navýšit počet jaderných zbraní a přehodnotit jejich rozmístění, aby mohly nadále bránit sebe i své spojence.

 

Vaddi řekl, že se jedná o reakci na politiku Ruska a Číny. Podle Vaddiho USA vyvíjejí tlak na Moskvu a Peking, aby zvrátily odmítnutí amerických výzev k jednání o omezení arzenálu. Pokud politika dvou východních mocností bude pokračovat, musely by se k tomu USA postavit vyšším zbrojením a rozmisťováním jaderných zbraní na planetě.

 

„Pokud nedojde ke změně ve zbrojním arzenálu protivníka, můžeme v nadcházejících letech dosáhnout bodu, kdy bude potřeba navýšení oproti současným nasazeným počtům. Musíme být plně připraveni na provedení, pokud prezident toto rozhodnutí učiní,“ řekl Vaddi Národní bezpečnostní radě pro kontrolu zbrojení. O jeho slovech referovala tisková agentura Reuters.

 

O revizi systému jaderného odstrašení musí rozhodnout prezident Spojených států. „Pokud ten den přijde, bude to mít za následek rozhodnutí, že je zapotřebí více jaderných zbraní k odstrašení našich protivníků a k ochraně amerického lidu a našich spojenců a partnerů,“ potvrdil Vaddi.

 

Jedná se o reakci na ruské odmítnutí další účasti na smlouvě New Start, kterou Rusko a USA podepsaly v Praze 2010 ve snaze jednak kontrolovat jaderný arzenál, ale také snižovat jeho počet. USA svou část smlouvy podle Vaddiho plní. Rusko ze smlouvy vycouvalo s odůvodněním toho, že Washington začal vyzbrojovat Ukrajinu. USA odstoupení od smlouvy neuznává.

Vaddi promluvil rok poté, co americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan řekl, že není třeba zvyšovat rozmístění amerických strategických jaderných zbraní, aby bylo možné čelit arzenálům Ruska a Číny. USA podle Vaddiho udržují jaderné zbraně na počtu 1550 kusů.

 

Administrativa Joea Bidena zůstává podle Vaddiho oddaná politice nešíření a omezování jaderných zbraní. Zároveň řekl, že Rusko, Čína a Severní Korea „rozšiřují a diverzifikují svůj jaderný arzenál závratným tempem a projevují malý nebo žádný zájem o kontrolu zbrojení“.

 

Tyto tři země a Írán „stále vzájemně spolupracují a koordinují se způsoby, které jsou v rozporu s mírem a stabilitou, ohrožují Spojené státy, naše spojence a naše partnery a zhoršují napětí v regionu,“ varoval Vaddi.

 

A poukázal i na důkaz svých tvrzení s tím, že Rusko na Ukrajině používá ve válce íránské drony, severokorejské dělostřelectvo a přijímá od Číny podporu svého vojenského průmyslu. To podle Vaddiho svědčí o úzké vojenské spolupráci těchto čtyř zemí.

 

Ruský prezident Vladimir Putin ve středu poslal do mezinárodních vod vojenské lodě s raketami dlouhého doletu, které nyní dosáhnou jak na USA, tak i na země západní Evropy. „K porážce Ukrajiny nepotřebujeme jaderné zbraně,“ řekl Putin.

👉Zároveň u toho zaslal varování za oceán. Pokud začnou Američané spoléhat na jaderné zbraně, „nebudeme mít jinou možnost, než upravit svůj postoj a schopnosti, abychom zachovali odstrašení a stabilitu“, dodal Putin.

 

Vaddi řekl v USA Národní bezpečnostní radě pro kontrolu zbraní, že Putin odmítá jednat o prodloužení smlouvy New Start, jejíž platnost vyprší roku 2026.

Zároveň zmínil, že Čína se s USA o této otázce nechce bavit vůbec.

Radu ubezpečil, že administrativa Joea Bidena všemi silami usiluje o jednání a o prodloužení smlouvy.

 

ZDROJ: Reuters / PL

https://cz24.news/atomovkami-na-ne-rozmistit-a-nejen-proti-rusku-zaznelo-z-bileho-domu/

 

📌 6.6.2024, VOLNÝ bloG: Jana Černeková: DATA TO NYNÍ UKAZUJÍ: MÉDIA A STÁT JAKO SPOLUPACHATELÉ SMRTÍCÍ OČKOVACÍ KAMPANĚ!!!

 

V celém světě dochází k tomu, nač mnozí z nás již celé 4 roky čekají: přehodnocuje se „doba covidová“ a na povrch vyplouvají skutečnosti, které ukazují, že většina světa se stala obětí jednoho velkého podvodu!!!

 

Zatímco v Německu se nyní podařilo odtajnit alarmující protokoly RKI, jejichž mnohá odhalení jste se zde již dozvěděli v jiných článcích, v dalších zemích si politici či odborníci sypou popel na hlavu a jinde se opatrně objevují dosud zapovězené informace dokonce i na mainstreamu.

 

Nová odhalení a publikace nedávno vyvolaly alarmující otázky o bezpečnosti a důsledcích kampaně na očkování proti Covidu. Článek v mainstreamovém Telegraphu potvrzuje, že vakcíny proti Covidu mohly přispět ke zvýšené úmrtnosti ve Spojeném království.

 

Spolu s odtajněnými protokoly RKI z Německa či alarmujícími zjištěními stran nemocničních protokolů v USA se vynořuje děsivý obrázek: „ZISK A KONTROLA BYLY POSTAVENY NAD LIDSKÝ ŽIVOT.“ 👹

 

Pohled na protokoly RKI ukazuje, že hned od začátku očkovací kampaně existovaly značné obavy o bezpečnost takzvaných „vakcín.“

 

A zde znovu připomínám, že naše vláda od německé RKI přebírala pravidelně instrukce a musela tak být informována úplně stejně. Zhruba od konce jara 2020 bylo možné si všimnout jistého vzorce.

 

Od té doby mi stačilo sledovat dění v Německu – a až na málo výjimek – téměř vždy se tamní nařízení objevilo během dnů, maximálně několika týdnů, také u nás! 👹

 

ALE POJĎME ZPĚT K DOKUMENTŮM RKI:

 

👉Již 19. března 2021 zaznamenal institut Paula Ehrlicha ČETNÉ ZPRÁVY O ZÁVAŽNÝCH VEDLEJŠÍCH ÚČINCÍCH, jako je trombóza sinusových žil po očkování AstraZeneca.

👉Navzdory těmto alarmujícím údajům a pozastavení očkování v zemích, jako je Norsko, očkování v Německu pokračovalo!!! 👹

 

👉Dalším výbušným bodem je ZÁMĚRNÉ KLAMÁNÍ VEŘEJNOSTI. 👹

👉Již v březnu 2020 byly zadržovány informace👹, které měly ospravedlnit politická opatření, jako jsou lockdowny👹. VĚDĚLO SE, ŽE – PODOBNĚ JAKO ROUŠKY – NEJSOU ÚČINNÉ.

 

👉Nicméně OBOJE BYLO ÚČINNÝM NÁSTROJEM PRO VYVOLÁVÁNÍ PANIKY A OVLÁDÁNÍ POSLUŠNÉHO A VYSTRAŠENÉHO OBYVATELSTVA. 👹

 

👉Protokoly RKI odhalují, že TESTOVACÍ KAPACITY A ČÍSLA PŘÍPADŮ BYLY ZÁMĚRNĚ ZMANIPULOVÁNY👹, aby generovaly vysoký výskyt a umožnily pokračování restriktivních opatření👹. Totéž se nakonec dělo ve většině zemí.

 

👉ZVLÁŠTĚ VÁŽNÉ JSOU INDIKACE ZÁVAŽNÝCH NEŽÁDOUCÍCH ÚČINKŮ VŠECH V TÉ DOBĚ APLIKOVANÝCH VAKCÍN, KTERÉ👉 NEBYLY TRANSPARENTNĚ SDĚLOVÁNY. 👹

 

👉V dubnu 2021 RKI zdokumentovala 👉20násobný nárůst výskytu trombózy sinusových žil u mužů očkovaných AstraZenekou, 👉 KTERÝ BYL VEŘEJNOSTI UTAJEN.

Politici jako Jens Spahn a Karl Lauterbach 👉přitom veřejně propagovali bezpečnost vakcíny tím, že se nechali demonstrativně očkovat.👹

 

Co si však (nejen němečtí) politici ve skutečnosti aplikovali, se můžeme jen dohadovat.

 

Role médií v této kampani byla klíčová.

👉MÍSTO KRITICKÉHO ZPOCHYBŇOVÁNÍ A OBJASŇOVÁNÍ PODPOROVALA MAINSTREAMOVÁ MÉDIA STÁTNÍ NARATIV A OČERŇOVALA TY, KTEŘÍ SE NECHTĚLI NECHAT OČKOVAT. 👹

 

👉LIDÉ, KTEŘÍ VYJÁDŘILI OBAVY NEBO NEBYLI OČKOVÁNI, BYLI VEŘEJNĚ ODSUZOVÁNI a vykreslováni jako postrádající solidaritu 👹.

👉MÉDIA BYLA V SOULADU SE STÁTEM, PŘISPÍVALA K ŠÍŘENÍ DEZINFORMACÍ A VYVOLÁVALA STRACH A TLAK MEZI OBYVATELSTVEM. 👹

 

👉V DŮSLEDKU TOHO JSOU MEDIÁLNÍ PROPAGANDISTÉ SPOLUODPOVĚDNÍ ZA ZPŮSOBENÉ ŠKODY A ZTRÁTY NA LIDSKÝCH ŽIVOTECH. ☝️☝️☝️

 

Politické intervence a manipulace byly organizovány nejen v Německu, ale i na mezinárodní úrovni. MEZINÁRODNÍ DOHODY O ŘEŠENÍ PANDEMIE UKAZUJÍ, ŽE GLOBÁLNÍ MOCENSKÉ ZÁJMY A EKONOMICKÉ VÝHODY BYLY V POPŘEDÍ. 👹

 

Článek v Telegraphu a odhalení RKI jasně říkají: KAMPAŇ HROMADNÉHO OČKOVÁNÍ BYLA NEKONTROLOVANÝM EXPERIMENTEM, KTERÝ👉 ZÁMĚRNĚ OHROŽOVAL LIDSKÉ ŽIVOTY. 👹

👉ZISK A KONTROLA BYLY NADŘAZENY ZDRAVÍ A ŽIVOTŮM LIDÍ, COŽ VEDLO K ČETNÝM ÚMRTÍM. 👹

 

👉👉👉JE ČAS POHNAT ZODPOVĚDNÉ OSOBY K ODPOVĚDNOSTI A VYNÉST PRAVDU NA SVĚTLO.

 

Umíte-li německy, můžete se na pořad o odhalených protokolech německé RKI podívat ve videu níže:

 

https://volnyblog.news/data-to-nyni-ukazuji-media-a-stat-jako-spolupachatele-smrtici-ockovaci-kampane/

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PRO-PUTINOVSKÝ PREMIÉR ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO SLOVENSKA ODSUZUJE „UKRAJINSKÝ HAZARD“ ZÁPADU; ŘÍKÁ: „JENOM TO BUDE ESKALOVAT CELÝ TEN KONFLIKT…“

 

https://youtu.be/9aFLcw8qY3E?si=KVdx7WiiHRHt1kQL

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ ALIANCE NATO, MAĎARSKO „HÁZÍ“ INFORMAČNÍ BOMBU; ODHALUJE „SKUTEČNÝ PROTI-RUSKÝ PLÁN“ SPOJENÝMI STÁTY VEDENÉHO ZÁPADU NA POZADÍ UKRAJINSKÉ VÁLKY

 

https://youtu.be/2nYQzzkFNLg?si=N0Akyep_RhsqaXOS

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Roman Kirsch: 9.6.2024, TV, Tereza Tománková: „ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE“; TEN SLOGAN „RUSKO PRO TEBE VŠECKO“ SE HODÍ SPÍŠE NA „PĚTIDEMOLICI„…

Kdopak stále dováží ruskou ropu i zemní plyn a tím stále spolufinancuje ruskou válku na Ukrajině?  Není to náhodou Fialova vláda?

 

https://youtu.be/_F9P2fBMsi8?si=564iW1DOiO6rj4OJ

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JOE BIDEN „BLOKUJE“ MACRONŮV NÁVRH NA POSLÁNÍ VOJÁKŮ ALIANCE NATO NA UKRAJINU; OBÁVÁ SE AMERICKÝ PREZIDENT HNĚVU RUSKÉHO PREZIDENTA VLADIMÍRA PUTINA?

 

https://youtu.be/_64IXqz0yHI?si=c8SfbUaM8TrBrLkp

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC SERGEJ ŠOJGU UČINIL VELKÉ PROHLÁŠENÍ; ŘÍKÁ, ŽE ALIANCE NATO PLÁNUJE INVAZI DO ČLENSKÝCH ZEMÍ RUSKEM VEDENÉ ALIANCE ZEMÍ CSTO (organizace o kolektivní bezpečnosti = šest bývalých republik Sovětského svazu) …

 

https://youtu.be/d2WiK1JjI9g?si=D4OMyFZ3K_vg9mPh

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ČLENSKÁ ZEMĚ EU RAKOUSKO NAPADÁ TEN NEBEZPEČNÝ „ZBRAŇOVÝ“ POSUN UVNITŘ ALIANCE NATO; PUTINOVA HROZBA VYSTRAŠILA RAKOUSKO A ZAŽEHLA BOJ UVNITŘ ZÁPADU?

 

Ano, tato formulace měla být uvedena i v mém slovním titulku videa k tématu. Nikoliv tedy „zažehla vměšování aliance NATO“, ale „zažehla boj uvnitř aliance NATO“.

 

https://youtu.be/hCNXPdSeAPU?si=pOeFcScl2gZodNl_

 

 

📌9.6.2024, 15:17: KVŮLI SILNÝM DEŠŤŮM ZASÁHLA JIHOVÝCHODNÍ ČÁST RAKOUSKA SILNÁ POVODEŇ.

Podle místních médií jsou oběti. Rychlý proud odnáší auta, ve kterých jsou lidé zamčeni. Místní úřady se obávají, že hladina vody bude i nadále stoupat. Z bezpečnostních důvodů byla pozastavena plavba na jedné z řek.

https://smotrim.ru/video/2818440

 

 

📌9.6.2024, 14:15: PESKOV PŘI VYSVĚTLOVÁNÍ RUSKÉHO POSTOJE: NEMŮŽETE PŘESTAT:

 

Tento týden se Vladimir Putin setkal v Petrohradě s šéfy světových zpravodajských agentur. A bez ohledu na to, jak se údajně snažili izolovat Rusko ve světovém informačním prostoru, bylo zřejmé, že západní novináři chtějí komunikovat s prezidentem Ruské federace.

 

O tom, jak zahraniční novináři reagovali na Putinovo pozvání na schůzku, informoval tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

„Někdo přemýšlel rychleji, někdo pomaleji, ale všichni okamžitě reagovali,“ řekl v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin. – Zajímají se o to. Schůzka s Putinem v naší době je pro všechna seriózní média velkou šancí získat z první ruky přehled o tom, co se děje.“

 

Jakákoli mezinárodní agentura je přitom pod tlakem úřadů země, kde se nachází její sídlo, a její redakční politika, jak je přesvědčen Dmitrij Peskov, není svobodná v plném slova smyslu.

 

„Zvláště na Západě, když se vedou do stavu přípravy na válku. Válčit s námi, o čemž se mluví přímo,“ zdůrazňuje tiskový mluvčí. „Vstupujíce do této předválečné extáze, začínají porušovat zájmy médií a přesouvají média do

takového cenzurovaného státu.“

 

To lze vidět pouhým okem, dodává Peskov – z materiálů, jakoby pod diktátem publikovaných v nejrespektovanějších publikacích ve Spojených státech, Velké Británii a dalších zemích, je zřejmé, že byly napsány „jak se říká, ve stranickém výboru“.

 

Má vůbec smysl komunikovat se zástupci západních médií?

 

„Samozřejmě, protože se musíme pokusit vysvětlit naši pozici,“ říká Peskov. „Je to jako jízda na kole – tady se nemůžete zastavit. Musíte to dělat pořád – musíte pořád šlapat.“

 

https://www.vesti.ru/article/3991646

 

 

📌9.6.2024, 15:12, Tasnim: ŠEST ÍRÁNSKÝCH POLITIKŮ BYLO VYBRÁNO K ÚČASTI V PREZIDENTSKÝCH VOLBÁCH:

 

Oficiální zástupce Rady dohledu (Rady strážců ústavy) Íránu Hadi Tahan-Nazif oznámil dokončení ověřování kandidátů z hlediska splnění požadavků pro účast v nadcházejících prezidentských volbách.

 

Byli jmenováni po tragické smrti prezidenta Ebráhíma Raísího při leteckém neštěstí a mají se konat 28. června.

 

Jednou z hlavních intrik, která se dodnes projednává, je, zda na schváleném seznamu kandidátů bude bývalý íránský prezident Mahmúd Ahmadínežád a bývalý předseda parlamentu Alí Larídžání.

 

Při kontrole splnění požadavků pro účast v prezidentských volbách v Íránu nebyly schváleny, uvedla státní tisková agentura Mehr.

 

Agentura Tasnim zároveň uvádí jména šesti politiků, kteří podle ní byli zařazeni na konečný seznam kandidátů.

 

Patří mezi ně zejména bývalý šéf ministerstva vnitra (za Ahmadínežáda) Mostafa Pourmohammadi, současný předseda parlamentu Mohammad Bagher Ghalibaf, starosta íránského hlavního města Alireza Zakani a někteří další známí a uznávaní íránští politici.

 

Již dříve bylo oznámeno, že první ženská kandidátka na prezidentský úřad Íránu odmítla bojovat ve volbách.

 

https://www.vesti.ru/article/3991820

 

 

📌9.6.2024, 16:09: HÚSIOVÉ ZASÁHLI BRITSKÝ TORPÉDOBOREC V RUDÉM MOŘI BALISTICKÝMI RAKETAMI:

 

Vládnoucí Húsiové v severním Jemenu (hnutí Ansar Alláh) oznámili, že zaútočili na britskou válečnou loď HMS Diamond v Rudém moři.

 

Útok na torpédoborec britského královského námořnictva HMS Diamond byl proveden s pomocí několika balistických raket, uvedl vojenský mluvčí Houthiů Yahya Saria, jehož prohlášení rozšířil televizní kanál Al Masirah.

 

Podle Sariaha byl zaznamenán přímý zásah, hlásí TASS.

 

Minulý pátek Saria oznámila, že se Húsiům podařilo zaútočit na dvě obchodní lodě v Rudém moři.

 

Vůdce skupiny Abdul-Malik al-Houthi již dříve uvedl, že Houthiové chtějí zvýšit počet útoků na obchodní plavidla.

 

https://www.vesti.ru/article/3991899

 

 

📌9.6.2024, 16:17: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY OSTŘELOVALY NOVOU MAJAČKU V CHERSONSKÉ OBLASTI, JEDEN ČLOVĚK BYL ZABIT, JEDEN ZRANĚN:

 

Gubernátor Chersonské oblasti Vladimir Saldo oznámil, že ozbrojené síly Ukrajiny střílely z MLRS na obytný sektor vesnice městského typu Novaja Majačka.

 

Místní obyvatel, muž narozený v roce 1998, byl zabit a jedna žena byla zraněna. Byla převezena do nemocnice.

 

V důsledku ostřelování byly zničeny dva domy, napsal Saldo na svém kanálu Telegram.

Odpoledne 9. června bylo v Chersonské oblasti vyhlášeno letecké nebezpečí, operační služby byly uvedeny do stavu vysoké pohotovosti.

 

Již dříve bylo oznámeno, že 9. a 10. červen jsou v tomto regionu dny smutku za ty, kteří byli zabiti při útoku ozbrojených sil Ukrajiny na vesnici Sadovoye 7. června. Pak bylo zabito 22 lidí, 15 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/3991881

 

 

📌9.6.2024, 16:33: V MOSKVĚ BYL NAPADEN ŠÉF HNUTÍ ANO „DIGITÁLNÍ PLATFORMY“ ŠČELCIN:

 

V Moskvě byl napaden šéf hnutí ANO „Digitální platformy“ Arsenij Ščelcin, byl pobodán, zemřel jeho přítel Ivan Pozdňakov.

 

Podle agentury TASSS konflikt mezi oběma firmami na moskevském bulváru Sirenevy přerostl ve rvačku, při níž sedmačtyřicetiletý zakladatel rockové skupiny „Paseka“ Roman Medvedkin své odpůrce několikrát bodl.

 

Ščelcin dostal nejméně 3 rány do trupu a horních končetin, byl hospitalizován ve zdravotnickém zařízení. Jeho známý Ivan Pozdňakov dostal nejméně 9 ran a zemřel v sanitce.

 

Podezřelý z místa činu utekl, ale brzy ho zadrželi policisté. V nejbližší době soud uspořádá jednání za účasti státního zástupce, na kterém bude rozhodnuto o vzetí obviněného do vazby.

 

https://www.vesti.ru/article/3991946

 

 

📌9.6.2024, 16:34: HUCULOVÁ UVEDLA, ŽE MĚLA NEPLÁNOVANOU SCHŮZKU S LAVROVEM V MOSKVĚ:

 

Šéfka gagauzské autonomie Moldavska Eugenia Gutsulová se v Moskvě setkala s ruským ministrem zahraničí Sergejem Lavrovem. Poznamenala, že schůzka nebyla naplánovaná, takže trvala jen několik minut.

 

Hucul poznamenal, že tato krátká doba byla také důležitá, protože jasně ukázala, že Rusko se Moldavanů obává, vždy je tam a vždy bude podporovat.

 

Vysvětlila, že během krátkého rozhovoru jí šéf ruského ministerstva zahraničí řekl, že se bojí jak o ni, tak o lid Moldavska.

 

„Byl jsem velmi potěšen, že mě Sergej Viktorovič uznal a řekl, že se opravdu bojí jak o mě, tak o lid Moldavské republiky,“ řekl Hucul agentuře RIA Novosti.

Vůdce Gagauzska dodal, že Lavrov se jí zeptal, jak jí bude umožněn návrat do Moldavska po cestě do Ruska a jak bude propuštěna z republiky.

 

  1. června dorazila Eugenia Hutsul do Moskvy, kde se koná druhý sjezd moldavského opozičního bloku„Vítězství“. Zástupci několika opozičních stran republiky oznámili vytvoření nového politického bloku v předvečer prezidentských voleb a referenda o vstupu do Evropské unie.

 

Dříve vůdkyně Gagauzska uvedla, že by se ráda znovu setkala s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, aby „upevnila“ jejich první setkání. Nevyloučila ani nové pokusy Kišiněva vyvíjet na ni nátlak po účasti na Mezinárodním ekonomickém fóru v Petrohradě.

 

https://www.vesti.ru/article/3991884

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️9.6.2024, 17:55, Sullivan: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY JIŽ VYUŽILY POVOLENÍ ZASÁHNOUT RUSKOU FEDERACI AMERICKÝMI ZBRANĚMI:

 

Ukrajinské jednotky již útočí na Rusko americkými zbraněmi a využívají povolení Spojených států, uvedl americký poradce pro národní bezpečnost Jake Sullivan.

 

Americká administrativa v čele s prezidentem Joem Bidenem již dříve umožnila Kyjevu používat americké zbraně, které mu byly převedeny, na ruském území sousedícím s Charkovskou oblastí, s výjimkou zbraní dlouhého doletu, včetně raket ATACMS.

 

Jak Sullivan poznamenal pro CBS, „Ukrajinci uplatnili toto povolení na bojišti“.

 

Začátkem června náměstek ruského ministra zahraničí Sergej Rjabkov hovořil o připravenosti Moskvy na asymetrickou reakci na raketové útoky ozbrojených sil Ukrajiny na ruská vojenská zařízení. Poznamenal, že důsledky pocítí i Spojené státy.

 

Moskva nenechá bez následků dodávky zbraní Západu na Ukrajinu pro údery na Rusko, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

 

Prezident Vladimir Putin připustil možnost symetrických dodávek zbraní odpůrcům západních zemí pro údery na citlivé cíle.

 

https://www.vesti.ru/article/3991987

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Přemýšleli jste nad tím, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy?

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

 

 

Přemýšleli jste nad tím, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy? Blame Solar Engineering – aka Solar Radiation Management.

Dr. Vernon Coleman byl vždy proti trestu smrti. Ale rozhodl se, že udělám výjimku pro geoinženýry a klimatické inženýry. V níže uvedeném článku vysvětluje proč.

Poznámka: Geoinženýrství zahrnuje řízení slunečního záření prostřednictvím vstřikování aerosolů do stratosféry a zachycování a ukládání uhlíku. Jednou z metod vstřikování aerosolů do atmosféry je rozprašování částic z letadel. Letecký postřik má za následek neobvyklé trvalé tryskové emise, které jsou široce popisovány jako chemtrails .

 

Od Dr. Vernona Colemana

Vždy jsem byl proti trestu smrti. Ale rozhodl jsem se, že udělám výjimku pro geoinženýry a klimatické inženýry, kteří stojí za kropením milionů tun částic odrážejících světlo v naší stratosféře.

Již dříve jsem psal o sypání prašanu na obloze (známé jako solární inženýrství nebo řízení slunečního záření).

Tyto chemické mraky jsou navrženy tak, aby ochlazovaly Zemi, a šílení lidé za nimi věří (nebo alespoň předstírají, že věří) šílené teorii známé jako „změna klimatu“. Můj výzkum naznačuje, že prakticky žádní nezávislí vědci nevěří teorii „změny klimatu“. Naprostá většina uznává, že jde o trik sebevědomí.

Ale spiklenci používají změnu klimatu jako záminku k blokování slunečních paprsků, i když vědí, jaké škody to způsobí. Ve stratosféře létají tisíce letadel (všechny na fosilní paliva).

Připouštějí, že jejich plán bude mít nevyhnutelné vedlejší účinky.

A jaké jsou vedlejší účinky?

No, je tu hladomor.

A záplavy.

A sucho.

A už se to děje.

Když slyšíte o záplavách a suchu, je to přičítáno člověku způsobené klimatickým změnám. Je velmi pohodlné mít možnost svádět problémy způsobené solárním inženýrstvím na módní bête noir .

Ale povodně a sucha nejsou způsobeny průmyslem, auty, letadly nebo prdícími kravami.

Tyto snadno odstranitelné vedlejší účinky, které mají za následek stovky milionů úmrtí, jsou záměrně způsobeny solárním inženýrstvím.

Plánem je samozřejmě snížit velikost světové populace zničením zemědělství a vedoucím k masovému hladovění. A funguje to.

Tyto naprosto šílené a zločinné plány nebyly nikdy schváleny žádnými voliči ani žádnými volenými orgány.

A už se to všechno děje.

Stačí se podívat na oblohu.

Místo pěkné modré oblohy uvidíte po většinu dní šedou, mlhavou oblohu. A velmi málo viditelné slunce.

Lidé zodpovědní za solární inženýrství by měli být zatčeni, souzeni a poté zastřeleni. Jsou hrozbou pro lidstvo. A už mají na svědomí stovky milionů úmrtí.

Jo a je tu ještě jedna věc.

Nyní, když solární inženýrství začalo, nemůže se nikdy zastavit. Vždy tu budou muset létat letadla, která kropí svůj smrtící prach ve stratosféře.

Pokud se chcete dozvědět více o budoucnosti, kterou pro nás naplánovali, přečtěte si ‚ Jejich děsivý plán ‚ a ‚ Chtějí vaše peníze a váš život‘ . Další knihy od Vernona Colemana najdete ZDE .

o autorovi

Vernon Coleman MB ChB DSc praktikoval medicínu deset let. Více než 30 let je profesionálním autorem na plný úvazek . Je romanopisec a autor kampaní a napsal mnoho knih literatury faktu. Napsal přes 100 knih , které byly přeloženy do 22 jazyků. Na jeho webových stránkách www.vernoncoleman.com jsou stovky článků, které si můžete zdarma přečíst.

Vybraný snímek převzatý z Přemýšleli jste, proč máme tolik šedé a zamlžené oblohy? od Carbon Brief, 9. května 2018

 

ZDROJ:

https://expose-news.com/2024/06/09/why-are-we-getting-so-many-grey-hazy-skies/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

Data to nyní ukazují: Média a stát jako spolupachatelé smrtící očkovací kampaně

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

V celém světě dochází k tomu, nač mnozí z nás již celé 4 roky čekají: přehodnocuje se „doba covidová“ a na povrch vyplouvají skutečnosti, které ukazují, že většina světa se stala obětí jednoho velkého podvodu.

Zatímco v Německu se nyní podařilo odtajnit alarmující protokoly RKI, jejichž mnohá odhalení jste se zde již dozvěděli v jiných článcích, v dalších zemích si politici či odborníci sypou popel na hlavu a jinde se opatrně objevují dosud zapovězené informace dokonce i na mainstreamu.

Nová odhalení a publikace nedávno vyvolaly alarmující otázky o bezpečnosti a důsledcích kampaně na očkování proti Covidu. Článek v mainstreamovém Telegraphu potvrzuje, že vakcíny proti Covidu mohly přispět ke zvýšené úmrtnosti ve Spojeném království.

Spolu s odtajněnými protokoly RKI z Německa či alarmujícími zjištěními stran nemocničních protokolů v USA se vynořuje děsivý obrázek: zisk a kontrola byly postaveny nad lidský život.

Pohled na protokoly RKI ukazuje, že hned od začátku očkovací kampaně existovaly značné obavy o bezpečnost takzvaných „vakcín.“

A zde znovu připomínám, že naše vláda od německé RKI přebírala pravidelně instrukce a musela tak být informována úplně stejně. Zhruba od konce jara 2020 bylo možné si všimnout jistého vzorce.

Od té doby mi stačilo sledovat dění v Německu – a až na málo výjimek – téměř vždy se tamní nařízení objevilo během dnů, maximálně několika týdnů, také u nás.

Ale pojďme zpět k dokumentům RKI:

Již 19. března 2021 zaznamenal institut Paula Ehrlicha četné zprávy o závažných vedlejších účincích, jako je trombóza sinusových žil po očkování AstraZeneca. Navzdory těmto alarmujícím údajům a pozastavení očkování v zemích, jako je Norsko, očkování v Německu pokračovalo.

Dalším výbušným bodem je záměrné klamání veřejnosti. Již v březnu 2020 byly zadržovány informace, které měly ospravedlnit politická opatření, jako jsou lockdowny. Vědělo se, že – podobně jako roušky – nejsou účinné.

Nicméně oboje bylo účinným nástrojem pro vyvolávání paniky a ovládání poslušného a vystrašeného obyvatelstva.

Protokoly RKI odhalují, že testovací kapacity a čísla případů byly záměrně zmanipulovány, aby generovaly vysoký výskyt a umožnily pokračování restriktivních opatření. Totéž se nakonec dělo ve většině zemí.

Zvláště vážné jsou indikace závažných nežádoucích účinků všech v té době aplikovaných vakcín, které nebyly transparentně sdělovány.

V dubnu 2021 RKI zdokumentovala 20násobný nárůst výskytu trombózy sinusových žil u mužů očkovaných AstraZenekou, který byl veřejnosti utajen. Politici jako Jens Spahn a Karl Lauterbach přitom veřejně propagovali bezpečnost vakcíny tím, že se nechali demonstrativně očkovat.

Co si však (nejen němečtí) politici ve skutečnosti aplikovali, se můžeme jen dohadovat.

Role médií v této kampani byla klíčová. Místo kritického zpochybňování a objasňování podporovala mainstreamová média státní narativ a očerňovala ty, kteří se nechtěli nechat očkovat.

Lidé, kteří vyjádřili obavy nebo nebyli očkováni, byli veřejně odsuzováni a vykreslováni jako postrádající solidaritu. Média byla v souladu se státem, přispívala k šíření dezinformací a vyvolávala strach a tlak mezi obyvatelstvem.

V důsledku toho jsou mediální propagandisté spoluodpovědní za způsobené škody a ztráty na lidských životech.

Politické intervence a manipulace byly organizovány nejen v Německu, ale i na mezinárodní úrovni. Mezinárodní dohody o řešení pandemie ukazují, že globální mocenské zájmy a ekonomické výhody byly v popředí.

Článek v Telegraphu a odhalení RKI jasně říkají: kampaň hromadného očkování byla nekontrolovaným experimentem, který záměrně ohrožoval lidské životy. Zisk a kontrola byly nadřazeny zdraví a životům lidí, což vedlo k četným úmrtím.

Je čas pohnat zodpovědné osoby k odpovědnosti a vynést pravdu na světlo.

Umíte-li německy, můžete se na pořad o odhalených protokolech německé RKI podívat ve videu níže:

 

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/data-to-nyni-ukazuji-media-a-stat-jako-spolupachatele-smrtici-ockovaci-kampane/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3I_Z54Mi5qwyuBuFe4kRnYaW8c5ry8AiICvfhnZElr0G1Hy1UB5eb_wYw_aem_AdpdSuBiPAiBOzFhndu8-8cQckg56T7knzfGDSYG3NnyUP5bBWQI6vBkcZYuzYJjeUE3mCQxxNaiuXfvYt7vtBAR

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME ���
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

09.06.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌8. června 2024 17:12, Kneissl: ZÁPAD MÁ STÁLE PLÁN NA ROZDĚLENÍ RUSKA NA NĚKOLIK ČÁSTÍ:

 

Bývalá rakouská ministryně zahraničí Karin Kneisslová potvrdila, že Západ diskutoval a diskutuje o možnosti rozdělení Ruska.

 

„Pamatuji si, že dlouho před rokem 2022 lidé vydávali prohlášení, že by bylo rozumnější, kdyby došlo k nějaké balkanizaci Ruska, víte, jako kolaps, rozpad,“ řekl Kneissl v rozhovoru pro TASS na okraj Petrohradského mezinárodního ekonomického fóra (SPIEF).

V komentáři k prohlášení prezidenta Republiky srbské Milorada Dodika na okraj SPIEF, že západní země mají plán rozdělit Rusko na pět samostatných částí po vzoru Jugoslávie, bývalá šéfka rakouského ministerstva zahraničí poznamenala, že neví, zda mělo být pět částí nebo ne, ale byla učiněna podobná prohlášení. Vytvořili je zejména zaměstnanci Atlantic Council, známého think-tanku ve Spojených státech.

 

Na otázku, zda podle jejího názoru takové aspirace na Západě přetrvávají i dnes, Kneisslová odpověděla: „Ano.“

 

Dodik den předtím oznámil plány na rozdělení Ruska. Připomněl, že zástupci západních zemí již učinili totéž v různých částech světa. To však nefungovalo s Ruskem kvůli zahraniční politice prezidenta Vladimira Putina.

 

Kneisslová již dříve uvedla, že ráda žije v Rusku, kde je podle ní bezpečnější než v Rakousku. „Je tu svoboda. A svoboda znamená žít v bezpečí,“ vysvětlil politik s tím, že v Rakousku to bylo možné před 30 lety, ale nyní je to nemožné.

 

https://www.vesti.ru/article/3991214

 

 

📌8. června 2024 18:36: HAMÁS VYHROŽUJE IZRAELI DALŠÍMI RUKOJMÍMI:

 

Stoupenci palestinského hnutí Hamás uvedli, že zvýší počet rukojmích zadržovaných v pásmu Gazy. Důvodem tohoto rozhodnutí byla izraelská operace s cílem propustit čtyři občany země z uprchlického tábora Nuseirat.

 

Hamás zveřejnil prohlášení o záměru zvýšit počet rukojmích na oficiálním kanálu hnutí na Telegramu. Stoupenci palestinského hnutí napsali, že skutečnost, že izraelská armáda po osmi měsících oznámila propuštění několika svých rukojmích, nezmění nic na skutečnosti, že nyní utrpěli strategickou porážku.

 

„Stále zadržujeme značný počet rukojmích a můžeme jejich počet zvýšit,“ řekl Hamás.

Hnutí také zdůraznilo, že jeho příznivci na konci května úspěšně zajali izraelské vojáky v táboře Džabalíja v severní Gaze. Neexistují však žádné informace o tom, kolik lidí bylo tehdy zajato.

 

Představitelé Hamásu uvedli, že USA hrály aktivní roli v izraelské operaci v Nuseiratu. Akce americké armády označili za „důkaz, že Washington je přímo zapojen do izraelských válečných zločinů v pásmu Gazy“.

 

Podle mediálního oddělení Gazy bylo v důsledku operace izraelské armády na osvobození čtyř rukojmích zabito nejméně 210 palestinských obyvatel a více než 400 jich bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/3991307

 

 

📌8. června 2024 20:30 Michail Jermiškin, V LLR TRUCHLÍ ZA OBĚTI BARBARSKÉHO OSTŘELOVÁNÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V LUHANSKU:

 

V Luhanské republice se na budovách vyvěšují státní vlajky na půl žerdi. 8. červen je dnem smutku za ty, kteří byli zabiti při teroristickém útoku ozbrojených sil Ukrajiny. Ukrajinští ozbrojenci zasáhli město americkými raketami ATACMS – šest civilistů bylo zabito, nejméně 60 zraněno a mezi zraněnými jsou i děti. Poškozeno bylo více než 30 výškových budov, školy, školky a vysoká škola.

 

Specialisté ministerstva pro mimořádné situace buldozery odstraňují zřícené betonové podlahy. Během noci záchranáři rozebrali budovu zničené pětipatrové budovy do prvního patra, nyní probíhají práce v suterénu. Podle zástupce ministerstva mohou být pod troskami stále těla lidí. Pátrání pokračuje.

 

„Zařízení pracuje nepřetržitě. Existuje možnost, že pod troskami je žena. Nyní to hledáme,“ říká velitel hasičského a záchranného týmu Ministerstva pro mimořádné situace LLR Alexander Firsov.

 

Na práci se podílejí záchranáři, dobrovolníci, komunální služby a specialisté z patronátních regionů.

 

Natalia Ardanova sbírá některé z přeživších osobních věcí na místě tragédie. V době příjezdu byli její rodiče v bytě v pátém patře.

„Nechápali, jako by jich mávli mávnutím, protože prostě nebyli v téhle ložnici, ale na druhé straně, v hale. Proto vše vyšlo,“ říká žena.

 

Majitel bytu v protějším domě šel půl hodiny před ostřelováním na trh nakoupit.

 

„Přistoupila jsem, jak jsem viděla: Moje drahá maminka – nebyla doma, to je všechno. A jak se přihlásit? Všechno bylo pokřivené, lidé křičeli, dívku odvedli – v krku byl šrapnel. A pak mě tam nepustili. Děti to vzaly, děkujeme,“ vzpomíná další oběť Olga Pogrebitská.

 

Z výšky jsou jasně viditelné škody způsobené raketou ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny. Nejprve narazila do šestnáctipatrové budovy, pak se dostala ještě dál. Ze střechy je jasně vidět masivní zkáza, velký kráter zanechaný nepřátelským granátem.

 

Šrapnely ze západních raket udeřily v době oběda, kdy bylo v ulicích mnoho lidí.

 

„Něco bouchlo, upadl jsem, probudil jsem se, v hlavě mi zněl hluk, nic jsem neslyšel. Celá v krvi, šrapnelech, krev se řinula z hlavy,“ říká oběť Jelena Čerkašinová.

 

Lékaři republikové nemocnice pracují ve vylepšeném režimu – všichni pacienti mají zranění různé závažnosti.

 

„Pět lidí bylo operováno. Jsou pro dnešní ráno s pozitivní dynamikou. Přestože stav zůstává extrémně vážný, pacienti byli probuzeni ze šoku,“ říká Valentina Makaruková, vedoucí oddělení pohotovostní lékařské péče LRCB.

 

Lidé chodí na operační velitelství, které pracuje nepřetržitě, po celý den: nosí jídlo a věci pro oběti. Těm, kteří přišli o své domovy, poskytují úřady dočasné ubytování.

 

 

„K dnešnímu dni se na nás obrátilo s žádostí o pomoc 112 lidí. 55 se telefonicky obrátilo na řešení různých problémů souvisejících s obnovou bydlení a tak dále,“ říká úřadující ministr pro mimořádné situace LLR Alexej Bojko.

 

  1. června byl v LLR vyhlášen smutek. Na všech státních budovách byly spuštěny vlajky, zrušeny byly všechny zábavné akce.

 

https://www.vesti.ru/article/3991330

 

 

📌8. června 2024 23:27: TŘI DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZAÚTOČILY NA OBLAST BELGOROD:

 

Ukrajinské síly zaútočily na území oblasti Belgorod. Elektrické vedení bylo poškozeno.

 

„Na okres Belgorod zaútočily ozbrojené síly Ukrajiny za pomoci tří dronů. Nedošlo k žádným obětem,“ uvedl gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov na svém kanálu Telegram.

 

Poznamenal, že elektrické vedení bylo poškozeno, obyvatelé vesnic Krasnyj Okťabr a Novaja Naumovka, farem Valkovskij a Cerkovnyj, část obce Okťabrskij zůstávají dočasně bez elektřiny.

 

V sobotu odpoledne 8. června byl městský okres Šebekinskij v oblasti Belgorod napaden ukrajinskými ozbrojenými silami. Dron ozbrojených sil Ukrajiny poškodil elektrické vedení, vesnice Krasnoje a Leninskij a také některé domácnosti ve vesnicích Vozněsenovka a Nezhegol zůstaly bez elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3991391

 

 

📌9. června 2024 3:45, Muraško: VÝSLEDKY PŘEDKLINICKÝCH TESTŮ VAKCÍNY PROTI RAKOVINĚ SE OBJEVÍ NA KONCI ROKU:

 

Ministr zdravotnictví Ruské federace Michail Muraško oznámil načasování výsledků preklinických studií vakcíny proti rakovině.

 

„Nyní vakcína (proti rakovině) prochází předklinickými studiemi, očekáváme, že první výsledky dostaneme do konce roku a poté zahájíme klinické testy,“ řekl Michail Muraško v rozhovoru pro agenturu TASS.

 

Vysvětlil, že na vývoji vakcíny spolupracovali specialisté z Výzkumného centra epidemiologie a mikrobiologie Gamaleya, Herzenova moskevského institutu pro výzkum rakoviny a Národního lékařského výzkumného centra onkologie Blokhin.

 

Muraško dodal, že výzkum je financován státem.

Vladimir Putin již dříve uvedl, že Ruská federace se přiblížila k vytvoření vakcín proti rakovině a imunomodulačních léků nové generace. Prezident Ruské federace vyjádřil naději, že se brzy začnou používat v individuální terapii.

 

https://www.vesti.ru/article/3991354

 

 

📌9. června 2024 0:22: MEDVEDĚV PORADIL SCHOLZOVI, ABY POKLEKL A ČINIL POKÁNÍ PŘED UKRAJINCI:

 

Místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace Dmitrij Medveděv komentoval prohlášení německého kancléře Olafa Scholze, že „Ukrajina je silná a nelze ji srazit na kolena“.

 

„Shnilý játrový Scholz najednou začal mluvit a vyvolal vyloženou sněhovou bouři. Nebo, jak by se řeklo v nám známém jazyce, zmátl berany. Scholz řekl, že ruský prezident musí uznat, že Ukrajina je silná a nelze ji srazit na kolena,“ napsal Dmitrij Medveděv na svém kanálu Telegram.

 

Domnívá se, že Ukrajina je dnes něco jako dominium, které je přímo řízeno a udržováno Spojenými státy a zeměmi NATO. Ukrajina navzdory protestům vlastního obyvatelstva „dostává všechny typy nejsmrtonosnějších typů zbraní„. Současně dochází k „šílené tryskající korupci“ a totální zpronevěře západní pomoci v samotné zemi.

 

„Je to škoda. On (Scholz), kretén, by prostě poklekl a činil pokání před Ukrajinci. Za lhaní o nevyhnutelném „vítězství“. Za to, že je odsoudil k vyhlazení a zároveň obětoval blahobyt Němců, kteří mu byli svěřeni. Za oživení nacismu v podobě Bandery. Za nepopsatelnou neschopnost managementu. Bezvýznamnost je však bezvýznamnost ve všem,“ uzavřel Medveděv.

 

Scholz ve svém videoposelství uvedl, že Ukrajina nebude „sražena na kolena“ a ruský prezident Vladimir Putin to musí „uznat“.

 

Před dvěma lety, poté, co Ukrajina odmítla přijmout německého prezidenta Franka-Waltera Steinmeiera, kancléř Olaf Scholz řekl, že do Kyjeva také nepojede.

Kvůli těmto slovům ukrajinský velvyslanec v Berlíně Andrij Melnyk nazval německou kancléřku „uraženou játrovou křoví“.

 

https://www.vesti.ru/article/3991393

 

 

📌9. června 2024 8:30, Dodon: MOLDAVSKO PŘIŠLO O MILIARDY DOLARŮ KVŮLI NEÚČASTI NA ŽIVOTĚ SNS A EAEU:

 

Podle bývalého prezidenta Moldavska a vůdce Strany socialistů Igora Dodona země nezískala miliardy dolarů tím, že se nepodílela na aktivitách Euroasijské hospodářské unie (EAEU) a Společenství nezávislých států (SNS).

V rozhovoru pro RIA Novosti během Mezinárodního ekonomického fóra v Petrohradě moldavský politik zdůraznil, že je třeba, aby se Kišiněv vrátil k aktivní účasti v těchto organizacích.

 

Dodon poznamenal, že Moldavsko čelí vážným finančním ztrátám. Připomněl, že prezidentka Maia Sanduová při nástupu do funkce ujistila, že nemá v úmyslu přerušit vztahy se SNS a bude nadále udržovat vztahy s Ruskem, ale za poslední rok a půl se situace změnila.

Dodon zdůraznil, že „vystoupení ze SNS je jednostranně nemožné, musí to být rozhodnutí zemí SNS“. Je přesvědčen, že návrat k aktivní účasti v těchto organizacích je v zájmu Moldavska.

 

Od roku 2022 se Moldavsko neúčastní zasedání SNS a EAEU a zůstává v těchto strukturách pozorovatelem.

 

https://www.vesti.ru/article/3991469

 

 

 

📌9. června 2024 7:41, Balytskyi: OZBROJENÝM SILÁM UKRAJINY DOCHÁZEJÍ LIDÉ, „MASOVÝCH ÚTOKŮ“ JE MÉNĚ:

 

Ukrajinský voják na rozdíl od ruské armády není motivovaný a nechápe, za co bojuje, řekl Jevhen Balyckyj.

 

Gubernátor Záporožské oblasti Jevgenij Balitskij uvedl, že vojenské formace kyjevského režimu mají akutní nedostatek bojovníků.

 

„Samozřejmě vidí, že lidem dochází, protože je stále méně „masových útoků“. Přešli ve větší míře do obrany téměř ve všech směrech, už se vzdali jak Krenky, tak Rabotina,“ řekl Balitsky v rozhovoru pro RIA Novosti.

 

Podle něj je již zřejmé, že „nepříteli dochází pára“. Balyckyj poznamenal, že ukrajinský voják na rozdíl od ruské armády není motivovaný a nechápe, za co bojuje.

 

Ztráty ozbrojených sil Ukrajiny loni v květnu přesáhly 35 tisíc lidí. Nepřítel navíc ztratil 2,7 tisíce jednotek různých zbraní a vybavení.

 

https://www.vesti.ru/article/3991438

 

 

 

📌9. června 2024 11:59: SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY SESTŘELILY ŘÍZENOU STŘELU A DVA DRONY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD OBLASTÍ BELGOROD:

 

Gubernátor Belgorodské oblasti Vjačeslav Gladkov v neděli na svém telegramovém kanálu oznámil práci systémů protivzdušné obrany nad městskou čtvrtí Novooskol, kde bylo možné eliminovat několik nepřátelských vzdušných cílů. Podle předběžných informací nedošlo k žádným obětem na životech.

 

Gladkov upřesnil, že ve vesnici Peschanka byla rozbita okna v soukromém domě a komerční budově a dvě auta byla poškozena šrapnely. Ve vesnici Pribrežnyj bylo poškozeno sklo ve vchodech dvou domů. Zaměstnanci provozních služeb pokračují v kontrolách a obcházejí domácnosti.

 

Podle Ministerstva obrany Ruské federace bylo od 09:30 do 10:30 moskevského času zabráněno pokusu kyjevského režimu provést teroristický útok pomocí řízené střely Neptune-MD a bezpilotních letounů leteckého typu. Na obloze nad oblastí Belgorod byla sestřelena raketa Neptune-MD a dva bezpilotní letouny.

 

https://www.vesti.ru/article/3991677

 

 

 

📌9. června 2024 11:53, Závod, aby se zavděčil všem: Peskov o obtížné situaci německých úřadů:

 

Německý ministr obrany vyhlašuje přípravy na válku s Ruskem. Jak by k tomu měla Moskva přistupovat?

 

Vyjádřil se k tomu tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov.

„Opět, ve světle toho, co řekl Putin, Německo mělo po druhé světové válce vždy velké problémy, pokud jde o nedostatek suverenity a nezávislosti,“ vysvětlil v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin. „A v rámci tohoto nedostatku se samozřejmě německé úřady snaží závodit. Musí se zavděčit Bruselu a washingtonskému stranickému výboru a Stoltenbergovi, aby se zavděčil NATO. Představte si, jak jsou roztrhány! A tak se vyjadřují k závodu na různých úrovních. To je tedy jejich obtížná situace.“

 

https://www.vesti.ru/article/3991632

 

 

📌9. června 2024 12:49: MODERÁTOR BBC MOSLEY, KTERÝ ZMIZEL NA OSTROVĚ V ŘECKU, BYL NALEZEN MRTVÝ

 

V Řecku na ostrově Symi bylo podle řecké veřejnoprávní televize ERTNews nalezeno tělo pohřešovaného slavného moderátora BBC Michaela Mosleyho.

 

Materiál objasňuje, že byl nalezen reportéry televizního kanálu. Viděli mrtvolu 67letého Mosleyho ležet na kamenech plotu na pláži Agia Marina. Během natáčení si kameraman všiml, že na skalách něco svítí. Přiblížil záběry, které ukazovaly, že moderátor je mrtvý.

 

Média dodávají, že v tu chvíli byl s filmovým štábem starosta Symi.

Skutečnost, že Michael Mosley zmizel, vešla ve známost večer 5. června. Řecký televizní kanál uvádí, že moderátor si šel zaplavat na pláž. Vracel se pěšky přes jeho neschůdná místa.

 

Mosley je britský novinář, televizní moderátor, lékař, autor několika knih o zdraví a hubnutí. Narodil se 22. března 1957 v indické Kalkatě. Po dokončení lékařského vzdělání se zapojil do programu BBC Assistant Producers.

 

Řecký televizní kanál poznamenává, že ho milují diváci ve Velké Británii, protože novinář je známý nejen svými programy a filmy, ale také vynálezem speciální diety – přerušovaného půstu 5:2, který se v zemi rozšířil.

 

https://www.vesti.ru/television/article/3991702

 

 

📌9. června 2024 12:44, Kobyakov: „HLADOVÁ“ KRIZE SE MŮŽE V BLÍZKÉ BUDOUCNOSTI ZHORŠIT V 17 ZEMÍCH:

 

Oleg Kobjakov, ředitel Organizace OSN pro výživu a zemědělství Úřadu OSN pro vztahy s Ruskem, uvedl, že potravinová situace by se mohla zhoršit v 17 zemích.

 

„Dokument o takzvaných hladových hotspotech… Předpokládá se, že pokud budou současné trendy pokračovat, potravinová situace se může zhoršit v dalších 17 zemích světa,“ řekl Kobjakov v rozhovoru pro RIA Novosti na okraj SPIEF.

 

Zdůraznil také, že tradičními ohnisky hladu jsou Súdán, Jemen, pásmo Gazy a řada dalších zemí na africkém kontinentu postižených nepřátelskými akcemi a přírodními katastrofami.

 

Petrohradské mezinárodní ekonomické fórum se letos konalo od 5. do 8. června. Akci pořádá Nadace Roscongress.

 

https://www.vesti.ru/article/3991731

 

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÉ STÍHAČKY SU-34 SHAZUJÍ VYSOCE VÝBUŠNÉ „CHYTRÉ“ BOMBY NA UKRAJINSKÉ POZICE NA FRONTOVÉ LINII…

 

https://youtu.be/i5UaMttVh4I?si=5ZdNNqfqWwEtPoc1

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: POSÍLENÍ PRO RUSKO! NATO RUŠÍ PLÁN VOJENSKÉ POMOCI PRO UKRAJINU VE VÝŠI 100 MILIARD USD; ZDE DŮVOD

 

https://youtu.be/CyvFjSvaBkk?si=RxeLexRCDK7-IP5b

 

 

📌💥💥💥09.06.2024, With Russia, Roman Kirsch: PREMIÉR PRO-PUTINOVSKÉ ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO MAĎARSKA ŽÁDÁ ZMĚNU VEDOUCÍCH GARNITUR ZEMÍ ZÁPADU; „JSME CENTIMETRY OD VZNIKU VÁLKY S RUSKEM“, ŘÍKÁ VIKTOR ORBÁN

 

https://youtu.be/8W9H3YiVnPc?si=xVx4ttev4TTfeCAp

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: PUTINOVY DCERY SE DOSTALY DO CENTRA POZORNOSTI NA RUSKÉM EKONOMICKÉM FÓRU (SPIEF) V PETROHRADĚ A OBĚ BYLY NA VEŘEJNOSTI SPATŘENY POPRVÉ PO MNOHA LETECH

 

https://youtu.be/NzNirlZegQQ?si=aZqCu9fSFLD0OMGd

 

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ERDOGANŮV ODKLON OD ZÁPADU? ODHALEN SKUTEČNÝ DŮVOD ZA TURECKOU SNAHOU O PŘIPOJENÍ SE K ZEMÍM ALIANCE BRICS+, VEDENÝM RUSKEM A ČÍNOU

Možná bude Turecko další zemí – vedle Maďarska a Slovenska – kam nedopadnou možné ruské jaderné rakety…

 

https://youtu.be/dqMSFJGBHsI?si=6VxbfIkUyVPrn44i

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: CHAOS V TEL AVIVU: VYPUKLY PROTESTY NAVZDORY ZÁCHRANĚ ČTYŘ RUKOJMÍ; POLICIE UVĚZNILA TUCTY LIDÍ

 

https://youtu.be/JxqSZFlAAdQ?si=WCeVg8qBYqS7ZuXm

 

 

📌💥💥💥08.06.2024, Times of India, Roman Kirsch: HIZBALLÁH ODPÁLIL RAKETY FALAH-2 ÍRÁNSKÉ VÝROBY S HLAVICÍ 117 KG NA IZRAELSKÉ VELITELSKÉ CENTRUM

 

https://youtu.be/DLwkxAgOS4o?si=J03eiP7caZEj2xGl

 

 

 

📌9.6.2024, cz.24News: ZALUŽNYJ JE STÁLE V KYJEVĚ. ČEKÁ NA POST PREZIDENTA?

 

UKRAJINA: Bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Valerij Zalužnyj, který byl po svém odvolání jmenován velvyslancem ve Velké Británii, stále do Londýna neodcestoval a pobývá na Ukrajině. Původně se měl diplomatické mise ujmout do konce května.

 

Ukrajinský telegramový kanál „Resident“ to uvedl s odvoláním na zdroje z generálova okolí. Podle nich zjevně očekává vzestup vlastní politické kariéry a míří na mnohem vyšší pozici, než je post velvyslance. Ostatně už jeho odvolání z armádní funkce bylo spojováno obavou Volodymyra Zelenského z vysoké popularity a úvahami, že by ho generál mohl nahradit ve funkci prezidenta.

 

Podle autorů Zalužnyj nyní skutečně očekává, že se ujme funkce hlavy ukrajinského státu. Pravděpodobnost toho prý roste, protože vztahy mezi Zelenským a Washingtonem se zhoršují. Funkční období Zelenského navíc skončilo a legitimita jeho setrvávání ve funkci je s ohledem na znění ukrajinské ústavy mimořádně sporná. Navíc za poslední rok raketově klesla jeho podpora ze 70 procent na dnešních 17 procent. Generál si naopak podle průzkumů udržuje v ukrajinské společnosti nejvyšší hodnocení.

 

Otázkou ovšem je, jak dosáhnout konce Zelenského. Zde se objevují spekulace např. o obvinění z korupce, čemuž by nahrávaly zprávy o nákupu nemovitostí v zahraničí, které se objevily i v posledních dnech. Pro úplnost je třeba uvést i úvahy o možnosti fyzické likvidace Zelenského, ze které by mohlo být obviněno Rusko.

 

Příznačné potom je, že nikdo si příliš neláme hlavu tím, jak přesně legitimně bude moci Zalužnyj zaujmout post prezidenta.

 

Zpracoval: J.Urbach/Vaše Věc

https://cz24.news/zaluznyj-je-stale-v-kyjeve-ceka-na-post-prezidenta/

 

 

📌9.6.2024, cz.24News: LUSTRAČNÍ ODDĚLENÍ? SBĚR OSOBNÍCH DAT? PROTI ČT SE ZDVIHÁ VELKÁ VLNA ZLOSTI:

 

ČESKO: Zřídí si Česká televize na Kavčích horách své vlastní lustrační oddělení, kde bude zkoumat, kdo s kým a kde žije ve společné domácnosti? Poskytovatelé internetového připojení se brání proti novelizaci u koncesionářských poplatků, které má platit každý, kdo se může připojit k internetu. „Pasáž o povinnosti poskytovatelů internetového připojení bonzovat zákazníky ČT se do návrhu zákona dostala až mimo meziresortní připomínkové řízení. Tedy velmi nestandardní cestou,“ řekl prezident Asociace provozovatelů mobilních sítí Jiří Grund. A ozvala se smršť. „Není lepší, že nebude platit ten, který přinese lékařské potvrzení, že nedýchá kyslík?“ ptá se v diskusi Jan Chodura.

 

Ministerstvo kultury představilo novelu zákona o České televizi a Českém rozhlasu, která má zvýšit koncesionářské poplatky u České televize i Českého rozhlasu o 15 korun. Od nového by tak ČT získala od poplatníka 150 korun měsíčně, tedy 1800 korun ročně.

ČRo by získal 55 korun měsíčně, tedy 660 korun ročně.

Jenže má se také rozrůst počet poplatníků. Dosud platilo, že počet domácností veřejnoprávním médiím hlásili energetici podle přípojek. Uplatňovala se logika toho, že kdo má připojenou elektřinu, má i televizní či rozhlasový přijímač a měl by tedy platit koncesionářský poplatek. Jenže proti tomu se domácnosti mohly odvolat čestným prohlášením, kde obě média ujistily, že televizi i rádio nevlastní. A koncesionářský poplatek jim byl automaticky odpuštěn.

 

S novelizací zákona se má okruh poplatníků zásadně rozšířit. Poplatkům se totiž vyhýbalo podle údajů ČT 615 tisíc domácností. Jen Česká televize tak přicházela měsíčně o přibližně 83 milionů korun. To má změnit novelizace, která nově nařizuje, že koncesionářské poplatky musí platit každá domácnost, která má připojení k internetu, a tedy i přístroje, které umí přehrát online obsah veřejnoprávních médií. Jedná se nejen o stolní počítače, ale i kupříkladu tablety nebo chytré telefony.

 

A nově mají s údaji veřejnoprávním médiím pomoci poskytovatelé internetového připojení. „Českou televizi evidentně trápí fakt, že jí zhruba 615 tisíc domácností neplatí poplatek. A tak hledá způsob, jak dosáhnout i na domácnosti, které dosud uváděly, že nemají televizi,“ řekl k novele pro iDnes prezident Asociace provozovatelů mobilních sítí Jiří Grund. „Pasáž o povinnosti poskytovatelů internetového připojení bonzovat zákazníky ČT se do návrhu zákona dostala až mimo meziresortní připomínkové řízení. Tedy velmi nestandardní cestou,“ dodal.

 

Přičemž poukázal na to, že energetiků, kteří doposud hlásili médiím počet domácností, je jen 350, poskytovatelů internetového připojení je 1800.

Navíc ne každá domácnost má jen jedno připojení. Někdy je výhodné domácí připojení u jednoho poskytovatele, ale připojení k mobilnímu internetu u jiného poskytovatele.

 

A JAK MEZI NIMI BUDE ČT HLEDAT JEDNOTLIVÉ DOMÁCNOSTI?

A i v tom prezident Grund vidí zásadní problém. „Místo naplnění původního záměru získat poplatek od 615 tisíc domácností tak spíše hrozí, že dojde k předávání desítek milionů osobních údajů obyvatel.

ČT si zřejmě následně zřídí „lustrační oddělení“, VE KTERÉM BUDE ZJIŠŤOVAT, KDO S KÝM ŽIJE VE SPOLEČNÉ DOMÁCNOSTI. Vůbec netušíme, kdo to vymyslel,“ nechápe Grund.

 

NENÍ LEPŠÍ, ŽE NEBUDE PLATIT TEN, KTERÝ PŘINESE LÉKAŘSKÉ POTVRZENÍ, ŽE NEDÝCHÁ KYSLÍK?“ hledá v diskusi na iDnesu Jan Chodura další důvod, díky kterému by mohla Česká televize inkasovat poplatky od každého občana České republiky.

 

A JE NAMÍSTĚ PTÁT SE I NA REDUKCI POŘADŮ I STANIC VEŘEJNOPRÁVNÍ TELEVIZE? „Pokud stát tvrdí, že veřejnoprávní zpravodajství je důležité pro osvětu národa, tak tím spíš by mělo být úplně zdarma, a na to stačí jedna stanice. Dramatická a zábavní produkce pak může být placený kanál,“ míní Martin Nermut.

 

JE TO DALŠÍ NEPŘÍMÉ ZDANĚNÍ?

A jak k tomu přijdou i zaměstnavatelé? Zajímalo by mne, kolik zaměstnanců ČT v pracovní době sleduje programy ČT? Někteří možná Netflix, ale ČT? Možná jen ti, co pořady vytvořili. Je to celé prostě další daň. Tahle vláda v počtu absurdit předčila naprostou většinu světa,“ hodnotí kroky vlády Petra Fialy Leoš Šlechta.

 

Nakonec došlo i na ochranu osobních údajů. MÁ ČESKÁ TELEVIZE PRÁVO SBÍRAT CITLIVÉ OSOBNÍ ÚDAJE O OBČANECH ČESKÉ REPUBLIKY?

 

„Jednoznačně zrušit tuto daň z TV. Námitky asociace jsou zcela relevantní a jít tvrdě proti tomuto amatérskému výplodu ministerstva, nehledě, že máme také jakési GDPR, a že budou všichni operátoři a poskytovatelé PRÁSKAT OSOBNÍ ÚDAJE, JE ZCELA NEPŘIJATELNÉ,“ nesouhlasil s novelou v diskusi Karel Novák.

 

https://cz24.news/lustracni-oddeleni-sber-osobnich-dat-proti-ct-se-zdviha-velka-vlna-zlosti/

 

 

📌🇷🇺 UKRAJINU DNES PŘÍMO KONTROLUJÍ A PLNĚ UDRŽUJÍ USA A ZEMĚ NATO, UVEDL NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH DMITRIJ MEDVEDĚV, místopředseda Rady bezpečnosti Ruska.

Vyzval také německého kancléře Olafa Scholze, aby nedával Rusku rady ohledně situace na Ukrajině.

„Zatuchlá játrová paštika Scholz začala najednou mluvit a říkat naprosté nesmysly. Měl by pokleknout a činit pokání před Ukrajinci za to, že je odsoudil k vyhlazení, a přitom obětoval blaho Němců svěřených do jeho péče.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26857

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.06.2024“:

➡️☭☆ Operátoři útočných FPV dronů ničili nepřátelský personál a narušovali rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Doněck

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Medveděv nazval německého kancléře Olafa Scholze sráčem a nesmyslem.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky TOS-2 „Tosochka“ skupiny vojsk „Vostok“ zničily pevnost ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka

„TOS-2 má speciální vybavení.“ Když jdeme na bojovou misi, nemusíme být připoutáni k orientačnímu bodu, nemusíme vybíhat s kompasem. Auto ví, kde je díky topografickému referenčnímu systému. Musíme jen vstoupit do cíle a stisknout tlačítko „start“,“ řekl velitel systému těžkého plamenometu s volacím znakem „Saratov“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotního letounu typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily jeden UAV nad územím Brjanské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádky útočných dronů zničily dlouhodobé palebné body ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka

Úderná bezpilotní četa skupiny vojsk Vostok má za sebou stovky bojových misí a desítky zasažených cílů. Naši stíhači provádějí průzkum 24 hodin denně, identifikují a ničí nepřátelské pevnosti, personál a vojenské vybavení.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ V době od 09:30 do 10:30 moskevského času byl zastaven pokus kyjevského režimu o provedení teroristického útoku na cíle na území Ruské federace pomocí řízené střely Neptun-MD a bezpilotních prostředků leteckého typu.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily jednu raketu Neptun-MD a dva UAV nad územím regionu Belgorod.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Jak bychom měli reagovat na skutečnost, že německý ministr obrany vyzývá k přípravám na válku s Ruskem?

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

09.06.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

  1. Být bohatý❌👉 ŠŤASTNÝ ❤️
  2. Udělat kariéru❌👉 JÍT ZA SVÝM SNEM❤️
  3. Najít vysněného partnera❌👉 VNITŘNÍ KLID ❤️
  4. Sbírat krásné věci ❌👉 ZÁŽITKY ❤️
  5. Žít ve vile❌👉 POZNAT SVĚT ❤️
  6. Udělat dojem na jiné lidi❌👉 SÁM NA SEBE❤️
  7. Žít v luxusu ❌👉 DOOPRAVDY ❤️

 

 

📌📢🔝🔝🔝 9.6.2024, VÝSLEDKY VOLEB DO EURO PARLAMENTU 2024: Eurovolby 2024: V Česku je rozhodnuto. Kdy budou výsledky, kdy první odhady:

 

Češi si už v pátek a v sobotu zvolili jedenadvacet zástupců Evropského parlamentu, výsledky ale statistici zveřejní až v neděli po 23:00, kdy se zavřou dveře volebních místností posledního státu Evropské unie – Itálie. V neděli odvolí většina států evropské sedmadvacítky.

Volební účast v Česku byla vyšší než před pěti lety, kdy činila necelých devětadvacet procent. NYNÍ PŘEVÝŠILA TŘICET PROCENT. Deník i v neděli přináší aktuální informace.

 

Co se v článku dočtete? Vyberte si, co vás zajímá:

 

 

Rychlé výsledky eurovoleb najdete na Deníku po jejich oficiálním zveřejnění přehledně v neděli 9. června po 23. hodině ZDE

 

Co se dělo během prvního volebního dne, jsme sledovali v tomto článku, včerejší volební dění ZDE.

 

V některých obcích se společně s volbami do Evropského parlamentu konala i místní referenda. Například obyvatelé Nové Bystřice na Jindřichohradecku rozhodovali o osudu léta plánovaného obchvatu města u hranic s Rakouskem.

 

Už je rozhodnuto. Na vyhlášení výsledků voleb do Evropského parlamentu si ale ČEŠI (KTEŘÍ VOLILI V PÁTEK A V SOBOTU) I LIDÉ Z DALŠÍCH ZEMÍ EVROPSKÉ UNIE POČKAJÍ DO NEDĚLNÍHO POZDNÍHO VEČERA.

Hodinu před půlnocí totiž odvolí Italové. České výsledky vyhlásí Český statistický úřad. Už v sobotu ale bylo známo, že volební účast v tuzemsku byla vyšší než před pěti lety, kdy byla 28,72 procenta. Nyní na mnoha místech převýšila 30 procent, v Praze se dokonce dostala přes 40 procent.

 

Většina zemí Evropské unie volí v neděli. Jsou jimi Belgie, Bulharsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Kypr, Litva, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Polsko, Portugalsko, Rakousko, Rumunsko, Řecko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko a zmíněná Itálie, kde lidé začali volit už v sobotu. Italové jsou spolu s Čechy jedinými státy Evropské unie, kde se volí dva dny.

V PODVEČER JEN ODHADY

Jako první ve čtvrtek odvolili Nizozemci, v pátek následovali Irové, v sobotu Slováci a Češi, Lotyši a Malťané. Většina českých představitelů, včetně prezidenta Petra Pavla a premiéra Petra Fialy, odvolila již v pátek. Stejně tak lídři kandidátních listin, které se ucházely o hlasy voličů.

 

PODÍVEJTE SE, JAK VOLILI ČEŠTÍ POLITICI:

 

Než se lidé v neděli pozdě večer dozvědí finální výsledky, budou se od 18 hodin (v zemích, kde volby tou dobou již skončily, tedy i v Česku) postupně dozvídat odhady podle jednotlivých subjektů či údaje o účasti. Posléze, ve čtvrt na devět večer, budou zveřejňovány i celoevropské odhady. Reálné výsledky ale budou k dispozici až od oněch třiadvaceti hodin.

 

KDE BUDOU PODROBNÉ VÝSLEDKY

 

Na webu Evropského parlamentu bude výsledky možné sledovat podle jednotlivých států i celkově ZDE. Informace o českých výsledcích najdete buďto na webu Denik.cz, nebo přímo na volebním webu Českého statistického úřadu ZDE.

V sobotu po sedmé hodině večer Český statistický úřad oznámil, že dokončil sčítání všech hlasů. Na sociální síti X mohli lidé sledovat aktualizovanou mapu ČSÚ, která ukazovala, kolik volebních okrsků již úřad sesbíral. Data za poslední okrsek převzal ČSÚ v sobotu 19:40 hodin.

 

https://www.denik.cz/cesko-a-eu/eurovolby-vysledky-novi-europoslanci-cesko-nedele.html#utm_content=trendingnews&utm_term=v%C3%BDsledky%20voleb%202024&utm_medium=hint&utm_source=search.seznam.cz

 

 

📌 LewRockwell.com, protistátní•protiválečné•pro-market

 

Michael McKay: KONEC TEORIE ZÁRODKŮ A VIROLOGIE. 32 KLÍČOVÝCH OTÁZEK PRO VÁS A VAŠEHO LÉKAŘE. Od tohoto Steve Falconer

 

Věděli jste, že rodinní lékaři a pediatři absolvují jen několik týdnů školení na lékařské fakultě v oblasti virologie, epidemiologie a velmi málo mikrobiologie, pokud se nespecializují?

 

Věděli jste, že většina jejich znalostí pochází od obchodních zástupců Big Pharma, kteří sami nemají žádné školení nebo vzdělání v těchto oborech?

 

Věděli jste, že nevědí, jak číst a interpretovat literaturu, kterou se v těchto oborech učili, nebo jak číst a rozumět metodologické části ve virologické studii nebo článku?

 

Věděli jste, že jsou příliš zaneprázdněni, než aby se obtěžovali přečíst si více než abstrakt a zbytek článku a metodologické sekce, protože věří, že to musí být správné?

Věděli jste, že zakladatelé a vědečtí průkopníci pseudověd virologie a epidemiologie za posledních několik set let byli všichni odhaleni, a proto se jim dodnes říká „teorie“ zárodků a ne „fakt“?

 

Věděli jste, že kartel s mnohabilionovým obratem ročně, který se nakonec proměnil v Blackrock a Vanguard, vyrostl z tohoto systému alopatické medicíny založeného na ropě a ne z jiných způsobů politického, potravinového nebo dokonce energetického příjmu? A byl schopen použít toto jmění k tomu, aby skoupil mainstreamová média a většinu světových vlád, aby protlačili propagandu, která vyhovuje jejich impériu za bilion dolarů a ne vašemu zdraví?

 

Věděli jste, že profitují pouze z toho, že nemocní lidé užívají jejich tlumící léky, aniž by jim nabídli léčbu, a že žádná populace v historii od doby, kdy převzali moc, nebyla tak kolektivně chronicky nemocná jako ta dnešní?

 

Věděli jste, že když se menstruace žen, které spolu žijí, synchronizují, nebo listy začnou měnit barvu a opadávat na podzim, nebo medvědi přezimují nejprve na Aljašce, pak v Kanadě a pak v USA, vypadá to nakažlivě, ale není?

 

Věděli jste, že za posledních 100 let proběhly více než tři desítky pokročilých experimentů s nákazou, z nichž některé probíhaly téměř 4 desetiletí, včetně blízkého kontaktu, injekce krve, polykání tekutin, stříkání do nosu a do očí… A ani jeden člověk nebo zvíře nikdy neonemocnělo kontaktem s krví nebo tekutinami nemocného člověka?

 

Věděli jste, že většina praktických lékařů navštěvuje tucet nebo více lidí denně, 5-6 dní v týdnu každou „chřipkovou sezónu“ a sami nikdy neonemocní, přestože se nenechali očkovat proti chřipce nebo nenosili masky a ochranné obleky?

 

Věděli jste, že existují spojená dvojčata, která sdílejí stejný oběhový systém a trup a jedno z nich by dostalo rýmu, chřipku, plané neštovice, spalničky atd., zatímco druhé ne, přestože jsou připojena a sdílejí stejný krevní oběh a jsou od sebe neustále vzdálena méně než stopu?

 

Věděli jste, že existovali 4 lékaři, Waite, Frazier, Powell a Pettenkofer, kteří jedli, pili, píchali injekce, stříkali si do nosu, do očí a všichni jejich asistenti, izolované takzvané patogenní bakterie, bez jedů a hnijících potravin nebo masa, ve kterých se nacházejí, včetně antraxu, Pfiefferova bacilu, dýmějového moru, cholery a tuberkulózy, a ani jeden z nich nikdy nedostal ani šňupnutí?

 

Věděli jste, že otrava arsenem z obchodu s kožešinami, barvením dřeva a nádobami na potraviny byla skutečnou příčinou tolika epidemií neštovic a nemocí námořníků?

Věděli jste, že každá nemoc, o které se tvrdí, že byla vymýcena vakcínami, existuje dodnes, ale pod několika různými názvy, přestože má stejné příznaky?

 

Věděli jste, že žádný virolog v historii světa nikdy nenašel, neizoloval, chemicky neanalyzoval nebo necharakterizoval údajnou virovou částici z žádného živého člověka, rostliny nebo zvířete?

 

Věděli jste, že tyto částice mohou vyrábět pouze ve zkumavkách a Petriho miskách tak, že na nestabilní, nerovnoměrnou chromozomovou tkáň nanesou sople, jako ze zelených opic nebo lidských rakovinných buněk… Pak je vyhladovět, otrávit tkání rozpouštějící antibiotika a přidat enzymy, které tyto tkáně rozloží na miliony kousků… pak je dále ničit 10 dalšími procedurami, dokud nevypadají jako kruh s hroty, které z nich vycházejí pod elektronovým mikroskopem… A pak ten obrázek nazvat „virem“?

 

Věděli jste, že Dr. Stefan Lanka udělal přesně to samé se zdravými, stabilními jinými tkáňovými liniemi a také je rozložil na přesně stejně vypadající částice, aniž by existovala jakákoli šance, že by údajný virus byl v tkáni?

 

Věděli jste, že v databázi není „genom viru“, který by nevznikl alespoň odebráním něčího sople, plus tyto nestabilní vzorky tkáně ve zkumavce nebo kultuře… Rozdělit ho na 56 milionů kousků a říct počítači, aby se pokusil je znovu sestavit do genomu, který v té osobě nikdy nebyl… a nazývat to virem?

 

Věděli jste, že to nyní mohou udělat se soplem zdravého člověka, aniž by ho položili na nestabilní tkáňové linky ve zkumavce nebo Petriho misce, rozložit ho na 56 milionů kousků a nechat počítač, aby ho přeměnil na jakýkoli virus nebo cokoli jiného, co chtějí, aby počítač sestavil a co odpovídá něčemu v jejich databázi… Dokonce i banán?

 

Věděli jste, že váš vzorek soplíku nebo plicního sputa obsahuje genetický materiál z vašich plic, vaši další tkáň, bakterie a mikroby žijící ve vašich plicích, pyl rostlin, který jste vdechli, drobné broučky, které jste vdechli, jídlo, které se dostalo do špatného potrubí, další genetický materiál ve vzduchu, který dýcháte… A že to všechno mohou rozsekat na 56 milionů kousků a poskládat dohromady jakoukoliv část kterékoliv z těch různých věcí a tvrdit, že ta věc, kterou vytvořili, byla v první řadě ve vašich plicích, i když je to jen Frankensteinova sestava a nikdy tam nebyla?

 

Věděli jste, že veškerá DNA jsou jen údajné sekvence ACGT nebo RNA, ACGU nukleotidů? Takže vaše plicní buňky, tělesná tkáň, bakterie v nich, pyl rostlin, brouci, spolykané jídlo atd. jsou tvořeny sekvencemi stejných 4 věcí… Takže jakmile je rozdrtíte na 56 milionů dílků, zamícháte je dohromady jako obrovský balíček karet a znovu je sestavíte pomocí počítače… Nemá žádný způsob, jak zjistit, které sekvence pocházejí z jakého jiného zdroje?

 

Věděli jste, že pokud jste si udělali PCR test a ten vám vyšel pozitivní s tím, že máte „virus“, neexistuje ŽÁDNÝ možný způsob, jak by to mohl zjistit?

 

PCR detekuje pouze několik sekvencí 20 nukleotidů ACGT nebo ACGU za sebou. Přesto tvrdí, že virus má jedinečnou sekvenci asi 30 000 nukleotidů v řadě… A vědí to, protože vytvořili sekvenci viru v počítači ze společného genetického materiálu, který se nachází v bubácích každého člověka… dokonce i ten váš.

 

Testují vaše bubáky na věci, které se nacházejí v bubácích kohokoliv, kdo detoxikuje mrtvou, normální lidskou tkáň a cizí zbytky a má tam bakterie, které to všechno pomáhají rozložit a přeměnit na jiné použitelné molekuly nebo se toho zbavit.

 

To je důvod, proč někdy zdraví lidé mají negativní test… protože tam mají méně rozkladného materiálu… ale také proč mají pozitivní test, přestože jsou zcela zdraví…

 

Vzhledem k tomu, že mají rozkladný materiál těchto běžných 20 nukleotidových sekvencí, testy hledají, ale ne dostatečně, kde proces eliminace těchto nečistot způsobuje jakékoli znatelné příznaky odstranění, jako je horečka, pocení, kašel, průjem atd.

 

Věděli jste, že nemáte imunitní systém, protože kromě jedů a toxických cizorodých proteinů, které jsou do vás vstříknuty a které mohou způsobit anafylaktický šok… Není nic, před čím by se dalo být „imunní“?

 

Věděli jste, že užívání toxických farmaceutických léků k léčení nemocí je stejně hloupé a nesmyslné jako praní oblečení ve špinavé vodě, abyste ho vyčistili?

 

Věděli jste, že užívání těchto potlačujících látek a zastavení detoxikace těchto toxinů je důvodem, proč může být chřipka pro některé lidi smrtelná? Chřipka léčí vaše tělo, nemůže vás zabít. Lék, který zastaví detoxikaci proti chřipce, je to, co vás zabije.

 

Listí padající ze stromů v zimě je to, co udržuje tyto stromy naživu po celou zimu, kdy nemají půdu, sluneční světlo a živiny, které by udržely listy a plody, aniž by celý strom hladověl… pouze jádro stromu.

 

Věděli jste, že proteinová lepidla, která naše tělo vytváří, nazývaná globuliny nebo „glue“ buliny, nejsou specifická pro to, aby se vázala na cokoli, ale buď se vážou na všechny druhy věcí, nebo vůbec na nic, v závislosti na chemickém složení jejich prostředí?

 

Věděli jste, že kdybych vás kopl do žaludku, vytvořili byste takzvané protilátkové proteiny, které by přišly a opravily žaludeční tkáň, přestože by moje noha nedostala virus do tvého střeva?

 

Položili jste si někdy otázku, proč vám váš ignorantský lékař říká, abyste si udělali test na protilátky, abyste zjistili, zda máte virus a jste nemocní… Přesto, že vám říká, že pokud máte specifické protilátky proti tomuto viru, mělo by to znamenat, že jste již imunní a nemůžete tímto virem onemocnět?

 

Požádali jste někdy svého lékaře, aby vám objasnil tento do očí bijící rozpor?

 

Kdybych vám řekl, že se musíte zamknout ve svém domě – nebo si dát injekci, která by vás mohla ochránit – protože mainstreamová média říkají, že Santa, velikonoční zajíček a zoubková víla jsou na celosvětovém vražedném řádění, udělali byste to?

 

Je mi líto, ale viry a nákaza nejsou jen neprokázané „teorie“, ale také vyvrácené pseudovědecké bláboly. Někteří z vás s tím minule souhlasili z nevědomosti a strachu.

 

Někteří z vás s tím půjdou i tentokrát. Pokud je toto vlákno příliš dlouhé na to, abyste si ho přečetli, není možné, abyste se naučili číst virologický článek a dostali se na konec do sekce metodologie.

 

Pro ty, kteří jsou ochotni se zeptat sami sebe, proč se obtěžuji vám to všechno říct a myslím si, že to dává smysl, rád vás pošlu na místa, abyste si znovu ověřili, co říkám… pokud jste ochotni pomoci sdílet tyto informace s ostatními.

 

Komentář od Michaela McKaye:
Pro vynikající vzdělání o výše uvedených bodech se prosím podívejte na tato videa, která také vytvořil učitel a filmař Steve Falconer.

 

Sdílejte prosím široce dál.

 

https://www.lewrockwell.com/lrc-blog/the-end-of-germ-theory-virology-32-key-questions-for-you-and-your-doctor-by-steve-falconer/

 

 

 

📌 Domov | Newsfront (Zpravodajská fronta)

 

středa, 05 červen 2024 08:39, Sandy Fitzgerald: BIDEN DOSTAL 64 MILIONŮ DOLARŮ OD TAJEMNÉHO DÁRCE, ABY ZASTAVIL TRUMPA

 

Čtyři roky poté, co prezident Joe Biden vyhrál volby v roce 2020, je zdroj daru ve výši 64 milionů dolarů z anonymního zdroje, který mu pomohl porazit tehdejšího prezidenta Donalda Trumpa, stále obestřen tajemstvím.

 

Peníze byly Bidenově kampani poskytnuty prostřednictvím fondu Impetus Fund, který dar získal od jediného anonymního zdroje poté, co byly prostředky směrovány přes několik účtů, uvádí CBS News.

Důležité: Soros, tajní miliardáři plánují zastavit Trumpa, více zde

Záhadné peníze ukazují systém, který by mohl být použit k tomu, aby se takové financování vrhlo do měřítka, které dosáhne větších rozměrů než kdy jindy, a to je problém, řekla Anna Massoglia, redakční a investigativní manažerka OpenSecrets, nestranické organizace, která sleduje, jak peníze ovlivňují politiku.

 

„Bez informací o tom, kdo financuje skupiny, které utrácejí za ovlivnění voleb, voliči nebudou vědět, kdo se snaží zabarvit jejich názory, nebudou si vědomi žádného potenciálního střetu zájmů, který financující subjekt má, ani toho, jaký může mít zájem na výsledku voleb,“ komentovala.

 

Většina spekulací o 64 milionech dolarů se točí kolem peněz pocházejících od jednoho bohatého Bidenova příznivce. Dar však mohl pocházet od korporace financované několika dárci, což je legální, ale dostalo se to pod palbu.

Breaking: Arabella“ má skrytou síť, aby dostala“ Trumpa, See More

 

Dar přistál ve fondu The Impetus Fund, organizaci osvobozené od daní podle paragrafu 501c4, než prošel několika subjekty v řadě kroků, které zakrývaly identitu zdroje. Jako nezisková organizace 501c4 by IRS vyžadoval Impetus k podpoře sociálního blahobytu, ale nezveřejňoval by své dárce.

 

Nejprve se 55 milionů dolarů z původního daru přesunulo na Future Forward USA Action, primární super PAC podporující Bidenovo znovuzvolení.

 

Několik týdnů před volbami v roce 2020 přesunul super PAC 60 milionů dolarů do FF PAC, jak je známá Bidenova hlavní kampaň. Výbor, který je také super PAC, musí zveřejnit své dárce, ale protože peníze získal od své vlastní neziskové organizace, původní zdroj daru mohl být utajen.

 

Podle Influence Watch byla organizace založena v červenci 2020 a je řízena poradenskou firmou Arabella Advisors. V tomto roce skupina získala 67 milionů dolarů v anonymních darech, podle daňových záznamů, Kromě Future Forward USA Action, neziskové odnože FF PAC, šly peníze do America Votes, Center for Voter Information (CVI) a ACRONYM.

 

Arabella dohlíží na několik neziskových organizací a pomáhá dárcům zůstat v anonymitě, poznamenává CBS News. Její neziskové organizace přinesly ve volebním cyklu v roce 2022 téměř 3 miliardy dolarů, přičemž fond Sixteen Thirty Fund získal téměř 380 milionů dolarů.

 

Fond Sixteen Thirty nasměroval během volebního cyklu v roce 2020 410 milionů dolarů, pomohl porazit Trumpa a vrátit demokratům většinu v Senátu.

 

Letos organizace řízené Arabellou pomáhají financovat progresivní kauzy a nalily peníze do volebních iniciativ v několika státech.

 

Mluvčí společnosti Arabella Steve Sampson odmítl dar Impetus komentovat s poukazem na to, že společnost poskytuje poradenské služby a že nedaruje finanční prostředky na kampaně ani kandidáty.

 

Kritici mezitím označují stížnosti demokratů na nedostatečnou transparentnost financování kampaní za pokrytecké, vzhledem k tomu, že Biden v roce 2022 prosazoval zákon o zveřejňování, který by vyžadoval, aby politické skupiny a neziskové organizace zveřejňovaly dary nad 10 000 dolarů. Legislativa byla letos znovu zavedena.

 

Jeden Bidenův poradce však řekl CBS News, že vzhledem k tomu, že „sázky v těchto volbách jsou nebetyčné“, prezidentův tábor bude „chránit naši demokracii všemi nástroji, které jsou legálně k dispozici“.

 

https://www.newsmax.com/newsfront/impetus-fund-joe-biden-2020-election/2024/06/05/id/1167522/

 

Nejnovější: SOROS MÁ PLÁN, JAK PORAZIT TRUMPA

 

Arabella a tajní miliardáři se snaží zastavit Trumpa:

 

KDO JSOU TI MILIARDÁŘI, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZASTAVIT DONALDA TRUMPA A OD ZÁKLADU NAVŽDY ZMĚNIT AMERIKU?

 

Slyšeli jste o Georgi Sorosovi, levicovém miliardáři, který podporuje krajně levicové kauzy a demokratické kandidáty.

 

Věděli jste, že Soros tajně podporoval Alvina Bragga, newyorského prokurátora, který se zaměřil na prezidenta Trumpa? Ve skutečnosti Soros financoval Bragga prostřednictvím PAC, o kterém slyšel jen málokdo…

 

Ale kdo je ve skutečnosti Soros a jak přesouvá doslova miliony do kapes levicových skupin pro svou radikální agendu?

 

Odpověď na tuto otázku nyní přináší nový bestseller Scotta Waltera Arabella: Síť temných peněz levicových miliardářů tajně transformujících Ameriku.

 

Málokdo zná tajné cesty těchto miliardářů lépe než Scott Walter.

 

Jako šéf renomovaného Centra pro výzkum kapitálu (Capital Research Center) více než deset let zkoumal zákulisní manévry krajní levice a jejích miliardářských cukrových tatínků.

 

Ví, kde jsou těla pohřbena.

 

George Soros, Bill Gates, Mark Zuckerberg a Warren Buffett jsou známí pro svou levicovou filantropii, ale jen velmi málo z nich ví o poradcích Arabelly.

 

V této nové knize se dozvíte, jak Arabella funguje jako tajná operace, která organizuje masivní příliv „temných peněz“ do politické krajiny země.

 

A velká část těchto peněz se dnes používá k tomu, aby se Donald Trump už nikdy nestal prezidentem.

 

Jak Walter ukazuje, Arabella operuje v zákulisí a využívá síť pop-up skupin, které se maskují jako občanské organizace.

 

A tyto organizace pak nalévají miliardy dolarů do konkrétních levicových kauz.

 

Nyní Walter poodhaluje závoj Arabelliných operací a odhaluje síť podvodů, která se rozprostírá do všech koutů americké politiky.

 

Zde je to, co potřebujete vědět: Neziskové organizace Arabelly nashromáždily ve volebním cyklu v roce 2018 ohromujících 1,2 miliardy dolarů, čímž zdvojnásobily získávání finančních prostředků Demokratického a Republikánského národního výboru dohromady!

 

V Arabelle zjistíte, že jejich podpora exponenciálně roste s tím, jak Trump opět stoupá.

Do roku 2020 se jejich rozpočet vyšplhal na 2,4 miliardy dolarů, což upevnilo postavení Arabelly jako finančního kolosu v oblasti politických financí.

 

Lze si jen představovat, kolik utratí v roce 2024 – protože Donald Trump vede v hlavních průzkumech veřejného mínění a porazí Joea Bidena.

 

Arabella zatím zůstává z velké části skryta před zraky veřejnosti, chráněna složitostí svých finančních struktur a anonymitou svých dárců.

 

Od nominací do Nejvyššího soudu až po woke environmentální politiku, zdravotní péči, a dokonce i manipulaci volebních úřadů, jako jsou okresní prokurátoři, je Arabellin vliv všudypřítomný, hluboký a radikální.

 

Arabella Scotta Waltera je budíčkem, který odhaluje nebezpečnou roli, kterou Arabella hraje, aby ukončila Ameriku, jak ji známe. Poprvé byla odhalena jejich tajemství.

Arabella: The Dark Money Network of Leftist Billionaires Secretly Transforming America (Síť temných peněz levicových miliardářů tajně transformujících Ameriku) je budíčkem, který odhaluje, do jaké míry Arabella utvářela americkou politiku a politiku v zákulisí. Pro ty, kdo se snaží porozumět skutečným silám, které hrají roli v americké politice, je kniha Scotta Waltera nezbytnou četbou.

 

https://w3.newsmax.com/General/NMM/Offers/NMM-Arabella?dkt_nbr=1034014qqur4

 

 

📌 Prevzaté:

 

Vážení gestoři,

 

vzhledem k aktuálnímu vývoji politické situace v USA v souvislosti s plánovanými prezidentskými volbami na podzim

tohoto roku a s celkově vyostřenou konfrontační kampaní Vám zasílám pro informaci můj dopis č. 10 s těmito přiloženými materiály:

 

1) video s Dr. Harabínem a jeho komentářem k dotyčnému soudu v N. Yorku s prezidentem D. Trumpem a k civilním soudům v USA obecně;

https://youtu.be/RJ5xrHq8-sU?si=HAcdXJV2jwSDUKt_

 

2) Dva články z American Media Group na téma soudu Trumpa, který spadal do jeho plánu

a otevřel tak cestu k obžalobě předchozích prezidentů, tj. Bushů, Clintona, Obamy a

Bidena za zločiny genocidy, vlastizrady, pedofílii a dalších spáchaných hrdelních zločinů;

 

3) průvodní komentář k celé záležitosti, jakož i k postupu agendy GESARA ve světě.

 

Současně se tímto obracím na Vás se žádostí, abyste tento dopis i s jeho přílohami rozeslali neprodleně na poštovny (poštmistrům) ve Vaší gesci k dalšímu šíření těchto informací.

 

Komentář k celému vývoji uslyšíte v pořadu Kompas v pondělí dne 3.6.t.r. od 20 hodin.

Upozorněte současně poštmistry na to, že tento dopis jim rozesíláte, veřejnost je třeba informovat neprodleně, a nikoliv až s odkladem poté, kdy někdo vůbec otevře mailovou schránku poštovny.

 

zdraví

 

  1. Tichý

https://t.me/absurdnisvet/74255

 

 

 

📌8.6.2024, 8:30, Jiří Pšenička: ŠÉF KAMPELIČKY, KTEROU PROŠETŘUJE POLICIE, JE PO SMRTI.

 

Dosavadní předseda představenstva Podnikatelské družstevní záložny byl nalezen bez známek života. Spáchal sebevraždu. ((Opravdu sebevražda???))

 

Článek si také můžete poslechnout v audioverzi.

 

Zemřel Robert Zelenka, dosavadní předseda představenstva Podnikatelské družstevní záložny (PDZ). Od pátku po něm pátrala policie. Informaci jako první přinesl server iDNES.cz.

 

„Muž byl vypátrán bohužel bez známek života,“ uvedla tisková mluvčí pražských policistů Eva Kropáčová.

 

Podle informací Seznam Zpráv došli policisté k závěru, že šlo o sebevraždu, což Kropáčová potvrdila. „Bylo vyloučeno cizí zavinění,“ uvedla na dotaz redakce.

 

Zelenka hrál ústřední roli ve zmíněné záložně, jejíž sporné operace z posledních let prověřují orgány činné v trestním řízení a ČNB s ní vede řízení o možném odebrání licence. Zelenka je stále veden jako předseda představenstva PDZ.

 

V jedné z nejmenších českých kampeliček mělo svého času peníze hned několik politiků ODS, členem byl pět let i současný premiér Petr Fiala, o svém kontu přitom neinformoval v majetkovém přiznání.

 

Jak Seznam Zprávy už dříve uvedly, policie po Zelenkovi zahájila pátrání v pátek. „Ráno odvezl dceru do školy v Praze-Troji a následně odjel svým vozidlem značky Mazda 6, RZ: 8AB 7871, šedé barvy, na dosud nezjištěné místo a do současné chvíle o sobě nedal vědět. Vzhledem k tomu, že se pohřešovaný v poslední době potýká s psychickými obtížemi a má úzkostné stavy, nelze vyloučit, že může být v ohrožení života,“ uvedla v pátek policie.

Zelenka stál dlouhou řadu let po boku neformálního šéfa PDZ Kamila Bahbouha.

 

NA NĚKOLIKA ŽIDLÍCH

 

Do záložny založené v 90. letech příbramským advokátem Antonínem Janákem dle dostupných informací Robert Zelenka poprvé přišel kolem roku 2004, když tehdy formálně zastupoval nizozemskou firmu Formuliance B.V, která figurovala mezi členy kampeličky

 

Podobně posléze jako právník na základě plné moci zastupoval další firmy spjaté se záložnou či dokonce vystupoval coby jejich vlastník (Galerie Gema, Gemacom, Distav construction, Wastech, Gozer Privatstiftung či Gozer Financial Services). Dodnes panuje podezření, že jen zastíral skutečné majitele a plnil pokyny neoficiálního šéfa Kamila Bahbouha. Ani Bahbouh zatím na dotaz, co ví o Zelenkových posledních dnech, nereagoval.

 

Zelenka seděl hned na několika židlích. V roli advokáta spolupracoval s advokátkou Štěpánkou Bahbouhovou, manželkou Kamila Bahbouha. Svého času byl i životním partnerem někdejší předsedkyně představenstva Terezy Bisové.

 

Uvnitř záložny nejdříve působil v úvěrové komisi, následně byl dlouhou řadu let předsedou kontrolní komise (2009 až 2021). Tudíž měl hlídat, zda ve finančním mikroústavu neprobíhají nestandardní operace a nedochází například k praní špinavých peněz.

 

Předsedou představenstva se Zelenka paradoxně stal v roce 2021 poté, co ČNB zjistila při kontrole v kampeličce zásadní nedostatky a žádala o nápravu.

 

Svůj několikaletý vztah se Zelenkou před časem redakci popisoval Martin Borovka, bývalý člen záložny a šéf velké stavební firmy Eurovia, jemuž Zelenka kolem roku 2010 pomáhal s převodem veškerých rodinných nemovitostí na rakouskou nadaci Jonak-Privatstiftung.

 

„Pana Zelenku mi někdo představil, ale kdo a kde, už nevím, nevzpomínám si. Žádné spojení s členstvím v záložně to nemělo,“ uvedl Borovka. Zelenkových služeb prý využíval zhruba dalších pět let a předností tohoto advokáta mělo být to, že byl jediným jemu známým advokátem, který uměl německy a zároveň znal systém fungování rakouských soukromých nadací.

 

Zamítavé gesto

 

Seznam Zprávy se s Robertem Zelenkou snažily osobně hovořit v dubnu, kdy se u pražského advokáta Petra Vališe konala mimořádná členská schůze PDZ, kde se mělo hovořit i o možnosti likvidace.

 

Vališ před jednáním redaktorovi řekl, že se Zelenkou „mluvit nelze“, a odkázal na mediální zástupkyni kampeličky. Po skončení schůze rozhovor odmítl i sám Zelenka. Přes sklo svého automobilu udělal rukou zamítavé gesto na znamení, že se o ničem bavit nehodlá. Poté odjel.

 

Další členská schůze se má konat těsně před startem prázdnin – v pátek 28. června v podvečer. Pod pozvánkou, která se na webu záložny objevila v minulých dnech, je podepsán již zemřelý předseda představenstva.

S přispěním Vojtěcha Blažka.

 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-kauzy-policie-patra-po-muzi-ktery-videl-do-strev-prosetrovane-kampelicky-253397

 

 

📌🇮🇱 IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ ZVEŘEJNILO ZÁBĚRY Z NÁVRATU RUSA ANDREJE KOZLOVA ZE ZAJETÍ HAMÁSU.

 

IDF mezitím přiznaly smrt na následky zranění jednoho z velitelů jednotek, které se účastnily operace na osvobození rukojmích. Palestinská strana zase hlásí 80 Gazanů zabitých v důsledku akcí izraelské armády.

https://t.me/to_je_nas_svet/26844

 

 

📌🤡 EMMANUEL MACRON A JOE BIDEN NA SPOLEČNÉ TISKOVÉ KONFERENCI K VÝROČÍ VYLODĚNÍ V NORMANDII:

– Macron poděkoval Joeovi Bidenovi za americkou pomoc Ukrajině a přislíbil pokračující podporu těm, kdo „bojují o přežití“.

– Izrael musí otevřít všechna kontrolní stanoviště pro průjezd humanitární pomoci.

– Írán provedl údery na Izrael, usiluje o destabilizaci regionu.

– Jsme znepokojeni nekalými praktikami Číny v ekonomice.

– S prezidentem Bidenem jsme vypracovali plán, který bude zahrnovat vytváření pracovních míst nejen v USA, ale i v Evropě. – Macron

Biden poznamenal, že Izrael propustil čtyři rukojmí, uvedl, že se bude pracovat na dalším propuštění rukojmích.

Víme, co se stane, pokud Putin uspěje: na Ukrajině se nezastaví, ohrožena bude celá Evropa – Biden

https://t.me/to_je_nas_svet/26845

 

🤷‍♀️ BIDEN A MACRON OPUSTILI TISKOVOU KONFERENCI A IGNOROVALI OTÁZKU NOVINÁŘE.

Otázka se týkala ruských aktiv!!!

https://t.me/to_je_nas_svet/26846

 

 

📌🇺🇦 OKOLÍ UKRAJINSKÉHO PREZIDENTA VOLODYMYRA ZELENSKÉHO JE ZNEPOKOJENO ROSTOUCÍM VLIVEM ŠÉFA PREZIDENTSKÉ KANCELÁŘE ANDREJE JERMAKA, KTERÝ SOUSTŘEĎUJE DO SVÝCH RUKOU STÁLE VÍCE MOCI – The Times s odvoláním na vládní, vojenské a diplomatické zdroje na Ukrajině.

 

Zdroje deníku, z nichž mnohé žádaly o anonymitu, označují Jermaka za „faktickou hlavu státu“ a „víceprezidenta“.

Diplomaté, s nimiž novináři hovořili, tvrdí, že Jermak zcela kontroluje přístup k prezidentovi, a také uvedli, že velvyslanci zemí skupiny G7 se musí setkávat s ním, nikoli se Zelenským.

Několik zdrojů listu také sdělilo, že právě Jermak stojí za rezignacemi bývalého hlavního velitele Ozbrojených sil Ukrajiny Valerije Zalužného a vicepremiéra Alexandra Kubrakova, kteří se chovali příliš nezávisle. Tato situace také vytváří obavy z podmínek pro korupci, které se v okolí Jermaka objevují. Jak píše The Times, „roste obava, že Zelenskyj stále více spoléhá na hrstku podlézavců uvnitř země“.

https://t.me/to_je_nas_svet/26847

 

 

📌 😞Al-Džazíra uvádí, že z trosek tábora Nusirát a jeho okolí byla dosud vyproštěna těla 80 osob a desítek zraněných při izraelském útoku.

https://t.me/to_je_nas_svet/26848

 

 

📌8.6. 2024, Necenzurovanapravda: LABORATORNÍ MASO JE ŠPATNÉ PRO NAŠE ZDRAVÍ, MŮŽE BÝT POUŽITO JAKO ZBRAŇ A JE NÁSTROJEM K LIKVIDACI ZEMĚDĚLCŮ:

 

V současné době jsou patrné stále větší tlaky na schválení umělého masa a jeho prodej v mnoha zemích světa. Konkrétně EU se již o schválení pokouší, aktuálně probíhá test prodeje ve Švédsku, nicméně přece jen se zatím najde dostatek zemí, které jsou proti, což může celé schvalování přinejmenším zbrzdit.

 

Mezitím je už téměř připravená k zahájení výroby umělého masa největší továrna tohoto typu na světě – a to ve Španělsku. Zřejmě má v budoucnu zásobovat evropské země.

 

Už nějakou dobu se však množí zprávy o tom, jak škodlivé toto „maso“ je. Ovšem podle propagátorů klimatické apokalypsy bychom v budoucnu neměli mít k dispozici jiný zdroj živočišných bílkovin než umělé maso a hmyz.

 

Je cílem vnucování tohoto jídelníčku globalisty prosazovaná depopulace?

 

Detailní analýzu na téma „umělé maso“ připravil Dr. Joseph Mercola:

 

Podle nedávné analýzy „životního cyklu od kolébky po nebeskou bránu“ produkuje průmysl masa pěstovaného v laboratoři čtyřikrát až 25krát více CO2 než tradiční chov zvířat.

 

Kultivované maso je ultrazpracované, a proto pravděpodobně způsobí zdravotní problémy podobné těm, které způsobují jiné ultrazpracované produkty, jako je obezita, kardiovaskulární onemocnění, diabetes typu 2, metabolický syndrom, syndrom dráždivého tračníku, rakovina, problémy s duševním zdravím a zvýšená úmrtnost ze všech příčin.

 

Výchozími složkami v nových fermentovaných produktech syntetické biologie jsou levné cukry získané z geneticky upravené (GE) kukuřice a sóji. GM plodiny se pěstují v ekologicky destruktivních monokulturách, které využívají spoustu herbicidů, pesticidů a syntetických hnojiv. V důsledku toho jsou zatíženy zbytky chemikálií.

 

Jakmile cílové organismy ve fermentaci zkonzumují živiny, které potřebují, zbude nebezpečný biologický odpad, který musí být deaktivován a bezpečně zlikvidován. Odpad nelze uložit na skládku ani použít k jinému účelu.

 

Maso vypěstované v laboratoři není o vašem zdraví ani o životním prostředí; jsou nástrojem k postupnému vyřazování farmářů a farmářů a jejich nahrazení ultrazpracovaným produktem kontrolovaným patenty.

 

Úvod

 

Maso pěstované v laboratoři neboli kultivované maso je propagováno jako vlna budoucnosti – „zelený, udržitelný“ způsob stravování.

 

Žádné utrpení zvířat, žádné emise skleníkových plynů, jen bílkovina podobná masu, která bude chutnat jako hamburgery a steaky, na které jste zvyklí. Škoda, že je to všechno lež.

 

Pod nazelenalou fasádou padají přísliby masa vypěstovaného v laboratoři. Maso vypěstované v laboratoři není o vašem zdraví ani o životním prostředí: je nástrojem k postupnému vyřazování farmářů a jejich nahrazení ultrazpracovaným produktem kontrolovaným patenty.

 

Důležité je, že i když kultivované maso není samo o sobě toxické, jedná se o ultrazpracované produkty, a proto pravděpodobně způsobí zdravotní problémy podobné těm, které způsobují jiné ultrazpracované potraviny, jako je obezita, kardiovaskulární onemocnění, diabetes, metabolický syndrom, syndrom dráždivého tračníku, rakovina, duševní problémy a zvýšená úmrtnost ze všech příčin.

 

Navíc je pro životní prostředí škodlivější než konvenční farmaření. Vzhledem k tomu, že syntetická biologie spoléhá na geneticky upravenou (GE) monokulturu, vytváří právě to, proti čemu tvrdí, že působí: totiž degradaci životního prostředí, která podporuje změnu klimatu…..

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/laboratorni-maso-je-spatne-pro-nase-zdravi-muze-byt-pouzito-jako-zbran-a-je-nastrojem-k-likvidaci-zemedelcu/

 

 

📌😡 V GAZE BYLO PŘES NOC ZABITO NEBO ZRANĚNO 220 LIDÍ

Počet obětí izraelských úderů na pásmo Gazy dosáhl 36 654, uvedlo v sobotu ministerstvo zdravotnictví enklávy

https://t.me/to_je_nas_svet/26851

 

 

📌 🇩🇪 KANCLÉŘ SCHOLZ SLÍBIL, ŽE PRO UKRAJINU DOSÁHNE „SPRAVEDLIVÉHO MÍRU„.

 

V dalším vydání videoblogu Kanzler kompact hovořil o hlubokých sympatiích Němců k Zelenského režimu a dodal, že „Rusku jeho imperialistické plány neprojdou“. Podle logiky Bundeskanzlera je jakýkoli odpor vůči Západu a bloku NATO již agresí.

 

Mezitím právě SRN trvá na tom, aby se struktura, která bude regulovat západní vojenskou pomoc Kyjevu, nejmenovala „mise NATO na Ukrajině“, ale měkčím názvem – „závazek koordinace pomoci a výcviku“. Jinak bude mít Rusko argument v informační konfrontaci s Aliancí.

„Zastánci používání termínu ‚mise‘ argumentují tím, že Kreml projekt NATO tak či onak odsoudí a využije ho k dezinformačním kampaním,“ upozorňuje Der Spiegel

https://t.me/to_je_nas_svet/2685

 

 

📌🇺🇦 Nic neobvyklého, jen TAKHLE VYPADÁ ČERSTVÝ NÁBOR TĚCH, KTEŘÍ BYLI MOBILIZOVÁNI DO AFU KE KRÁTKODOBÉMU VÝCVIKU. VĚK VŠECH MOBILIZOVANÝCH ZAČÍNÁ NA 55 LETECH A VÝŠE.

https://t.me/to_je_nas_svet/26853

https://t.me/to_je_nas_svet/26854

https://t.me/to_je_nas_svet/26855

 

 

📌⚡️VE WASHINGTONU SE KONÁ PROPALESTINSKÉ SHROMÁŽDĚNÍ. PROTESTUJÍCÍ ZAPALOVALI DÝMOVNICE A SVĚTLICE A OBKLÍČILI BÍLÝ DŮM.

Na jezdecké soše George Washingtona je nápis „Svobodná Gaza„.

https://t.me/to_je_nas_svet/26856

 

 

📌8.6.2024, VOLNÝ bloG, Lenka Peterková: EVROPA SE PŘIPRAVUJE NA VÁLKU A JEJÍ VÁLEČNÝ VLAK SE STROJVEDOUCÍM, KTERÝ SE ZBLÁZNIL A JEDE S NÍM DO PEKEL, MUSÍME ZASTAVIT!

 

Viktor Orbán svolal v Budapešti obrovskou demonstraci proti válce a potvrdil koncepci Aeronetu, o čem budou eurovolby!

Chtějí do války na Ukrajině odvádět mladé lidi ze Střední Evropy, chystají na Evropany povinné odvody na frontu, varoval Orbánův ministr zahraničí před šílenci v Bruselu!

 

Volby do Evropského parlamentu jsou za dveřmi a v Maďarsku pojal Viktor Orbán víkendovou předvolební demonstraci jako obrovský protiválečný manifest, kterého se zúčastnilo podle odhadů přes půl milionu lidí a dosud nikdy v historii volby do EU parlamentu nepřivedly na předvolební demonstraci tolik lidí. Viktor Orbán v projevu zopakoval koncepci Aeronetu.

A to konkrétně, že tyto volby do evropského tělesa budou referendem o tom, jestli se Evropská unie zastaví a vystaví stopku další válečné eskalaci, anebo se naopak EU plně vrhne do otevřené války proti Rusku, a to nejprve na Ukrajině, ale později v celé Evropě, čemuž se nepůjde nakonec vyhnout. Přesně o tom budou tyto evropské volby. Orbán pochválil vysokou účast na demonstraci a prohlásil, že lidí přišlo tolik, že kdyby foukli na Orbánovy oponenty, tak ti by odletěli do Bruselu.

 

https://volnyblog.news/evropa-se-pripravuje-na-valku-a-jeji-valecny-vlak-se-strojvedoucim-ktery-se-zblaznil-a-jede-s-nim-do-pekel-musime-zastavit/

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.06.2024“:

➡️☭☆V Bashkirii bylo zaznamenáno tornádo. Za 10 minut vichřice zdemolovala 8 železobetonových pilířů, ale bez obětí, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

https://t.me/c/1725938443/24363

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vojáci jednotky speciálních sil zničili bojové vozidlo pěchoty M2 „Bradley“ ukrajinských ozbrojených sil

📍 Směr Avdeevskoe

Poté, co operátor dronu FPV zpozoroval cíl, provedl bojové přiblížení a vrhl se do přední části bojového vozidla a zasáhl jej kumulativní municí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Írán nepovažuje „vojenskou konfrontaci“ mezi Západem a Ruskem za řešení problému a vyzývá k dialogu, uvedl úřadující představitel. Vedoucí ministerstva zahraničních věcí Republiky Bagheri v rozhovoru pro tureckou televizní stanici CNN Türk

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP